Cena €5.02 €11.15

Pilns apraksts

Apraksts

Izgatavoti no kokvilnas materiāla, šie karatē jostas ir izturīgi un praktiski izmantot, raksturo viegls un kompakts dizains, ļoti portable, lai veiktu.Piemērots profesionālās cīņas mākslu sporta, piemēram, Karatē, Taekwondo, Jujitsu, un tā tālāk.

Funkcijas

-Krāsa:Dzeltena

-Materiāls:Kokvilna

-Izmērs:240.00X5.00X0.30cm/94.32X1.97X0.12ar

- Izgatavoti no kokvilnas materiāla, šie karatē jostas ir mīkstāki un ērti, kas var kalpot jums uz ilgu laiku.

- Drošības jostas ir neliels svars, kas var būt labs, karstās vasaras dienās, ja praktizē ārpus telpām.

- Labu elastību, tas nav viegli deformēties un asaru.Izturīga dizains, viens izmērs atbilst lielākajai daļai cilvēku.

- Tas ir ērti un atpūsties, varat viegli darīt dažādiem cīņas mākslas kustību, nepiesprādzējot.

- Ideāls un piemērots visiem cīņas mākslu sporta veidi, taekwondo, vai karatē un citu cīņas mākslu, kas jums nepieciešams.

1 x Taekwondo Jostas

Specifikācijas

  • feature5: karatē rokas aizsargs
  • Feature9: mācību jostu sievietēm
  • feature2: cīņas mākslas jostas
  • Feature6: taekwondo aproces
  • Feature8: kokvilnas josta
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature3: karatē dāvanas zēniem
  • Feature7: vienādu jostas vīriešiem
  • Feature10: karatē dāvanas sievietēm
  • feature1: taekwondo jostas
  • feature4: karatē bērns kostīmu jostas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mūzikas Boksa Mašīna Bērniem, Pieaugušajiem Boksa Iekārtas ar Boksa Cimdi Sporta zāle
€69.83 €38.41

(apraksts: 【boksa pad] aicina: boksa treneris iekārtas ar cimdus ir viegli izmantot.izmērs: boksa mērķa 40cmx40cm/15.75inchx15.75inch.rgb gaismas, un justies lieliski, lai spēlēt savu mīļāko mūziku. 【izturīgs materiāls] aicina: boksa treneris ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu ādas abs materiāla, izturīgs, viegls un ērti boksa un hitting. 【reakcijas mērķa] aicina: mūsu portatīvo)

Izskatās arī
Soma Žogu Uzglabāšanas Kādu Piederumi Aprīkojums Oxford vairākkārt lietojamu Auduma Maisiņš
€13.62 €6.81

(apraksts šajā f encing soma žogiem sports ir galvenokārt izgatavoti no vieglas un ērti materiālu, droša, izturīga un laba tekstūra, viegli apmierinātu jūsu ikdienas uzglabāšanas vajadzībām.tas ir izgatavots ar izcilu meistarību un ir pamatotas dizainu un struktūru, kas var palīdzēt jums labāk saglabāt nožogojumu un ietaupīt jūsu laiku un enerģiju. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:oxford)

Izskatās arī
Diabolo Kratītāju Anti-slip Apstrādāt Cieto Pole Vara Galvu Stiklšķiedras Vadu Caurumu Dizains (35cm Īss Pole) spieķis
€7.53 €3.84

(apraksts vai jums ir nepieciešams izturīgs diabolo stick ?ja tā ir, paskatieties uz šo produktu.izmantojot drošu materiālu, izturīgs.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.šī ir jūsu labākā izvēle!ar šo produktu, un jūs varat būt daudz profesionālu un patīkamu meklē pieredzi. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:ķīmisko)

Izskatās arī
Toe Īkšķi Valgus Ortoze Kāju Arkas Treneris Izdilis Teļu Augšstilbu Gūžas Pirkstu Atdalītājs Bunion Diski
€24.61 €23.38

(produkta apraksts produkta nosaukums kāju arkas treneris moq 500 gab., materiāls abs+silikona stila ķermeņa buliding,izmantot masāža veida tiešsaistes tehniskā atbalsta funkcija body building un fitnesa aprīkojums izmērs 30cm svars 200g krāsa zila rozā parauga 3-5days iepakošanas opp maisiņu vai customzied pakete oem pieņemt oem pielāgoti servisapkalpošanas produkta iepakojuma uzņēmuma profilu wuhan fdm eco fitnesa)

