Cena €3.01 €4.42

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Paplašināt ierīces iespējas ar šāda Veida C 5 port HUB.

Izgatavots no izturīga alumīnija sakausējuma, tas ir aprīkots ar PD60W uzlādes ports, 2 USB porti un USB C datu portu.

Piemērots klēpjdatoriem, galddatoriem, tabletes, un smartphones ar C Tipa saderību.

Ideāli piemērots biroja un skolas izmantošanu, kas nodrošina ātru datu pārsūtīšanu un uzticamu maksas.

Palikt un powered up ceļā, izmantojot šo daudzpusīgo un uzticamu C Tipa RUMBU.

Specifikācijas:

Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Līnijas garums: 150mm

Porti: 1xPD60W, 2xUSB2.0, 1xUSB3.0, 1xUSB C 10Gbps

Komplektā Ietilpst:

1PC USB C Adapteri

Piezīme:

Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Interfeisa Tips: USB 3.0
  • Amats: NAV
  • Ostas: 4
  • STANDARTA: USB 3.0

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Gateron KLP Black Crystal 3pin RGB Lineāro Tastatūras
€6.23 €4.05

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes redizains stumbra struktūru, uzlabot stabilitāti, nospiežot. gateron rūpnīcas lubed edition. ķermeņa caurumošanas dizains, atbrīvot lieko gaisu, veikt nospiežot process kļūst gluda. izvēlēts pavasarī, nodrošinātu stabilu sajūtu alongtime. likme vairāk nekā 80 miljoni preses(zils-slēdzis ir vairāk)

Izskatās arī
30cm/40cm A-TX pagarinātāja Vads PC GPU, CPU Barošanas Vadu Datoru Konektori
€12.67 €8.48

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: šī pamata pagarinātāja vads ietver populārākajiem un redzams kabeļi un nodrošina profesionālu izskatu. katru no vadiem ir augstas kvalitātes un vienu piedurknēm. mūsu paplašinājums ir arī nāk ar kabeli ķemmes kā īpašu par-tx formas faktors enerģijas avoti (paplašinājumus savā rūpnīcā)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Top Atslēgas Top Taustiņi Logitech GPRO X Superlight GPX Peli Piederumu
€14.84 €9.95

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palīdzētu remonts, peles, veikt to izmantot kā precīzu dizainu, kas paredzēti profesionālai lietošanai. aizstāt vienaldzīga vai bojāta augšējā poga vāka. piemērots logitech gpro x superlight gpx peli. šo preci ir rezerves detaļas peles,neietver peli! specifikācijas: krāsa: melna izmanto:)

Izskatās arī
6 Pack Dual PSU Vairākas Barošanas Adapteri,Add2psu ATX 24 Pin Molex 4Pin Savienotājs BTC Miner
€20.22 €15.17

(1. duālais barošanas sinhronā sākot kabeli.tas var iedarbināšanas vai apstādināšanas divas zemas enerģijas piegādes sinhroni, lai palielinātu barošanas. 2. nē griešana vadiem vai mīkstlodi, bez kompromisiem integritāti vai datora funkcijas. 3. šo karti var veikt divus jaudu, tajā pašā laikā pāriet mašīna, grafikas kartes jaudas sadalījums divās jaudas vārdā izmantošanu, augstas jaudas)

Izskatās arī
NSFW Pliks 3D Sprauslas Kimetsu Nav Yaiba Daki Liels Oppai peles paliktnis Krūtis Kawaii Anime Sexy Mouse Pad Rokas Balsts Silikona Galda Paklājiņš
€39.95 €21.97

(šim veikalam ir avots rūpnīcas, atbalsta pielāgošanu, vienu vai masveida pielāgošana var būt!konsultējieties ar klientu servisu par informāciju! mobilais tālrunis veikt nekustamā attēlus 1.ainas, kas jāizmanto. 2.produkta parametri: augstums 3d mouse pad ir 30mm, kas ir ergonomisks, aizsargā rokas no valkāt, un ir atbalsts rokas, kas ir ļoti relaksējoša un ērti lietot. krūtis)

Izskatās arī
3X 12Pin Duālais PCI-E 8Pin (6+2Pin) Barošanas Kabelis Enermax Modular PSU
€22.90 €10.53

(izmantot visiem enermax sērijas psu ar sarkanu 12pin kontaktdakšu, dual 6+2pin varētu izmantot kā 8pin + 8pin, 8pin + 6pin vai 6pin + 6pin. produkta nozīme: piemērots enermax barošanas modulis līnijas, kas saistīti ar sarkano 12p izrādīties grafikas karte 6 + 2p, un var tikt savienots ar 6-pin un 8-pin grafiskās kartes. kabeļa struktūra krāsu izmanto piedurknēm kabeļu konstrukcijas, kas var padarīt)

