Cena €22.05

Pilns apraksts

100% Joslu jaunu un augstas kvalitātes.Naudas sodu meistarība un nevainojama stila.Viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā.Gadījumā Fitnesa Aprīkojums: Velotrenažieris Augsta Nodiluma izturīgs un lielisku izturību.Materiāls: vilna un ķīmisko šķiedru krāsa: Kā parādīts Iepakojuma Saturs: 30 x fitnesa Velosipēdu Bremžu Kluču Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Apmācību Vietas: Kodols
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex
  • Sporta veids: Cadio Apmācības

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Puse Kārtu Putu Rullīšu Kakla Aizmugurējo Kāju Pēdu Masāža, Jogas Blokus, Izturīgu Portatīvo Pusē Roller Putu Joga Stabu Rullīšu, lai Treniņu
€4.22 €2.32

(apraksts: 【jogas kolonnas] aicina puse kārtu putu rullīšu mācību aprīkojumu, kas ir ar izturīga struktūra, kas var sniegt spēcīgu atbalstu, kas stiepjas apmācību. 【multi mērķis] aicina putu pusi rullīšu masāža līdzsvaru apmācības ir daudzpusīga, lai apmācītu kakls, rokas, mugura, dibens, kājas, kāju, utt. 【premium materiāls] aicina puse kārtu putu veltnis ir izgatavotas)

Izskatās arī
AOLIKES 1GB Sporta Rokas Aproce Atbalsta Siksnas Wraps Riteņbraukšana Basketbols, Svaru Celšanas, Fitnesa Zāle Rokas Joslās Aizsargs
€2.94 €2.06

(aolikes 1gb sporta rokas aproce atbalsta siksnas wraps riteņbraukšanas darbojas svaru celšanas, fitnesa, trenažieru zāle, tenisa roku datumi specifikācijas: zīmols: aolikes materiāls: neilons,sbr krāsa: melna/zila izmērs: bezmaksas,regulējama paketē iekļauts: 1gb rokas atbalstu (1gb,ne 1pair))

Izskatās arī
Svarcelšana Anti-skid Pulveris Vingrošana Kāpšanas Pauerliftings Pulveri Sporta Krīts Magnija Pulveris Bumbu Fitnesa Piederums
€1.49 €0.63

(svarcelšana anti-skid pulveris vingrošana kāpšanas pauerliftings pulveri sporta krīts magnija pulveris bumbu fitnesa piederums parametri: preces nosaukums: anti-skid pulveris svars: aptuveni 56 grami funkcijas: ievietot magnija pulveris uz bumbu, kas izgatavoti no īpaša marli.kad jūs to izmantot, tikai izmantot jūsu rokas, lai berzēt to un tad jūsu rokās būs pilns ar magnija pulveri.tas)

Izskatās arī
10 Gab. Gumijas Batuts Ar Neslīdošu Pēdas Mat Pārsegs Izslēgt Bērniem Lekt Gultā Cauruļu Vāciņu Iestatīt Izmēru S
€16.77 €9.73

(10 gab. gumijas batuts ar neslīdošu pēdas mat pārsegs izslēgt bērniem lekt gultā cauruļu vāciņu komplekts izmērs s virsma ir gluda, bez asumiem un bojājumiem.izturīgs un izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku. aizsargāt jūsu grūti virsmas: ikdienas lietošanu un apriti mēbeles var sabojāt cieto grīdas virsmas. tas ir svarīgs aksesuārs, liekot batuts kopā, tas ir ērtāk un ātri uzstādīt. krāsa:melna materiāls:pvc izmērs:iekšējais)

Izskatās arī
Soma Žogu Uzglabāšanas Kādu Piederumi Aprīkojums Oxford vairākkārt lietojamu Auduma Maisiņš
€13.62 €6.81

(apraksts šajā f encing soma žogiem sports ir galvenokārt izgatavoti no vieglas un ērti materiālu, droša, izturīga un laba tekstūra, viegli apmierinātu jūsu ikdienas uzglabāšanas vajadzībām.tas ir izgatavots ar izcilu meistarību un ir pamatotas dizainu un struktūru, kas var palīdzēt jums labāk saglabāt nožogojumu un ietaupīt jūsu laiku un enerģiju. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:oxford)

Izskatās arī
Fitnesa Nodarbība Tvēriena Stipruma Roku Spēku, Mājas Roku Mācību Metāla Fitnesa Mašīna
€25.51 €11.48

(produkta nosaukums: tvēriena stipruma krāsa: sudraba svars: 183 g materiāls: alumīnija sakausējuma)

