Cena €0.47 €1.05

Pilns apraksts

Veikt treknrakstā paziņojumu ar mūsu šūnveida auto uzlīmes!Tie rada spēcīgu vizuālo ietekmi, bet nav viegli nokrist.Ideāls jebkuram auto, tikai pārliecinieties, lai attīrītu apgabalu, pirms to piemērošanas.Plaša piemērojamība padara tos ir jebkurš auto entuziasts.Get yours tagad!

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Honeycomb uzlīme

Materiāls: Uzlīmes

Izmērs: 11*17cm/4.33*6.69 collas

Modelis: Honeycomb Sešstūri

Tips: Ķermeņa uzlīmes

Krāsa: melns, balts, sarkans, krāsains

Pakotņu Sarakstu:

Šūnveida auto uzlīmes*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izturīgs Materiāls: Tāpēc, savu auto saņemsiet ārkārtas aizsardzību ar mūsu šūnveida auto uzlīmes.Augstas veiktspējas, PVC plēve padara to viegli, lai izturētu laika apstākļu izmaiņas, un nodrošina, ka tas paliek arī-pieteicās pēc tam, kad nomazgā.

2.Palielinājusi Klātbūtni: Šie šūnveida auto uzlīmes, kas ir paredzēti, lai uzlabotu vizuālo ietekme jūsu transportlīdzekļa monotoni krāsu apdare.Unikāli izstrādāts modelis, nodrošina spēcīgu klātbūtni, padarot jūsu automašīnas izceļas no pūļa.Šos viegli piemērot uzlīmes var nodrošināt, ka jūsu auto būs vienmēr izskatītos labāk.

3.Nepārspējams Aizsardzība: nav kompromisu par aizsardzības un izvēlēties mūsu šūnveida auto uzlīmes.Aprīkots ar elastīgu līmi, tā saglabās savu krāsu droši visu gadu, nāk lietus vai spīdēt.

4.Ērti Lietot: Pārveidot izskatu jūsu automašīnu bez piepūles ar mūsu šūnveida auto uzlīmes.Ar viegli peel-off dizains, uzlīmes, var tikt piemēroti minūtes.Notīriet vietu, kur jūs vēlaties, lai lietotu uzlīmes un pielīmēt to stingri.Nav speciālu iemaņu vai nepieciešami instrumenti.

5.Plašu Izmanto: Mūsu šūnveida auto uzlīmes ir ne tikai automašīnām, bet var izmantot arī motocikli, elektrisko automašīnu, Suv, pikaps kravas automašīnas, sacīkšu automobiļus un vairāk.Piemērot un noņemt viegli, viņi nekad neatstājiet pa kreisi vai kaitējumu, sniedzot daudzpusīgu un efektīvu uzlabot jebkuram transportlīdzeklim.

Specifikācijas

  • Objekta Garumu: 11cm
  • Postenis Svars: 1.00kg
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāla Tips: Uzlīmes
  • Postenis Augstums: 0.1cm
  • Objektu Platums: 17cm
  • Īpašas Pazīmes: Radošu un Atstarojošu Skrūvēm Auto Uzlīmes
  • Vienuma Tips: Uzlīmes & Uzlīmes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Aizmugures Liftgate Logu Stikls Atbrīvošanas Pogu 61319200673 9200673 par E46 E91 Dropship
€10.34 €6.93

(funkcijas: ootdty fit fore46 e91 3-sērijas e61 5 sērija oem:61319200673 9200673 izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas un gumijas pretoties ūdens, putekļu un netīrumu iekļūšanas, stabils un izturīgs, ar long-life. vienkārša uzstādīšana. piezīme: lūdzu, pārbaudiet oem daļas numurs, transportlīdzekļa, un bildes atbilst, lai pārliecinātos par furnitūru. specifikācijas: materiāls:abs daļa)

