Tagi: Fitnesa Smago Rokturi

Cena €2.98

Pilns apraksts

Funkcijas:

Palielināt jūsu grip palielināt savu liftu.

Izcila ēkas apakšdelma spēku.

Darbojas lieliski, lai palielinātu ātrumu, spēku un varu rokas, rokas, pirkstus un apakšdelmiem.

Lielisks atjaunošana un rehabilitācijas līdzeklis artrīta, carpel tunelis, reimatoīdais artrīts, tendinīts, pēc operācijas, tenisa elkonis, plaukstu locītavu sastiepumiem un salauztu pirkstu vai plaukstas.

Ergonomisks & ambidextrous dizains padara to piemērots vīriešiem, sievietēm, vecāka gadagājuma cilvēkiem, pusaudžiem un pirms-tīņi, un bērniem, atkarībā no vecuma.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Metāla Rokturis

Izmērs: Kā parādīts attēlā

Materiāls: Alumīnija rokturis + atsperu tērauda

Krāsa: Random Krāsa

Paketē iekļauts:

1 x Fitnesa Smago Rokturi

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Push Jūsu Ķermeņa Robežas - Kā lielākā daļa sportistu zināt, ja jūs vēlaties, lai uzlabotu jūsu vispārējo fizisko sagatavotību, jums ir apmācīt savu vājākais posms.Bet ir atšķirība starp zinot šo un to dara.Ja jūs meklējat, lai jūsu svarcelšana vai citu spēku varoņdarbiem uz nākamo līmeni, tas ir, kā jums izdodas...jūs apmācīt savu saķeri.

Paredzēts, lai palielinātu jūsu tvēriena stipruma - nekas tipisks sporta zāli var salīdzināt ar šo rokturi.padomājiet par to.Gandrīz katru aprīkojumu, kas jums pieskarties, nav paredzēti, lai mērķētu un izolēt jūsu apakšdelmi, pirksti un plaukstas.Tas nozīmē, ka viņi ir maz ticams, lai būtu tik efektīvi, kā tie saķeres uzlabotāji.

Darīt Roku Vingrinājumi Jebkur - Atšķirībā no vairuma treniņiem, šie vingrinājumi var darīt gandrīz jebkur.Jūs varat izmantot šos birojā vai pat auto, ja jūs ceļojat.Viņi būtībā atsevišķu mācību līdzeklis, kas padara jūsu darbu un dīkstāves produktīvā treniņu sesijas.

Veidot Rokās Tērauda - Tāpat kā dzīvē, jūs gatavojas, lai ir, lai saņemtu izmantoti, lai ir neērti.Mēs to pieminu tāpēc, ka mūsu rokturi nav paredzēti delikātas maz rokās.Tie ir paredzēti, lai padarītu jūs spēcīga, un tas, kā pirkstu vingrinājumi darbu.Ticiet mums, jūsu rokās būs pierast pie tā, un jūs būsiet pateicīgs tam.

Ideāls panākumus - vienalga, kur jūs sāktu, nav svarīgi, cik spēcīga jūs vēlaties kļūt, vienmēr ir vieta izaugsmei.Tas ir iemesls, kāpēc mūsu grippers tiek pievienoti 100 mārciņu pieaugumu, lai palīdzētu uzturēt jūs fiziski apstrīdēt.

Specifikācijas

  • Piemērojamo Skatuves: Fitnesa aprīkojums, fitnesa un body, sporta tendences
  • Funkcijas: Visaptverošu Fitnesa Vingrinājumi
  • Specifikācija: 100 lbs, 150 lbs, 200 lbs, 250 lbs, 300 lbs,
  • Sporta veids: Muskuļu Relexation
  • Veids: Tipa Gripper
  • Apmācību Vietas: Rokas
  • krāsa: Sudraba, zila, sarkana, Zelta, Melns, Violeta
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex
  • Materiāls: Atsperu tērauda
  • Produktu kategorija: Rokturis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Optimāla Kakla Spēku Ar Sporta Kakla Siksnām Regulējams Siksnu Elpojošs Veikti Ar Oxford Audums
€27.05 €16.23

