Cena €4.51 €5.71

Pilns apraksts

Rezerves daļas, kas ir saderīgas ar ILIFE V8S V80 x 750 robots putekļsūcējs. (Lūdzu, apstipriniet, modeli un izmēru jūsu putekļsūcējs, pirms iegādes!) Sānu birstes tīrīšanai dziļi stūros labāk.Snap savā vietā, lai ātri un bez piepūles nomaiņa.Izmēri: 70 mm.HEPA filtri efektīvi novērstu putekļu.Izmēri: 100 x 107 mm.Ja sānu sukas smilga dēļ, piegāde, ņemt to atpakaļ, novietojot tos siltā ūdenī un uz brīdi.Padomi: 1. Aizstāt rezerves daļas, ik pēc 2 ~ 3 mēnešus (atkarībā no jūsu lietošanas biežumu). 2. Ja sānu sukas, kas ir izliekts dēļ, piegāde, tos atjaunotu, mērcējot tos ar siltu ūdeni, bet.Krāsa:Balta+melna Materiāls:plastmasas Iepakojuma Saturs: 2 Pāri x Sānu Birste 2 x Filtrs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

120 Iepak Vienreizējās lietošanas Mop Auduma Spilventiņi, Lai Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI T9 AIVI Robots putekļu Sūcēju Piederumi
€45.56 €26.42

(saderīgs ar ecovacs deebot ozmo t8 t9 aivi robots putekļsūcējs šī mop kluči, mazgājami 2-3 reizes mopping ir labāk,kalpošanas laiks ir ilgāks viegli nomainīt un tīra krāsa:balta+zila materiāls:šķiedras izmērs:245 x 100mm iepakojuma saturs: 120 * mop spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
6PCS Hepa Filtru, Rezerves Daļas Roborock Q Revo/Roborock P10 A7400RR putekļsūcējs Nomaiņa, Rezerves Daļas, Piederumi
€13.97 €10.76

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saderīgas ar šo ierīci. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas)

Izskatās arī
10 Pāri Piemērots Ecovacs Deebot OZMO T5/N8/N5/T8/DV35/DJ65/T9 Slaucīšana Robots Piederumi HEPA Filtra Kokvilnas
€16.18 €10.52

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs regulāra nomaiņa tīrīšanas piederumi būs arī uzlabotu tīrīšanas veiktspēju.kā daļu no ikdienas uzturēšanu, tas ir viegli izjaukt un nomainīt, un ir ļoti saderīgs ar aprīkojums labas rezerves daļas, tehniskās apkopes un modernizācijas slaucīšana robots materiāls:plastmasas krāsa:kā parādīts iepakojuma saturs: 10 x filtrs 10 x filtra kokvilnas)

Izskatās arī
Tjernlund 46005 Lint Blitzer Fēns Kanālu Pastiprinātājs
€344.43 €113.66

(ļoti ieteicams mājas ar fēns izplūdes kanālu palaist no 25 metru vai vairāk lint blitzer lāpstiņriteni atgrūž drāniņu led indikators displeja panelis pastāvīgi ieeļļot motors atrodas ārpus gaisa plūsmas, maksimālā motora dzīvi viegli uzstādāms gan horizontālā, gan vertikālā cauruļvadi uztur pareizu izplūdes gāzu ātrumi kanālu kursē līdz 100 ekvivalents kājām,)

Izskatās arī
16Pc Muti Mūrnieks, Burkas Vāku Rūgšanas Vāki Ar Airlocks Fermentācijas Komplektu, Lai Padarītu Kāpostiem Platas Mutes Mūrnieks, Burkas
€37.27 €28.32

(16pc muti mūrnieks, burkas vāku rūgšanas vāki ar airlocks fermentācijas komplektu, lai padarītu kāpostiem platas mutes mūrnieks, burkas komplektā ietilpst 4 gaisa centrālās slēdzenes sistēma, 4 izturīga balta skrūvi-par vāki plata mute mūrnieks, burkas izmantot izturīgs, skaists uzglabāšanas gadījumā, lai uzlabotu organizācijas savā virtuvē.padara lielisku dāvanu fermentācijas eksperts savā)

