Cena €2.89 €4.30

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Ar galvu par sievietes sūklis uzliku izmantot un frotē auduma, kas pārklāj virsmu.Šie ādas kopšanas galvassegu ir ūdens absorbcijas funkcija, un to var izmantot, ja jums ir veļas jūsu sejas, ādas kopšanai vai grims.

2. Sevis kopšanas galvu ir viegli-to-wear dizains.Ērta tekstūra, ērtu lietošanas pieredzi, nesāpēs jūsu maigo ādu, elpojoši un izturīgi, pārstrādājami.

3. Atbilst lielākajai daļai cilvēku, jo katrs sejas mazgāšanas galvas stīpa ir ļoti elastīgas, un elastīgus.

4. Šis sūklis galvu var arī noderēs absorbēt sviedri laikā joga vai saglabājot jūsu matus, tajā pašā laikā piemērojot make up.Tas nebūs ietekmē jūsu aplauzums, un to var viegli labot jūsu matu, kad kosmētikas noņemšanai, mazgāšanas seju, izmantojot sejas masku un spa.

5. Dod savu mīļāko, ģimenēm un draugiem salds klāt uz dzimšanas dienas ballīti, Jubileju, Mātes diena, Pateicības Diena, Ziemassvētki, Valentīna Diena, jaungada Diena.

Specifikācija:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Krāsa: Kā picture rādīt

Izmērs: Kā rādīt attēlu

Materiāls: Sūklis

Komplektā ietilpst:

1 X Sūklis Galvas Stīpa

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes.

2. Lūdzu, piedod 1cm/0.39"-3cm/1.18" mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: KuZHEN
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Profesionālu Frizieru, Ādas Gadījumā Frizētava Pakešu Šķēres Aizsargs Soma Šķērveida Uzglabāšanas Piedurknēm Turētājs
€3.36 €2.22

(funkcijas: 1. izmantoti, lai uzglabātu vienu šķēres, efektīvi aizsargātu šķēres, novērstu to no nokrišanas. 2. izgatavots no kvalitātes pu ādas materiālu, mīksto un maigo, nodilumizturīga un ilgstošai lietošanai. 3. atkārtoti lietojami un mazgājami, viegli tīrāms, nest ērtības. 4. izsmalcinātu meistarība, piemērots gan lietošanai mājas apstākļos un profesionāli frizieri. 5.)

Izskatās arī
Samaisa 3sizes Black 3d Nagu Rhinestone Pērles Mākslas Flatback Nagu Padomus, Uzlīmes, Apdares Stūre
€1.42 €1.20

(specifikācija: materiāls: rhinestone diametrs:1mm 2mm & 3mm sajauc daudzums: 200pcs apm.iepakojuma saturs: 1 kārba nagu rhinestone kā lietot: notīriet virsmu no jūsu naglas, otas bāzes poļu, un novietojiet to uz naglas zīmogs ar skaidru topcoat jūs varat arī izmantot tos, lai izdaiļot jūsu mājās, mobilo tālruni gadījumā, brilles, izgatavotas kartes, body art, utt.)

Izskatās arī
24pcs Varavīksnes Ilgi Laukumā Viltus Nagus, franču Ziedi Aurora Viļņotas Cute Sedz Tauriņš Viltus Nagus Pilnībā Segtu Nospiediet uz Nagiem
€4.66 €0.45

(24pcs varavīksnes ilgi laukumā viltus nagus, franču ziedi aurora viļņotas cute sedz tauriņš viltus nagus pilnībā segtu nospiediet uz nagiem pavisam jaunu un augstas kvalitātes. postenis materiāls: abs stils: franču krāsa: kā rādīt viegli izmantot piemērots lietošanai ar gēla, akrila vai stikla programmas.komplektā ietilpst: 24pcs viltus nagu padomus+želejveida)

Izskatās arī
60Pcs/Kārbas Nomaiņa Smilšpapīrs Pedikīra Pēdas Failu Piederumi Disku Slīpēšana Papīra Piederumu, Elektrisko Kāju Rumbojums Noņemšanas Karstā
€5.95 €4.16

