Cena €7.11 €11.85

Pilns apraksts

1~20PCS Pārredzamu Soft Case for Garmin Epix Gen 2 Aizsardzības Buferi Vāks Fenix 7 7S 7X Smart Sporta Skatīties Aizsargs

Apraksts:

Piemērojamie modeļi: Garmin epix Gen 2 , Garmin epix2

Materiāls: TPU mīkstu līmi

Svars: 7.g

Krāsa: caurspīdīga balta, caurspīdīga melns, caurspīdīgs pulveris, caurspīdīga zila, caurspīdīga violeta

Izmanto: aizsardzības apvalks dizains ir ergonomisks, izmantojot tpu mīkstas gumijas materiāla, nepievelk putekļus, un anti-kritums

Specifikācijas:

【Augstas kvalitātes materiāls] aicina Šajā gadījumā varat ķermeņa un malas skatīties no triecieniem, vai arī skrāpējumi.Tas ir izturīgs, elastīgs un noņemams. .

【Precīzu Izgriezums Dizaina] aicina Precīzi izgriezt nodrošina vieglu piekļuvi visiem vadības ierīces, un visas kārtas aizsardzība var sāni un malas jūsu Garmin epix Gen 2 smartwatch no triecieniem un skrāpējumiem.

【Vienkārša Uzstādīšana] aicina Viegli uzstādīt un noņemt.Viegli slīd savā vietā.Dažādas krāsas dod jums jaunu izskatu.

【Viegls Dizains] aicina Pievienot minimālu vairumā jūsu skatīties.No jūsu darba, lai jūsu treniņa, tas nekad nebūs slogs uz jūsu rokas.

【Augsts Saderības] aicina Profesionālās lietā dizains padara jūsu skatīties meklēt vairāk augstas kvalitātes un izturīgas, pieejamas 3 krāsas.

Paketē Iekļauts:

1*Aizsardzības gadījumā

Specifikācijas

  • Iezīme 2: Aizsardzības Gadījumā, Tpu
  • Funkcijas: Push Ziņojumu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • svars: 7g
  • Materiāls: Tpu mīkstu līmi
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Valodas: Angļu
  • Atbalsts Ātra piegāde: Atbalsta Mazumtirdzniecības
  • Piemērojamie modeļi: Garmin epix Gen 2, Garmin epix2
  • Atbalsta Dropshipping: Atbalsts Vairumtirdzniecība
  • Līdzeklis 1: Seguma Triecienizturīgs
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Funkcija 3: Skatīties Lietā Pusi Pack Dobi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Veicot Mājokļu Jabra 5 Austiņu Putekļu Mazgājams Uzlādes Lodziņā Piedurknēm
€5.05 €2.52

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja ir iekrāso ar mitru lupatu, tā-var noņemt. nosūtīt anti-zaudēja āķis, viegli pārvadāt, nav - nav, aizņem vietu, un jums nav bail zaudēt-to, kad jūs iet. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.nav nepieciešams novilkt piedurknēm)

Izskatās arī
1~10PCS Gadījumā Vāks Garmin Fenix 6X 6S 6 6X Safīra 6 6S 6S Plus Skatīties Lietā Aizsargs TPU Aizsardzības Gadījumā Rāmis
€29.94 €17.96

(1~10pcs gadījumā vāks garmin fenix 6x 6s 6 6x safīra 6 6s 6s plus skatīties lietā aizsargs tpu aizsardzības gadījumā rāmis apraksts: nosaukums : piemērots garmin fenix6s aizsardzības gadījumā, tpu caurspīdīga materiāla anti-kritums gumijas uzmava materiāls: tpu caurspīdīga līme svars: 0.005 kg vispārīgi: par garmin fenix 6s / fenix 6s specifikācijas: motīvs: 1.)

