Cena €7.57 €10.81

Pilns apraksts

6PCS 60x60cm EVA Putu Flīzes Puzzle Exercise Mat Fitnesa Bloķēšanas Flīzes, Grīdas Aizsargājošu Spilvenu Treniņiem Spēlē Mat

Apraksts:

1. Vienkārša iepildīšana ļauj ātri montēt fitnesa paklāji un puzzle mats.Tie ir ātri pievienots, viegli izjaukt un pārvietot, vienkārši un vienotas, un virsmas, kas ir konkrēti un neslīdoša.

Produkta priekšrocības: skaņas izolācija, triecienizturīgs, ūdensizturīgs, siltuma saglabāšanai;

2. Pievienot zināmu polsterējuma aizsardzību ceļgaliem, rokas, mugura, kājas, grīda un sporta aprīkojumu izmantot mājās.

3. Produkts ir bez garšas un to var izmantot bez mazgāšanas un dzesēšanas; tas ir ļoti plašs pielietojuma spektrs.Tas var tikt izmantots kā bērnu rotaļlieta, vai kā rotājumu.Tas ir netoksiskas un bez smaržas, un to var izmantot bez mazgāšanas un dzesēšanas; tas ir īpaši drošs un elegants.

4. Ultra-biezs produkts biezums pasargā bērnu no krišanas, un tiek ievainoti, kad sēž unsteadily spēlējot uz tā.To var izmantot arī kā vingrošanas paklājiņš telpās, kas ir ērts uzglabāšanai.

5.Izturīga EVA putu grīdas flīzes radīt ērtu un spilveniem izmantot telpu grīdas kustību.Izplatību uz zemes, nejūtoties auksts uz zemes, jūs varat to izmantot kā paklāju vai pagaidu gultā, lai guļ.

Funkcijas:

1. Līmēšana grīdas, paklāji.

2. Viegli tīrīt-noslaucīt ar mitru drānu un neitrālas ziepes.

Specifikācija:

Materiāls: blīvas EVA putu

Krāsa: melna

Izmērs: par 60*60*1.2 cm/23.62*23.62*0.47 collas

Tai skaitā: 6 flīzes

Iepakojuma Saraksts:

Līmēšana Grīdas Paklājs*6

Specifikācijas

  • Materiāls: PVC
  • Modeļa Numurs: Joga Grīdas Paklāji
  • Biezums: 15mm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

8 Vārds, Gumijas Pretestība Joslās, Trenažieru Zāle, Sporta Un Fitnesa Aprīkojums Gumiju Atpakaļ Apmācības Gumijas Lentes Krūšu Expander Elastīgas Muskuļu
€3.49 €2.10

(8 vārds, gumijas pretestība joslās, trenažieru zāle, sporta un fitnesa aprīkojums gumiju atpakaļ apmācības gumijas lentes krūšu expander elastīgas muskuļu funkcijas: 1. profesionālas kvalitātes dabīgās gumijas lateksa, pavisam jaunu augstas kvalitātes produktu 2. vieglais svars, viegli pārvadāt, labu elastību, ideāls mājās izmantot, trenažieru zāle, ceļojumiem un uzglabāšanai. 3.)

Izskatās arī
Fitnesa Vēdera Apturēšanu jostas Muskuļu Apmācību Atbalstu Karājas, Vīriešiem Paaugstina uzvilkt, Kāju Mājās Kultūrisms
€21.77

(apraksts 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:neilons krāsa:kā parādīts attēlā ab karājas siksnas palīdzību jūs tonusu, stiprinātu, un sapulcināt savu galveno vēdera muskuļus, lai izveidotu vienkāršāku, spēcīgāku, sexier jūs ar paceļamu kāju liek, kāju pacēlāji, vertikālie crunches, un vairāk. izveidot intensīva treniņa gandrīz visur ar ab roku)

Izskatās arī
"Elektronisko grip ierīce vīriešu un sieviešu rehabilitāciju, apmācību, eksāmenu īpašu testeri regulējams profesionālā prakse puses powe
€17.23 €11.20

(apraksts: aprīkoti ar augstas precizitātes celma sensors, tvēriena stipruma mērītāju, kas dod jums precīzas iekārtas digitālās lasījumā satverot power lcd ciparu displejs. jaudas mērīšanas: 396lbs/180 kg.izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, izturīga un izturīga.pārnēsājams un viegls, lai to ņemtu līdzi visur un jebkurā dienā. pavasara rīkoties ar ierīces dizainu,)

