Cena €9.13 €14.72

Pilns apraksts

Mini PCI-E SATA SATA III 6G Mini PCI Express Kontrollera Karti SATA3.0 Mini PCI Express SSD Karšu Adapteri

2-joslu M. 2 PCI-Express 2.0 interfeiss B +M Taustiņš).

Atbalsta PCI-Express datu pārraides ātrumu līdz 5.0 /2.5 gb / s.

Atbalsta IDE interfeisa reģistros par SATA kontrolieri.

Atbalsta AHCI programmēšanas interfeisu reģistros par SATA kontrolieri.

Atbalsta Ziņu Signalizēja Pārtraukt (MSI)

Mini PCI-Express SATA paplašināšanas karti var paplašināt 4/2 SATA3.0 saskarnes, izmantojot dzimtā PCI Express 2.0 autobusu, šī karte nodrošina SATA6Gbps ierīcēm, kas atbilst SATA3.0 specifikācijai, un ir arī savietojamas ar SATA 15Gbps un 3.0 gb / s ierīcēm

Atbilst Serial ATA 3.0 Specifikācija.

Atbalsts komunikāciju ātrums 6.0 gb / s, 3.0 gb / s, 1.5 gb / s.

Atbalsta programmējams raidītājs signāla līmenis.

Atbalsta Gen 1i, Gen 1x, Gen 2i, Gen 2m, Gen 2x un Gen 3i.

Atbalsta 4/2 SATA porti.

Atbalsts Vietējo Komandu Rindā (NCQ)

Palielināt pamatojoties uz FIS ostas

Piezīme:RAID PM netiek atbalstīta

SATA kontrolieris

Atbilst Serial ATA Specifikācija 3.1 Atbalsta komunikācijas ātrums 6 gb / s, 3 gb / s un 1.5 gb / s Atbalsta programmējams raidītājs signāla līmenis Nodrošina Gen 1i, Gen 1x, Gen 2i, Gen 2m, Gen 2x un Gen 3i Nodrošina četras SATA porti AHCI 1.0 un IDE saskarnes atbalstu vietējo komandu rindā (NCQ) atbalstu porter FIS-pamatojoties komutācijas vai komandu-pamatojoties komutācijas atbalsta daļēji un miega režīma jauda vadības noteiktas atbalsta mijas rotācijas atbalstu AES-256

Tips:4 Port/2 Ports

Krāsa:Zaļa

Materiāls:Plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 x PCIE Adapteri Karšu

4 x kabelis

/

1 x PCIE Adapteri Karšu

2 x kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Veids: Barošanas Kabelis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Anime peles paliktnis Liela Spēļu Ātruma Peles Paliktņa Spēlētājs Gumijas Galda Mat Slēdzenes Malas Mousemat Spēļu Piederumi Klaviatūras Paliktņi 900x400mm
€21.65 €12.99

(funkcijas: * izturīgs sašūtām malām : tas peles paliktņa ir delikāts šķautnēm, kas var novērst nodilumu.nodrošina ilgstošu lietošanu bez deformācijas un degumming. * gluda virsma : konsistence ir blīvāka.peli var ātri pārvietot un precīzi novietotiem tā, lai nodrošinātu vienmērīgāku peles kontroli .ideāls, lai jūsu klēpjdators, datoru un datoru. * neslīdoša gumijas pamatne : blīvs ēnojumu,)

Izskatās arī
PCIE x16 Vispārējā Vertikālā GPU Turētājs Stāvvadu ATX, Matx Gadījumā VGA Grafisko Karti Stūres Stiprinājuma Atbalsts Dropship
€52.98 €25.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas viss ir saderīga videokarte leņķis baltā krāsa ir ideāls risinājums vertikālai uzstādīšanai, nodrošinot izcilu stabilitāti un dzesēšanas veiktspēju. izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiāla, tas stiprinājums ir izturīgs un izturīgs, nodrošinot uzticamu atbalstu jūsu grafikas karte.tā ir lielākā daļa grafisko)