(produkta informācija 60pcs elektrisko kāju failu nomaiņa smilšpapīrs papīra augstas kvalitātes manikīrs pedikīrs rīku,rumbojums ātri noņemt smilšpapīrs uz papīra smiltis: 80 fine/120 mediun/180 rupjas grants daudzums:100gab/box fit izmērs: diametrs 4.3 cm mašīnas forma:apaļa funkcijas:darbs ar slīpēšanas papīrs, izņemiet calluse - augstas kvalitātes,)

Izskatās arī
1/2gab Nerūsējošais Tērauds Izliektas Taisni Tweezer Nail Art Rhinestones Nipper Pacelt Rīku, Vizuļi Krelles Pieņemšanas Instruments, Rokas Instruments, Komplekts
€3.98 €2.75

(produkta nosaukums: augstas precizitātes piederumi, nagu pincetes komplekts produkta svars: 14.5 g izmērs: 2.75 * 0.47 gadā materiāls: plastmasa+nerūsējošais tērauds krāsa: slīpums nagu produkta klasifikācija: portatīvo, mājsaimniecībai, kas tipa, multi-purpose pincetes specifikācijas: komplekts 1 (pāvs klipu+butterfly klipu), set 2 (zelta spalvu klipu+butterfly klipu),)

Izskatās arī
1~8PCS Set Īss Nepatiesu Nospiediet uz Nagu Galu ar Līmi Dizainu Noņemams Atkārtoti Viltus Nagus ar Līmi Stick-on Nail Art Padomi
€9.98 €5.49

(1~8pcs set īss nepatiesu nospiediet uz nagu galu ar līmi dizainu noņemams atkārtoti viltus nagus ar līmi stick-on nail art padomi apraksts: nosaukums: ultra-plānas nagu uzlīmes stils: salds, ledus, vienkārši, eiropas un amerikas, vaigu bruņas, tīru vēlmi stils: īstermiņa, vidēja termiņa, ovālas, piliens, mandeļu, ērts, ilgi norādīja, balets modelis: rozes, tulpes, loku,)

Izskatās arī
Seksa Lelle Ailicone 160cm Big Ass Nekustamā Krūts Maksts, Anālais Orālais Sexy Love Lelle Implantētas Matu Cilvēkam Pieaugušo Rotaļlietas Lelle YoungWoman
€137.83

(★produkta parametri ★produktu atruna: pēc produkta tirdzniecības attēli ir fotografēti, lai skaistumkopšana, krāsu saņemto preci var nedaudz atšķirties. reālā shot displejs aprakstā ir bilde bez skaistumkopšana un ir īsta shot produktu. 2. ja klients nav apmierināts ar preci, jūs varat sazināties ar mums tieši, lūdzu, neatveriet iepakojumu, ja produkts ir atvērts vai izmantota, atgriešanās)

Izskatās arī
Svītrains Double-sided Ķemme Otas Saru Matu, Bārdas Veidošanas līdzekļi Vīriešiem Pro Skūt Bārdu Suku Frizētava Griešanai Tīrīšanas Suka
€4.27 €2.99

(funkcijas: 1.premium kvalitātes, šī profesionālā vīriešiem bārda suka ir mīksts un ādai draudzīga birste matu, spēcīgs spēks, kas nav viegli nokrist, ērts lietošanai.var izmantot suku bārdu un naftas galvu, padarīt bārdu kārtīgs un tīrs, uzticamu un praktisku. 2.ērts dizains,šī rīkoties ar bārdu suku atbilst ergonomiska dizaina rokturis ir viegli un ērti turēt, vienkāršu darbību.izliektu)

Izskatās arī
Modes Sievietes Kosmētikas Make Up Otas Birstošu pūderi BrushApproximately 13CM Grims BrushesMakeup Suka
€5.10 €2.55

(modes sievietes kosmētikas make up otas birstošu pūderi brushapproximately 13cm grims brushesmakeup suka specifikācijas: preci 100% brand new otiņu garums: aptuveni 13cm matu garums:5cm iepakojumā: 1gb aplauzums suka paketē iekļauts: modes sievietes kosmētikas make up otas zaudēt pulveris suka 1pcitem specifikācija:100% pavisam newbrush garums: aptuveni)

Izskatās arī
Skropstas Fox Acis Nepatiesu Skropstas Kaķis Skropstas Skropstu Pagarināšana Piegādes Spārnotais Cosplay Faux Cils Sieviešu Skaistumu Grims Rīki Manga
€6.56 €3.35