Izskatās arī
Joga Ķieģeļu EVA Aksesuāri Jogas Ķīlis Joga Fitness Aprīkojums, Piederumi,Jogas Vingrinājumu Fitnesa Instruments
€24.84 €14.40

(joga ķieģeļu eva aksesuāri jogas ķīlis joga fitness aprīkojums, piederumi,jogas vingrinājumu fitnesa instruments jaunu un augstas kvalitātes mīksts, skrāpējumiem izturīgs ārējais. viegls un izturīgs. konusveida malu, par pievienoto komfortu un stilu. augsta nodiluma izturīgs un lielisku izturību krāsa: zila/melna materiāls: eva izmērs: 50x13x5cm iepakojuma)

Izskatās arī
4.5 m Boksa Pārsējs Boksa Puses-saistošie Siksna Profesionālās Palmu Aizsargs Pieaugušo Puses-saistošie Siksna, kas Cīnās Sanda Kaujas
€41.74 €20.87

(materiāls:tīra kokvilna+poliesters, kokvilna izmērs:viens izmērs, garums 4.55 m;platums 5cm padomi: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
2 Gabali Krūšu Vāciņu, Vienreizējās lietošanas Ērti Lipīga Krūts Ziedlapiņu Krūts Ziedlapiņu Piederumi Brīvdienu Kāzu svinības Festivāls
€0.81 €0.40

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: krūšu ziedlapiņu, kas izgatavoti no plānas satīna auduma, piedāvājot elpojošs un ērti justies. 【portatīvo] aicina: krūts vāciņu var veikt, dodoties uz ilgu laiku, viegli ceļot. 【apģērba piederumi] aicina: sticky krūšturis ietver fit labi ar pavada kleitas, līgavas kleitas, peldēt, camisoles, bumbu tērpi, utt. 【plašu piemērošanu])

Izskatās arī
1/3PCS Silikona Josla Masāžas Bumbu 63MM Fitnesa Treneris Kājas Muskuļu Atpūsties Bumbu Joga, Pilates Stresa Sāpes Atvieglojums Exerciser
€23.17 €16.22

(1/3pcs silikona josla masāžas bumbu 63mm fitnesa treneris kājas muskuļu atpūsties bumbu joga, pilates stresa sāpes atvieglojums exerciser apraksts: profesionāli masāžas bumba ir izgatavots no pārtikas kategorijas silikona,tas ir videi draudzīgs un veselīgs. noķert labu efektu, ja masāžu par akupunktūras punktiem vai kontrolslieksni traumas. viegls dizains un regulēšana bag, ka jūs)

Izskatās arī
1gb Jogas ceļsargus Cusion atbalstu Celim, Rokas, Gurni, Rokas Elkoņiem Bilances Atbalsta Spilventiņu, Joga, Pilates Darbu Veic uz Ceļiem Pad
€6.16 €4.01

(funkcijas: paziņojums:ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdu krāsa:gaiši rozā, gaiši zils, purpura, tumši pelēks materiāls:pvc vienība: joga ceļsargus iepakojums: 1pc materiāls: pvc funkcijas: 1.viegls un pārnēsājamo-mūsu jogas ceļgalu spilventiņi ir gaiši un viegli pārvadāt, jūs varat nodot tos uz jūsu jogas soma un ņemt tos uz)

Izskatās arī
Anti-slip Beisbola Metieris nodilumizturīga Nospiediet Sloksnes Dizains Tiesnesis Indikators Ērts Rokturis Plastmasas Tiesnesis Letes
€3.69 €2.58

(materiāls: plastmasa īpašības: ērts rokturis, nospiediet sloksnes dizains, anti-slīdēšanas l: 8.7 cm/3.43 , w: 5,5 cm/2.17 , h: 1.5 cm/0.59 (apm.) paketē iekļauts:1 x tiesnesis letes tas ir piemērots beisbola un softbola spēlēm.piezīmes: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. lūdzu atļaut nelielu)

Izskatās arī
1GB Silikona Aproce Basketbola Sporta Krāsains Izklaide
€0.18 €0.11

(funkcijas: produkta nosaukums: silikona aproce izmērs: 202 * 12 * 2mm forma: apaļa materiāls: silikona krāsa: melns, debesis, zils, balts, pelēks, oranžs, gaiši zaļš, zils, dzeltens, zaļš, sarkans, rozā, rožu sarkana, violeta paketē ietilpst: sporta aproce * 1)

Izskatās arī
Roktura - Biceps Power Dabas Skvoša Rīki Fitnesa Aprīkojums Mājas Sporta zāle
€71.39 €64.25

