Cena €14.89

Pilns apraksts

2X 1:8 Buggy RC Cars, RC Plastmasas Neilona Astes Spārnu Uz 1/8 Mēroga Nitro elektrovilcienu Off Road Buggytruck Tālvadības pults,Balts

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

100% brand new

Kvalitātes Neilona Plastmasas, Labu Stiprības

Tērps 1: 8 RC Automašīnas Off Road Buggy

Viegli uzstādīt un izturīgs

Spārnu apakšas funkcijas sīki tīkla analīzes viegli montāžas caurumu marķējums

Izmērs:21.3*9.5*5cm

Materiāls:plastmasa

Krāsa:balta

Iepakojuma Saturs:

2 * Astes Spārnu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Materiāls: Kompozīta Materiālu
  • Ieteikt Vecums: 14+y
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

18 CM Salmu Cepure Ayanami Rei Anime Attēls EVANGELION Melns Kaujas Uzvalku Modeli Rotaļlietas Kaujas Tērps Rīcības Attēls EVA Kolekcija Dāvanu
€6.04 €1.44

(【zīmolu] aicina: bandai 【nosaukums] aicina:ayanami rei(motherlandversion) 【tips] aicina:rotaļlietas 【specifikācijas] aicina: aptuveni 18 cm augstumu (100g svara) 【preču materiāls] aicina: augstas kvalitātes pvc 【preču iepakojuma] aicina: opp maisā/liekami 【piezīmes] aicina: mitruma izturīgs, ar augstu temperatūru, pierādījums, regulāra tīrīšana piesardzības)

Izskatās arī
Indukcijas Lidojuma Gaismas Pasaku Lelle, kas Peld Rotaļlietas ,Bērniem, Mini RC Dūkoņa Princese Lelle, Rotaļlietas, Rotaļlietas Meitene Radošs Dzimšanas dienas Dāvana
€12.51 €6.25

(piezīme: pēc tam, kad pilnībā uzlādēts, enerģijas tiks nogriezta.pirms izmantojot tālvadības pulti, lūdzu, ieslēdziet slēdzi, svārki , pretējā gadījumā rotaļlietas var ne lidot!tai ir divi spārni, kas ir jāinstalē manuāli , nav jāuztraucas, ļoti vienkārši.mēs izmantojam putuplasta iepakojums, lai to aizsargātu, to, lai labāk aizsargātu produktu.produktu īpašības kompakts, elastīgu darbību, drošu)

Izskatās arī
1/14 Traktora Modelis Aksesuāri Double Black Aizmugurējā Riteņa Rumbu Par RC Diy Tamiyaya Kravas Auto Th01400-Smt2
€36.02 €25.21

(rc traktora modeli, double black aizmugurējā riteņa rumbas a 1/14 rc kravas automašīnu tamiyaya specifikācija: zīmols: toucan posteņa nosaukums: rc traktora modeli, double black aizmugurējā riteņa rumbas a 1/14 rc kravas automašīnu tamiyaya īpaša piezīme: lūdzu, pārliecinieties, ka šis postenis ir tas, ko jūs vēlaties, ja jūs varat ne apstiprināt, lūdzu, sazinieties ar mani,)

Izskatās arī
COOL SACĪKŠU 4GAB Naftas Balstiekārtas Amortizators, Iekšējo Atsperu amortizatoru Par SCX10 D90 WRAITH TRX-4 90046 RC
€21.94 €10.31

(cool sacīkšu 4gab naftas balstiekārtas amortizators, iekšējo atsperu amortizatoru par scx10 d90 wraith trx-4 90046 rc anodēta alumīnija detaļām. cnc mehāniski delrin amortizācija pavasara regulēšana riekstu. cnc mehāniski apstrādātas alumīnija detaļas ir izturīgas. cnc mehāniski alumīnija amortizatoru. piemērots aksiālie scx10, 90046, gara, trx-4, jeep wrangler, utt. caurumu)

Izskatās arī
[Akciju] TAKARATOMY BWVS-01 Transformatoru Beast Wars Atkal Optimus Svarīgākais & Beast Megatron 2-Pack Jauki Rīcības Attēls Modelis Rotaļlietas
€183.12 €146.50

(jo stcok zīmols: takaratomy sērija: bwvs objektu izmēri: 40.5 x 22.5 x 12,5 cm svars: 1090g šajā komplektā ietilpst divas beast wars transformers -- karavāna/optimus svarīgākais, kas pārvēršas par gorilla, un megatron, kas var pārveidot tyrannosaurus!katrs attēls ir krāsojamās ir modernizēta augstākās klases apdare, lai atbilstu cg animācijas rakstzīmes.megatron nāk)

