Cena €0.85 €1.88

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Ir must ir līdzeklis, lai jebkurš vinila grafikas uzstādītājs vai auto wrapper.Šī pildspalva ir tiesības rīku darbam, un tas ir viegli pakārt, jo tas klipus uz jūsu krekla kabatā, piemēram, lodīšu pildspalvu.Adatu punkts piedāvā ultra-asu apaļu galu, kas ievelkas un sniedzas tikai, piemēram, lodīšu pildspalvu.

2.Šīs rīks tiek izmantots, lai izveidotu pin hole (nekad nazi sagrieztas) savā vinila, drukāts grafikas vai auto wrap, kad burbulis vai kniežu, iespējams, lai atbrīvotu gaisa un saplacināt filmas grafiskais uz substrāta.Šis rīks ļaus ietaupīt laiku un naudu par katru instalēt un katrs darbinieks ir viens no šiem.

3.Alumīnija rokturis, neslīdoša dizains.

4.Regulējams Čaks galvu,noteikt asmeņi stingri ,caurspīdīgs Nazis Drošības Vāciņš pasargā pirkstus no sāp.

Apraksts

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Nosaukums: gaisa burbulis noņemt pen tool

Izmērs:Kā attēli parāda(1 inch = 2.54 cm)

Krāsa:Melna

Materiāli:Metāls + plastmasa

iepakojuma saraksts:

1pc Auto izplūdes pildspalvu

Piezīme:

Lūdzu, ņemiet vērā, ka sakarā ar datora monitora displejs krāsu, iespējams, ir dažas atšķirības starp attēlu un reālo objektu.

Tur ir 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu.

Specifikācijas

  • Veids: Elektro Plēves Pārklājumu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Hoeaden

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

peldbaseins ripple Laivu Uzlīmes, Iepakojums Zivīm, Laivu Ūdensizturīgs Pasūtījuma Jūras Laivu Uzlīme laivu vinyl wrap
€75.47 €71.69

(1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2. krāsa: pēc izvēles. 3. katra dizains ir kvalitāte jāpārbauda, lai nodrošinātu vienmērīgu līniju 4. unikālais dizains: piemērots jūsu laiva tā var arī akcentēt skaistumu korpusa.tajā pašā laikā, tā ir gluda un viegli tīrāma.vai tas ir putekļi vai netīrumi, tikai dod virsmas gaismas skrubis ar otu un tas būs meklē jaunu, atkal)

Izskatās arī
8X USB Lādētāju, Automašīnas salona Līnijas Aizdare Fiksāžas Organizētāja Fiata 500 Hyundai I30 Tucson Akcentu I20 Creta Kona IX35 I10 I40 Getz
€4.04 €2.83

(funkcijas: 1.izgatavots no augstas kvalitātes mīksta abs materiāla, ar gudrs dizains, tas ir izturīgs un skaists 2.8 gab klipus par vienu paciņu, apmierināt savu vajadzību pēc mājas un auto space apgriešana usb vadu, austiņu kabeli, lādētāju līnijas kabeli, utt. 3.uzturēt jūsu vadus pārbaudīt atrodas tepat-rokas stiepiena attālumā un saņemt savu auto tīru un organizēti.nekad zaudēt savu kabeli, 4.3 m abpusējo)

Izskatās arī
10 GAB. QYPF EŅĢELIS, VELNS Seksīga Meitene, Auto Uzlīmes Auto Stils Decal, Izmērs: 18x14cm
€5.10 €4.08

(vienuma tips:stickersdesign:cartoontype no uzlīme:auto bodymaterial tips:vinylmaterial: atstarojošs materiāls izmērs: 14x18cm krāsa: melna, sudraba)

Izskatās arī
BLKUOPAR Slims Auto Uzlīmes Personības Skrāpējumiem izturīgs Modes Ūdensizturīgs Sauļošanās Radošo Smieklīgi ATV Original Car Styling
€1.90 €1.33

(par vinila decals: tie ir die-cut uzlīmēm, kas nozīmē, nav fona.ja ir fona krāsu attēlu, tas tiek izmantots tikai kā piemērs. fona krāsa tiks krāsu virsmu jūs novietojiet uzlīmi, vai skaidrs, ja jūs nodot to uz loga. vinila decals nāk 3 gabali: 1. virsējais slānis ir caurspīdīgs pārneses lentes. (tur savu decal vai uzlīmi kopā līdz brīdim, kad tas tiek lietots) 2.)