Izskatās arī
Bold Karabīne Kempings Klipu Komplekts Alumīnija Sakausējuma Tūrisma Āķu Zvejas karabīne Sprādzes Turētājs Keychain Mugursoma sprādzes
€6.45 €3.23

(produkta apraksts 1. izgatavots no cietā alumīnija sakausējuma, spēcīgs un izturīgs 2. izmantojot d-veida alumīnija sakausējuma pulēšana ārstēšana, ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs 3.izmanto: karājās pie mugursomas, atslēgu riņķi, ūdens pudeles, teltis, virves un citiem savienojumiem, un viss, kas nepieciešams 4. īpaša piezīme: drošības apsvērumu dēļ, tas nav ieteicams,)

Izskatās arī
GT2 Pro Siksnas Silikona Watchband par Huawei Skatīties GT 2 42 46mm/GT 2e/GODS Magic2 Josla Sporta Aproce 20 22MM Aproce Correa
€2.80 €1.40

(20mm 22mm silikona joslu samsung galaxy skatīties active 2 aktīvās 3 rīku s2 watchband aproce siksnu huami amazfit rkp * produkta nosaukums: silikona pulksteņu siksniņas * izgatavots no videi draudzīgas silikona * īpašības: tas ir nodiluma izturība, augsta temperatūras izturība, bez deformācijas, nav toksiska, bez smaržas, bez kaitējuma cilvēka ķermeni un ilgu darbmūžu. * priekšrocības:)

Izskatās arī
Lādētājs Smartwatch Uzlādes Doks Stāvēt Stacijas Uzlādes Adapters Piederumu
€13.59 €8.15

(apraksts: materiāls: šī smart skatīties lādētājs izmanto alumīnija sakausējuma kā materiālu, kas ir pret nodilumu izturīgs un var tikt izmantots ilgu laiku. portatīvo: tas alumīnija sakausējuma smartwatch uzlādes doks ir mazs un viegls, tāpēc, ka jums var likt savā kabatā, kad jūs iet ārā. grozāms: portatīvo smart skatīties lādētājs ir paredzēts pagriezt tā, ka jūs varat to)

Izskatās arī
1~8PCS Silikona Nomaiņa Joslas Fitbit Iedvesmot 2 Smartwatch Nomaiņa Delnas Siksniņu, Lai Fitbit Inspire2 Vienkārša Aproce
€15.44 €9.11

(1~8pcs silikona nomaiņa joslas fitbit iedvesmot 2 smartwatch nomaiņa delnas siksniņu, lai fitbit inspire2 vienkārša aproce apraksts: funkcijas: savietojams fitbit inspire2 vienkārša un tieša uzstādīšana compression molding, spēcīgs un izturīgs mīkstums ir mērens, ļoti ērti valkāt izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas. specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
Pikseļu Skatīties 2 Silikona Turētāju Bezvadu Lādēšanas Statīvs Turētājs Doks 41QA
€2.05 €1.62

(funkcijas: ootdty pieredze ērtības kā bezvadu uzlāde, izmantojot šo smartwatch kabeli.vienkārši novietojiet skatīties uz doka un baudīt stabilu uzlādi. veikti ar augstas kvalitātes materiāliem, šis adapteris nodrošina efektīvu pārvades un novērš oksidācijas.izturīgs pvc materiāls, nodrošina spēcīgu stiepes izturību, padarot to perfektu, lai ceļotājs un privātpersonām kustībā. izstrādāts)

Izskatās arī
Augsta Precizitāte XRF Rokas Sakausējuma Metāla Analyzer
€22 645.51

(augsta precizitāte xrf rokas sakausējuma metāla analyzer produkta apraksts 1.lietošana : jauno paaudžu ģēnijs portatīvo elementārā xrf analyzer ir paredzēti pēc programmas uz vietas x-ray analīze savvaļā, kurai ir maza un viegla struktūra, kas var notikt ar rokām parastie cilvēki, mērot.tas ir mazs, viegls, skaists, ,ērtu, ilgs gaidīšanas laiks,precīzi un ātri.digitālo)

Izskatās arī
Piemērots ZeblazeAres 3 Magnētiskas Strāvas Adapteris USB Uzlādes Vadu Līnijas Turētājs Stāvēt Smartwatch Turētājs Stacijas R2LB
€4.41 €3.13