Izskatās arī
Rc Auto Daļas 10403 Priekšā CVD 2Sets par 1/10 Mēroga 4WD Rc Touring Fit RH1025/RH1026/RH1003/RH1004
€10.55 €8.97

(funkcijas: 1.rc auto daļas 10403 priekšā cvd 2sets par 1/10 mēroga 4wd rc touring fit rh1025/rh1026/rh1003/rh1004 2. naudas sodu meistarība un nevainojama stila. 3. viegli uzstādīt un izturīgs. 4.100% pavisam jaunu augstas kvalitātes 5. augsta nodilumizturība un izturība.nosaukums: par 1/10 10403 cvd saderīgs ar sekojošiem modeļiem: rh1003, rh1004, rh1025, rh1025d,rh1026, rh1026d)

Izskatās arī
Noliktavā Mehānisko Kodolieroču Mecha CaoRen MNP-XH02 Apkopot Modelis Rīcības Attēls Robots Rotaļlietas
€95.70 €76.56

(noliktavā mehānisko kodolieroču mecha caoren mnp-xh02 apkopot modelis rīcības attēls robots rotaļlietas mecha augstums ir apmēram par 23 cm materiāls: pvc, abs vecumā : +14 piezīme: (1) tā ir savākt rotaļlietas)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecība Mini Lielība Māju Piepūšamās Bouncy Pils Baltā Lielība Māju Ar Bumbu Bedrē Bērniem Moonwalk Puse Svinības
€813.20

(vairumtirdzniecība mini lielība māju piepūšamās bouncy pils baltā lielība māju ar bumbu bedrē bērniem moonwalk puse svinības kad laika apstākļi kļūst karsti un visi vēlas, lai atdzist off, nav labāks veids to darīt, nekā ar kvalitātes ūdens slaidu no burvju lēkt.ūdens slaidu ir aizmugurē ierakstu slaidu, ka gidi braucējiem uz augšu sienas augšas astoņas pēdas garš, slaids.gan kāpt un slaidu)

Izskatās arī
QS8U Vīrietis Sieviete Plug Anti Aizdedzes Lielu Strāvas Savienotājs Augu Aizsardzības Dūkoņa BLA Akumulatora Metināšanas Savienojuma
€12.35 €11.36

(qs8u vīrietis sieviete plug anti aizdedzes lielu strāvas savienotājs augu aizsardzības dūkoņa bla akumulatora metināšanas savienojuma specifikācija: - posteņa nosaukums: qs8u vīrietis sieviete plug izmanto rc bla dūkoņa, augu aizsardzības dūkoņa funkcijas: - anti aizdedzes - augsts tekošā - augsta temperatūras izturība pakete ietver: 2gab)

Izskatās arī
20cm Īsta Leģenda Par Le Ren Anle Han Jūs Tv Plīša Rotaļlietas, Apģērbu, Tērpu Saģērbt Lelle Mīkstu Pildījumu Cosplay Rotaļlietas Meitene Dāvanu
€103.21 €51.61

(produkta nosaukums: tv leģenda par le ren anle han jūs plīša lelle produkta materiāls: poliestera šķiedra, pp kokvilnas produkta izmērs: 20cm par augstu produkta iepakojums: opp maisā produkta iespējas: lelles, dāvanas piezīme: 1. jo tā ir manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3cm, lūdzu, saprotiet! 2. jo šaušanas leņķi un monitora ir dažādi, tur)

Izskatās arī
1/18 1/12 1/10 Jean Reno Unpainted Vadītājs Sculpt par 3.75" 6" 7" Attēls SHF ML Mafex Mez NECA Mcf
€21.87 €15.31

(pasūtījuma unpainted 1/12 vadītājs sculpt kakla savienotājs nav iekļauts dažādu reizi, krāsa būs dažādas muskuļu un komiksi ķermeņa sazinieties ar mani, pirms to iegādāties.coz skalas ir dažādas. ja jums ir nepieciešams, citas skalas, lūdzu, sazinieties ar mani. mēs piedāvājam krāsu pakalpojumu arī,sazinieties ar mani sīkāku informāciju, ja jums ir nepieciešams. baudīt)

Izskatās arī
Alumīnija Priekšējā Aizmugurējā Portāla Ass ar Tērauda Pārnesumu 1/18 RC Kāpurķēžu TRX4-M Bronco Defender Šasijas Augsta Klīrensa Jaunināt
€75.38 €52.76

(alumīnija priekšējā aizmugurējā portāla ass ar tērauda pārnesumu 1/18 rc kāpurķēžu trx4-m bronco defender šasijas augsta klīrensa jaunināt kvalitātes alumīnija sakausējuma, cnc mehāniski augsts klīrenss un kompakts, tomēr izturīgs dizains integrēta c-hubs rūdīts vārpstas un tērauda zobrati, lodīšu gultņiem, vienmērīgu darbību samontēts, nāk ar visu)