Izskatās arī
Bīgls Sēž Zālē Drukāt Rezerves Riepa Segtu Ūdensizturīgs Riepu Riteņu Aizsargs Automašīnas Kravas automašīnu SUV Tūristu Piekabi Rv 14"-17"
€10.93 €10.39

(izmērs: 14 collu=(23inch-27inch) diametrs 15 inch=(28inch-29inch) diametrs 16 collu=(30inch-31inch) diametrs 17 collas=(31.5 collu-32.6 collas) diametrs process: nodošanas drukāšanai produkta materiāls: poliesters citi apraksts: [dizainu apraksts] pilnībā izstrādāta, single-sided printing [materiāla aprakstu] poliestera šķiedras audums (poliestera) [produkta)

Izskatās arī
Auto Eksterjera Metāla Leaf Valdes Apdare Uzlīmes Nissan Altima 2010 2012 2014 2017 2018 2020 Pasūtījuma Lāzera Logo Piederumi
€5.25 €3.83

(postenis info: ● stāvoklis: 100 pavisam jaunu un augstas kvalitātes ● materiāls: metāla ● uzstādīšana: līmi, uzlīmes ● izmanto: auto sānu spārnos ● krāsa: zila,melns ● izmērs: 18 cm * 2cm ● svars: 65g ● daudzums: 2 gabali ● pirms instalēšanas, siltuma žetons nedaudz, efekts būs labāks.)

Izskatās arī
EARLFAMILY 13cm par Nakano Yotsuba Auto Uzlīmes Sauļošanās Skrāpējumiem izturīgs Uzlīmes Personības Bufera Caravan Auto Dekori Stils
€2.18 €1.70

(ja jums ir nepieciešams vairāk, jūs varat sazināties ar mani atbalsts vairumtirdzniecība / support, custom uzlīmes apraksts: uzlīmes pielīp gandrīz visi līdzenas virsmas!tikai mizas un stick!ilgstoša 5+ gadu dzīves ilguma āra un 7 + iekštelpu ilgizturības izrotāt savu: camper van, kravas automašīnu, mehānisko mājās, sienas, laivas, ledusskapji tikai par jebkuru plakana, gluda tīra virsma!piemērošanas)

Izskatās arī
ZHUAIYA 7.5 mil 2021-2023 Ford Mustang Mach E GT PPF Krāsas Aizsardzības Plēves Amortizatoru Komplekts
€546.95 €273.47

(mēs piedāvājam video pamācība, lai mācītu pircējiem, kā instalēt 500 dolāru vai vairāk, lai nosūtītu komplekts, montāžas instrumenti un 1-3 metri ppf rezervētas rezerves ir 2021. – 2023. gadam ford mustang mach e gt ppf komplekts krāsas aizsardzības komplekts krāsas aizsardzību filma ir caurspīdīgs, uretāna materiāla, kas var attiecināt uz jebkuru ārpuses krāsotas virsmas uz)

Izskatās arī
1 Pāris Auto Ūdensnecaurlaidīgs Atpakaļskata Spogulis ar Aizsargājošu Plēvi, lai Jaguar XF XFL XE XJ XJL F-Pace F tempu fpace X761 XJ6 XKR XK8 X320 X308
€1.52 €1.38

(2gab/pārī automašīnu anti ūdens miglu filmu anti fog pārklājumu ūdensnecaurlaidīgs atpakaļskata spogulis, logu ūdensizturīgs aizsardzības plēves motīvs: universal izstrādāta, atpakaļskata spogulis ar aizsargplēvi auto, apvidus auto, kravas automašīna, piekabe, utt., kas der visiem standarta izmēra sānu spoguļi. tas varētu paskaidrot, skatu laukums, lai novērstu iespējamās briesmas,)

Izskatās arī
1/2/4GAB Jaunas trīsdimensiju Auto Uzlīme Spider Gecko Dzīvnieku Simulācijas Auto Astes Uzlīme Reāli Modifikācijas Radošo Dekori
€6.53 €3.92

(1/2/4gab jaunas trīsdimensiju auto uzlīme spider gecko dzīvnieku simulācijas auto astes uzlīme reāli modifikācijas radošo dekori apraksts: nosaukums: 3d simulācijas auto uzlīmes materiāls: vides aizsardzības līmi stils: dažādu stilu pēc izvēles produkta izmērs: 17.5*16cm neto svars: apmēram 10g specifikācijas: 1.3 d stereo, simulācijas auto uzlīmes 2.)

