Cena €7.14 €7.93

Pilns apraksts

Maascus modelis maza mačete āra kempings nazis, ar koka rokturi, asmeņa materiāls 4cr13Mov

Specifikācijas

  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda Trowel
  • Asmens Garums: 8.9 cm
  • Pilns Garums: 18 cm
  • Asmens Leņķis: ≤60°
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Atspere: no
  • Asu Asmeni:
  • Lock: no
  • Roktura Garums: 9.1 cm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: YJHUNMEI

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Automātiskās Noņemšanas Knaibles Daudzfunkcionāls Vadu Attvaicētājs Vadu Kabeļu Instrumenti Kabeļu stieples, Attvaicējot Gofrētu rīks ar Sešstūra Uzgriežņu atslēga
€2.30 €1.61

(produkta apraksts: 1. svītras ārējā jakas no koaksiālie kabeļi, piemērots -4 -5 -6 -7 vadi, kuru diametrs ir mazāks 8mm . 2. pilnībā regulējams & maināmiem asmeņiem. 4. vienkārša darbība: atslēgas instruments, pa kabeli, spin pulksteņrādītāja virzienā, tad pull off nevēlamu daļu. 5. izgatavotas no triecienizturīga materiāla. 6. nav nepieciešams akumulatora vai elektriskais. 7.produkta izmērs: apm. 97*32*18mm/3.81*1.25*0.7 )

Izskatās arī
G10 roktura pelēks melns saliekamais nazis medību nazis kempings saliekamais nazis taktiskās glābšanas nazis āra pārgājienu pašaizsardzības nazis
€21.87 €12.02

(kopējais garums: 198mm asmens garums: 88mm roktura garums: 120mm asmens platums: 27mm asmens biezums: 3mm asmens materiāls: 5cr15mov svars: 160g (ieskaitot iesaiņojumu) cietība: 57hrc rokturis: koks)

Izskatās arī
Multi Mērķis Rotaslietas Knaibles Rotaslietas Dizaina, Amatniecības, un DIY Projektu
€7.70 €5.16

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar rotaslietas, knaibles kopums, kas ir par rotu veidošanu un vadu ietīšana.izgatavots no izturīga oglekļa tērauda, šīs knaibles ir ideāls celt savas mākslinieciskās idejas dzīvē. izstrādātas rotaslietas entuziasti un diy mīļotājiem, šī universāls instrumentu komplekts ir būtiska, lai radītu skaistu)

Izskatās arī
BM 317-1 Weekender Kabatā Saliekamais Nazis ar Pudeli Nazis Zaļa Audekla Micarta / G10 Roktura Āra Kempings Zvejas EDC Naži
€37.45 €31.83

(specifikācijas: pilns garums :180mm galvenais asmens garums :70mm pudele nazis :17 mm galvenais asmens platums :19mm roktura garums :104mm asmens biezums :2,5 mm mala virsma: akmens mazgāšana asmens materiāls :s30v tērauda rokturi: zila g10 roktura vai zaļu lina rokturi neto svars :105g svars :170g (ieskaitot iesaiņojumu) cietība: vakuuma)

Izskatās arī
4mm 6mm 8mm 10mm 3/16 Collas 1/4 Collas 5/16 Collas 3/8 Collu Cauruļu Liekšanas Instruments lieljaudas Tube Bender Caurules Bender Knaibles
€21.01 €16.81

(diy piederumi:santehnika roktura stils:taisni pieteikums:multi funkcionāls īpašības:ar siltumizolāciju tips:apaļš deguns materiāls: metāla krāsa: melna iepakojuma saturs: 1 x cauruļu liekšanas instruments, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts)

Izskatās arī
C7AD 25mm 50mm PH2 Skrūvgriezis Bitu Kopu Drywalls Skrūves Bitu Bitu Turētājs
€25.84 €12.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atklājiet ērtības mūsu 10piece ģipškartona bitu kopu, kas raksturo spēcīgs turētājs drošu screwdriving. spēcīga ģipškartona pozicionēšanas skrūvgriezi, kas piemēroti skrūvēm pašvītņgriezes skrūves par mīkstāku materiālu, piemēram, ģipškartona un kokapstrādes valde. plaši piemērojama, kas piemēroti skrūvēm)

