Cena €6.38 €12.26

Pilns apraksts

Apraksts

Vai jūs meklējat komfortablu un praktiski lietussarga rokturis ar slapju ceļu?Mūsu lietussarga rokturis, rokturi, būs jūsu pareizā izvēle.Izgatavots no plastmasas, tas ir izcilu izturību un praktiskumu.Pamatoti dizains padara to viegli uzstādīt un lietot, viegli un ātri uzstādīt, lai jūsu jumta pole.

Funkcijas

-Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

-Materiāls:Plastmasa

-Izmērs:4.00X4.00X2.60cm/1.57X1.57X1.02in

-Piezīme:Piemērots 15-16mm vītni lietussargi.

-Jumta rokturi rokturi ir papildināti ar rūpīgi uzmanību detaļām, ļoti skaista un izturīga.

-Ergonomisks dizains, jumta grip rokturis nodrošina ērtu rokturi, kas ļauj pagarināt izmantot, neradot roku nogurumu.

-Nodrošina efektīvu izmantošanu gan no saules un lietus jumta, nodrošinot, ka jūsu jumta lietošanas ērti.

-Jumta rokturis ir veidots ar izturīgu plastmasas materiālu, kas garantē ilgstošu veiktspēju un uzticamību.

-Nodrošinot pietiekamu daudzumu jumta rokturi, jums ir daudz aizvietotāju un iespējas dažādos gadījumos.

4 x lietussarga rokturis, rokturi,

Specifikācijas

  • Feature6: plastmasas jumta roktura nomaiņa
  • feature2: jumta grip roktura
  • Feature9: rokturis jumta
  • feature5: jumta plastmasas rokturis
  • feature3: jumta roktura nomaiņa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: jumta piederumi
  • feature4: jumta roktura nomaiņa
  • feature1: jumta rokturis rokturis
  • Feature10: lietus lietussarga rokturis rokturis
  • Feature7: Jumta aksesuāri

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5/10/17L Locīšanas Kausa Portatīvo Mājas Veļas Auto Mazgāšana Spainis, Lai Taupītu Vietu, Āra Zvejas Sabiezējumu Locīšanas Kausu
€13.49 €0.50

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: plastmasa krāsa: zils/zaļš/rozā paziņojums: 1. izmērs informācija ir manuāla mērīšana, lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana. 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
2 Pāri Trauku Tīrīšanai, Gumijas Cimdi, Atkārtoti Ūdensizturīgs Virtuves Cimdi, Neslīdoša Viegli Izmantot
€18.13 €10.33

(premium materiāls: gumijas cimdi, kas izgatavoti ar ļoti elastīgu ūdensizturīgu dabas augstas kvalitātes materiāliem, lai lielisku komfortu un veiklību, kas ir gan traipu bezmaksas un smarža-bezmaksas.tie smaržoja mazliet rubbery un ķīmiskās piemēram, kad jūs pirmo reizi ņēma tos no iepakojuma, bet pēc vēdināšanas viņus no tās būs labi.alerģiski cilvēki vai cilvēki jutīgi pret gumijas smarža, būtu)

Izskatās arī
1PC Muskuļu Cilvēks Seksīga Sieviete Smieklīgi Virtuves Priekšauti, lai Sieviete Ziemassvētki Apdare Personības Jaunums Radošo Pāris Puse Dāvanas
€1.37 €0.96

(funkcijas: ērti mazgājami un izturīgi, varētu tikt atkārtoti izmantoti. modes mājsaimniece un pāriem. priekšauts ir regulējams plecu siksnas, kuras var regulēt atbilstoši jūsu ķermeņa formu. audums ir ērts un mīksts.nav bumbu, nav izbalināt, iekštelpu un āra lietošanai. ideāls vārīšanai, grils, piknika, personām, grilu, telšu, dārzkopība. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Zorro Vieglāks Starplikas Pilnu Oriģinālo Vara Rievoto Balts Tērauda Piepūšamās Pretvēja Šķiltavas Petrolejas Vieglāks
€6.41 €3.21

(veida padomi 1:mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecības uzņēmumi, liela pasūtījuma, lielas atlaides! ! ! 2: mēs garantējam, ka mašīna ir 100% pavisam jaunu un pārbaudītas, pirms izvešanas no rūpnīcas.ja ir kādas problēmas ar preču saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums pēc iespējas ātrāk, un mēs atmaksāsim vai nosūtīt jums tūlīt 3: ja jūs pirkt gāzi vai petroleju, šķiltavas,)

