Cena €29.15 €62.01

Pilns apraksts

Dubultā Stienis Uzglabāšanas Plaukts Vertikāls Karājas Stienis Plaukts Pie Sienas Piestiprinātās Stienis Turētājs Mājas Komerciālo Garāžu Sporta Zāles

Iezīmes: Tas ir izgatavots no drošas un uzticamas kvalitātes materiāliem, spēcīga un stingra, un tam ir ilgs kalpošanas laiks.

Var novietot galvanizācijas hanteles, fiksēto hanteles, gumijas pārklājumu hanteles, krāsotas hanteles, utt.

Ar viegla konstrukcija, to var ļoti viegli izmantot, un pārvadāt.Veikalā stienis bāri vertikāli uz sienas uzglabāšanas plaukti, lai saglabātu jūsu sporta telpas.

Vieta hanteles, lai novērstu hanteles no velmēšanas, un novērstu to, grīdas no skrāpējumiem uz zemes.

Dot to kā dāvanu, lai jūsu labi draugi, kam patīk fitness.Tas ir ļoti prātīgi.

Apraksts:

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tā ir stipra, cieta un izturīga.Unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.Vieta jūsu stienis patvaļīgi, bez deformācijas un tas plaukts efektīvi aizsargā savu fitnesa iekārtas tiek saskrāpēts.

izmērs: Aptuveni 160 x 175 x 95mm

Materiāls: tērauds

krāsa: Melna

Iepakojuma Saturs:

1 x Stienis Plaukts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Specifikācijas

  • Nodaļas Nosaukums: bērnu
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Electroplate
  • Apmācību Vietas: Citi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sabiezēt Badmintons Sweatband Caurumošanas Anti-slip Elpojošs Ķīļa Puses Līme Lipīga Tenisa Rakešu Zivju Želeja Gumijas
€3.40 €2.14

(apraksts: 100% jauns. materiāls: pu (ar caurumiem) preces nr.:78 7515-787520 izmērs: garums 115cm, platums 2.75 cm, korpusa biezums 0.3 cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko)

Izskatās arī
Komplekts Spilventiņi Iekārtas, Rokas Ceļgalu Aizsardzības 6pcs Skeitborda Izjādes Drošības Aizsardzības Pieaugušajiem Riteņbraukšana Elkoņu Aizsargi
€33.53 €15.08

(aizsargi pieaugušajiem uzstādīt izjādes auto, rokas 6pcs ceļgalu drošības aizsardzības aizsardzības riteņbraukšana skeitborda spilventiņi iekārtas ceļgalu aizsargi pieaugušo aizsardzību, kas rokas drošības skeitborda 6pcs riteņbraukšana kluči, kluči, aizsargājoši spilventiņi izjādes iekārtas elkoņa šo ceļgalu sargus, elkoņu sargus un plaukstas spilventiņus, kas var nodrošināt jūs ar visu)

Izskatās arī
10 Gab. Gumijas Batuts Ar Neslīdošu Pēdas Mat Pārsegs Izslēgt Bērniem Lekt Gultā Cauruļu Vāciņu Iestatīt Izmēru S
€16.77 €9.73

(10 gab. gumijas batuts ar neslīdošu pēdas mat pārsegs izslēgt bērniem lekt gultā cauruļu vāciņu komplekts izmērs s virsma ir gluda, bez asumiem un bojājumiem.izturīgs un izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku. aizsargāt jūsu grūti virsmas: ikdienas lietošanu un apriti mēbeles var sabojāt cieto grīdas virsmas. tas ir svarīgs aksesuārs, liekot batuts kopā, tas ir ērtāk un ātri uzstādīt. krāsa:melna materiāls:pvc izmērs:iekšējais)

Izskatās arī
Soma Žogu Uzglabāšanas Kādu Piederumi Aprīkojums Oxford vairākkārt lietojamu Auduma Maisiņš
€13.62 €6.81

(apraksts šajā f encing soma žogiem sports ir galvenokārt izgatavoti no vieglas un ērti materiālu, droša, izturīga un laba tekstūra, viegli apmierinātu jūsu ikdienas uzglabāšanas vajadzībām.tas ir izgatavots ar izcilu meistarību un ir pamatotas dizainu un struktūru, kas var palīdzēt jums labāk saglabāt nožogojumu un ietaupīt jūsu laiku un enerģiju. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:oxford)

Izskatās arī
Guļamtīkls Sprādzes Fiksētu Nerūsējošā Tērauda Plāksni, Šūpoles, Krēslu Sprādzes 360 Rotējoša Jogas Guļamtīkls Piederumi Aizdari
€46.91 €44.56

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;augstums:750px;pārplūde:hidden;margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;left:0;top:0;platums:750px;augstums:750px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
11PCS Fitnesa Pull Virve, Izturība Gumiju Jogas Elastīga Josta Uzlabot Mācību Nūju Komplekts Pilates Vingrinājumu Fitnesa Aprīkojums
€5.34 €3.15

