Tagi: Kalts

Cena €4.65 €9.31

Pilns apraksts

Koksnes Griešanai Un Gravēšana Urbis Frēzēšanas Sakņu Griezējs Grebšanas Instrumenti, 5GAB/Komplekts

Apraksts:

Ar Koka Griešanai un Gravēšana Urbju Komplekts izveidot savu koka amatniecības un radīt šedevru uz dzīvi!

Tagad jūs varat viegli pabeigt jebkura veida koka griešanai projektiem, ar ātrāku un augstāku precizitāti detalizējot ar Koka Griešanai un Gravēšana Urbju Komplekts.

Vienkārši pievienojiet to Urbi, un jums ir labi iet!Ērti un viegli lietot, kas ļauj jums, lai grebt koka piepūles, atšķirībā no tradicionālās griešanai, kas var bojāt un zilumi jūsu rokās.

Ļoti Efektīvi - Šie urbji ir paredzēti, lai ātrāk koka noņemšanas.Izgatavots no asiem ātrgaitas tērauda, jūs varat viegli parex prom mežā daudz ātrāk, atstājot gludāka apdare.

Optimālu Precizitāti un Detalizēti – Veikt koka griešanai brīze, nesabojājot mežā.Iegūt precīzus rezultātus ar gludu apdari.Bez retušēšanas nepieciešams.

Vienkārši un Viegli - Vienkārši instalēt, tā kā jebkura cita tipiska urbis, un tas ir gatavs, lai daži liels darbības.

Materiāls: Balts tērauda

Izmērs: 3*3,3*4,3*5,3*6,3*8

Produkts ietver:Koka griešanai griešanai bit set

Specifikācijas

  • Veids: Griešanai Kalts
  • Izmantošana: Kokapstrāde
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Roktura Forma: Kārta
  • Zīmola Nosaukums: MOONBIFFY
  • Asmens Materiāls: Titāna Tērauda
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Damaska Saliekamais Nazis 440C Tērauda, Augstas Cietības Tērauda Nazis Self-defense Kempings Izdzīvošanas Taktiskais Nazis Āra EDC Rīki
€26.24 €13.12

(pilns garums: 220mm asmens garums: 95mm asmens platums: 25mm asmens biezums: 3.4 mm svars: 170g (ieskaitot iesaiņojumu) asmens materiāls: 440c roktura materiāls: tērauds cietība: 58hrc damaska saliekamais nazis 440c tērauda, augstas cietības tērauda nazis self-defense kempings izdzīvošanas taktiskais nazis āra edc rīki)

Izskatās arī
Magnētiskais Skrūvgriezis Skrūvgriezi ABS Rokturi Hroma Vanādija Tērauda Pentalobe Skrūvgriezi Labošanas Rīks Demontāžas Darbi
€1.36 €0.90

(funkcijas: *rokturis ir izgatavots no abs tīra materiāla, kas ir ar augstu cietību, labu stabilitāti un izturību pret apkārtējās vides izmaiņām. *aizmugures vāciņš ir viegli, elastīgi un uzlabot darba efektivitāti. *partijas uzgalis ir izgatavots no hroma vanādija sakausējuma tērauda, kas ir lielisks visaptverošu spējas, izturība un stingrība. *vispārējā termiskā apstrāde,)

Izskatās arī
Koka Rokturi Katapultas Spēku Fotografēšanas Dzīvoklis Gumijas Joslām, Kaķene, Nerūsējošā Tērauda, Titāna Redzes Augstas Precizitātes Āra Medības
€29.47 €23.58

(produkta priekšrocības 1. unikālo scorpion formas rokturi, ērtu, pilna ar slapju ceļu. 2. titāna sakausējums dubultā krusta redzi dizains, var labot jūsu grip kaķene stāju. 3. kaķene vadītājs 14mm nerūsējošā tērauda materiāla, spēcīgs un izturīgs, labu tekstūru. pazīmes: liela ātruma katapulta.izmantot akmeņus, marmors, paintballs, utt, lai nošaut.portatīvo izmērs, kas)

Izskatās arī
Skrūvgriezis Bitu Skrūvgriežu Rokturi 8Pcs Kalts Biti Skrūvi Nosūcējs Noņemšanas Ietekmi Skrūvgriezi Šoks skrūvgriezi
€41.43 €20.71

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *nospiediet melnās galvas daļu rokturi uz iekšu, lai regulēt uz priekšu un atpakaļ virzienos pa kreisi un pa labi. *paktu, izturīga un nodilumizturīga.tas var kalpot jums uz ilgu laiku [daudzfunkcionāls] mūsu ietekme skrūvgriežu komplekts ir daudzfunkcionāls.tas var būt tikai pievienota)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Izturīgs Trīsstūris Skrūvgriezi Magnētisko Precizitāti Skrūvgriezis Bitu TA2.7 TA3.0 TA4.2 Roku Remonta Instrumenti
€0.31 €0.18

(motīvs: *materiāls: trīsstūrveida skrūvgriezi ir izgatavots no metāla un plastmasas, spēcīgs un izturīgs, un tam ir ilgs kalpošanas laiks. *pēc izvēles izmērs: ta1.8/2.0/2.3/2.7/3.0/4.2 mm. *pieteikums:tas ir noderīgi, ideāls elektriķis, kas darbojas elektronikas iekārtu mehāniķis remonts izmantošanu. *iepakojuma saturs: 1 x trīsstūris skrūvgriezi. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Swayboo 3cr13 Tērauda Fiksētu Asmeni Taktiskais Nazis Krāsas Koka Roktura Kempings Āra Izdzīvošanas Nazis
€14.74 €12.98

(pilns garums: 22 cm asmens garums: 9.9 cm asmens platums: 2,5 cm asmens biezums: 3mm asmens: 3cr13 rokturi: krāsa koka cietība: 57hrc virsmas apstrāde: spogulis gaismas nazi segtu: neilona naža vāciņu svars: 120g)

Izskatās arī