Izskatās arī
Par Irobot Roomba Daļas Komplekts Sērija 800 860 865 866 870 871 880 885 886 890 900 960 966 980 Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs
€23.68 €12.08

(pavisam jauna, augstas kvalitātes materiāla, labi veidots, izturīgs un labi saskaņota ar veco iekārtu. sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots, kas veic tās labākās. ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes. lai sasniegtu vislabāko attīrīšanas)

Izskatās arī
Par T10S Robots putekļsūcējs Nomaiņa, Rezerves Daļas, Piederumi, Sānu Birste Hepa Filtrs Putekļu Maisa
€18.32 €10.63

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu vērā rūpīgāku tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums.kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem turēt)

Izskatās arī
Filtru Tīrīšana Nomaiņa Hepa Filtrs P8 Putekļu Sūcēju Daļas
€5.66

(piemērots, lai p8 putekļsūcējs efektīvi saglabātu sadzīves putekļi, ziedputekšņi un pelējuma sporas no mums nomainot filtru regulāri palīdzēs jūsu mašīna strādā labi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot filtrācija -putekļu filtru izplūdes gaisa un aizsargā motoru no putekļsūcējs viegli uzstādīt un lietot krāsa:melna+balta materiāls:abs iepakojuma saturs: 1*slaucīšana)

Izskatās arī
20MM Ultraskaņas Migla Maker Pulverizators Devēju Pulverizators Filmu Plāksnes Piederumi gaisa mitrinātāju, Gumijas Starplikas
€2.47 €1.43

(radošu un lakoniska dizaina, padarīt to interesantu apdare noiceless un padarīt miglu, lai visu nakti, sniegt contiuous mitruma un atpūsties jūsu garastāvokļa. ērti un viegli lietot, telpas taupīšanas un portatīvo, var izmantot jebkur un jebkurā laikā. nozīmīga dāvana ģimenei, draugiem, kolēģiem vai biznesa partneriem. nosaukums: gaisa mitrinātāju jauda: 2w spriegums:)

Izskatās arī
Rezerves Rezerves Daļas Galvenās Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma XCLEA H30 Plus / H40 Plus
€21.72 €13.90

(iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos)

Izskatās arī
Rezerves Piederumi XIAOMI Roborock S7 MAXV Ultra, G10S, G10S Pro, Q7 Max, Q7 Max+, T8 Robotu putekļsūcējs
€16.27 €10.42

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai.saglabāt jūsu mājas robots, kas darbojas ar maksimālu)

Izskatās arī
Galvenais/Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Daļas XiaoMi Mijia Robots Vakuuma-Mop Pro / 2 Pro / MJSTS1 putekļu Sūcēju Daļas
€27.51 €17.88

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos)

Izskatās arī
Auduma Filtru Maisiņi Karcher MV1 WD1 WD2 WD3 putekļsūcēja Filtra Maisa putekļsūcējs Daļas MV1 Filtra Vāks
€5.49 €4.23

(trokšņu samazināšanas un putekļiem, kas novērš putekļu iekļūšanu motora, kas pagarina motora mūžu paredzēti, lai ietilptu: par karcher wd nt sērijas piederumi mv1/wd1 /wd2 wd3 krāsa: zila materiāls: non-audumi iepakojuma saturs: 2 * motora aizsardzība attiecas tikai uz iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda ražotāja Pielikumus, kas noteikti visiem kitchenaid stenda mikseris bļoda 5 kvarts Noliekt Galvas Stāvēt Mikseris Bļoda
€15.09 €12.08