Izskatās arī
Silikona Jaucējkrāns Splash Ķērējs Jaucējkrāns Absorbējošs Paklājiņš Ķeršanai Šļakatām Trauku Mazgājamā Mašīna-Droši Izlietnes Ūdens Šļakatu Aizsargs Virtuves
€9.97 €5.98

(aizzīmju punktiem: 1、wrap-ap dizainu, absorbējoša materiāla: mūsu splash guard piedāvā īpašu wrap-ap dizainu, kas ir ideāli piemērots ietīšana ap jūsu krāna, saglabājot jūsu izlietne countertop tīra un sausa. 2、super absorbējoša: silikona jaucējkrāns splash ķērējs kā milzīgs sūklis, tas uzsūc ūdens šļakatām nekavējoties, un novērš ūdens uzkrāšanos.gumijas pamatni uztur)

Izskatās arī
Karstā Ūdens Soma ar Mīkstu Plīša Vidukļa Siltāks Vāku 1L Siltā Ūdens Maiss Atbrīvojumu no Artrīta, Karstā un Aukstā Terapija Kakla Aizmugurējo Kāju
€26.98 €4.69

(izcelt apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina karstā ūdens pudele ir izgatavota no augstas kvalitātes gumijas, kas ir anti-novecošanās, izturīgs, un ir laba blīvējuma darbību.gumijas materiāls nodrošina maksimālu drošību un perfekta siltuma. 【plīša vidukļa segtu] aicina siltu ūdeni soma nāk ar plīša vidukļa vāciņu, kas ir paredzēti, ar super mīkstu dubultā ievietot tur silts, lai jūsu)

Izskatās arī
7Pcs par Roidmi EVE Plus Robots putekļsūcējs Galvenais Birste HEPA Filtrs Sānu Birste, Rezerves Daļas, Piederumi
€16.74 €7.53

(galvenā suka:aizvieto esošo putekļu sūcējs ir nolietojušās suku.atgriezties rādīt jūsu pirkstiem caur tīru paklāju vēlreiz hepa filtrs:filtrs var samazināt putekļu.pārtver lielu atkritumu un būvgružu,smalko putekļu filtru, filtrs un tīru putekļu radīto sīkiem putekļiem un baktērijām, un samazinātu sekundāro piesārņojumu gaisā . sānu suka: sānu suku var iet dziļi stūriem un malām,)

Izskatās arī
Smart Poza Korekcijas Ierīci, Mācību Reālā Zinātnes Atpakaļ Pareizu Kakla Slīpuma Vīriešu, Sieviešu, Bērnu Veselības Ķermeņa Veidošanā Atgādinājums
€13.50 €5.67

(motīvs: ultraskaņas portatīvo limfas nomierinošas ķermeņa veidošanā kakla instruments: pateicoties ultraskaņas vibrāciju, tauku šūnas sadalās un pārvēršas šķidrumā.tas ļauj organismam ātri un efektīvi absorbē visas sastāvdaļas, padarot to atdzīvināt un mājīga katram. novērš limfas nosprostojums: ultraskaņas portatīvo limfas nomierinošas ķermeņa veidošanā kakla instruments tiek)

Izskatās arī
Skaidrs, PET Closeable franču Macaron Uzglabāšanas Paplātes - Tur 50 Macarons Vienu Komplekts - Iepakojums 8Sets
€43.93 €30.32

(skaidrs, pet closeable franču macaron uzglabāšanas paplātes - tur 50 macarons vienu komplekts - iepakojums 8sets maizes kastē, kas izgatavoti no skaidras pet,tā ir videi draudzīga un veselīga.izturīga kaste,pietiekami spēcīga, turiet dažādu veidu smalkmaizītes,tās izskats ir skaista,laikā, iepakošanas process, tā var arī saglabāt svaigumu un skaistumu ēdienu arī. kā kaste ir pilnībā caurspīdīgs,)

Izskatās arī
50ml Portatīvo Roku Sanitizer Pudele Caurspīdīga Tukšs Uzpildāmas Plastmasas Pudeles Travel Tūrisma Konteineru Izlases Krāsu Karabīne
€0.65 €0.42