Izskatās arī
ESP Mača Valdes ESP Prognozes Valdes,Garīgās ESP Burvju Triki Burvis Posmā Ilūziju Aksesuārus Piederumu Veidojums Mentalism Magia
€10.93 €9.18

(apraksts astor garīgās esp spēkā šis triks burvis izmanto caurspīdīgu organiskā stikla valdes, piecas e. s. p. kartes ar zilu atpakaļ un piecas e. s. p. kartes ar sarkanā atpakaļ.katru zilā nodrošināti kartes ir tās atbilstību red nodrošināti kartes.jums būs pats e. s. p. simboli uz sejas šīs kartes.burvis kombinē zilās kartes, to atverēs uz kuģa, lai tikai viņš zina.skatītāju izvēlas vienu pēc otra,)

Izskatās arī
LC80 CIETO virsbūvi 313Mm Garenbāze Ar 4gab RC Auto Kārta LED Gaismas Segums 1:10 Tamiya HSP RC Auto Aksiālie SCX10
€100.77 €64.49

(lc80 cieto virsbūvi 313mm garenbāze ar 4gab rc auto kārta led gaismas segums 1:10 tamiya hsp rc auto aksiālie scx10 2 iestatiet tālvadības auto aksesuāri: 1 set x gaismas vāks un 1 bloks x automašīnu korpusa garenbāze: augšējo apvalku transportlīdzekļa tips: automašīnas instrumentu piederumi: samontēti klase lietošana: transportlīdzekļi un tālvadības rotaļlietas;uzlabot)

Izskatās arī
K060908 TN Paturot izmēra 6*9*8 mm ( 4 Gab.), Radiālie, Adatu Rullīšu un Būris Mezgli K060908TN K698 Gultņi K6x9x8TN
€7.11 €6.76

(vienība:k060908 tn radiālie, adatu rullīšu un būris mezgli veids: adatu rullīšu gultnis izmērs: 6mm x 9 mm x 8mm iekšējais diametrs: 6mm ārējais diametrs: 9mm platums: 8mm daudzums: 4 gultņi)

Izskatās arī
Wltoys124018 124019 RC Auto 1:12 Sudraba Modernizētas Visas Metāla Rezerves Daļas Modelis 4WD C Sēdeklis/Center Piedziņas Vārpstas Montāža/vārpstas/gultņu
€2.35 €2.14

(wl brinquedos rc peças de carro artigo adequado: 124018,124019 leia antes da ordem: este peças apenas adequado para wl 124018/124019 rc carro.não para o modelo de outras marcas, por favor verifique o número darīt postenis cuidadosamente antes darīt pedido, não peça reembolso ou abra disputa por sua escolha errada. os produtos contêm peças pequenas, não para crianças menores de 3 anos)

Izskatās arī
AE86 A86 1/18 RC auto rezerves daļas, Dzenskrūves vārpsta roku Priekšā bar riepu akumulatoru, tālvadības pults plates uzlīme mehānisko
€9.01 €8.29

(ae86 a86 1/18 rc auto rezerves daļas, dzenskrūves vārpsta roku priekšā bar riepu akumulatoru, tālvadības pults plates uzlīme mehānisko iepakojuma saraksts: kā jūs izvēlēties)

Izskatās arī
L900 Pro SE Apelsīnu virsbūvi Rāmja Rezerves Daļu RC Dūkoņa L900PRO SE Augšu, uz Leju Vāciņu Nomaiņa Piederumu
€9.73

(l900 pro se apelsīnu virsbūvi rāmja rezerves daļu rc dūkoņa l900pro se augšu, uz leju vāciņu nomaiņa piederumu paketē iekļauts: 1gb augšu čaulas 1gb uz leju shell)

Izskatās arī
Kuromi Bluetooth Skaļruni, Kawaii Kuromi Skatuves Zvaigznes Skaļrunis Anime Soundbox Dzimšanas dienas Dāvanas Sieviešu Dienā, Bērni, Draudzene, Dāvanu
€204.98 €112.74

(produkta informācija: -nosaukums: kuromi spīd posmā bluetooth skaļrunis zīmola: sanrio -iepakojums: dāvanu kaste -ilgums: aptuveni 6,5 stundas. -nominālā jauda: 5w -bluetooth saiti attālums: 10m -akumulatora kapacitāte: 2000mah -materiāls: abs/pvc un tā tālāk -bluetooth versija: 5.2 -uzlādes laiks: aptuveni trīs stundas. -par)

Izskatās arī