Cena €0.88 €1.60

Pilns apraksts

Apraksts:

Augstas Kvalitātes Materiāls: rokas dušas turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ūdensnecaurlaidīga, pretş rūsas, izturīgs, viegls, bet spēcīgs.

Regulējams Dušas Turētājs dušas galvas turētājs var tikt pagriezts par 90° uz augšu un uz leju, lai atbilstu jūsu vajadzībām no dažādiem leņķiem.

Bezmaksas Caurumošanas: dušas plaukts ar aizmugurējo riteņu saķere ir labs fit, spēcīgu lipīga, un ilgstošu turēšanu dušas galvas.

Viegli Uzstādīt: labs un žāvēšanas sienu, asaru pie aizsardzības vāciņu atpakaļ no dušas turētājs, nospiediet no centra uz malu.

Plašs Pielietojums: Rokas Dušas Galvas Turētājs ir piemērots visu veidu gludām virsmām.Lūdzu, nenovietojiet to uz ieliektiem ķieģeļu, kaļķu sienas, krāsotas sienas vai virsmas faktūru tapetes.

Izmēri:

7.2cmx7.2cm/2.83inchx2.83inch

Komplektā Ietilpst:

1 Regulējams Rokas Dušas Galvas Turētājs

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • dušas turētājs: Vannas Istabas Piederumi
  • dušas galvu: Iekavās
  • Zobu Sukas Galva: dušas piederumu
  • Balsteņa: elektronisko kaļķu kājām
  • Modeļa Numurs: Dušas Galvas Turētājs
  • dušas vannas istaba: dušas piederumi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Citi
  • MainKey1: Dušas Galvas Turētājs
  • MainKey6: dušas galviņa, rotējoša bāze dušas paliktni
  • Zīmola Nosaukums: Kesoto
  • tualetes piederumi vannas istaba: dušas statīvs
  • MainKey4: dušas un rokas mount Ūdensizturīgs Noņemams
  • Dušas: dušas statīvs
  • Instalācijas Veids: Želeja
  • Vannas Piederumi: Dušas
  • MainKey5: Dušas Šļūtenes Dušas Šļūtenes Turētājs Bez Urbšanas
  • Vannas Istabas Piederumi: Dušas Galvas Turētājs
  • MainKey3: Regulējams vannas istabas sienas stiprinājums universālais kronšteins
  • MainKey2: Rokas Dušas Galvas Turētājs spēcīgu līmi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Macrame Kāzu Arkas un Durvju Aizkari un Durvju Aizkari, macrame aizkaru sienas karājas
€184.05

(lūdzu, sazinieties ar klientu servisu, lai apstiprinātu cenu un preces svara pirms maksājumu, paldies!produkta apraksts preces nosaukums macrame logu aizkari boho šiks macrame logu aizkari boho šiks macrame logu aizkari boho šiks modelis nav c1109 izmantot mājas apdares,sienu apdares logo oem logo krāsu krēma ,melna ,pelēka ,sarkana,zaļa. iepakojums un transportēšana biežāk)

Izskatās arī
Universālā 6 Slāņu Ūdens Taupīšanas Salona Virtuves Jaucējkrāns Gultām Piesitiet Filtrēt Bubbler Filtrācijas Dušas Galvas Sprauslu Filtrs
€0.83 €0.58

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. piemērots vairumam ilgi un apaļo baseinu, jaucējkrāni, ko piemēro krāns, caurules diametru no 16-22mm. 3. applicabe piesitiet: vienu caurumu baseina mikseri, dubultu baseinā, maisītāji, dušu, vannu jaucējkrāns, virtuves jaucējkrāns. 4. iebūvētajā slāņu filtrs, var atsevišķi kokosriekstu ogle, ceolīts, kas nav austs,)

Izskatās arī
Zigbee NEO 90DB Skaņas Un Gaismas Sensors Tuya Smart Dzīves iebūvētu Sirēnu Signālu Sensors Tuya Smart Skaņas Un Gaismas Sensors
€18.10 €14.66