Izskatās arī
Motocikla Degvielas Tvertnes Paliktņa Uzlīmēm Sānu Lodziņā Ceļgalu Aizsardzības Uzlīmes Gumijas Ducati Multistrada V4 S 2021 2022 2023 Daļas
€25.96

(augsta blīvuma gumijas uzlabo izturību spēcīga un izcilas kvalitātes izlīdzināšanai augšējā degvielas tvertnes pamatni var novērst skrambas uz degvielas tvertne (piemēram, rāvējslēdzēju motocikla jaka) blakus degvielas tvertne spilventiņi nodrošina vislabāko aizsardzību pret skrāpējumiem vai valkāt zīmes uz ceļgaliem degvielas tvertne lielāku un labāku velosipēdu rokturis piemērots:par)

Izskatās arī
3D Carbon-look Motocikla Degvielas Klp Uzlīmes Tvertne Pad Aizsardzības Gadījumā Ducati Monster 696 2008-2014
€18.94 €16.10

(1.mašīna sagriež augstas kvalitātes,pieskarties 3d, izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs. 2.viegli ielīmējiet un noņemt bez papildu instrumentiem vai aprīkojumu, kas vajadzīgs, lai pieteiktos. 3.ultra-lipīgu līmi pamatni novērš bojājumus skaidru mētelis slāni. 4.perfekta aizsardzība pret vispārējo nodilumu un nolietojumu, lai jūsu motocikla. 5.modes dizaina spilventiņi, lai izdaiļot)

Izskatās arī
Motociklu 3D Pilienu Līmi Uzlīmē Atstarojošo Ūdensizturīgs Apdare FI ZILĀ CORE Nulles Filmu Visiem Motocikliem
€0.61 €0.54

(motociklu mīkstu līmi, uzlīmes ... īpašības: ūdensdrošs, sauļošanās, dekoratīvās, un ir izturīgs pret skrāpējumiem krāsa: 6 krāsas virsmas un produkta apraksts ir paredzēts tikai atsaucei tostarp fotografēšanas efekts, krāsu un efektu attēlu materiāls: mīksts gumijas izmērs: kā redzams attēlā (mērot manuāli) specifikācija: 1 gab. iepakojums:)

Izskatās arī
Aksesuāri HONDA CBF1000 Motociklu Riteņu Uzlīmē Atstarojošo Malu Decal 17" Svītru Lentes
€6.34

(produkta apraksts -krāsa: kā parādīts foto -decal type = šķīdinātāju izdrukāt -amats: ūdensizturīgs, sauļošanās, colorfast, nakts pārdomas -materiāls: augstas kvalitātes atstarojošs (nakts atstarojošais) -daudzums: loka uzlīme 1 komplekts, četrām pusēm priekšējiem un aizmugurējiem riteņiem = 18+4 (4 logo) -lietošana: četri apļi.mēs esam bezšuvju produkti (tikai)

Izskatās arī
Universālo Motociklu Bultiņas Svītru Uzlīme Fender Ielīmējiet Atstarojoša Uzlīme Ūdensizturīgs Drošības Brīdinājuma Lentes Decal Moto Piederumi
€2.80 €1.88

(apraksts: ilgstošu,atstarojošs. viegli tīrīt ar ūdeni. modes un apdare, unikālu un pievilcīgu. izturīgs pret uv, ūdens, netīrumi, tauki, sāls, vieglas skābes un eļļas. specifikācija: produkta nosaukums: motocikls bultiņas svītru atstarojoša uzlīme izmērs: 34*5.5 cm svars: 6g materiāls: pet krāsa: balta/melna/sarkana/zila/dzeltena/laser/zaļa)

Izskatās arī
Motocikla Ķivere Atslēga Izturīga, Ūdensnecaurlaidīga Portatīvo pretaizdzīšanas Drošības Drošību Stūres Bloķēšanas Velo Aprīkojums
€9.56 €7.65