Izskatās arī
Diabolo Kratītāju Anti-slip Apstrādāt Cieto Pole Vara Galvu Stiklšķiedras Vadu Caurumu Dizains (35cm Īss Pole) spieķis
€7.53 €3.84

(apraksts vai jums ir nepieciešams izturīgs diabolo stick ?ja tā ir, paskatieties uz šo produktu.izmantojot drošu materiālu, izturīgs.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.šī ir jūsu labākā izvēle!ar šo produktu, un jūs varat būt daudz profesionālu un patīkamu meklē pieredzi. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:ķīmisko)

Izskatās arī
1gb Teļu Kompresijas Piedurknes Vīriešiem, Sievietēm - Kāju & Shin Šinas Kompresijas Uzmavas Stīgas, Apakšstilbu Skaliņi un Asins Cirkulāciju
€6.96

(apraksts: komplektā ietilpst: 1gb * teļu kompresijas piedurknes vienība: 1gb piezīme: vienība šajā postenī ir tikai 1gb, ne pa kreisi un labo kāju atšķirības, ja jums prātā to, lūdzu, esiet piesardzīgs, lai iegādātos. pls palīdzēt izmērīt savu teļu kāju augšdaļas apkārtmērs ar mīkstu valdnieks pirms pirkšanas. par produktu: 1. ērts un elpojošs)

Izskatās arī
11UE Core Kuģīši, Dual Sided Izmantot Planēšana Diskiem, ko Izmanto uz Paklāja vai Cieto Grīdu, Iekārtu Vēdera, Mājas Vingrinājumi
€10.00 €7.20

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes visām virsmām: vai nu mājās vai pie sporta izmantojiet mūsu galvenās kuģīši uz jebkuras virsmas, piemēram , paklāju, lamināta un flīžu. core treneris: izmantojot mūsu galvenās slīdņus ir nepieciešama pastāvīga core stabilizācijas kas sniedz neticami core treniņu. izmantot slīdņus ir arī laba dāvana jūsu ģimenei)

Izskatās arī
1Pc Rokas Aizsargs Band Lencēm Elpojošs Jogas Atbalsta Karpālā Tuneļa Sastiepumiem Sporta zāle, Sporta Siksnas, Āra Izmantot Velosipēdu Aizsardzība
€6.51 €4.16

(1pc rokas aizsargs band lencēm elpojošs jogas atbalsta karpālā tuneļa sastiepumiem sporta zāle, sporta siksnas, āra izmantot velosipēdu aizsardzība kāpēc jums ir nepieciešams, bracers? nelietojiet valkāt rokas aizsargi: veicot smaguma liftu vai grūti atbalstīt kustības par jūsu rokās slodzes laikā var viegli izraisīt tfcc saišu celmiem vai sastiepumiem. valkā rokas lencēm: tas var)

Izskatās arī
1/2GAB Efektīvu Karstā Gulta Nolīdzināšana Universāls Uzlabotā Drukāšana Ender-3 Sērija Cr-10 Sērijas karstumizturīga Augstas Temperatūras
€9.33 €6.53

(1/2gab efektīvu karstā gulta nolīdzināšana universāls uzlabotā drukāšana ender-3 sērija cr-10 sērijas karstumizturīga augstas temperatūras apraksts: produktu kategorijas: viltus skropstas materiāls: pe putu, neausts specifikācijas: 110 vienību/rullis pe putu, 110 gabalu/rullis neausts audums izmērs: kā parādīts attēlā specifikācijas: var izmantot: skropstu)

Izskatās arī
Pavasara Power Twister Josla Krūšu kurvja Pretestības Joslas Roku Muskuļu Celtnieks Velkot Izmantot Augšējo Ķermeņa Exerciser lieljaudas Sievietēm Vīriešiem
€9.37 €5.62

(apraksts: 【ķermeņa augšdaļas trenažieri] aicina: pavasaris power twister joslā var apmācīt ieroču, krūtis, pleci, mugura, biceps, muguras muskuļi, vidukļa, kakla muskuļi, un visa tava ķermeņa augšdaļas. 【premium un uzticamu] aicina: krūšu expander ir izgatavots no augstas kvalitātes elastīga šķiedras materiāla, kas ir augstas stiepes izturība, videi draudzīgs, izturīgs un izturīgs. 【ergonomiski)