Izskatās arī
4gab Universālā Trīsi Riteņu Gultņu Fitnesa Riteņu Nomaiņa Sporta Mašīna Kabeļu Riteņiem Daļas
€23.54 €10.12

(apraksts ņemot trīsi ritenis ir sporta un garāžas durvju trīšu sistēma funkcijas ņemot trīsi stūre ir vingrošanas aprīkojums un garāžas durvju trīšu sistēmas|ideāls nomaiņa trīsi ripu savu sporta aprīkojumu.|tā ir universāla riteņu lielākā daļa sporta aprīkojumu. |viegli uzstādīt. | materiāls ir pieņemts.tas ir izturīgs un ļoti izturīga. - krāsa: melna. -)

Izskatās arī
Anti-slip Beisbola Metieris nodilumizturīga Nospiediet Sloksnes Dizains Tiesnesis Indikators Ērts Rokturis Plastmasas Tiesnesis Letes
€3.69 €2.58

(materiāls: plastmasa īpašības: ērts rokturis, nospiediet sloksnes dizains, anti-slīdēšanas l: 8.7 cm/3.43 , w: 5,5 cm/2.17 , h: 1.5 cm/0.59 (apm.) paketē iekļauts:1 x tiesnesis letes tas ir piemērots beisbola un softbola spēlēm.piezīmes: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. lūdzu atļaut nelielu)

Izskatās arī
Ceļa Pad Rīku Siltu Kāju Aukstuma necaurlaidīgs Aizsardzības Adīti Neilona Basketbola Darbojas Izlaižot Jāšanas Sporta Virvi
€12.27 €5.52

(ceļa pad rīku siltu kāju aukstuma necaurlaidīgs aizsardzības ceļa adīti neilona basketbola darbojas pad ceļa izlaižot jāšanas sporta pad virvi)

Izskatās arī
Hantele Rack Statīvs AFrame Svars Plaukts Hanteles Kompakts Hantele Turētājs Mājas Sporta Zāle Space Saver Trīsstūra Formas Svaru
€29.72 €13.37

(apraksts 1pc hantele uzglabāšanas turētājs šiks hantele display rack hantele saimniecības stāvēt. funkcijas 1pc hantele uzglabāšanas turētājs šiks hantele display rack hantele saimniecība stand.|hantele uzglabāšanas plaukti, bezmaksas svaru hanteles komplekts par mājas sporta zāle izmantot.|tās kosmosa taupīšanas dizains ļauj izvietot svars koka paliktni kādu daļu savu sporta zālē)

Izskatās arī
1gb Basketbola Elkoņa Pad Šūnveida, Putu Elkoņa Aizsargs Piedurknes Elastīgas Roku Siltāks Par Vīriešu un Sieviešu Volejbola Elkoņa Lencēm Atbalstu
€3.39 €0.45

(iepakojuma saraksts 1gb x šūnveida sporta drošības elkoņa atbalstam(1 gab., nevis 1 pāris) specifikācijas materiāls:akrils un spandex tērps:pieaugušo gadījumā aina:fitness,basketbols,volejbols,riteņbraukšana, skriešana un tā tālāk lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana sakarā ar dažādiem monitoriem un apgaismojuma apstākļus,)

Izskatās arī
Auto Sēdekļa Jostasvietas Atbalsts Auto Jostasvietas Atbalstu Spilvens Elpojošs Auto Jostasvietas Atbalstu Spilvens Muguras Spilvenu Auto Sēdekļiem Biroja Krēsli
€18.23 €12.76

(kas ar atmiņas putu materiāla, tas ir aprīkots ar divu veidu vienkāršotas virsma ar integrētu piepilsētas auduma.ar double-spārnu paplašinājumam dizains, tas nodrošina mīkstu atbalstu, fluffiness, un ātri atsitiens.tas nebūs deformēt vai kļūst stīvi, nodrošinot ilgstošu komfortu un atvieglojumu. specifikācija: iekšējais kodols: poliuretāna cool nosaukums: auto jostas atbalsts audums:)

Izskatās arī
Sporta Aproce Stretchy & Sviedru Absorbējošu Frotē Sporta Vingrinājums Rokas Sweatband Stretchy & Sviedru Absorbējošu Frotē Tenisa
€2.36 €0.95

(palikt sausā un vēsā laikā jebkurā sporta veidā ar mūsu rokas sweatbands vīriešiem.wrap-ap kompresijas konstrukcija nodrošina kopīgu atbalstu.piemērots visiem sporta veidiem un izskatās vienkāršs un stilīgs.saglabāt sviedri līcis un palikt koncentrējas uz savu spēli. produkta nosaukums: rokas aizsargs specifikācijas: vienā materiāls: neilons + elastic iepakojums: opp veida)