Izskatās arī
Regulējams Video Kartes AURA SYNC Graphics Video Kartes Turētāja Alumīnija Sakausējuma 5V 3PIN ARGB Datoru Piederumi
€19.63 €13.54

(1. multi-function grafikas karte stāvēt, viegli kontrolēt horizontāli/vertikāli 2. alumīnija materiāls, inžektorlējuma, spēcīgs un uzticams tekstūra plus 3. ērta montāža, bezmaksas korekcijas, bīdāmās moduļa dizains, viegli savienojams ar visa veida grafikas karte biezums 4. nepieciešamības instalēt grafikas karti jums, grafikas kartes ir ļoti svarīgi, aparatūras ierīce, uzņēmējas,)

Izskatās arī
NSFW Pliks 3D Sprauslas Kimetsu Nav Yaiba Daki Liels Oppai peles paliktnis Krūtis Kawaii Anime Sexy Mouse Pad Rokas Balsts Silikona Galda Paklājiņš
€39.95 €21.97

(šim veikalam ir avots rūpnīcas, atbalsta pielāgošanu, vienu vai masveida pielāgošana var būt!konsultējieties ar klientu servisu par informāciju! mobilais tālrunis veikt nekustamā attēlus 1.ainas, kas jāizmanto. 2.produkta parametri: augstums 3d mouse pad ir 30mm, kas ir ergonomisks, aizsargā rokas no valkāt, un ir atbalsts rokas, kas ir ļoti relaksējoša un ērti lietot. krūtis)

Izskatās arī
IO, I/O Shield Atpakaļ Plāksnes BackPlate BackPlates Blende Leņķis ASUS Z87-EKSPERTI
€8.34

(io, i/o shield atpakaļ plāksnes backplate backplates blende leņķis asus z87-eksperti)

Izskatās arī
A01 Gadījumā HTPC Horizontālā Datora korpuss Mini ITX Gadījumā Rūpnieciskās Kontroles Gadījumā, Sudraba Lietā Alumīnija Augšējo Vāciņu
€56.17

(augsta siltuma izkliedi alumīnija materiāla, saprātīgu ventilācijas kanālu, efektīvu siltuma izkliedi un lielāku stabilitāti saprātīgas telpu dizains, jāuztraucas, bezmaksas uzstādīšana, pats 4mm alumīnija priekšējais panelis, 3mm alumīnija augšējo vāku un kreiso un labo pusi plāksnes, 0.8 m dzelzs rāmja parametri, spēcīgāku darbojas punktus, tikai 1 / 3 no cenas metāla stiepļu)

Izskatās arī
Rezerves Audio Adapteri Daļa Piederumi Converter Misiņa pārklājumu Savienotājs Der līdz 6mm kabeļa Nomaiņa Aizstāj
€1.57 €0.78

(detalizēti: *rca taisnā leņķī vīriešu spraudni audio converter adapteri *misiņa pārklājumu savienotājs laba vadītspēja. *augstas kvalitātes un izturīgas. *der līdz 6mm kabeļa. *postenis stāvoklis: jauns * krāsa: kā bildes rādīt *savienotājs: 6.35 mm vīrietis rca spraudni *caurumu diametrs:6.0 mm(apm.) iepakojuma saturs: 1*audio)

Izskatās arī
4K Sadalītāja 1x4 Izplatītājs 1 4 no Konvertētājs
€5.89 €3.89

(funkcijas: ootdty viena līdz četras sadalītājs ļauj avots, viens ievades portu, piešķir četras sinhronā signālus četri porti, outputting tās pašas augstas izšķirtspējas audio un video. ceturkšņa splitter var izplatīt avoti set-top kastes, dvd atskaņotāji, d-vhs atskaņotāji un citas hdtv ierīces četrās konsekventu un sinhronizācijas rezultāti. lietotāji var izvadīt un)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma USB 3.0 HUB 7 Porti ātrgaitas Sadalītājs Daudzu Adapteri Līdz 5Gbps dokstacija Expander par Klēpjdatoru PC
€5.45 €2.72