Izskatās arī
T50 Profesionālie Rokas Instrumenti, Ģeoloģijas Āmuru Raktuves Daudzfunkcionāls Izpētes Aptaujā Norādīja Padoms Multi-instruments, Celtniecības instrumenti
€44.38 €22.19

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ★daudzfunkcionālo āmuru, piemērots āra piedzīvojumu, ģeoloģiskās izpētes, būvniecības, mājas ikdienas lietošanai ★tpr vāciņu, gumijas rokturis, jūtas komfortabli, tās nedrīkst būt slidenas, augstas kvalitātes metāla, lai izveidotu viengabala āmuru ★sadalīta stils un vienotu stilu, jūs varat izvēlēties, atkarībā)

Izskatās arī
WERA 1578/1550 Skrūvgriezis Augstas Kvalitātes Materiāliem Un Meistarība, Precizitāte Pagarināt kalpošanas Vienkārša Darbība
€19.46 €15.57

(▲esd-drošs mikro skrūvgriezi. ▲droša aizsardzība pret elektrostatisko enerģiju un saistīto kaitējumu. ▲ātru griešanu rezultātus nosaka roku uz galvas un izmantojot ātrā pagrieziena zonā, tieši zem. ▲tas padara laikietilpīgs grip korekcijas nevajadzīgu. ▲barošanas zonas ar iebūvētu mīksto sekcijas nodrošinātu nodošana, augstas atslābtu un pievilkšanas griezes moments;)

Izskatās arī
Sprūdrats Skrūvgriežu Komplekts Daudzfunkciju Instrumenti Stūrī Bitu divvirzienu Magnētiskais Skrūvgriezis Padomus Ilgi Šķērsot Jauno 15 1 Daudzfunkcionāls
€20.00 €12.01

(produkta apraksts: zīmols: niuxiang skrūvgriezis veids: citi materiāls: hroma vanādija sakausējuma tērauda standarta: metriskās ir tur magnētisms: ar magnētisms izcelsmes valsts: ķīnas kontinentālās daļas)

Izskatās arī
1GB 4-10inch Koka Rasp File Set Koka Griešanai Failus Tērauda Failu DIY Amatniecības Sīkrīku, Galdnieks, kokapstrāde, Kokapstrādes Instrumenti,
€8.11 €4.95

(funkcijas: *4 ~10 koka rasp failu kokapstrādes diy amatniecības sīkrīku galdnieks multi instrumenti *koka rasp fails ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, kas nodrošina to ilgmūžību un izturību *gumijas rokturis uz augšu, ir paredzēti, lai pasargātu jūsu rokas *liels galdniecības, kokapstrādes un koka griešanai *ideāls apstrāde, metālā, pulēšana un)

Izskatās arī
Portatīvo 7" Iekšējā Ārējā Saglabājot Klipus Sprostgredzenu Knaibles Circlip
€2.44 €1.70

(portatīvo 7; iekšējā, ārējā saglabājot klipus sprostgredzenu knaibles circlip - neapstrādāts materiāls: cr-v - kopējais garums: 7;)

Izskatās arī
ZT 0562 Salokāmo Kabatas Nazi Oglekļa Šķiedras Rokturis Medību Izdzīvošanas Nažiem D2 Blade Kempings Jackknife Mape Rīki
€34.44 €17.22

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.modes dizains,100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ! ! ! ! ! ! ! ! ! !loģistikas informācijas vaicājuma tīmekļa vietnē: www.17track.net zt 0562 oglekļa šķiedras rokturi: kopējais naža garums: 20.7 cm asmens garums: 9cm asmens platums-3.3 cm asmens biezums: 4mm asmens)

Izskatās arī
10PCS Hex Atslēgu Urbis Metriskās H1.5-H12 Elektriskā Sešstūra Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Ligzda Sudraba 50Mm
€12.22 €9.28

(pēc termiskās apstrādes, tas ir izturīgs, augstas cietības un nav viegli valkāt. hex atslēga ir piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži, un rokas, skrūvgrieži ar ātruma regulēšanas ierīcēm. sešstūra bitu komplekti ir skaidri marķētas, lai jūs varat ātri atrast izmēru jums ir nepieciešams.viegli pārvadāt un izmantot. piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži,)

Izskatās arī
Magnētiskā Bitu Turētājs 60-300mm Skrūvgriezi, Urbi Īpašnieka Hex Kāta Magnētisko Bitu Paplašinājumu Skrūvi Mazliet
€8.52 €5.97

(magnētiskā bitu turētājs 60-300mm skrūvgriezi, urbi īpašnieka hex kāta magnētisko bitu paplašinājumu skrūvi mazliet apraksts: --100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. --izgatavots no hroma vanādija materiāla, augsta cietība, anti-rūsas, stabilu un ilgstošu izmantošanu. --saskarne ir bloķēšanas ierīci, un iebūvētu spēcīgu magnētismu, kas var novērst skrūvgriezis bitu)

Izskatās arī
12Pcs Cieta Metāla Rotācijas Failu 160x8mm Dimanta Adatu File Set Kaļķu Metāla, Stikla Nefrīta, Keramikas Griešanai Amatniecības Failus Rīks
€9.04 €6.77

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes gultņu tērauda un izturīgas plastmasas rokturi, šie 12pcs asorti failus, kas ir paredzēti, lai izturētu nodilumu, nodrošinot ilgstošu izmantošanu. ar precīzu zobu modelis un asu iesniegšanas malas, šie faili nodrošināt efektīvu un precīzu iesniegšanas, padarot jūsu diy projektu brīze. piemērots gan)

Izskatās arī
16-Gabals Pneimatiskās Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu Ir Piemērots Auto Remonts, Mašīnu Remonts, Rūpnīcas, Ēkas Un Personas DIY
€69.87 €44.72

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 16-gabals pneimatiskās sprūdrata uzgriežņu atslēgu ir piemērots auto remonts, mašīnu remonts, rūpnīcas, ēkas un personas diy izturīgs un stabila kustība: stabilu darbību, augstu izejas jauda, mazs gāzes patēriņš, izturību un augstu lietderības koeficientu. liels griezes moments jauda: griezes moments un)

Izskatās arī
HSS Spirāli Norādīja Plug Pieskarieties POT Labo roku taisni flauta apex pieskarieties M6*1
€4.78 €4.30

(funkcijas: 100% kvalitātes un pilnīgi jaunas. materiāls :ātrgriezējtērauda 6542(hss) spirālveida norādīja pieskarieties vītņu apaļa caurule, uz leju rindas adatas spirālveida norādīja pieskarieties sauc arī par podu titāna virsmas produktu,tāpēc ir lielāka precizitāte, un izturīgākas specifikācija: veids m6*1 p2 hss vītnes diametrs 6mm kvadrātveida)

Izskatās arī
Karburatora Regulēšanas Instrumentu Komplekts, 2 Dzinējus, Ogļhidrātu Melodija Pielāgojot Instrumentu Šķēres, Motorzāģi, Weedeater
€23.29 €15.84

(skrūvgriezi, kas atzīmēti ar rīku veida rokturi, viegli atpazīt.šī somiņa var turēt instrumenti kopā. šī 10pcs karburatora regulēšanas instrumentu komplekts ietver: p m/ maza vadītājs p m/ single d/ maza vadītājs vienā d/ double d/ sešstūra/ 7 zobi sajūgs ar rievotu/ 21 zobu sajūgs ar rievotu/ jaunu shapde/ six star skrūvgriezi. 2 dzinējus, stīgu trimmeri, motorzāģi, lapu pūtēju, dzīvžogu)

Izskatās arī
Swayboo 3cr13 Tērauda Fiksētu Asmeni Taktiskais Nazis Krāsas Koka Roktura Kempings Āra Izdzīvošanas Nazis
€14.74 €12.98

(pilns garums: 22 cm asmens garums: 9.9 cm asmens platums: 2,5 cm asmens biezums: 3mm asmens: 3cr13 rokturi: krāsa koka cietība: 57hrc virsmas apstrāde: spogulis gaismas nazi segtu: neilona naža vāciņu svars: 120g)

Izskatās arī