Izskatās arī
Horizontāla Josla, Cimdi Vingrošanas Sporta Svaru Celšanas Apmācības Crossfit Fitnesa Kultūrisms Laiks Palmu Aizsargs
€15.43 €4.66

(sporta horizontāla josla, cimdi, svaru celšanas specifikācijas 3 dizainu izvēle: 1.profesionāls dizains materiāls:pātagot svars:190g uz pāri izmērs:16.5 cm*20.5 cm 2.papildu desgin materiāls:ādas microfiber svars:140g uz pāri izmērs:18.5 cm*19cm 3.parastā desgin materiāls: ādas microfiber svars:40 g uz pāri izmērs:17cm*18)

Izskatās arī
Muskuļu Stimulators Treneris USB Elektriskā Abs Tonera Vēdera Jostas Vibrāciju Ķermeņa Vidukļa, Vēdera Svara Zudums
€53.50 €37.45

(muskuļu stimulators treneris usb elektriskā abs tonera vēdera jostas vibrāciju ķermeņa vidukļa, vēdera svara zudums apraksts: produkta nosaukums: vēdera muskuļu instruments, svara zudums, vēdera muskuļu pastu produkts modelis: ad-10 produkta materiāls: āda uzlāde interface: usb produkta krāsa: melns masāža laiks: 20 minūtes režīmā: 10 režīmu,)

Izskatās arī
Airu Mašīna Skaitītājs, Bluetooth APP Elektronisko Skatīties Magnetoresistive Airu Ierīces Fitnesa Aprīkojums Ekrāns
€51.09 €35.77

(airu mašīna skaitītājs, bluetooth app elektronisko skatīties magnetoresistive airu ierīces fitnesa aprīkojums ekrāns, power-on self-test: visi segmenti ir attēlots uz lcd ekrāna, un svilpe skan 2s, tajā pašā laikā. kad pašpārbaude ir beidzies, vecuma izvēles interfeiss, vecums?, tiek parādīts, un displejā vecuma vērtība ir iestatīta (var izvēlēties starp 13-80). pēc vecuma izvēle ir pabeigta,)

Izskatās arī
Sporta Lentes Sev blakus esošajiem 5M Elpojošs Muskuļu Lentes Aizsardzības Lentu Saliedēta Wrap Plecu Ķermeņa Plaukstas Fitnesa Darbojas
€1.68 €0.89

(apraksts: 【sporta lentes] aicina: 5m roll sporta lentes, pietiekami ilgi, lai jūs varētu izmantot noteiktu laika periodu. 【produkta īpašības] aicina: sporta wrap lente var pievienot jebkuru ķermeņa daļu, celšanas un spriegošanas, nodrošinot atbalstu un komfortu mācību laikā, viegli saplēst bez lipīga atlikuma. 【materiāls] aicina: sporta sporta lentes ir izgatavotas no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
20 Gab Rotaļlietas Bērniem, Meitenēm, Pupiņu Maisiņi, Tossing Bērniem Pupiņu Maisiņi Mētāt Spēle Beanbag Bērniem Āra Playset Mētāt Spēli Piegādes Laukumā Sandbag
€18.27 €9.32

(apraksts tas ir jautri spēle, rotaļlietas ģimenei, kas palīdz bērniem apturēt prom no datoriem un mobilajiem spēles un sportot.kompakts izmērs, viegls un pārnēsājams, viegli spēlēt un pārvadāt.spilgtas krāsas var piesaistīt bērnu uzmanību.pirmā izvēle bērnu āra spēles, arī jauka dāvana bērniem. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls:vilnas auduma, plastmasas daļiņas -izmērs:5.00x5.00x2.00cm/1.97x1.97x0.79in -throwing)

Izskatās arī
33/45cm Myofascial Nospiediet Vingrošana Trīsi Joga Stabu Un Fitnesa Aprīkojums Muguras Masāža Rullīšu Sporta Vingrinājumiem Muskuļu Relaksācijai
€32.84 €24.63

(meklējat unikālu veidu, kā relaksēties pēc darba? ✔ šī inovatīvā veltnis ir ideāls, lai palīdzētu mazināt sāpes un stresu garas dienas darbā vai tieši pirms gulētiešanas. ✔ kamēr jūs sēžat birojā, vienkārši roll to rokā, lai atbrīvotu ārā, daži, ka grūts dienā spriedzi. ✔ un pēc smaga treniņa, lietot šīs putas veltni, lai iegūtu galējās stiept. ✔ tas)

Izskatās arī