(funkcijas: 1.izturīga lateksa caurulītes pretestības caurules ir izgatavotas no premium gumijas lateksa, tas var izturēt spēcīgu pagarināšanu. 2.modernizētas metāla āķis & karabīne gredzeni:tie ir vairāk izturīga un nebūs traucēt vai snap pat ar spēcīgu spriedzi. 3.aizsardzības pārklājums:ar pretslīdēšanas aizsardzības piedurknēm, uz kurām attiecas, šī profesionālā pretestības)

Izskatās arī
Veselības aprūpes Anti Cellulite Massager Vakuuma Bundžas Silikona banku likšana Tases Ģimenes Pilnā Ķermeņa Masāža, Muguras Masāža Iesūkšanas Palīgs
€0.68

(veselības aprūpes anti cellulite massager vakuuma bundžas silikona banku likšana tases ģimenes pilna ķermeņa masāža iesūkšanas palīgs funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav infekcija un sāpes, ārstēt slimības. tas ir ērts operatora un viegli pieņemt. tā ir plaša norādes, tikai kontrindikācijas. to var izmantot ne tikai slimnīcā, bet arī vairāk)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs un Elpojošs Kāju Aizsargi Āra Pārgājienu un Kalnu Kāpšanas Viegls Kāju Pārsegi Sniega Kāju Aizsargi
€13.83 €8.30

(alpīnistu un pārgājienu aizsardzības sniega sega, ūdensnecaurlaidīgs netīrumiem pierādījumu un teļu aizsardzībai produkta nosaukums: viegls, ūdensizturīgs un elpojošs sniega sega audums: ūdensnecaurlaidīgs pleds oxford audums izmērs: m un l (pieejams gan vīriešiem, gan sievietēm) izmērs: (m izmērs) augstumu 37cm augšējo kāju apkārtmērs 42cm kājas apakšējās daļas apkārtmērs)

Izskatās arī
1gb Ceļgalu Aizsardzībai Sporta Ceļgala Pad Aizsardzības Rīku amortizācijas Ceļgala Aizsargiem, Elpojošs Sūklis Spilvena
€3.93 €2.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: sūklis tips: aizsardzības aprīkojums izmērs:s,m,l krāsa:melna,rozā daudzums:1gb izmērs ziņas: s: 20cm x 12,5 cm/7.87 x 4.92 , liecina svars: 20-40kg (apm.) m: 24cm x 13cm/9.45 x 5.12 , liecina, svars: 40-55kg (apm.) l: 26.5 cm x 14.5 cm/10.43 x 5.71 , liecina svars: 55-70kg (apm.) funkcijas: izturīga)

Izskatās arī
Sporta Bracer Regulējams Elpojošs Rokas Lencēm Elastīgs Šinas Lūzumi Karpālā Tuneļa Aproce Sporta Zāle
€1.71 €0.70

(sporta bracer regulējams, elastīgs, elpojošs šinas lūzumi karpālā tuneļa aproce sporta zāle apraksts: tas ir ērti valkāt rokas lencēm, jo tā ir elpojošs, elastīgs un pielāgojams. jūsu rokas var būt arī aizsargā no traumas ar šo pētījumu rokas lencēm, kad jūs nodarbojas ar sportu. izgatavoti no neilona, šī rokas lencēm ir videi draudzīgas un izturīgas, lai izmantotu. garums)

Izskatās arī
Batutu Remonts Acu Plāksteris Novērstu Izplatīšanos Remonts Batuts Mat Asaru Vai Caurumu Batuts Mat
€16.68 €8.34

(apraksts: 1. batutu remonts ielāpu komplekts ir savietojams ar vairumu batuts materiālus.šis batuts plāksteris funkcijas, rūpniecības kvalitātes līmi, kas iekļūst, polietilēna pinuma materiālu, lai veidotu gandrīz nešķirami elastīgs un ūdensizturīgs obligāciju. 2. batutu remonts ielāpu komplekts remonts batuti jebkura izmēra un formas.viegli lietojams, efektīvi un ilglaicīgi. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
Basketbols Volejbols Futbols Displejs Turētāji Mājās Ball Plaukts Pie Sienas Bumbu Plaukts Likt Bumbu Plaukts Futbola Griežami
€22.94 €10.32

(apraksts basketbols volejbols futbols displejs turētāji futbola griežami funkcijas novietota stingri, celtspēja, uzglabāšanas plaukts nav viegli krist.uzstādīts basketbola plaukts|tā var uzņemt visu veidu , sniedzot jums un kārtīgs mājas vidi.basketbola uzglabāšanas sienas plaukts|smalki pulēta virsma ir gluda, bez asumiem, un nebojā ādu.basketbola displejs turētāji|, nodilumizturīga,)

Izskatās arī
1gb Jogas ceļsargus Cusion atbalstu Celim, Rokas, Gurni, Rokas Elkoņiem Bilances Atbalsta Spilventiņu, Joga, Pilates Darbu Veic uz Ceļiem Pad
€6.16 €4.01