(apraksts: regulējama siksna: viegli regulēt siksnu, lai pielāgotu fit un intensitāti jūsu sporta kakla apmācību ar mūsu kakla siksnām, palielinot savu treniņu rezultātus izturīga un izturīga: made ar oxford audums, mūsu sporta kakla siksnas ir būvēts, lai izturētu intensīvu izmantošanu un nodrošina ilgstošu veiktspēju, nodrošinot to, tas joprojām ir uzticams daļu no jūsu fitnesa rutīnas plaši)

Izskatās arī
Sabiezinātas Jogas Bumba PVC Jogas Vides Fitnesa Izjūtu Jogas Zemesriekstu Mājas Bumbu Masāža Pēdu Relaksējoša Lodīšu Pārrobežu
€35.02 €12.61

(sabiezinātas jogas bumba pvc jogas vides fitnesa izjūtu jogas zemesriekstu mājas bumbu masāža pēdu relaksējoša lodīšu pārrobežu produkta nosaukums: jogas bumba produkta svars/izmērs:600 g gadījumā pūļa: jogas uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras dažādu monitoru attēla,)

Izskatās arī
AOLIKES 1GB Sporta Rokas Aproce Atbalsta Siksnas Wraps Riteņbraukšana Basketbols, Svaru Celšanas, Fitnesa Zāle Rokas Joslās Aizsargs
€2.94 €2.06

(aolikes 1gb sporta rokas aproce atbalsta siksnas wraps riteņbraukšanas darbojas svaru celšanas, fitnesa, trenažieru zāle, tenisa roku datumi specifikācijas: zīmols: aolikes materiāls: neilons,sbr krāsa: melna/zila izmērs: bezmaksas,regulējama paketē iekļauts: 1gb rokas atbalstu (1gb,ne 1pair))

Izskatās arī
Kāju Nestuvēm Stiepjas Fitnesa vingrinājumi Sadalīt Mašīna, Joga, Dejas, Vingrošana
€64.10 €35.25

(apraksts: kāju nestuvēm: efektīva stiepjas dejas, vingrošana, cīņas mākslas, vai jebkuru citu sporta veidu, kas piemērots vīriešiem, sievietēm un bērniem, stiepšanās vingrinājumi mašīna var veikt cilvēks bez citu palīdzības. 0-210 grādu izvēlēties: kāju sadalīt nestuvēm pārvieto kāju spiežot, gan velkot slēdzi, un, izmantojot iekšējā pārnesumu struktūru, var sasniegt jebkuru svārstīsies)

Izskatās arī
10 Gab. Gumijas Batuts Ar Neslīdošu Pēdas Mat Pārsegs Izslēgt Bērniem Lekt Gultā Cauruļu Vāciņu Iestatīt Izmēru S
€16.77 €9.73

(10 gab. gumijas batuts ar neslīdošu pēdas mat pārsegs izslēgt bērniem lekt gultā cauruļu vāciņu komplekts izmērs s virsma ir gluda, bez asumiem un bojājumiem.izturīgs un izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku. aizsargāt jūsu grūti virsmas: ikdienas lietošanu un apriti mēbeles var sabojāt cieto grīdas virsmas. tas ir svarīgs aksesuārs, liekot batuts kopā, tas ir ērtāk un ātri uzstādīt. krāsa:melna materiāls:pvc izmērs:iekšējais)

Izskatās arī
1Pc sporta rokas aizsargs Stabilizators Pirkstu Aizsargs, Ērti, elpojoši pirkstu locītavu un pirkstu aizsargs Veselības Aprūpes Bace Atbalsts
€4.60 €3.13

(funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. double-sided likvidāciju un spiedienu, fiksēto rokas, bezmaksas, lai pielāgotu necaurlaidību, piemērots visvairāk rokās. 3. īkšķis piedurknēm dizains, viegli valkāt, un brīvi pārvietoties. 4. plāna un elastīga auduma, tievu, un tuvu ādai, nav cieši uz ādas, ērti valkāt. 5. zamšādas jutu, stingri ielīmēts,)

Izskatās arī
8 Vārds, Gumijas Pretestība Joslās, Trenažieru Zāle, Sporta Un Fitnesa Aprīkojums Gumiju Atpakaļ Apmācības Gumijas Lentes Krūšu Expander Elastīgas Muskuļu
€3.49 €2.10

(8 vārds, gumijas pretestība joslās, trenažieru zāle, sporta un fitnesa aprīkojums gumiju atpakaļ apmācības gumijas lentes krūšu expander elastīgas muskuļu funkcijas: 1. profesionālas kvalitātes dabīgās gumijas lateksa, pavisam jaunu augstas kvalitātes produktu 2. vieglais svars, viegli pārvadāt, labu elastību, ideāls mājās izmantot, trenažieru zāle, ceļojumiem un uzglabāšanai. 3.)

Izskatās arī
Fitnesa Trīsi Kabeļu Pievienojumi Sporta Ratu Svars Sistēmas Mājās Iekārtas Universālo Paturot Fiksētas Pacelšanas
€12.24 €5.63

(apraksts šo preci ir trīsi ripu savu fitnesa iekārtas.izgatavoti no labas un nodilumu izturīga plastmasas materiāla, grieztuves stūre ir izturīgs un izturīgs, lai ilgstošu laiku izmantot.universāla trīsi ripu visvairāk vingrošanas aprīkojums.fitnesa trīsi ir viegli un ērti lietot. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:13.00x7.00x3.50cm/5.11x2.75x1.38in -)

Izskatās arī
1gb Teļu Kompresijas Piedurknes Vīriešiem, Sievietēm - Kāju & Shin Šinas Kompresijas Uzmavas Stīgas, Apakšstilbu Skaliņi un Asins Cirkulāciju
€6.96

(apraksts: komplektā ietilpst: 1gb * teļu kompresijas piedurknes vienība: 1gb piezīme: vienība šajā postenī ir tikai 1gb, ne pa kreisi un labo kāju atšķirības, ja jums prātā to, lūdzu, esiet piesardzīgs, lai iegādātos. pls palīdzēt izmērīt savu teļu kāju augšdaļas apkārtmērs ar mīkstu valdnieks pirms pirkšanas. par produktu: 1. ērts un elpojošs)

Izskatās arī
Vērtīgi 1 GAB Sporta ceļa skriemelis Lencēm Regulējams EVA Kneepads Ceļgala Atbalsta Spilventiņu Aizsardzības Rīku Basketbols Volejbols Aizsargs
€2.55 €1.27

(regulējams ceļa skriemelis lencēm siksna ar wosweir specifikācijas svars:30g uz vienu gabalu materiāls:poliesters izmērs:bezmaksas,regulējama tērps:pieaugušo gadījumā aina:fitness,basketbols,volejbols,riteņbraukšana, skriešana un tā tālāk lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana sakarā ar dažādiem monitoriem un apgaismojuma)

Izskatās arī
1/3PCS Silikona Josla Masāžas Bumbu 63MM Fitnesa Treneris Kājas Muskuļu Atpūsties Bumbu Joga, Pilates Stresa Sāpes Atvieglojums Exerciser
€23.17 €16.22

(1/3pcs silikona josla masāžas bumbu 63mm fitnesa treneris kājas muskuļu atpūsties bumbu joga, pilates stresa sāpes atvieglojums exerciser apraksts: profesionāli masāžas bumba ir izgatavots no pārtikas kategorijas silikona,tas ir videi draudzīgs un veselīgs. noķert labu efektu, ja masāžu par akupunktūras punktiem vai kontrolslieksni traumas. viegls dizains un regulēšana bag, ka jūs)