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#ff0d00;font-family:roboto;font-size:32px;color:#ff0d00;background-color:#fff;font-style:normal;font-weight:bold;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{padding:0;margin:0;color:#333;font-size:14px;white-space:pre-wrap}#detail_decorate_root .magic-3{padding:0;line-height:20)

Izskatās arī
Acupoint Stimulācijas Līdzekli Roktura Strengthener Pirkstu Strengthener par Veiklību, Muskuļu Relaksāciju, Uzlabot Sniegumu ar Roku
€3.81 €1.79

(acupoint stimulācijas līdzekli roktura strengthener pirkstu strengthener par veiklību, muskuļu relaksāciju, uzlabot sniegumu ar roku apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes silikona izturību un elastību. viegls un smarža bez ērtu rokturi. stimulē acupoints ar plaukstām par uzlabotu labklājību. diapazonu, spēks iespējām pielāgot treniņus. kompakts un viegls dizains)

Izskatās arī
Roktura Strengthener Gredzeni Apakšdelma Extensor Exerciser Gredzeni Ar 2 Pretestības Līmeņi Īkšķi Nestuvēm Rokas Satvēriens Roku Satver
€5.98 €4.18

(uzlabot jūsu tvēriena stipruma un veidot apakšdelma muskuļus ar mūsu roktura gredzeni.izgatavots no droša un izturīga materiāla, mūsu gredzeni piedāvā uzlabota saķere un ir ideāla izmēra, lai pat spiedienu.tie ir arī divkāršs spēks un nav viegli sabojāt, padarot tos ideāli piemērots jebkura stipruma mācību rutīnas. specifikācijas: produkta nosaukums: roktura gredzeni strengthener materiāls:)

Izskatās arī
Koka Pull up Bar, Rokturi Vadu Mašīnu Rokturi Elastīga Lateksa Auklas Mājas Sporta zāle Airu Pielikumu Fitnesa Treniņu Kettlebells
€17.36 €10.42

(apraksts: 【plašu piemērošanu] aicina: rokturi var uzlikt uz iekārtām, kas paredzētas dažādiem treniņiem, piemēram, rezistenci apmācību; kabeļu iekārtas; pull ups; hanteles un velciet mašīnas. 【ērti, lai izmantotu] aicina: pakete ietver dižskābardis pull virve, lateksa, elastīga vadu un durvju enkurs siksniņu, ieķeras nav slīdēšanas, ja jūs izmantojat tos, bet tie ir arī viegli noņemt,)

Izskatās arī
Pārveidot Atbalsta Korektoru, Ķermeņa Atpakaļ Savu Regulējams Treneris Clavicle Jostas Lencēm Jostas Plecu Stāju, Mugurkaula
€10.34 €4.65

(modname=ckeditor muguras atbalsta poza korektoru, jostas regulējamas plecu clavicle muguras atbalsta josta pārveidot savu ķermeni jostas lencēm atpakaļ treneris)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības Multi-Funkcionālo Elkoņa Atbalsta Vēdera Īstenot Dēļu Galveno Treneri
€127.95 €115.15

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:108px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:108px}#detail_decorate_root .magic-3{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-4{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:218px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Pirkstu Šinas Lencēm Spēju, Pirkstu Cimdi Lencēm Vecāka Gadagājuma Dūri Insulta Hemiplēģija Puses Apmācību [Vienas Puses] - Melna
€6.74 €3.91

(pirkstu šinas lencēm spēju, pirkstu cimdi lencēm vecāka gadagājuma dūri insulta hemiplēģija puses apmācību [vienas puses] - melna regulējama siksna: der lielākajai daļai cilvēku, un pielāgojiet, kā jums vajag autonoma cimdi: fit tiem, kas nevar veikt dūri vai satveriet saspringts, veicot rehabilitāciju, apmācību vai fizikālā terapija pirkstu cimdu dizains: tur rokās tādā stāvoklī,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Apturēšanu Griestu Āķa Karājas Jogas Šūpoles Guļamtīkls Punch Boksa Maiss Vingrošanas Sienas Gredzenu Āķis
€17.55 €8.77

(nerūsējošā tērauda apturēšanu griestu āķa karājas jogas šūpoles guļamtīkls punch boksa maiss vingrošanas sienas gredzenu āķis rūsas-pierādījums pad acu zīme: griestu āķiem karājas izgatavota no premium nerūsējošā tērauda, lai aizsargātu pret koroziju & rust, kas ir piemērotas uzstādīšanai iekštelpās un ārpus telpām. gredzens āķis ar 4 caurumiem: sienas enkurs ir paredzēts ar 4 caurumiem)

Izskatās arī