(tuya zigbee t&h&siren 2-in-1 sensors:atklāt vidē laikā.sirēnas signālu skaļāk nekā 90db. trauksmes paziņojumi:smart tālrunis saņemsiet tūlītēju paziņojumu, ja sirēnas signālu, ieslēdz un pārbaudīt log uz app.plaši izmanto mājas, virtuves,biroja, utt. smart scenāriju:tas var arī kombinēt ar citām smart wifi produktiem, kuru pamatā ir tuya, lai izstrādātu un īstenotu smart lietojumu scenāriju. ultra-ātra)

Izskatās arī
Ventilators Grozs Sport Fan Portatīvo Āra Ventilators Klipu Par 3 Ātrumiem USB Uzlādējams Rokas Elektrisko Ventilatoru
€20.28 €15.20

(ventilators grozs sport fan portatīvo āra ventilators klipu par 3 ātrumiem usb uzlādējams rokas elektrisko ventilatoru pozīcijas numurs:rokas klipu ventilators materiāls: abs krāsa: balta / rozā iepakojuma saturs: 1 x ventilators 1 x usb kabelis tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji)

Izskatās arī
Sākotnējā ULKA NME3 AC 220V 230V 16W 2.5 bar lielu Spiedienu Solenoīda Sūknis, Ūdens Sūkņa Virzuļa Sūkņa Maza Plūsma Kafijas Automāts
€3.56 €3.20

(specifikācija: 1.zīmols: ulka 2.modelis: nme 3.tips: 3 4.spriegums: ac 220v-240v 5.jauda: 16w 6.plūsma: 90 cc/min 7.spiediens: 2.5 bar 8.svars: 110g 9.pazīmes: maza plūsma, augsta spiediena, stabilas ūdens novadīšana, precīzu plūsmas, ilgs kalpošanas laiks un plašu lietojumprogrammu klāstu.tas ir viens no visvairāk lielisks elektromagnētiskais)

Izskatās arī
Kristāla Audu Lodziņā Darbvirsmas Organizators Izturīga Daudzfunkcionāla Tālvadības Tualetes Papīra Turētājs, Noderīgu Ūdensizturīgs Housewear & Mēbeles
€204.89 €118.84

(kristāla audu lodziņā darbvirsmas organizators izturīga daudzfunkcionāla tālvadības tualetes papīra turētājs, noderīgu ūdensizturīgs housewear & mēbeles)

Izskatās arī
Viegli uzstādīt Tualetes Birste Pingvīnu Formas Sienas piestiprināms Bļodā Combo ar mīkstiem Sariem Šķidruma Turētājs Vannas istaba Rīks, Mājas Birojam
€3.28 €1.97

(viegli uzstādīt tualetes birste pingvīnu formas sienas piestiprināms bļodā combo ar mīkstiem sariem šķidruma turētājs vannas istaba rīks, mājas birojam apraksts: augsti efektīvu šķidruma tualetes birste, rūpīga un dziļā tīrīšana. ergonomiskie rokturi ir droši un ērti rokturi. spēcīga neilona sari grūti sasniedzamās stūriem un zem loka jomās. kompakts kosmosa)

Izskatās arī
Balta Matu Dušas Ūdens Izsmidzināšanas Galvu, Šļūtene, Caurule, Vannas Šampūns, Vannas Maisītājs Tap
€8.11 €6.32

(tas var būt tieši saistīti ar pieskarieties, ērti un elastīgi, lai jūs varētu veikt duša piemērots arī dušā, lai jūsu pet šļūtenes ražotājs, pretkorozijas un pretnovecošanas viegli uzstādīt var izmantot telpās vai ārā kopējais garums: aptuveni 130cm caurules garums: aptuveni 110cm pieslēgvietas diametrs: apm 3cm lietošana: tieši)

Izskatās arī
Soma Āķis Salokāms Portatīvo Salokāmo Galda Maku Somā Āķis Pakaramo Turētājs
€10.29 €5.14

(funkcijas: ootdty cieta un izturīga sakausējuma struktūra. apakšā spilventiņu. šis salocīts rokassomu, tote āķis ir inkrustēts ar mirdzošo , kas ir modes rokassomu displejs dekoratīvās atbalstu sieviešu modes veikalā. to lieto, lai pakārt jūsu rokassomu no galda vai bāra ja jums ir kafejnīca, restorāns, bāri , dāma tualete un jebkuras citas vietas, tā, ka kabatā vai)