Izskatās arī
Palm Rokas Kopumu, Fitness, Vingrošana Satver Meitenes Tērps, Bārs Aizsargs Futbola Stuff Svarcelšana Pad Sadzīves Siksnas
€19.38 €5.29

(apraksts vingrošana rokturi aproces komplekts.pirkstu gredzenu un backless dizains ir ērti valkāt.veikti ar piemaksu materiāla, kas ir nodiluma izturība, elpojošs un izturīgs āra sporta.piemērots āra sporta veidi, piemēram, svarcelšana riteņbraukšana, kāpšana, pārgājieni, utt.spilgtas krāsas un glītu formu, tas var piesaistīt meiteņu uzmanību, un pievienot procentu un krāsu, lai viņu ikdienas apmācības. funkcijas -)

Izskatās arī
JAUNS-3X Fitnesa Iekārtas Dip Jostu Svara Celšanas Sporta Ķermeņa Vidukļa Stiprums Apmācību Enerģijas Ēka ar Alvu Ķēdes uzvilkt
€46.68 €32.68

(jauns-3x fitnesa iekārtas dip jostu svara celšanas sporta ķermeņa vidukļa stiprums apmācību enerģijas ēka ar alvu ķēdes uzvilkt super izturīgs - mēs konstrukcijas spēcīgs produktiem, lai saglabātu jums ir spēcīga.dip josta ir veidota ar ļoti izturīgu un elastīgu materiālu, lai izturētu pukstēšana sporta zālē.jūs ievērosiet, kvalitāti, izšūšanas un izturības tērauda ķēdes un izturīga)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Waist Trimmer Vidukļa Sweatband Svara Zudums, Efektīvs Tauku Dedzināšanas Waist Trimmer Aptvērumu Vīriešiem Svara
€7.99 €3.51

(augstas kvalitātes waist trimmer vidukļa sweatband svara zudums, efektīvs tauku dedzināšanas waist trimmer aptvērumu vīriešiem svara apraksts: augstas kvalitātes aizsardzības josta, kas izstrādāta, lai uzlabotu treniņu pieredzi un sasniegtu fitnesa mērķus. izgatavots, izmantojot augstākās klases materiālus par izcilu veiktspēju, salīdzinot ar citiem jostas tirgū. speciāli izstrādātas)

Izskatās arī
1Pair Garš Ceļa Piedurknēm Elpojošs Elastīgās Kompresijas Piederumu Flex Kāju Uzmavas Izmantot
€14.75 €8.71

(specifikācijas: neslīdīgu siksnas ir izstrādāta uz biksēm lai pievienotu saķeri starp kāju pārsegs un kāju, kas var fit kāju uz ilgu laiku bez slīdēšanu, padarot to viegli un ērti lietot. ar gaismas auduma, spēcīgs ādas elastību, ērti valkāt.laba gaisa caurlaidība, nav aizlikts valkāt vasarā. tas ir izgatavots no likra un poliestera, kas ir izturīgs izmantot. ir četri izmēri)

Izskatās arī
Veiklība, Ātrums, Trepes, Kāpnes, Neilona Siksnas Mācību Kāpnes, Veikls Kāpnes, Fitness futbols Futbols Ātrumu, Kāpnes, Iekārtas
€12.13 €7.28

(apraksts: veiklību kāpnēm ir izstrādāts ar pp materiāls, kas izstrādāts uz pēdējo gadu izmantošanu un apmācību. tur ir cita veida individuālās kāpšļiem, un jūs varat izvēlēties atkarībā kāpnes, pārvietot apmierināšanas vajadzībām. veiklību kāpnes ir aprīkotas ar maisu, lai atvieglotu uzskaites, pārnesamību un on-the-go apmācību. mācību kāpnes ir ideāls instruments,)