(iezīmes: ★mazs un viegls, viegli pārvadāt ★unikāls kartes atvēršanas dizains, ērts un enerģijas taupīšanas ★4-port usb interfeiss nodrošina karstā mijmaiņas, plug and play, viegli izmantot ★saskarnes tiek izkārtotas paralēli, nav pretrunā viens ar otru, laba saderība ★garumu, kas savieno līnija ir 30cm, ar labu elastību un ērtāk izmantot ★atbalsts sprieguma pārslodzes un tūlītēju pašreizējās)

Izskatās arī
IO, I/O Shield Atpakaļ Plāksnes BackPlate BackPlates Blende Leņķis Supermicro X10DRI X9DRE-TF X9DR3-F
€5.29

(io, i/o shield atpakaļ plāksnes backplate backplates blende turētājs supermicro x10dri x9dre-tf x9dr3-f)

Izskatās arī
29V/AC/DC Strāvas Padeve Elektriskās Recliner Dīvāna, Krēsla Adapteris Transformatoru Rīks -US Plug
€14.98 €6.74

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantot augstas kvalitātes ic versija.ar īssavienojumu aizsardzība, aizsardzība pret pārslodzi.anti-traucēšanas augstas kvalitātes ac/dc ir pārslēdzama strāvas padeve piemērots daudziem elektriskā recliner dīvānu / krēslu adapteri darbojas ar dīvāni un krēslu un ideāls transformatoru nomaiņa ieeja: 100v-240v 50/60hz 1.5 a jauda:)

Izskatās arī
4-Pack Mini OTG Kabelis, Adapteris,2-In-1 Powered Micro-USB, USB Adapteris(OTG Kabelis + Strāvas Kabeļa) Straumēšanai Nūjas Utt.
€6.49 €4.28

([4 gabaliem] 2 in 1 micro usb otg kabelis, kas savieno usb tastatūras un u diska, mobilo cietā diska jābūt savienotiem ar ārējo usb strāvas padeve.tajā pašā laikā, caur micro usb otg interfeiss,, mobilie telefoni, planšetdatori, mid, umpc, otg pārvades e-grāmatas.piegādes pilnvaras usb papildierīces.pārliecinieties, ka jūsu ierīce ir akumulatoru nav iespējams darbināt, kā ātri, kā citi parasti otg datu kabeļi.plug)

Izskatās arī
2X RJ11 6P4C, Lai RJ45 8P4C Moduļu Tālruņa Interneta pagarinātāja Kabelis 3 Metru
€6.43 €4.44

(2x rj11 6p4c, lai rj45 8p4c moduļu tālruņa interneta pagarinātāja kabelis 3 metru produkta nosaukums : telefona kabelis; savienotāji tips : 6p4c rj11male, lai 8p4c rj 45male šie vīriešu rj11 6p4c, lai rj45 8p4c telefona kabeļi tiek izmantoti standarta rj11 tālruņi. ārējais materiāls : plastmasa; garums : 3 skaitītājs / 10ft krāsa : balta neto svars : 78g iepakojuma)

Izskatās arī
1Set Peli Kājām Peli, Skrituļslidas, Uzlīmes Pad Noapaļotiem Slīd Izliektām Malām Kājām Nomaiņa G304 G305 Peles
€3.21 €2.31

(compatiability: ootdty piemērots g304 g305 peles produkta iespējas: 1.īpašas augstu polimēru kompozīti. 2. kam raksturīga tic nav lipīgs, augstu gludumu un augsta nolietošanās izturība. 3. samazina berzi starp peles un peles paliktnis, ko izraisa kustību, reach ietekmi apkopes. 4. tas ievērojami palielinās gludumu starp peles un peles paliktnis pēc tam, izmantojot,)

Izskatās arī
Dropship Universālā Keycap Klaviatūras Keycap Elegants Keycap,Bultas Taustiņus, 3D Keycap Kitty-Raust taustiņiem Caps Alumīnija Sakausējuma Keycap
€2.93 €2.26