Izskatās arī
Y1UB Universālā Vannas, Drenāžas Spraudni Nospiediet uz Roņu Mehānismu, Vanna Aizplūšanu Sietiņš
€6.37 €4.02

(funkcijas: ootdty mūsu vanna aizplūšanu aizbāzni, kas ir izstrādāta ar presi-un-seal mehānismu, lai nodrošinātu stingru un drošu fit.tas efektīvi novērš smakas bēgšanu un bloķēt jebkādu iespējamo, koka tupelēm, nodrošinot tīru un problēmu-atbrīvo peldvietu pieredzi. izgatavots no izturīga materiāla, mūsu kubls ar izliešanas korķi, piedāvā uzticamu nospiediet uz roņu mehānismu.šī)

Izskatās arī
JAUNU 70mm Regulējams Pop Up Pirts Baseinā Push Atkritumu Izlietne ar Izliešanas korķi, Skrūves Aizbāzni
€10.76 €7.54

(70mm regulējams pop up pirts baseinā push atkritumu izlietne ar izliešanas korķi, skrūves aizbāzni stāvoklis: 100% new krāsa: sudraba materiāls: nerūsējošais tērauds&brass izmērs: kā attēlā postenis iekļauts: 1 x baseinu izlietnes aizbāznis piemērots: lielākā daļa vannas un baseini tas ir aftermarket rezerves vienība, bet nav īstas piezīme: 1) visi izmēri tiek mērīti ar roku, var būt)

Izskatās arī
10pcs ABS Ūdens Taupīšanas Jaucējkrāns Pieskarieties stikla aerators Nomaināms Filtrs Sajauc Uzgalis M24 24mm Vītne Splash-Bezmaksas Un Trokšņa-Bezmaksas
€2.82 €0.85

(funkcijas: *10 gabali, ūdens krānu, aeratori, ir ļoti pozitīva ietekme uz splash-bezmaksas, mīksts, ērts ūdens plūsmu. *ar stikla aerators novērš šļakatu un trokšņa, filtri nogulsnēm un piemaisījumiem ūdenī. *ar stikla aerators, ūdens kvalitāte ir tīrāka un drošāka. specifikācijas: filtra materiāls: abs ārējais diametrs: 24mm ārējā vītne: m24 piemērots)

Izskatās arī
Krāsas Rolle Suku Multi-Function Krāsu Rullīšu komplekts ar Māju Krāsas Rullīti, Otu, Nerūsējošā Tērauda Kolonna Sienām un Griestiem
€20.27 €10.13

(noraidīt trepju: 1.1~1,7 m pole var dot jums nav nepieciešams kāpnēm.pole ir universāls nerūsējošā tērauda kolonna un var tikt pagarināts uz nenoteiktu laiku. profesionāla kvalitāte: krāsa komplekts ir augsta kvalitāte, ilgs darbmūžs un viegli tīrāma.teicamas spējas padara darbu pabeigt ātri un labi. blīvs pavedieni un siesta: sintētiskie pavedieni krāsas otas ir konstruētas, lai noturētu)

Izskatās arī
Virtuves Izlietne Uzglabāšanas Plaukts Drenāžas Pad Sūkļa Turētājs Splash Guard Ātri Sausas Ziepju Dozators Renes, Izlietne, Jaucējkrāns, Paklājiņš, Vannas Mājās
€6.45 €4.26

(apraksts: 【ūdens drainnage] aicina izstrādāta ar ūdens guide lines, automātiski kanalizācijas ūdens pa krānu izlietnē, novēršot ūdens traipus no šļakatām uz countertop, uzturēt sausu un tīru. 【izturīgs materiāls] aicina krānu ūdens spilventiņi ir izgatavoti no pārtikas klases tpe, mīksts, bendable, bez smaržas, izturīga un izturīga, vienreizēji, nav viegli deformēt, viegli mazgāt)

Izskatās arī
beibehang Dimensiju samazināšanas rotaslietas, ziedu Eiropas 3D fonā sienas gleznojums pasūtījuma liels sienas zaļo fonu
€16.41 €8.70