(par šo preci nerūsējošā tērauda kitchenaid: gan no iekšējā, gan ārējā slāņa bļoda ir izgatavota no modernizētas premium 304 nerūsējošā tērauda, pārtikas klases un nontoxic, izturīga, nav viegli ar rūsu, absorbē smakas vai iegūt traipu,vairāk izturīgas kitchenaid mikseri bļodā krāsains gatavošanas: piemērots kartupeļu, makaronu, cepumu, siera kūka matējums un, ideāls kitchenaid)

Izskatās arī
Mitrināšanas filtrs FZ-F30MFE par Asu Gaisa Tīrītājs Modelis KC-F31RW
€33.27 €18.30

(mitrināšanas filtrs fz-f30mfe par asu gaisa tīrītājs modelis kc-f31rw 1. filtrs var samazināt kaitīgas smakas un ķīmiskās smakas mājā.hepa filtrs var uzņemt 99.97% no putekļiem, ziedputekšņiem, dūmu, pelējuma sporas un mājdzīvnieku blaugznas.šos gaisa filtrus, kas var slazds daļiņas, kā mazos, kā 0.3 mikrometri vai lielāku, un filtrēt gaisa piesārņojumu, ko rada pm 2.5. 2. ieteikums:)

Izskatās arī
4gab Piemērots Ecovacs Deebot De55 / 53Dn55 / 520 / T5 Slaucīšana Robots Piederumi Mehāniskajiem NIECĪBAS Jostas
€4.14 €2.60

(4gab piemērots ecovacs deebot de55 / 53dn55 / 520 / t5 slaucīšana robots piederumi mehāniskajiem niecības jostas 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mehānisko jostu ecovacs deebot de55,de53,dn33,dn55 putekļsūcējs izgatavots no augstas izturības un videi draudzīgi materiāli, mīksts un izturīgs, lai izmantotu viegli uzstādīt un noņemt aizstāt vecos, bojātas vai netīras viens krāsa:)

Izskatās arī
Par Xiaomi Dreame Bot W10 W10 Pro pašattīrīšanās Robots Vakuuma Galveno Suku, Sānu Birste HEPA Filtrs Mop Spilventiņi
€40.55 €25.55

(iezīmes: augstas kvalitātes, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu vērā rūpīgāku tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums.unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no)

Izskatās arī
Rezerves Xiaomi Dreame H12 Slapjš Sauss Bezvadu putekļsūcējs Rezerves Daļas Mazgājamas Rullīšu Birste Hepa Filtrs
€21.05

(galvenais materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. viegli uzstādīt un noņemt, nav nepieciešams tērēt papildus enerģiju un laiku. viegli tīrāms, palīdzēt, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu uz grīdas. modeļa numurs:par xiaomi dreame h12 slapjš sauss bezvadu putekļsūcējs vakuuma daļas)

Izskatās arī
2X Par Roborock S7 Pro Ultra /S7 Maxv Ultra/ G10/G10S ātrgaitas Doks Self-Tīrīšanas Birste& Bāzes Stacijas Filtrs Izlietnes
€26.78 €15.26

(2x par roborock s7 pro ultra /s7 maxv ultra/ g10/g10s ātrgaitas doks self-tīrīšanas birste& bāzes stacijas filtrs izlietnes izstrādāti mopu mazgāšanas: rotējoša 500 apgr. / min., ar suku attīra mop dziļi un efektīvi, atstājot to gatavs nākamo tīrīšanu. doks tīrīšana: kā suku attīra, to vada netīrs ūdens dock bāzes uz izeju, kur to var izdarīt prom netīrā ūdens tvertnē. noņemams)

Izskatās arī
Piemērots Xiaomi Slaucīšana Un Mopping Robots B101CN Galveno Suku, Sānu Birste Mop Auduma Hepa Filtru Piederumi
€18.69 €12.52

(piemērots xiaomi slaucīšana un mopping robots b101cn galveno suku, sānu birste mop auduma hepa filtru piederumi atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.pavisam jauna, augstas kvalitātes materiāla, labi veidots, izturīgs un labi saskaņota ar veco iekārtu. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots, kas veic tās labākās. ierīču)

Izskatās arī