(laipni lūdzam yayue oficiālais centrs yayue ir apņēmusies pētīt un attīstīt augstākās kvalitātes dabīgs, mīksts un universāls skropstas, mūsu produkti ir izgatavoti no mākslīgās ūdeļu (bez nežēlības).šeit mēs garantējam: ①it var viegli noņemt no lentes. ②the forma paliek nemainīga vairāk nekā vienu gadu. ③provide inovatīvu un populārākajiem stiliem. ④sturdy)

Izskatās arī
Viltus Zoba Pārsega Ideāls Fit Zobu Instant Smaidu Balināšanas Snap Par Silikona Smaidu Finiera Zobi, Elastīgie Cauruļvadi Skaistumkopšanas Līdzeklis Kosmētikas
€5.54 €3.33

(viltus zoba pārsega ideāls fit zobu instant smaidu balināšanas snap par silikona smaidu finiera zobi, elastīgie cauruļvadi skaistumkopšanas līdzeklis kosmētikas apraksts: nosaukums: bikšturi darbība: antibakteriāls/smaganu aprūpes gadījumā objekti: pieaugušie smaržas veids: citi izcelsmes valsts: guangzhou specifikācijas: 1. simulēt uzlabota dizaina silikona)

Izskatās arī
25 Caurumi Nagu Urbju Uzglabāšanas Kaste Unikālo Dizainu, Slīpēšanai, Galvas Stāvēt Displejs Tvertnes Nagu Bitu Displeja Nagu Accessorie Rīks
€16.11 €11.11

(paketē iekļauts: 1 x nagu urbis izvēles rūtiņu tikai tad (nav iekļauts urbis) specifikācija: stāvoklis: 100% pavisam jaunu vienuma tips: nagu urbis kaste materiāls: alumīnija krāsa: sudraba/rozā/melna/aurora motīvs: izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija materiāla, kas ir drošs, nav toksisks, vides un izturīgs. šīs nagu urbt slīpēšanai,)

Izskatās arī
1~15PCS Neilona Frizieru Cape Griešanas Ūdensizturīgs Frizūra Cape Auduma Salons, Frizētava Cape Frizieru pakalpojumi Frizieris Priekšauts Frizūra
€12.34 €7.40

(1~15pcs neilona frizieru cape griešanas ūdensizturīgs frizūra cape auduma salons, frizētava cape frizieru pakalpojumi frizieris priekšauts frizūra apraksts: 100% brand new, kā izmantot salons / frizētavas / home lietot profesionālo matu griešanas ierīces matu veidošanai kleita friziera drēbes tīras un sausas ideāls matu griešana, krāsošana un perming unisex. izgatavots no kvalitātes)

Izskatās arī
1PC Salokāms Ultra-plānas Portatīvo Nerūsējošā Tērauda Pirksta Nagu Griezējs Trimmeris Šķērveida Manikīrs Pedikīrs Līdzeklis Nagu Clipper
€1.11 €0.74

(iezīmes: 1.100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. viss korpuss ir izgatavots no tīra iekšzemes oglekļa tērauds ar augstu oglekļa materiāla, kuru var mazgāt tieši un atsakās rūsas. 3. ergonomiski izliekti rokturi, nospiediet dizains, ar anti-slīdēšanas tekstūru. 4. spīles nagu šķēres fit cieši, un nagi tiek griezti ļoti plakana. 5. šo var izmantot nagu saloniem, pirksta nagu salons, un arī mājās)

Izskatās arī
Skuvekli 70 Folijas Griezējs Skuveklis Galvu Braun Series 7 720 760cc 7865cc 790cc 7893s 797cc 9595 7840 7855 Kasetes Acs Tīkla
€26.10

(skuvekli 70 folijas griezējs skuveklis galvu braun series 7 720 760cc 7865cc 790cc 7893s 797cc 9595 7840 7855 kasetes acs tīkla apraksts: -100% brand new - produkts: skuveklis nomaiņa vadītājs -augstas veiktspējas smalcinātājam un folija jūsu skuveklis - viegli uzstādīt - tīru skuvekli, pirms instalējat - lūdzu pārliecinieties, arī savu skuvekli modelis ir ieteicams, lai aizstātu savu skūšanās asmeņi)

Izskatās arī