(pircējiem vajadzētu lasīt: tapetes tapetes cena: $ / kv.m.nav roll. 1 s quare metri = 1 gab. 2 s quare metrus = 2 gab. 3 s quare metrus = 3 gab ...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: lūdzu, esiet uzmanīgi, lai 1m2. tāpēc ļoti maza izmēra 6 materiāls: sudraba auduma flash (materiāls standarta) / hd neaustu papīrs / ādas modelis / neausts papīrs / kūdra struktūra / 3d reljefa īpašības ietekme:)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Mesa Ziepju Dozators Viegli Tīrāma Stikla Ziepes Sūkņa Padeves Ideāli Piemērots Virtuves Un Vannas Istabas (Zelts)
€12.66 €5.95

(ziepju dozators var izmantot ģimenes vannas istabas, virtuves, tualetes, viesnīcas, izlietnes, utt. ziepes sūkņa padeves var tikt izmantots, lai saglabātu roku ziepes, šampūni, trauku ziepes, dušas želeju un citus šķidrumus. to var mazgāt un izmantot atkārtoti, un gadījumā šķidrums var pievienot laikā, un atbilstošu šķidruma daudzumu var iegūt atkarībā no lietošanas vajadzībām. krāsa:)

Izskatās arī
G1238M48B2-FSR G1238M48B2-FSR-WS G1238S24B1-FSR-WS G1238E24B-FSR G1238E48B-FSR G1238L24B-FSR DcBrushlessNeworiginalCooling Ventilators B
€25.32 €15.20

(mēs esam vairumtirdzniecības uzņēmums no ķīnas dzesēšanas ventilatoru, ja jūs nevarat atrast produkta jums ir nepieciešams šajā veikalā, jūs varat sazināties ar mums, pastāstiet mums, modeli un attēlu, mēs palīdzēsim jums atrast. jaunu origianl)

Izskatās arī
Vannas Istaba Plānotājs Daudzfunkcionāls Tualetes Piederumi Plānotājs Nē-Perforators Vannas Plaukts Vannas Istaba Virtuves Sienas Stiprinājums Uzglabāšanas Plaukts
€9.41 €0.45

(produkta apraksts produkta nosaukums: vannas istaba uzglabāšanas plaukts materiāls: dzelzs krāsa: melns, balts izmērs: kā parādīts attēlā uzmanību! 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lielumu, var būt atšķirība 1-2 cm. 2. sakarā ar atšķirību uzraudzīt un apgaismojums, attēlu nevar pierādīt faktisko krāsa postenis.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
2X 4 Collu Kvadrātveida Dušas Iztukšo Ar Noņemamu Vāciņu Režģis, Misiņa Pret Aizsērēšanu Un Smaku Punktu Grīdā Montāža
€29.90 €20.04

(anti-aizsērējuma: double layer filtrs dizains - noņemams režģis un matu sietiņu, lai palīdzētu efektīvi savākt ūdens noteces, novērstu pret aizsērēšanu un viegli tīrīšanas un apkopes anti-smarža: gravitācijas gada pavasarī dizains, auto atvērts un aizzīmogotā funkciju var novērst nepatīkamu smaku savvaļas pieteikums: standarta 4 collu (10x10cm), lūdzu, ņemiet vērā, šajā grīdā nedarbojas)

Izskatās arī
Videi Drenāžas Filtru Efektīvu Atkārtoti Virtuves Izlietne Aizplūšanu Grozi Anti-aizsērējuma Viegli Ūdens Noteci 2 Pack
€3.33 €2.16

(videi drenāžas filtru efektīvu atkārtoti virtuves izlietne aizplūšanu grozi anti-aizsērējuma viegli ūdens noteci 2 pack apraksts: augstas kvalitātes virtuves rīku, kas izgatavoti no videi draudzīgiem un viegls plastmasas materiāliem. nekaitīgas cilvēka organismam un viegli tīrāma ar regulāras mazgāšanas līdzekli un ūdeni. piemērots lietošanai izlietne, gan mājās, skolā,)

Izskatās arī
Vannas istaba audu lodziņā ieroci pelēkā audu turētājs tualetes plaukts tualetes tualetes papīra rulli bezmaksas caurumošanas sienas piestiprināms
€19.62 €9.42

(vannas istaba audu lodziņā ieroci pelēkā audu turētājs tualetes plaukts tualetes tualetes papīrs tualetes papīra rulli bezmaksas caurumošanas sienas piestiprināms)

Izskatās arī