Izskatās arī
Profesionālās Kompresijas Ceļa Lencēm Atbalstu Aizsargs Sporta Kneepads Silikona ceļsargus Basketbola, Futbola Gaitas
€18.86 €7.92

(produkta informācija: vienuma tips:sporta ceļgala atbalsta lencēm modeļa numurs:ab066 materiāls:poliesteris,adīšanai,pavasarī,silikona izmērs:m,l,xl tērps:pieaugušo gadījumā aina:fitness,basketbols,volejbols,riteņbraukšana, skriešana un tā tālāk funkcijas 1.3 d aušana:trīsdimensiju adatu viena metode-gabals, molding,blīvs, brošēšana,ilgi, - valkā,)

Izskatās arī
Septiņu caurumu, Velkot Virvi, Multifunkcionāla Muskuļu Spēku Mācību Līdzeklis, Joga Ķermeņa Stiepšanās Elastīga Elastīga
€14.63 €8.78

(septiņu caurumu, velkot virvi, multifunkcionāla muskuļu spēku mācību līdzeklis, joga ķermeņa stiepšanās elastīga elastīga apraksts: 1. produkta nosaukums: septiņi-caurumu, velkot virvi 2. materiāls: sebs 3. gadījumā scenāriji: home fitness, āra kultūrisms 4. svars: 245.3 g specifikācijas: sejas vērtību un spēku pastāvēt, portatīvo un praktiski non-slip)

Izskatās arī
Regulējams Mīksts Aproces Rokas Atbalsta Bracers Sporta Sporta Aproce Plaukstas Pamata Aizsargs Elpojošs Wrap Joslā, Drošības Siksniņa
€4.92 €2.45

(apraksts: izturīga, viegli tīrāma. pavisam jaunu un augstas kvalitātes. tas nodrošina arī aizsardzība, lai jūsu rokas. āķi un cilpas slēgšanu dizains iederēsies visvairāk plaukstas izmēriem. saglabā ķermeņa siltumu, lai sasildītu ceļa locītavu un palielināt asins cirkulāciju. pilnībā regulējams padara to tuvu stingrāku un nodrošina labāku kompresiju rokas. paredzēts,)

Izskatās arī
Virves Izlaižot Mašīnas lecamaukla Mašīnu Apmācība, trenažieru Zāle, Izklaides, Sporta
€20.04 €11.62

(apraksts: 【izlaižot virvi sporta] aicina: atbrīvot rokas, lai lēkt, inteliģenta lecamaukla mašīna ir ideāli piemērots mājas lietošanai. 【pielāgot ātrumu] aicina: ir 10 regulējama ātrumu kontrolē, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.izmērs 13.5cmx13.5cmx10cm/5.31inchx5.31inchx3.94inch. 【liela ekrāna count] aicina: šī smart lecamaukla mašīna arī ir aprīkota ar lcd ekrānu,)

Izskatās arī
Hantele Rack Statīvs AFrame Svars Plaukts Hanteles Kompakts Hantele Turētājs Mājas Sporta Zāle Space Saver Trīsstūra Formas Svaru
€29.72 €13.37

(apraksts 1pc hantele uzglabāšanas turētājs šiks hantele display rack hantele saimniecības stāvēt. funkcijas 1pc hantele uzglabāšanas turētājs šiks hantele display rack hantele saimniecība stand.|hantele uzglabāšanas plaukti, bezmaksas svaru hanteles komplekts par mājas sporta zāle izmantot.|tās kosmosa taupīšanas dizains ļauj izvietot svars koka paliktni kādu daļu savu sporta zālē)

Izskatās arī
Auto Sēdekļa Jostasvietas Atbalsts Auto Jostasvietas Atbalstu Spilvens Elpojošs Auto Jostasvietas Atbalstu Spilvens Muguras Spilvenu Auto Sēdekļiem Biroja Krēsli
€18.23 €12.76

(kas ar atmiņas putu materiāla, tas ir aprīkots ar divu veidu vienkāršotas virsma ar integrētu piepilsētas auduma.ar double-spārnu paplašinājumam dizains, tas nodrošina mīkstu atbalstu, fluffiness, un ātri atsitiens.tas nebūs deformēt vai kļūst stīvi, nodrošinot ilgstošu komfortu un atvieglojumu. specifikācija: iekšējais kodols: poliuretāna cool nosaukums: auto jostas atbalsts audums:)

