Cena €5.89 €7.56

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Saglabāt Atbalss skaļrunis droši vietā ar šīs modernās galda statīvu, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila.

Paredzēti, lai novērstu skaļruņa no velmēšanas vai pārvietojas, šis stends ir paredzēts stabila un izturīga bāze Echo nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti un veiktspēju.

Piemērots visiem lietotājiem, kuri savu Echo runātājs, tas statīvs ir must ir piederums, lai ikviens, kas vēlas uzlabot savas pieredzes.

Vai jūs izmantojat to, kas jūsu mājās, birojā, viesistabā vai virtuvē, tas galda statīvu piedāvā ērtu un telpas taupīšanas risinājumu izvietošanai Atbalss uzstājies ideāla klausīšanās augstums.

Pacelt Atbalss skaļrunis jaunas virsotnes ar šo gluds un mūsdienu galda statīvu, pievienojot touch of elegance uz jebkuru telpu, saglabājot jūsu skaļrunis droša un stabila.

Specifikācijas:

Materiāls: Akrils

Krāsa: Melna, Caurspīdīga (pēc izvēles)

Izmērs: 8.6x9.2x8cm

Komplektā Ietilpst:

1 Skaļrunis Galda Statīvu

Piezīme:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Atbalsts: vairumtirdzniecība, dropshipping
  • Krāsa: Caurspīdīga, Melns
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Akrila
  • Zīmola Nosaukums: Garoza Pro
  • Vienuma Tips: STĀVĒT

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
CellClip Āķi Mikrofons Āķis Cb Turētājs Šūnu Auto Mount Radio Klipu Auto Stiprinājumi Rokas Karājas Pakaramais Skrūves, Kronšteini
€5.92 €2.96

(apraksts šī cb radio mount ir izgatavota no premium materiāla, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas nerūsējošā tērauda materiāls, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība nodrošina praktiskumu.jūs varat izmantot mūsu produktu ar pārliecību. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:nerūsējošais tērauds -izmērs:5.00x3.00x0.80cm/1.97x1.18x0.31in -piezīme:)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
par PS5 VR Adapter USB Mini Spēļu Konsole Konversijas Kabelis PS5 Konsoli uz PS VR Spēle Adapteri VR Adapteris Savienotājs
€16.71 €10.87

([function] (funkcija) ps5 vr adaptera kabelis atbalsta ps4 kameru ps5 konsoli uz ps vr spēle adapteri savienojumu ar stabilu savienojumu sniegumu.vr pārveidotājs nav saderīga ar ps5 kameras un ps4 spēļu konsolēm. [konstrukcijas] atjaunināts viedo mikroshēmu lielāku savietojamību un labāku sniegumu.pirmās klases, bieza, tīra, stieples, mazāku pretestību un 20 % ātrāku datu pārraides ātrumu nekā parasti)

Izskatās arī
2.4 collas, Full Screen Touch MP3 Atskaņotāju, Portatīvo MP3 Atskaņotāju Walkman Mini Hifi HD Lossless Balss ieraksts FM Radio Video, E-grāmatas
€25.33 €15.20

(2.4 collas, full screen touch mp3 atskaņotāju, portatīvo mp3 atskaņotāju walkman mini hifi hd lossless balss ieraksts fm radio video, e-grāmatas funkcijas: 1.2.4 collu krāsu ekrāns, led apgaismojums spilgti plata ekrāna, sniedzot jums vizuālā svētki, vairāk jutīgu skārienekrānu darbību. 2.šis mp3 atskaņotājs nodrošina hi fi skaņas un atbalsta vairāku formātu mūzikas atskaņošanai)

Izskatās arī
Sienas Adaptera Kontaktligzda Pc Antipirēnu Materiālu Drošības
€8.87 €7.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: sienas kontaktligzdas, ir funkcijas dual usb un divu līmeņu izvads ir uz korpusa. pemium pc liesmu slāpējošs materiāls nodrošina maksimālu drošību un vadītspējas ilgstošu izmantošanu. plug and play (atskaņot).nav nepieciešams adapteris.dual usb dizains ļauj jums, lai divas elektroniskās ierīces, tajā pašā laikā. iphone)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī