Cena €19.45 €24.62

Pilns apraksts

Wieland Cirkonija Frēzēšanas bur DC laka urbt 500 vienības, zobiem.

Specifikācijas

  • Temats: Medicīnas Zinātne
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sākotnējā 4D Meistars Leļļu Darbības Rādītāji Smieklīgi Anatomija Modelis PVC Figūriņas Rotājumi Mājās Apdare Amatniecības Bērniem Dāvanas
€45.32 €31.72

(materiāls: pvc izmērs: garš apm 9.6 cm daudzums: 1 gab iepakojuma saturs: 1 * leļļu modelis piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies!)

Izskatās arī
8 GAB. 47Mm Skaidrs, Plastmasas Sienas piesūcekni Klipu Skava
€5.97 €4.05

(8 gab. 47mm skaidrs, plastmasas sienas piesūcekni klipu skava produkta nosaukums : piesūcekni klipu;materiāls : pvc plastmasas krāsa : skaidrs;tērps materiāls : stikla, keramikas piesūceknis izmērs : 47mm x 2mm (d x h);klipu izmērs : 35 x 22 x 15mm(l x w x h) ietilpība : 1-2kg;svars : 76g izvēlēties gluda stikla un keramikas virsmas; nospiediet spiedienu no augšas uz beigām. nav)

Izskatās arī
-Rumpja Cilvēka Ķermeņa Modeli Noņemamās Daļas Izglītība Orgānu Modeļa Mācību Klases Studentu Studiju
€28.43 €21.33

(lielisku mācību līdzekli: tas ir viegli, lai ņemtu nosaka un apkopo dažādas daļas,jums ir nepieciešams, lai katrs orgāns savā noteiktā vietā.tik montāžas balsta orgānu modeli, kas ir izaicinājums bērni, kamēr tie ir arī jautri veids, kā mācīties.tas ir pietiekami detalizēti, lai studenti varētu redzēt, kad lietas iet un kā tās sader kopā.tas palīdzēs bērniem apgūt anatomiju vai fizioloģiju. izturīgs)

Izskatās arī
Titāna Helveston Scleral Marķējums Valdnieks Oftalmoloģijas Valdnieks Ķirurģijas Instrumenti 0-10 mm
€7.94 €5.56

(titāna helveston scleral marķējums valdnieks 0-10 mm, oftalmoloģiskās ķirurģijas instrumenti izgatavots titāna izmērs ;0-10 mm izmantots 125mm ilgi iepakojuma saraksts: 1gb (lūdzu izvēlēties veidu, kuru vēlaties))

Izskatās arī
Tintes Akmens Inkstone Kaligrāfijas Glezniecības Ķīnas Tradicionālo Slīpēšanas Inkstick Bloķēt Stickcontainer Prakses Pad Inkslab
€27.57 €10.76

(apraksts izgatavots tradicionālā tech visu vecumu, tintes sasmalcina arī ar spilgtu spīdumu.izgatavota no dabas stoneas par tintes konteinera austrumu rakstīšana un gleznošana vai drawingexcellent kvalitātes tintes labi, kas izgatavoti no tintes akmens. funkcijas tintes stick, ar vieglu patīkamu tintes smaržas.|glezna akmeņiem, kad esat pabeidzis rakstīt, jūs varat saglabāt visu, kas kārtīgam)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Vidukļa Universāls, Renes, Nieru Formas Plāksne Lieces Uzglabāšanas Mazo Multitool Medicīnas Izliektas Radošo
€9.27 €4.63

(apraksts nieres formas paplāte ir izgatavota no nerūsējošā tērauda, kas ir ciets un stingrs, izturīgs lietošanai.nerūsējošā tērauda paplāte attiecas arī uz pārtikas produktiem, augļiem un dārzeņiem, kas apkalpo utt.instrumentu paplāte ir ideāls profesionālu darbu.ir pilnīgi atkārtoti instruments, tās ir viegli un ērti tīrīt un izmantot. funkcijas - krāsa: sudraba. - materiāls:)

Izskatās arī
Abacus, Ķīniešu Abacus Matemātikas Izglītības Skolotājs Kalkulators Karājas Abacus Mācību Abacus 58X19cm Skolotāju
€56.58 €31.69

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. krelles skaits: 5 krelles vienu rindu x 13 rindās ar reset pogu viens biezumu virs un četras lodītes tālāk dot konkrētus redzams displejs numurus ar pērlītēm līdzeklis matemātikas izglītības iesācējiem nav marring anti-pretslīdes gumijas kājām, par pamatu abacus saglabā savu abacus slīdēt. gan praktiska, gan izglītības. vecums:)

Izskatās arī
DIY Tukšu dambretes kauliņus Rakstiet Uz/Noslaukiet dambretes kauliņus Tīrāmas Tukšu Spēle Cube Klasē Mācīt dambretes kauliņus Ārpus dambretes kauliņus Dropshipping
€7.07 €3.53

(funkcijas: ootdty rakstīt un noslaukiet dizainu: šis dizains ļauj dambretes kauliņus atkārtoti jāizmanto, un dambretes kauliņus ir paredzēti, lai būtu tukšs bez ciparu apzīmējumi un var būt rakstveida un noslaucīja. multifunkcionāla: jūs varat uzrakstīt numurus ārpus izmantot kā spēle dambretes kauliņus, un arī varat rakstīt vēstules un numurus no ārpuses un darīt numuru crunching)

Izskatās arī
3X Temperatūra Mitrums Raidītājs RS485 SHT20 Sensors Modbus RTU Iegāde, Moduļa Devēju Augstu Precizitāti
€21.55

(apraksts: produkta pieņem rūpniecības pakāpes mikroshēmu, augstas precizitātes sht20 temperatūras un mitruma sensoriem, nodrošina produktu ar labu uzticamība, augsta precizitāte un savstarpēji aizvietojami.pieņem rs485 aparatūras saskarne (ar aizsardzību dizains), protokola slāni saderīgs ar standarta rūpniecības modbus rtu protokols. šis produkts, kas integrē modbus protokolu un parasto uart sakaru)

Izskatās arī
100 ml Šūnu Kultūru Kolbas Noliec Ar Skrūvējamu Vāciņu Parauga Pudele Laborary Stikla Izstrādājumi
€1.39 €1.31

(produkta vienība:100 ml šūnu kultūru kolbas noliec ar skrūvējamu vāciņu parauga pudele laborary stikla izstrādājumi materiāls:borsilikāta stikla tilpums:100 ml katra cena par 1 gab! uzmanību:bilde ir tikai atskaites! mums arī ir citi relavent produktiem.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!)

Izskatās arī
co231 Ēteriskās Eļļas Pilinātāju Stikla Šķidruma Droppeer Striaght-Tip Slīpas-Droppers padoms
€0.43 €0.26

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1ml jaudu.šī caurspīdīga stikla šķidruma pilinātāju ir viegli redzēt cauri.skaidri mēroga atzīmēti: 0.25 0.50 0.75 un 1 pilināmā pipete.izgatavots no augstas spīdums stikla un izturīga gumijas balonus, skaidru krāsu nodrošina labu novērošanas laikā darbojas.mazgājamas un atkārtoti. viegli izmantot.izturīga gumijas,)

Izskatās arī
DARHMMY Medicīnas Mācību Starpenē Griešanas un Šūšanas Apmācību Simulators
€118.50

(funkcijas: 1. šis modelis ir paredzēts prakse starpenes griezumu un šuvju. 2. galvenā struktūra simulators ir starpenē, kas ir izgatavoti no imitētu putas, un iekšējā muskuļi ir mīksta pvc.simulators ir uzmontēts plastmasas rāmis. 3. ir divi rokturi aizmugurē un apakšā simulators, kas tiek izmantotas, lai regulētu spriedzi starpenē. 4. tiesības aizmugures griezumu, pa kreisi aizmugures)

Izskatās arī
5 Gab. Nail Art Lainera Otiņas Krāsošanas Nagu Mākslas Otu Komplekts Nagu Art Dizains Suku Detaļu Suka
€5.48 €3.50

(5 gab. nail art lainera otiņas krāsošanas nagu mākslas otu komplekts nagu art dizains suku detaļu suka nagu detaļu birste ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, ar mērenu ādas elastību un nekādas deformācijas.sari nav viegli nokrist un ir gluda uz tausti.metāla rokturis ir izstrādāts ar mērenu biezumu un ir viegli turēt. plānas nagu mākslas otu komplekts satur 5 dažādus izmērus nagu)

Izskatās arī
5gab Silikona Aizbāzni par Koniskā Erlenmeijera Trīsstūris Kolbā Augšējais Diametrs 25mm * Mazāks Diametrs ir 21mm
€4.30 €3.96

(kārtas numurs apraksts jūs varat izmantot, lai kolbu noslēdz ar aizbāzni,testa mēģeni noslēdz ar aizbāzni vai citas pudeles aizbāzni, utt.materiāls: silikons.silikona būs nedaudz dzeltens ir dabiski.silikona aizbāzni ļoti viegli pielīmēt putekļi, tas jātīra pirms lietošanas.materil:silikona augšējais diametrs:25mm zemāks diametrs:21mm augstums:par 39mm)

Izskatās arī
Autisms Runas Terapija Mutes Muskuļu Treneris Lateralization Pacēlums Mēles Gals Izmantot Terapija Runāt Līdzeklis, Mutes Izmantot Droši
€11.56 €7.52

(specifikācija: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:pp+304 metāls krāsa:balta izmērs:kā picture show(1inch = 2.54 cm) kā lietot: jūs varat izvēlēties atbilstoši jūsu situācijai 1. uz augšu un uz leju treniņiem atvērt muti, ielieciet mēles kustību vertikāli vidū mutē, un tad push bumbu augšup no apakšas mēles gals atgūst)

Izskatās arī
Perforēta gumijas kontaktdakšu, Gumijas aizbāžņi ar caurumiem, pilns komplekts, P10
€18.15

(perforēta gumijas kontaktdakšu, gumijas aizbāžņi ar caurumiem, pilns komplekts, p10)

Izskatās arī
60ml Lab Stikla Pilināmā Piltuve Bumbu Forma Ar Stikla Krānu Mērīšanas Rīks, Laboratorijas Piederumi
€13.83

(produkta vienība:60ml lab stikla pilināmā piltuve bumbu forma ar stikla krānu mērīšanas rīks materiāls:borsilikāta stikla tilpums:60ml katra cena par 1 gab! uzmanību:bilde ir tikai atskaites! mums arī ir citi relavent produktiem.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!)

Izskatās arī
2gab Veltīta Skolēnu Pen Gaismas Pen Gaismas Māsa Led kopšanas Studentiem, Ārstiem ( Sarkanā un Sudraba )
€6.96 €3.96

(apraksts šie pen gaismas ir izgatavota no premium alumīnija sakausējuma un led spuldzes, kas nodrošinātu, ka šie māsa penlights izturīgs un ilgmūžīgs, izmantojot. funkcijas ļoti ērts penlights vienmēr nodrošina ērtu pieskārienu sajūta rokās.|svarīgi, lai jūs, lai pārbaudītu jūsu bērnu iekaisis kakls, ausis vai degunu.|humanizēts noteikts par jums.|gudrs clip dizains padara šo ļoti)

Izskatās arī
Daudzslāņu Kabatas Diagrammu Komplekts ar 10 Izdzēšami Tukšu Kartes Kabatā Diagramma
€3.51 €2.63

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: par viedo dizains:7 kabatām rādīt kartes priekšpusē vienu lielu kabatu kārtis, kuras nav paredzēts izmantot uz muguras kartes: nāk ar 10 x-large double sided sausās tīrīšanas kartes, eco-draudzīga un atkārtoti konfigurējams kartes: katra no kartes pasākuma 30*5cm, jūs varat samazināt tos 5 gabali vai vairāk, vienkārši)

Izskatās arī
Oriģinālo Atslēgu, Sazinieties ar Gumijas Vadītāj Tastatūra Yamaha DGX200 DGX300 DGX500 DGX205 DGX305 DGX230 DGX505 PSR295 KBP300 500
€4.63 €4.40

(oriģinālo atslēgu, sazinieties ar gumijas vadītāj tastatūra yamaha stāvoklis :izvēlēties uz sku, ja jums ir nepieciešama oriģināla ,jums vajadzētu izvēlēties oriģinālu par krāsas saderīgs ar sekojošiem yamaha piano modeļiem : 1 gabals gumijas ietver 12keys ,par vienu mašīnu izmantošanu ,ir nepieciešams, 61 taustiņi ,5gab .)

Izskatās arī
Optiskā Eksperimentu: 5 Diametrs 30 Fokusa Lēcas Objektīvu Ar Perforētu
€7.32 €6.95

(vienu pasūtījumu par vienu gab.)

Izskatās arī