(iezīmes: uzstādīšanas vietas ir dažādas,ietver bloķēšanas bārs vienība, kas skavas uz apaļas caurules,anti-theft skrūves, piemēram, stūres, viegli uzstādīt,nav norādījumu.der visiem puse sejas ķivere, full-face ķiveres, un aizsargķiveres.šo kabeļu skrūvsavienojums, ar to var lieliski izmantot, lai nodrošinātu jūsu ķiveres, somas, jakas, iepirkumu somas, un vairāk.der uz 20-26mm stūres caurules, motora)

Izskatās arī
Universālo Motociklu Drošības Jostas Motokrosa Aizmugurējā Sēdekļa Pasažieru Roku Satveriet Rokturi neslīdoša Apkakles Siksna, Oxford Audums
€19.18 €9.59

(motocikla aizmugurējā sēdekļa drošības rokturi beach sniega motocikls elkoņbalsti jahtu aizmugurējā sēdekļa sasietas drošības jostas rīkoties ar virvi produkta nosaukums: motocikla aizmugurējā sēdekļa drošības balsts krāsa: melna materiāls: oxford audums, sviestmaižu acs, pp izmērs: 25*17*4cm apraksts: 1. tas ir ērts aizmugurējā sēdekļa rider saprast ķermeņa)

Izskatās arī
Motociklu Aksesuāri, 8 X S1000 XR Motociklu Riteņu Uzlīmes Loka Uzlīmes Laminēta Komplekts BMW S1000xr
€4.12 €3.50

(iezīmes: 100% jauns.augstas kvalitātes drukāts.laminēta - izturība pret skrāpējumiem, degvielas, naftas produktu, ķīmisko vielu izturīgs, tālāk uv aizsardzība, papildu izturību, glancēts profesionālo kvalitāti un izskatu.izmērs: aptuveni 9 mm augsta.riteņu izmērs: visas.skaits bildītes iekļauts: 8. lūdzu, notīriet virsmu no putekļiem un eļļas pirms piemērot uzlīmes.)

Izskatās arī
3D Sveķu Motociklu Tvertne Pad Aizsargs Lietā par BMW S1000XR S1000 XR 2015-2020
€14.22 €12.09

(siltuma pārneses paste izgatavots, izmantojot augstākās kvalitātes poliuretāna sveķi, no galējā skaidrība, maigumu un elastību, kas izturīgs pret uv stariem.nav dzeltena laika gaitā padara skaistu jūsu velosipēds un aizsargā ilgtermiņa tvertne no skrambas un nobrāzumi, dažādu veidu.sveķu no pievienotās vērtības līmi, dodot trīsdimensiju izskatu 3d reljefa ar gatavo produktu, uzlabojot spožumu un chromaticism)

Izskatās arī
Motocikli, Par Kawasaki Ninja ZX-6R ZX6R ZX 6R Decal Uzlīmes Tvertne Pad Aptecētājs Augšējo virsbūvi Apdare, Gāzes Ceļgalu
€16.01 €14.89

(uzlīmes uz kawasaki ninja zx-6r zx6r zx 6r tvertne pad aptecētājs augšējo virsbūvi apdare decal uzlīmes motociklu gāzes ceļgalu apraksts: stāvoklis:100% pavisam jaunu krāsa: kā picture rādīt materiāls: atstarojošs uzlīmes + epoksīda sveķi daudzums: 2 gab der: par kawasaki ninja zx-6r zx6r zx 6r instalējiet piezīme: nodrošinātu, ka virsma ir tīra)

Izskatās arī
Jaunu 120cm Motociklu Atgādinājums Kabeļu Drošības Atgādinājums Velosipēdu Skuteri Skuteri Drošības Anti-theft Disc Lock Virves Motociklu Drošības
€7.27 €4.51