Izskatās arī
4X Ieguves Kadru Ieguves ETH Mātesplati Turētājs Sabiezējumu Bitcoin Ieguves Platformas Gadījumā Atbalstu ITX/ Mini ATX 8 GPU(ATX)
€81.94 €49.99

(1.glabājiet kabeļi tīru un sakārtotu, kopā ar visu savu kalnrūpniecības mašīnas. 2.spēcīgs un izturīgs, pilnīgu aizsardzību no grafikas kartes un elektroniskās ierīces, var būt stingri virsū. 3.ar atx sabiezēt izdevums ir saderīgs ar 305x245mm pamatplates 4.plašu ķermeņa siltuma izkliedi dizains, ievērojami palielināt attālumu starp grafikas kartes, nodrošina labu siltuma izkliedi)

Izskatās arī
10" Bluetooth Business Digital Tablet Grafiti Gleznu Pad Valdes Mākslas Darbā Biroja Radošo Smart Notepad Grāmatiņa Kuģa Rakstīšanai
€120.45 €60.22

(mēs kuģis preces jums pēc 48-72 stundas no pasūtījuma.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, un mēs nodrošināsim jūs ar labāko iepirkšanās pieredzi! tajā pašā laikā mēs arī priecājamies, piliens kuģniecības un piedāvā jums vislielāko atlaidi vairākus pirkumus! apraksts: nomaināms a5 papīra piezīmju grāmatiņa bluetooth savietojamu: smart)

Izskatās arī
4K Sadalītāja 1x4 Izplatītājs 1 4 no Konvertētājs
€5.89 €3.89

(funkcijas: ootdty viena līdz četras sadalītājs ļauj avots, viens ievades portu, piešķir četras sinhronā signālus četri porti, outputting tās pašas augstas izšķirtspējas audio un video. ceturkšņa splitter var izplatīt avoti set-top kastes, dvd atskaņotāji, d-vhs atskaņotāji un citas hdtv ierīces četrās konsekventu un sinhronizācijas rezultāti. lietotāji var izvadīt un)

Izskatās arī
29V/AC/DC Strāvas Padeve Elektriskās Recliner Dīvāna, Krēsla Adapteris Transformatoru Rīks -US Plug
€14.98 €6.74

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantot augstas kvalitātes ic versija.ar īssavienojumu aizsardzība, aizsardzība pret pārslodzi.anti-traucēšanas augstas kvalitātes ac/dc ir pārslēdzama strāvas padeve piemērots daudziem elektriskā recliner dīvānu / krēslu adapteri darbojas ar dīvāni un krēslu un ideāls transformatoru nomaiņa ieeja: 100v-240v 50/60hz 1.5 a jauda:)

Izskatās arī
1~4GAB Karstā BK3001 Ultra-slim 78 Taustiņi Bezvadu Tastatūru, kas Piemērots Gaisa Ipad Mini Datoru, DATORU Macbook For
€91.36 €44.77

(1~4gab karstā bk3001 ultra-slim 78 taustiņi bezvadu tastatūru, kas piemērots gaisa ipad mini datoru, datoru macbook for apraksts: modelis: x5 iezīmes: ultra-plānām standarta taustiņiem savienojums: 3.0 efektīvais darbības attālums: 10 metri skaits taustiņi: 78 taustiņi krāsa: balta tastatūras materiāls: abs produkta izmērs: 28.5*12*2cm bruto)

Izskatās arī
3.5" Cieto Paplātes HP Apollo 4200 4510 StoreEasy 1650 Gen9 ML30 ML110 ML350 GEN10 774026-001
€18.55 €12.61

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palielināt jūsu servera uzglabāšanas jaudu ar šo 3.5 cieto rene paredzētas efektīvu datu vadības. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, šī paplāte nodrošina drošu fit jūsu cieto disku, nodrošinot drošu glabāšanu jūsu svarīgi failus. ideāli piemērots profesionāļiem un entuziastiem, kas vēlas paplašināt)

Izskatās arī
M. 2 NVMe SSD Būra, Bez Instrumentu USB 3.2 Tipa C 20Gbps M. 2 SSD Kameras NVMe M. 2(M-Taustiņu/B+M-Taustiņu), SSD Dropship
€73.06 €35.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tā pieņem visus alumīnija sakausējuma + procesu. cpu fin tipa super siltuma izkliedi dizains; -aprīkots ar jaunāko usb3.2 gen2x2 čipu, tas var atbalstīt līdz 20gbps pārraides joslas platumu. ārējo usb3.2 gen2 tipa c izvades atbalsta priekšu un atpakaļ pluggable, ar maksimālo pārraides ātrumu 2000mb /s atbalsta)

Izskatās arī
Datora korpuss DC12V Miner Ventilatora Ātruma regulators 4-Kanālu Ventilatoru Hub PWM lieljaudas Ventilatoru Kontrolieris 6Pin Barošanas
€5.69 €4.04