(funkcijas: 1. ideāls iepakojums essentials atvaļinājumā vai nedēļas nogalē pārtraukumiem, bezkrāsaina, un netoksisks, izturīgs, atkārtoti uzpildāmi un atkārtoti. 2. piemērots iepakojums roku sanitārās apstrādes līdzeklis želejas, dušas želejas, roku ziepes, vannas eļļas, šampūni, ķermeņa losjoni, utt. 3. kompakts un pārnēsājams: ir tik mini un vieglas, šis produkts nav nepieciešams daudz)

Izskatās arī
Krāsains Silikona Gadījumā LGAN-MR21GC MR21N/21GA TV Tālvadības pulti Pilnībā Segtu Uzglabāšanas Kaste Silikona Aizsardzības pārklājums
€8.28 €4.14

(krāsains silikona gadījumā lgan-mr21gc mr21n/21ga tv tālvadības pulti pilnībā segtu uzglabāšanas kaste silikona aizsardzības pārklājums apraksts: materiāls: silikona stils: moderns un vienkāršs krāsa: melns, zils, sarkans, zaļš svars: aptuveni 30g specifikācijas: 1. jūsu e-mr21gc mr21n/21ga tv pulti ar šo izturīgs un triecienizturīgs silikona gadījumā. 2.)

Izskatās arī
Motorizēta Birste Vadītājs Brushroll Gala noslēgs Dyson V7/V8/V10/V11/V15
€5.53 €3.65

(derīgs dyson v7/v8/v10/v11/v15direct disku, bezvadu tīrītājs izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai.palīdzēt jums nomainīt veco bojāto gala noslēgs, un ietaupīt laiku un remonts viegli uzstādīt un ticamas, lai izmantotu un ciets un izturīgs, ilgs kalpošanas laiks.daļa numurs: 967483-01 specifikācijas: par v8 dzīvnieku, v8 absolūtā, v10 dzīvnieku, v10 absolūtā,v11 krāsa:)

Izskatās arī
Jaunu Portatīvo Metāla Vieglāks Taisni Pretvēja Zilu Liesmu Piepūšamās Butāna Gāzes Šķiltavas Ziemassvētku Dāvanu-Cigarešu Aksesuāri
€3.27

(transporta iemeslu dēļ, šķiltavas, nevar būt petrolejas un butāna gāzes.lūdzu, pievienojiet nepieciešamo degvielas, lai vieglāks, ja jūs to izmantot viens.kā darboties ar pareizu inflācija 1. pirms palielinātas, izmantot nelielu rīku, lai pretoties inflācijas kodols, pilnībā atbrīvot no atlikušās gāzes iekšā, tā kā, lai novērstu spiediena gāzes tvertnes vieglāks; 2. nospiediet)

Izskatās arī
12/24pcs Anti Slip Sloksnes Pārredzamu Dušas Uzlīmes Vanna Drošības Sloksnes, kas Nav Pretslīdēšanas Sloksnes Vannas Dušas Kāpnes Stāvi
€5.18 €3.73

(apraksts: funkcijas: 1.novērš nejaušu paslīd un nokrīt: pretslīdes ir bažas gan mājās, gan ārā.mūsu neslīdoša dušas uzlīmes var viegli atrisināt šo problēmu.tas ir ideāls, mitrās un slidenās vietās, piemēram, vannas istabās, vannas, virtuves, dušas, baseini un pat tad, kāpnes, padarīt savu ģimenes dzīvi drošāku. 2.unikālo neslīdoša dizains: katru vanna neslīdoša uzlīmes)

Izskatās arī
22MM Pagarināt Teleskopiskie Aizkaru Stienis Dzelzceļa Skapis, Skapis Auduma Dvieli Karājas Pole Vannas Dušas Aizkars Pakaramais Dvieļu Turētājs
€9.39 €7.04

(jaunu 22mm pagarināt teleskopiskie aizkaru stienis dzelzceļa skapis, skapis auduma dvieli karājas pole vannas dušas aizkars pakaramais dvieļu turētājs)

Izskatās arī
Trauku Mazgāšanas Sūkļi, Ne-Nulles Sūklis Trauku Mazgāšanas Birste Pannā, Katlā Trauku Mazgāšanas Sūkļi Sadzīves Tīrīšanas Atkārtoti Virtuves Rīki
€4.76 €2.38