(funkcijas: paziņojums:ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdu krāsa:gaiši rozā, gaiši zils, purpura, tumši pelēks materiāls:pvc vienība: joga ceļsargus iepakojums: 1pc materiāls: pvc funkcijas: 1.viegls un pārnēsājamo-mūsu jogas ceļgalu spilventiņi ir gaiši un viegli pārvadāt, jūs varat nodot tos uz jūsu jogas soma un ņemt tos uz)

Izskatās arī
Pirkstu Spēku Exerciser Universālā Pirkstu Exerciser Roku Uzdevumā Treneris Daudzfunkcionāls Pirkstu Extensor Strengthener Pirkstu
€15.49 €10.84

(stiprināt jūsu pirkstiem ar mūsu regulējams pirkstu strengthener!ideāls tenisa spēlētāji, un ikviens, kas vēlas uzlabot savu pirkstu spēku.ar lielisku elastību, tas ir viegli izmantot, un var iederēties jebkurā sporta soma vai mugursoma.uzsākt mācības jau šodien! specifikācija: nosaukums: ar roku satvēriens strengthener materiāls: silikona, neilona produkta svars: aptuveni 95g produkta)

Izskatās arī
Anti-slip Beisbola Metieris nodilumizturīga Nospiediet Sloksnes Dizains Tiesnesis Indikators Ērts Rokturis Plastmasas Tiesnesis Letes
€3.69 €2.58

(materiāls: plastmasa īpašības: ērts rokturis, nospiediet sloksnes dizains, anti-slīdēšanas l: 8.7 cm/3.43 , w: 5,5 cm/2.17 , h: 1.5 cm/0.59 (apm.) paketē iekļauts:1 x tiesnesis letes tas ir piemērots beisbola un softbola spēlēm.piezīmes: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. lūdzu atļaut nelielu)

Izskatās arī
Pavasara Power Twister Josla Krūšu kurvja Pretestības Joslas Roku Muskuļu Celtnieks Velkot Izmantot Augšējo Ķermeņa Exerciser lieljaudas Sievietēm Vīriešiem
€9.37 €5.62

(apraksts: 【ķermeņa augšdaļas trenažieri] aicina: pavasaris power twister joslā var apmācīt ieroču, krūtis, pleci, mugura, biceps, muguras muskuļi, vidukļa, kakla muskuļi, un visa tava ķermeņa augšdaļas. 【premium un uzticamu] aicina: krūšu expander ir izgatavots no augstas kvalitātes elastīga šķiedras materiāla, kas ir augstas stiepes izturība, videi draudzīgs, izturīgs un izturīgs. 【ergonomiski)

Izskatās arī
1 GAB. Potītes Lencēm Sievietēm un Vīriešiem Regulējams Elpojošs Potītes Atbalsts Palīdzības Kompresijas Piedurknes Kāju Lencēm Potītes Aizsargs
€10.07 €6.04

(1 gab. potītes lencēm sievietēm un vīriešiem regulējams elpojošs potītes atbalsts palīdzības kompresijas piedurknes kāju lencēm potītes aizsargs preces nosaukums: sporta potītes aizsargs produkta sastāvdaļas: neilona un neilona tpusbr produkta izmērs :m/l/xl produktu saraksts: potītes atbalsts *1)

Izskatās arī
Kakla Nestuvēm Massager Dzemdes Kakla Chiropractic Vilkšanas Ierīcei Spilvens Kakla Nestuvēm Portatīvo Mugurkaula Palīdzēt Miega Remonts Vilces
€2.60 €1.82

(šī dzemdes kakla masāžas spilvens ir galīgais risinājums jūsu atpūtai vajadzībām.ar magnētu acupoints, jūs varat baudīt šiatsu masāža, pilnībā pielāgojamas, ar regulējamu augstumu.piemērots pieaugušajiem un grūtniecēm, šī vieglā svara spilvens uzreiz atbrīvot jūsu kakla sāpes un stresu bez jebkāda diskomforta. specifikācija: nosaukums: dzemdes kakla vilces spilvens produkta)

Izskatās arī
Acupoint Stimulācijas Līdzekli Roktura Strengthener Pirkstu Strengthener par Veiklību, Muskuļu Relaksāciju, Uzlabot Sniegumu ar Roku
€3.81 €1.79

(acupoint stimulācijas līdzekli roktura strengthener pirkstu strengthener par veiklību, muskuļu relaksāciju, uzlabot sniegumu ar roku apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes silikona izturību un elastību. viegls un smarža bez ērtu rokturi. stimulē acupoints ar plaukstām par uzlabotu labklājību. diapazonu, spēks iespējām pielāgot treniņus. kompakts un viegls dizains)

Izskatās arī
Pedāļu Siksniņas Pedāļi, Sporta Ar Kāju Pedāļiem Treniņiem Velosipēds
€35.97 €17.62

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pavisam jaunu un augstas kvalitātes pedāļi nāk ar pāris regulējams gumijas siksnas, ļauj garums uzņemt kurpes jūs izmantojat. šis augstas kvalitātes siksna viegli izdzīvot stingri pedāļu.noregulējiet pedālis un siksna, lai atbilstu jūsu nostāju pirms lietošanas.šis pedālis ir 9/16 vārpstas. tas ir piemērots)

Izskatās arī