(šis regulators var apgādāt ar enerģiju 4 faniem, un rotējošo potenciometra varat pielāgot ātrumu 4 faniem, tajā pašā laikā. ventilators bāzes atbalsta 2p, 3p, un 4p faniem, un visus 3 veidu fani var pielāgot ātrumu. piezīme: ar ventilatoru var izmantot tikai ar pwm ātruma kontroles funkciju, un ir jābūt pwm ātruma kontroles līnijas. uzstādīšanas metode: 1. līmes spilventiņu)

Izskatās arī
USB 3.0 Vīrietis uz C Tipa Sieviešu Tiesības Leņķis Paplašinājuma Adapteris 90 Grādu USB C Savienotāju uz Leju Līdz 10gbps Klēpjdatoru
€2.18 €2.07

(caratteristiche: nuovo di zecca e di alta qualità utilizzato uz cambiare la direzione della porta usb.la migliore soluzione per il collegamento del cavo in posizione stretta, previene la piegatura del cavo.protegge anche la porta usb originale dei tuoi dispositivi. paplašinātājs usb ad angolo retto, adatto uz pc / laptop / tv/sistema gioco di/peles/disco rigido/monitors/connessione stampante. accoppiatore)

Izskatās arī
PCIE videokarti Kabelis LEADEX Moduļu 15PIN GPU Modulis Līnijas 16AWG Taisni/Elkoņa Vadītājs
€4.11 €3.33

(funkcijas: ootdty labas kvalitātes materiālu, nodrošinot lielisku elektrisko izrādes un stabilu pārvades spēju. dizains plakanas stieples ne tikai padara pagarinājuma vadus meklēt moreconcise, bet arī efektīvi novērš problēmu, aizžogojumi. speciālas kabeļu moduļa barošanas, savienojuma moduļa barošanas ports, turningout savienotāju, un sniedz spēku pieejams ar 15pin)

Izskatās arī
1Set Peli Kājām Peli, Skrituļslidas, Uzlīmes Pad Noapaļotiem Slīd Izliektām Malām Kājām Nomaiņa G304 G305 Peles
€3.21 €2.31

(compatiability: ootdty piemērots g304 g305 peles produkta iespējas: 1.īpašas augstu polimēru kompozīti. 2. kam raksturīga tic nav lipīgs, augstu gludumu un augsta nolietošanās izturība. 3. samazina berzi starp peles un peles paliktnis, ko izraisa kustību, reach ietekmi apkopes. 4. tas ievērojami palielinās gludumu starp peles un peles paliktnis pēc tam, izmantojot,)

Izskatās arī
Dropship Universālā Keycap Klaviatūras Keycap Elegants Keycap,Bultas Taustiņus, 3D Keycap Kitty-Raust taustiņiem Caps Alumīnija Sakausējuma Keycap
€2.93 €2.26

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma 3d keycaps; keycaps mehāniskās klaviatūras; izsmalcinātu meistarība, viegli uzstādīt un lietot. tas ir tikai keycaps,bez klaviatūras iekļauti. dekoratīvie keycaps elegants dizains, var labāk izdaiļot jūsu klaviatūras. specifikācijas: materiāls:alumīnija sakausējuma izmērs:apm.18x18x11mm/0.71x0.71x0.43in iespēja)

Izskatās arī
All inclusive Anti slīpā ievietošanas SFF-8654 8i 74Pin PCI-E Ultraport Slimline 4.0 Dual SFF-8087 4.i Kabelis
€13.83

(all inclusive anti slīpā ievietošanas sff-8654 8i 74pin pci-e ultraport slimline 4.0 dual sff-8087 4.i kabelis produkta apraksts: all inclusive anti slīpā ievietošanas sff-8654 8i 74pin pci-e ultraport slimline 4.0 dual sff-8087 4.i kabelis sērija: mini sas vada garums: 0.5 m/1m stieples izmērs: 30awg/32awg.alvotas vara, od: 0. 9*2.3,mm bloķēšanas pārošanās daļa: ar)

Izskatās arī
1/3/6PCS Klēpjdatoru Barošanas Lādētāja Savienotāju ar Adapteri PD 100W 5.A USB Type-C Sieviete uz DC Vīriešu HP/ /DELL
€17.24 €8.61

(1/3/6pcs klēpjdatoru barošanas lādētāja savienotāju ar adapteri pd 100w 5.a usb type-c sieviete uz dc vīriešu hp/ /dell apraksts: nosaukums: adapteris strāva: 5a krāsa: spilgti melna jauda: 100w modelis: dc4530dell vīriešu vadītājs materiāls: cinka sakausējums specifikācijas: tips-c sieviešu sēdeklis uz dc vīriešu vadītājs piemērojamie)

Izskatās arī