(aizzīmju punktiem: 1. divpusēja trīs slāņu konstrukcija: pieredze dzirkstošais tīru trauku mazgāšanas pieredzi ar mūsu trauku mazgāšanas sūkļi, ar divpusējo trīs-slāņu struktūru; sūklis vidējo slāni, un smalkas tīrīšanas spilventiņu, lai nodrošinātu, tauki un netīrumi, tiek noņemti ātri un efektīvi. 2. sabiezinātas sūklis: ieviešot mūsu elastīgs un izturīgs trauku mazgāšanas)

Izskatās arī
Mini Keramikas Zobu Suku Turētājs, Skārda Vannas Iedomība Countertop, Roku Darbs Pāris Zobu Suka Galvas Turētājs Durable
€30.85 €18.20

(mini keramikas zobu suku turētājs, skārda vannas iedomība countertop, roku darbs pāris zobu suka galvas turētājs durable atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. iezīmes: [perfect small size] salīdzinājumā ar lielo zobu suku turētājs, mūsu keramikas zobu suku turētājs, aizņem vietu, un to ir viegli uzglabāt. [keramikas)

Izskatās arī
JAUNA Absorbenta Wringer Mop Plakanas Grīdas, Flīzes Mājsaimniecības Tīrīšanas Brīvu Roku Mazgāšanai, Balai Tīrāku Ūdeni, Collodion Izspiest Mopping
€29.26 €14.05

(jauna absorbenta mop plakanas grīdas, flīzes mājsaimniecības tīrīšanas brīvas rokas mazgāšana balai tīrāku ūdeni, self-kārtīgi to izgrieziet collodion izspiest mopping mopu tiek glabāti vertikāli,neatkarīgi bāzes,drenāžas nav vairojas baktērijas, novērst deformāciju gumijas kokvilnas galvas un viegls dizains ir vertikālā platība ir aptuveni 0.0132 kvadrātmetru, kas ir līdzvērtīga)

Izskatās arī
5 gab./daudz Augstas Kvalitātes Microfiber Stiklu Tīrīšanas Audums Objektīva Zamšādas, Brilles Tīrītājs Tālruņa Ekrāna, Briļļu Tīrīšanas Salvetes
€2.10

(funkcijas microfiber birste, nav kaitējums, lai jūsu brilles. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.lielisks tīrīšanas brilles, saulesbrilles ,fotoaparātu objektīvi, mobilais ekrāns, lcd mīksta un mop virsmām, bez bojājumiem, var efektīvi noņemt eļļas ne saskrāpēt virsmu, un to var efektīvi tīra dažādas virsmas materiāls: microfiber tips: stiklu tīrīšanas audums iepakojuma saturs: 5x izlases krāsu)

Izskatās arī
2gab Filtri Cecotec Conga Thunderbrush 520 Rīkoties ar putekļu Sūcēju Daļas Sweeper Mazgājams Hepa Filtru Nomaiņa
€3.31 €1.63

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes * m ade piemaksu materiāls dur spēj un praktisko izmantošanu *naudas sodu meistarība, izturīga vairāk *nomainiet savu ola d vai bojātas detaļas *filtrs var saglabāt tīrīšanas veiktspēju, v acuum tīrāku, vienlaikus samazinot iekļūšanu putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. *der cecotec conga)

Izskatās arī
Zaļo Lapu Ziemeļvalstu Veļas Mašīna Segtu Tropu Augu, Ziedu, Veļas Mašīna, Putekļu Vāciņu, Mikroviļņu Krāsns Ledusskapis Aizsargs
€10.14 €6.09

(zaļo lapu ziemeļvalstu veļas mašīna segtu tropu augu, ziedu, veļas mašīna, putekļu vāciņu, mikroviļņu krāsns ledusskapis aizsargs putekļu necaurlaidīgs vāks izmērs ss: 30x90cm,11.81 x 35.43 collu uzvalks mikroviļņu krāsns s: 35x100cm,13.77 x 39.37 collu uzvalks mikroviļņu krāsns m: 45x130cm,17.71 x 51.18 collu uzvalks rullīšu veļas mašīna & ledusskapis l:)

Izskatās arī