(funkcijas: ootdty ar smartwatch uzlādes doks ir izstrādāta ar magnētisko bāzi, lai bez piepūles un droša uzlāde.izgatavota no izturīga plastmasas materiāla, tas uzlādes doks nodrošina ilglaicīgu sniegumu un drošu enerģijas pārvades. ātrā uzlāde: ātra datu pārsūtīšanas ātrums.augsta lietošanas biežums, mīkstas līnijas, nodiluma izturība, līkums-pretestība ar ilgu izturību. drošas)

Izskatās arī
Skatīties Aizsargplēvi Bērniem Skatīties Aizsargs Q12 Bērniem Smart Aproce Ekrāna Aizsargs, Augstas Kvalitātes Piederumi
€0.21 €0.08

(aizsardzības plēve q12 funkcijas: 1. augstas kvalitātes optiskā matēts ciešāku mīksto pārklājumu. 2. viegli uzstādīt. 3. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 4. lieliski piemērota q12 bērniem smart pulksteņi. 5. tas nav pretrunā ar touch screen sensoru. specifikācija: nosaukums: aizsardzības filmu q12 bērnu skatīties materiāls: pmma mīksto pārklājumu stils:)

Izskatās arī
Silikona Metāla Klipsi Sprādzes Turētājs Klips, Lietu Vāku Anti-lost Aizsardzības Gadījumā, Shell Sporta Āķa Klips Par Xiaomi Mi Grupa 4 Miband 4
€4.72 €3.06

(silikona metāla klipsi sprādzes turētājs klips, lietu vāku anti-lost aizsardzības gadījumā aizsardzības apvalks, sporta āķa klips mi grupa 4 miband 4 mi grupa 3 miband 3 smart aproce funkcijas: 1. pielāgoti mi grupa 4 miband 3 smart rokassprādzi un pilnīgi saderīgi. 2. izgatavoti no mīksta silikona, tas ir ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs, ērti valkāt, un nostiprinātas ar metāla skavām. 3.)

Izskatās arī
Mīksts silikona Vāciņu Aizsardzības Gadījumā, Stikla Ekrāna Aizsargs Filmu Par Garmin edge 1000 Velo GPS Velo Velosipēdu Datoru Ādu
€4.37

(apraksts : tips:silikona gadījumā funkcijas:anti scratch,slim, viegls svars,triecienizturīgs.)

Izskatās arī
3pcs TPU Mīksto Caurspīdīgu aizsargplēvi Aizsargu ESEED lauhwl P80 Smart Skatīties Ekrāna Aizsargs Segtu Smartwatch Aizsardzība
€3.16

(apraksts : liels ekrāns jutību un ērtu pieskārienu sajūta. ekrāna aizsargs var pretoties skrāpējumiem un bojājumiem no nevēlamas skrāpējumiem. anti eļļas/ ūdens laka, izvairīties no traipu un samazināt pirkstu nospiedumu. viegli uzstādīt, patstāvīgi-ievērojot, neatstāj lipīgu atlieku pēc tam, kad noņemta.pakete ietver: 3*tpu filmas 3* sausās un mitrās salvetes =)

Izskatās arī
Smart Skatīties, Lādētājs, Turētājs, Statīvs 360 3rd Gen Uzlādes Kabelis, Strāvas Adapteri 1m Dropship
€5.93 €4.74

(magnētiskā usb ātrās uzlādes vadu turētājs strāvas lādētājs adapteris doks turētājs šūpulis 360 3rd gen smartwatch dropship funkcijas: magnētisko uzlāde ir viegli pielāgot uzlādes zona ar jūsu smartwatch, nodrošina uzlādes efektivitāti un ātrumu.un jūs varat plug to usb portam, datoru, portatīvo datoru vai klēpjdatoru. izgatavots no augstas kvalitātes stieples; nodrošina lielisku)

Izskatās arī
26 22mm Silikona Joslas Garmin Fenix 7 7X 5X 5 Plus 6X 6Pro Siksna Ātri Atbrīvot Smartwatch Aproce Aproce Watchband Correa
€11.99 €5.99