Izskatās arī
2x Vingrošanas Riņķi Karājas Roktura Gredzeni, kas Nav Slīdkontaktu Gredzeni Mājas Sporta zāle Sporta zāle Gredzeni
€32.38 €17.81

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: šīs vingrošanas gredzeni ir izgatavoti no augstas izturības abs plastmasas materiāla, izturīga un izturīga. 【anti slīdkontaktu gredzeni] aicina: sporta zāle gredzeni ar ne slīdēšanas tekstūru, novērš rokas slīdēšanu, ērti rokturi. 【size] aicina: ārējā gredzena diametrs: 9.06. p collu, iekšējā gredzena diametrs: 6.69 cm, biezums: 1.10 cm.pārnēsājams)

Izskatās arī
Auto Sēdekļa Jostasvietas Atbalsts Auto Jostasvietas Atbalstu Spilvens Elpojošs Auto Jostasvietas Atbalstu Spilvens Muguras Spilvenu Auto Sēdekļiem Biroja Krēsli
€18.23 €12.76

(kas ar atmiņas putu materiāla, tas ir aprīkots ar divu veidu vienkāršotas virsma ar integrētu piepilsētas auduma.ar double-spārnu paplašinājumam dizains, tas nodrošina mīkstu atbalstu, fluffiness, un ātri atsitiens.tas nebūs deformēt vai kļūst stīvi, nodrošinot ilgstošu komfortu un atvieglojumu. specifikācija: iekšējais kodols: poliuretāna cool nosaukums: auto jostas atbalsts audums:)

Izskatās arī
Taekwondo Aizsargs Burvju Lente Taekwondo Cimdi, Kāju Aizsargs Elpojošs Kāju Rīku Taekwondo Cimdi, Roku Un Kāju Protction
€9.85 €7.89

(motīvs: 1. roku, kāju aizsargs: taekwondo sparring, cimdi taekwondo mutes aizsargs ir biezāka eva aizsardzības spilventiņu, kas sniegs roku, kāju aizsardzību un samazinātu traumu 2. uzlabo elastību, slodzes laikā: izgriezums par vienīgo pēdas, lai palielinātu elastību kustības laikā.taekwondo aizsardzības rīku ar mitrumu absorbējošu uzliku, lai saglabājot jūsu kājas sausas 3. magic)

Izskatās arī
Ab Treniņu Riteņu Rullīšu Efektīvu Vēdera Fitnesa Skrituļslidas ar Zemu Trokšņa Grozāms 5-riteņu Renes 4-riteņu Bīdāmās Vīriešiem Mājas
€7.62 €4.80

(ab treniņu riteņu rullīšu efektīvu vēdera fitnesa skrituļslidas ar zemu trokšņa grozāms 5-riteņu renes 4-riteņu bīdāmās vīriešiem mājas apraksts: ziedu formas, lai nodrošinātu kāju izvietošanu laikā treniņiem. iebūvēts gultņi, vienmērīgai un universālā rotācija. 5 izslēgtu veltņu viegli kustību un nostiprināt galvenās muskuļu. piemērots gan vīriešiem,)

Izskatās arī
Batuts Būra Polu Cepures Būra Drošības Vāciņi Batuts Neto 1inch Batuts Pole Attiecas Piepeši Nomaiņa
€8.34 €4.16

(motīvs: 1. aizsargātu batuts stabi, sniedzot aizsardzību pret nodilumu uz augšu jūsu batuta drošības tīklu, batuts aizsargvāciņi stabi nodrošina jūs ar drošu lekt pieredze 2. piemērotu izmēru, izmantojot: batuts aizsargvāciņi ir paredzēti 1 collu batuts būra stabi, viegli, lai atbilstu ar savu batuts būra stabi 3. viegli uzstādīt: batuts būra polu cepures ir vienkārši, lai jūs varētu)

Izskatās arī