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma 3d keycaps; keycaps mehāniskās klaviatūras; izsmalcinātu meistarība, viegli uzstādīt un lietot. tas ir tikai keycaps,bez klaviatūras iekļauti. dekoratīvie keycaps elegants dizains, var labāk izdaiļot jūsu klaviatūras. specifikācijas: materiāls:alumīnija sakausējuma izmērs:apm.18x18x11mm/0.71x0.71x0.43in iespēja)

Izskatās arī
Magnētiskas Uzlādes Moduli Logitech GPW/GPW-Gen2 Bezvadu Peles Bāzes
€23.83 €17.87

(funkcijas: ootdty šajā modulī ir iespējams izmantot ar bezvadu vai bezvadu lādēšanas peles paliktņa, atbalsta bezvadu uzlādes. 34x34mm liela spole ātrāk indukcijas un viegls dizains, tikai tīra vara spoles, jūtīgas un spēcīgi saderība vairāki modeļi - pēc izvēles, atbalsta vertikālo dual - spole bezvadu ar iebūvēto smart-mikroshēmas, lai novērstu pārkaršanu)

Izskatās arī
I/O IO Shield Blende Leņķis ASRock Z170 PRO4 H170 PRO4 Hyper Datoru Mātesplati Backplate
€6.60 €6.27

(brand new augstas kvalitātes produkts ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas sazinieties ar mums: 1. ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte . 2. ja jūs saņemt preces, ar ne apmierināts,lūdzu, sazinieties ar mums .mēs atbildēsim jums 12 stundu laikā. mēs, kas tiks galā arī ar to, mēģiniet, lai darītu tevi laimīgu.lūdzu,)

Izskatās arī
Anime Meitene Big Tits Esports Zilā Arhīva peles paliktnis Anime Peles Paliktņa Spēlētājs Galda Spēļu Klēpjdators PC Gamer, Aksesuāri, Peles, Klaviatūras
€12.61 €8.02

(materiāls: dabīgā gumija amats: non-slip / quick-dry izmērs ieteikums: 30*60/ 30*70 / 30*80 - klaviatūras & peles 40*70 / 40*80 / 40*90 - klaviatūras & peles un datoru, pilnu datora galds pārdevējs atgādinājums: ①if nedaudz gumijas smarža, lūdzu, esiet droši, tas ir netoksisks, lūdzu, nodot to gaisā dažas dienas, tā būs izbalināt prom. ②due termiskās)

Izskatās arī
GPU Barošanas Kabelis LEADEX 12VHPWR Moduļu PCIE5.0 Grafikas Karti, Kabeli
€8.38 €5.86

(funkcijas: ootdty labas kvalitātes materiālu, nodrošinot lielisku elektrisko izrādes un stabilu pārvades spēju. dizains plakanas stieples ne tikai padara pagarinājuma vadus meklēt moreconcise, bet arī efektīvi novērš problēmu, aizžogojumi. speciālas kabeļu moduļa barošanas, savienojuma moduļa barošanas ports, turningout savienotāju, un sniedz spēku ir optionsfor 12vhpwr)

Izskatās arī
3X RJ11 6P4C, Lai 6P4C 4 Ceļu, Telefona Līnija Moduļu Sadalītāja Adapteris Bēša
€5.93 €4.15

(produkta nosaukums : rj11 telefona sadalītājs tips : rj11 6p4c vīriešu spraudni 5 x 6p2c sieviešu kontaktligzdas izmērs : 11.5 x 3.1 x 3.3 cm / 4.5 collu x 1,2 collas x 1.3 collas (l x w x h) kabeļa garums : 12 cm / 4.7 collu svars : 90g pārvērš viena tālruņa domkrats uz piecām ligzdām, lai jūs varat kontaktdakšu piecām ierīcēm, piemēram, telefoni, faksa aparāti, modemi,)

Izskatās arī