Izskatās arī
Acupoint Stimulācijas Līdzekli Roktura Strengthener Pirkstu Strengthener par Veiklību, Muskuļu Relaksāciju, Uzlabot Sniegumu ar Roku
€3.81 €1.79

(acupoint stimulācijas līdzekli roktura strengthener pirkstu strengthener par veiklību, muskuļu relaksāciju, uzlabot sniegumu ar roku apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes silikona izturību un elastību. viegls un smarža bez ērtu rokturi. stimulē acupoints ar plaukstām par uzlabotu labklājību. diapazonu, spēks iespējām pielāgot treniņus. kompakts un viegls dizains)

Izskatās arī
1Pair Sporta Kneepad Vīrieši Sievietes Spiedienam Elastīga, Ceļgalu Sargus, Artrīts, Locītavu Aizsargs Fitnesa Rīku Volejbola Lencēm Aizsargs
€21.99 €15.39

(1pair sporta kneepad vīrieši sievietes spiedienam elastīga, ceļgalu sargus, artrīts, locītavu aizsargs fitnesa rīku volejbola lencēm aizsargs funkcijas: 1.pastiprināta dubultās siksnas labākas slīdes pretestību 2.mākonis sajūta, ceļgalu sargus, lai viegls sports bez spiediens 3.spēcīgs atbalsts un rūpes par ceļa skriemelis 4.regulējams, lai jūsu sirds, viegli valkāt,)

Izskatās arī
Sporta Elkoņa Spilventiņi Ziemā Silts Elkoņa Kompresijas Piedurknes, lai Vīrieši Sievietes Elpojošs Roku Atbalstu Bikšturi par Piemērotību Tendinīts
€2.04 €1.22

(sporta elkoņa spilventiņi ziemā silts elkoņa kompresijas piedurknes, lai vīrieši sievietes elpojošs roku atbalstu bikšturi par piemērotību tendinīts sporta elkoņa spilventiņi ir izgatavoti no spalvu marles materiāls, kas ir ērtāk. elkoņa locītavu roku piedurknēm ir elastically izstiepts, nav deformēties, un ir labu elastību. mīkstas rokas elkoņa uzmavas ir ātri un viegli valkāt,)

Izskatās arī
Kinezioloģijas Lentu Sporta Sporta Lentes Elastīgs, Elpojošs Sporta Lentes Muskuļu Sāpju, Locītavu Atbalsts
€2.69 €2.15

(mūsu kinezioloģijas lentu ir izstrādātas, lai palīdzētu jūsu muskuļiem un locītavām, slodzes laikā.tā regulējams griezuma atbilst kontūras jūsu plecu un kakla, neradot diskomfortu vai pārkaršanu. specifikācija: produkta nosaukums: plecu un kakla muskuļu lentes produkta svars: 17g produkta izmērs: (apm.)22*12*0.5 cm/8.66*4.72*0.2 collas produkta materiāls: kokvilna paziņojums: pateicoties)

Izskatās arī
30/34/40/45/50cm Garums Sporta Fitness Hanteles, Stieņi, Skavas 25mm Standarta Vītni Hantele Rokturi F2105
€38.61 €27.03

(piezīme: 1. šī hantele bar mēs pārdodam, ir 1 gabals.nav, 1 pāris! ! ! 2. mūsu hanteles, stieņi tiek izmantoti diski ar 25mm caurumu. ja jūsu disks ir 28mm, lūdzu nepirkt !!!)

Izskatās arī
QY-1020 Mājas Fitnesa Tauku Atgrūšanas Siksnas Vēdera Roku, Kāju Muskuļu Īstenot EMS Elektrisko Stimulāciju Tauku Atgrūšanas Mašīna
€22.97 €14.01

(piezīme: ja iepakojums ierodas muitas jūsu valsts, jums ir nepieciešams, lai maksā nodokļus un uzņemt iepakojumā.mēs neesam atbildīgi par maksājumu ar muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļi!ja jums ir attālā rajonā, jums ir nepieciešams pievērst papildu $40 par attālos rajonos! nosaukums: tauku noņemšana, jostu modelis: qy-1020 barošanas veids: litija akumulators princips:)

Izskatās arī