Izskatās arī
vilks mežonīgs dzīvniekus Auto uzlīmes sānu grafikas, automašīnas modifikācijas piederumi sāpes sacīkšu iepakojuma uzlīmes dekoratīvās uzlīmes
€17.22 €12.62

(pasūtījuma lielums 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.krāsa:pēc izvēles. 3.katra dizains ir kvalitāte jāpārbauda, lai nodrošinātu vienmērīgu līniju 4.unikālo dizainu: tas der jūsu auto. tas ir arī varat izcelt skaistumu, auto virsbūves.tajā pašā laikā, tā ir gluda un viegli tīrāma.vai tas ir putekļi vai netīrumi, tīrot virsmas ar otu nedaudz, tas kļūs)

Izskatās arī
Auto Stils Dzīve ir Labāka ar Weimaraner Pet Suns, Auto Aksesuāru Radošo PVC Ūdensnoturīgas Uzlīmes, Auto Visa Ķermeņa Vinila Decal
€2.69 €1.37

(auto stils dzīve ir labāka ar weimaraner pet suns, dekoratīvās auto aksesuāru radošo pvc ūdensnoturīgas uzlīmes, auto visa ķermeņa vinila decal funkcijas: 100% brand new, un labas kvalitātes, un universālu uzstādīt uz visiem transportlīdzekļiem izdaiļot savu auto ar personalizēto auto decal, kas veikti, lai personalizētu izskatu jūsu automašīnu auto decal ir izturīgs pret karstumu)

Izskatās arī
Nekādu Problēmu, Uzlīmes Grafiskais Decal 4x4 ATV SxS JK Off Road XJ Uzmanību TJ Die Samazināt
€20.78 €8.11

(laipni lūdzam tong yi profesionālās kategorijas uzlīme veikalā! tas var arī būt uzlīmēts uz piemēram: automobiļi, motocikli, velosipēdi, klēpjdatoru, ledusskapji, skrituļdēļi, ģitāras, krūzes, skapji, durvis, gaisa kondicionieri, televizori, mikroviļņu krāsnis, plastmasas kastes universālā uzstādīt transportlīdzekļiem. krāsas var nedaudz atšķirties atkarībā no jūsu monitora)

Izskatās arī
EARLFAMILY 13cm x 11,3 cm Justin Trudeau Arābu Auto Sienas Uzlīmes Vējstikla Klēpjdatoru Decal Motocycle Ķivere Ūdensizturīgs Grafikas
€2.18 €1.70

(ja jums ir nepieciešams vairāk, jūs varat sazināties ar mani atbalsts vairumtirdzniecība / support, custom uzlīmes apraksts: uzlīmes pielīp gandrīz visi līdzenas virsmas!tikai mizas un stick!ilgstoša 5+ gadu dzīves ilguma āra un 7 + iekštelpu ilgizturības izrotāt savu: camper van, kravas automašīnu, mehānisko mājās, sienas, laivas, ledusskapji tikai par jebkuru plakana, gluda tīra virsma!piemērošanas)

Izskatās arī
Auto Stils Aizmugures Vidū Loga Amerikāņu Decal Automašīnu Auto Aksesuāri Black PVC Uzlīmēm
€4.82 €3.27

(funkcijas: ootdty izceļas no pūļa ar šo augstas kvalitātes aizmugurējā loga uzlīmju komplekts, kas paredzēti, lai savu transportlīdzekli. izgatavots no izturīga pvc materiāla, tas uzlīme ir būvēts, lai pēdējā un viegli uzstādīt un tīra, nebojājot jūsu aizmugurējā loga stikla. ideāls auto īpašniekiem, kam patīk personalizācijas to transportlīdzekļu un vēlaties pievienot)

Izskatās arī
Auto Uzlīme Sporta Fontu Auto Virsbūves Uzlīmes, Auto Durvju Diski Riteņu Rumbas Sacīkšu Ūdensizturīgs Decal Ārējie Piederumi ,13CM*1CM
€5.25 €1.05

(auto uzlīme sporta fontu auto virsbūves uzlīmes, auto durvju diski riteņu rumbas sacīkšu ūdensizturīgs decal ārējie piederumi ,13cm*1cm produkta apraksts: mūsu uzlīmēm izmantojam vismodernākās ķīnas uzlīme tehnoloģiju, lai nodrošinātu, ka uzlīmes ir tīra krāsa. pārredzamu un skaista, 100% pavisam jaunu.mūsu uzlīmes ir viegli izmantot, un nav viegli bojāts transportēšanas laikā. ar)

Izskatās arī
Par BYD DZIESMU PLUS DMi 2020-2022 Auto-Stils 3D/5D Oglekļa Šķiedras Auto Interjera Centrā Konsoles Krāsu Izmaiņas Molding Uzlīmes Uzlīmes
€29.31

(pirms iegādes, lūdzu, pievērsiet uzmanību, vai jūsu auto ir kreisās puses diska vai righthand disku.ja jūsu auto modelis ir atšķirīgs no mums, lūdzu nosūtiet mums jūsu automašīnas salona pilna informācija.ja ne,lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisu un ziņu ar mums.motīvs: 100% jaunu zīmolu un labas kvalitātes, mēs varam pielāgot citu stilu un krāsu uzlīmes.materiāls: vinila plēve.ūdensizturīgs,)

Izskatās arī