(22 26mm skatīties joslas siksnu garmin fenix 7 7x 5x 5 plus 6x 6pro smartwatch silikona easyfit aproce aproce watchband correa funkcijas: zīmola 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. īpašu izstrādātas savienotājs, ātri atbrīvot rokas joslā mīkstums ir mērens, ļoti ērti valkāt compression molding, spēcīgs un izturīgs izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli,)

Izskatās arī
Portatīvo Cieto Turētājs T7 Vairogs Ārējo SSD Soma ar Mīkstu Iekšējo,Kabatas Somas Aizsardzības Grūti EVA Viegls, Somas
€3.63 €2.98

(funkcijas: izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, triecienizturīgi, putekļiem un skrāpējumiem, izturība. rokas siksna pārnēsāšanai. rāvējslēdzēju ērtības viegli atvērt un aizvērt. iebūvēta piederumu kabatas ,vienkārši novietojiet ierīces,kabelis,atmiņas kartes un piederumiem. ļoti viegla un laba izmēra, lai turekli. t7 vairogs ssd; specifikācijas: materiāls:eva krāsa:melna,zila,pelēka;(nav)

Izskatās arī
Dubultā krāsu Siliconen Par Polar V800 GPS Smartwatch Nomaiņa Skatīties josla Sporta Siksna watchband Aproce Accessorie
€10.42 €7.09

(dubultā krāsu siliconen skatīties joslas polar v800 gps smartwatch nomaiņa skatīties josla sporta siksna watchband aproce accessorie funkcijas: 1. izmēru var pielāgot saskaņā ar nosacījumu, rokas. 2. pārtikas klases silikona, videi draudzīga, mīksta un ērta. 3. pavisam jauna duālā krāsas, vienkāršs un elegants. specifikācijas: materiāls: silikona band)

Izskatās arī
3D Izliektas Filmu par Huawei Skatīties Pumpuri Screen Protector Anti-scratch Aizsardzības Fim Vāks Huawei Pumpuri Smart Skatīties Piederumi
€3.19 €1.91

(apraksts liels ekrāns jutību, ērtu pieskārienu sajūta. triecienizturīgs, lai palielinātu aizsardzību skatīties.shatterproof un izturīgs pret skrāpējumiem. a oleophobic pārklājumu ekrāna aizsargs, efektīvi aizsargā jūsu smartwatch no ūdens, eļļas, vai lietus lāses.augstas kvalitātes anti-pirkstu nospiedumu ekrāns ar augstu caurskatāmības, saglabājot sākotnējo krāsu un spilgtumu. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Metāla Skatīties Siksnu Xiaomi Mi Skatīties Lite Skatīties Metāla Aizsargs, Gadījumā, Nerūsējošā Tērauda Aproce Skatīties Joslas Redmi Watch2 Lite
€12.09 €9.67

(metāla skatīties siksnu xiaomi mi skatīties lite2 skatīties metāla aizsargs, gadījumā, nerūsējošā tērauda aproce skatīties joslas redmi watch2 lite funkcijas: -100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes -mīkstums ir mērens, ļoti ērti valkāt -viegli pielāgot garumu, lai atbilstu jūsu rokas fit par xiaomi redmi watch2 lite par xiaomi redmi watch2 packge tostarp: 1x)

Izskatās arī
Magnētiskā Bambusa atgriezeniskās cilpas Nerūsējošā Tērauda Skatīties Joslas Skatīties Siksnu Apple Skatīties iWatch 1 2 3 4 5 6 7 8 SE Ultra
€28.25 €19.77

(⌚ izsmalcināts dizains: mūsu metāla grupa savietojams ar apple skatīties joslā, ir apdullināšanu kodolsintēzes funkcionalitāti un estētiku.tās gludas un izteiksmīgs dizains papildina jebkuru apģērbu, tas būtu gadījuma vai formāla, bet tās malas un pilnībā tiek rūpīgi izstrādāts, lai nodrošinātu vienmērīgu, komfortablu fit, kas nav nozvejas uz apģērba vai rada diskomfortu, tur jūs meklējat laipns)

Izskatās arī