(jaunu 120cm motociklu atgādinājums kabeļu drošības atgādinājums velosipēdu skuteri skuteri drošības anti-theft disc lock virves motociklu drošības apraksts: funkcijas: 1. veselīgu, drošu un izturīgu: izmantojot videi draudzīgas pvc materiāli, kas garantē, ka produkts ir ar veselīgu, drošu un izturīgu, padarot to par uzticamu izvēli par bagāžas drošību. 2. ultra-garas lokanas)

Izskatās arī
Motociklu Āķis Bloķēšanas Alumīnija Sakausējuma Vairākiem Mērķiem Profesionālās Skrāpējumiem
€1.62 €0.97

(apraksts: 【motocikla ķivere lock] aicina: multifunkcionāla 2 in 1, jauns dizains, var bloķēt, ķivere, lai novērstu zaudēt, un var arī pakārt ikdienas priekšmetus, somas, uzglabāšanas maisi, utt. 【materiāls] aicina: ķivere, drošības slēdzenes ir izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma materiāla, ūdensnecaurlaidīga, anti-rūsas, zemas un augstas temperatūras izturība, stabilu)

Izskatās arī
3X R1200gs S1000rr R9T Motociklu 3D Gumijas Spilventiņu Naftas Gāzes Degvielas Tvertne Pad Aizsargs Vāka Uzlīme Decal Par Yamaha Bmw
€15.90 €6.84

(3x r1200gs s1000rr r9t motociklu 3d gumijas spilventiņu naftas gāzes degvielas tvertne pad aizsargs vāka uzlīme decal par yamaha bmw 1.modes dizaina spilventiņi ar pieskarties 3d foršs stils. 2.palīdz novērst skrambas uz gāzes tvertne no bruņu vestes,jostas,utt. 3.izturīgs,ūdensnecaurlaidīgs,anti-fade,anti-korozijas. 4.nāk ar ultra-lipīgu līmi pamatni.viegli ievietot un izņemt. vienuma)

Izskatās arī
BMW G310R G310 310 R Emblēmu Aptecētājs Augšējo virsbūvi Apdare Decal 3D Motociklu Aizsargs Uzlīmes
€7.36 €6.85

(bmw g310r g310 310 r emblēmu aptecētājs augšējo virsbūvi apdare decal 3d motociklu aizsargs uzlīmes apraksts: stāvoklis:100% pavisam jaunu krāsa: kā picture rādīt materiāls: atstarojošs uzlīmes + epoksīda sveķi daudzums: 2 gab der:bmw g310r g310 310 r instalējiet piezīme: nodrošinātu, ka virsma ir tīra un nav taukaini, lai iegūtu optimālu rezultātu)

Izskatās arī
1GB motociklu uzlīmes piederumi fender tvertne bultiņas decal BMW K1600 GT GTL R1200GS R1200GS ADVENTURE R1200R
€3.05 €2.13

(jaunu automašīnu, motociklu uzlīmes pull ziedu sporta auto svītru atstarojošās uzlīmes automašīnas spārna, uzlīmes modificētu ūdensizturīgs auto uzlīmes specifikācija: produkta nosaukums: motociklu uzlīmes materiāls: pvc krāsa: melna / zila / dzeltena / sudraba, balta / sarkana / zaļa modelis: svītras izmēri (garums x platums): 34cmx5.4cm/13.4inx2.1in svars:)

Izskatās arī
Motociklu Uzlīmes Fishbone 3D Tank pad Naftas Aizsargs Vāks Ducati Monster 600 Ducati Diavel Sv 650 Yamaha R1 Ducati 848
€4.88 €3.42

(honda yamaha tankpad uzlīme fishbone 3d tank pad uzlīmes naftas gāzes aizsargs vāka apdare liesmas motociklu aksesuāri produkta apraksts: krāsa: melna/sarkana/zelta/sudraba/zila materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes stereo gumijas (priekšpusē) un uzlīmes pašlīmējošās (aizmugurē) svars: 0.04 kg izmērs: 220mm x 150mm funkcijas: viegli uzstādīt (bez)

Izskatās arī