Cena €243.55 €256.37

Pilns apraksts

Apraksts:

Par Kuģniecības:

mēs pārbaudīt tos stingri, pirms nosūtīšanas.

mēs kuģis to 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu.mēs tikai kuģis saskaņā ar piegādes adresi,ja jūs vēlaties mainīt piegādes adrese,pls sazinieties ar mani pirms laika.kā lai kuģošanas laikā,tas parasti būs 7-30 dienas,kas būs atšķirīga dažādās valstīs.

Piegādes laiks apm:

Asv / Apvienotā Karaliste / Austrālija 7-14 darba dienu laikā.

Kanāda 7-25 darba dienu laikā.

Francija / Spānija / Vācija var veikt 7-20 darba dienu laikā.

Austrumeiropā var ilgt līdz 16-30 darba dienu laikā.

Itālija / Brazīlija / dienvidamerika var aizņemt pat 30-50 darba dienu laikā.

Piegādā ar DHL Express (Nepieciešami 3-6 darba dienas, lai nonāktu)

Atgriešanās un atsauksmes

Visa peļņa ir jāinformē pirms atgriešanās.

Pircējs ir, vajadzētu paziņot pārdevējam par atgriezies preces 7 dienu laikā pēc saņemšanas paketi.Mēs paturam tiesības atteikt jebkura prasība, kas informē pārdevēju ilgāk par 7 dienām.

Maiņas dēļ pircējs nepareizi daļa jāpasūta, pircējam ir jāmaksā 2-veidi piegādes maksa.

Atgriešanās posteņiem jābūt ir oriģinālajā iepakojumā un labā stāvoklī.

Atdošanas un apdrošināšanas maksas ir neatmaksājamas kompensāciju vai jaunu sūtījumu.

Kuģniecības maksa ir neatgriežama.

Ja jūs esat apmierināti ar pirkumu, lūdzu, mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, kad saņem preci, un mēs atgriezīsimies atsauksmes pēc jums.

Ja jums ir kādas problēmas ar rezultātiem, darījuma vai produkta, lūdzu, neatbildiet ar negatīvo atgriezenisko saiti, pirms sazināties ar mums.mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu gadījumā ASAP.

ja jūs atbilstat visiem jautājumiem,pls sazinieties ar mani, pirmkārt,es centīšos, lai atrisinātu jums.Negatīvas atsauksmes nav pieņemams pirms sazinoties ar mani.

Par Top Elektroniskās Daļas:

Austrumu reputāciju Tirdzniecības Co.,Ltd.Mūsu galvenie produkti, tostarp: 2.5 collu - 10.4 collu šķidro kristālu displejs (LCD) un touch screen, visu veidu rokas ierīces LCD un skārienjūtīga ekrāna, dažādas Rūpniecības LCD ekrāns LCD ekrāna medicīnas iekārtas, GPS un transportlīdzekļa uzstādītas LCD ekrāns.

Visi iepriekš LCD laipni lielāko pasūtījumu.Zemākās cenas ar izciliem produktiem, kas tiek piedāvāts pēc pieprasījuma,Sazinieties ar mums, ja jums ir intersted.

Tālr:8675582940603

Specifikācijas

  • Displeja Izmērs: 7~10 Collu
  • Modeļa Numurs: SCCWE
  • Ekrāna tips: TFT
  • Saderīgu Zīmols: Universal
  • Zīmola Nosaukums: SZDONGYUDA
  • Produkta Tips: Paneļa LCD Combo
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sākotnējā Sima viegli Uzliesmojošu Gāzu Atklāšanas Signalizācijas Četri-in-one Gāzes Detektoru, Gāze dabasgāze, Gāze Metāns Noplūdes Konstatēšanas
€76.57 €55.14

(sākotnējā sima viegli uzliesmojošu gāzu atklāšanas signalizācijas četri-in-one gāzes detektoru, gāze dabasgāze, gāze metāns noplūdes konstatēšanas)

Izskatās arī
Par Huawei Matepad 11.5 Air11.5 10.4 SE 10.4 11 Godu Tablete V7 V8 Pro Pagriežot Planšetdatoru Stāvēt Pildspalvu Turētājs Mīksta Silikona Vāciņu
€6.76 €5.41

(produkta apraksts>>> *aizsardzības lietu vāku planšetdatora *tas ir izgatavots no izturīga aizsargā jūsu planšetdatoru, un piedāvā lielisku rokā jūtas *tā aizsargā jūsu planšetdatoru no putekļiem, skrāpējumiem, dings, ikdienas nodilumu, vienlaikus pievienojot modes izskatu *tā pelējuma lieliski uz planšetdatora formā, lai izceltu savu skaistumu *ideāls izgriezumiem)

Izskatās arī
63117316217 Lukturu Vadītāja Modulis Lukturu Vadītāja Datoru Valdes BMW 5 Series F10 GT F07 F11
€40.09 €22.85

(iezīmes: produkts izmanto c-bus smart mikroshēma, kas ir ļoti saderīgs ar automašīnas aprīkojumu un var arī kavēt iejaukšanos auto datoru.tā ir pilnīgi automātiska tamponu iepakojuma un ir bojāta ātrumu, kas mazāks par 1%.pielāgoti atbilstoši automašīnas nav.specifikācijas, iebūvēts augstas kvalitātes virsmas montāžas un caur caurumu komponenti ir tieši ievietota un spēlēja, aizstājot automašīnas)

Izskatās arī
Lenovo Cilnes P11 TB-J606 TB-J607 TB-J617F ir 2021. Briežu Stāvēt Ādas Ultra Slim Cover Lenovo Cilnes P11 Pro TB-J706F Tablete Gadījumā
€17.23 €11.55

(produkta spalvu saderīgs modelis : lenovo cilnes p11 11 j606f 2020 gadījumā lenovo cilnes p11 pro 11.5 j706f 2020 gadījumā lenovo p11 plus j607f j617f 2021 11 collu gadījumā lenovo p11 pro ir 2021. j716f 11.5 collu gadījumā materiāls : āda izcelsmes valsts : ķīna paziņojums : atbalsts sajauc krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, vai atstājiet ziņu ar jūsu nepieciešamību)

Izskatās arī
2024. gadam Sākotnējā Pad 6 Pro Snapdragon 888 Globālo Versiju, Tablet PC Android 13 10000mAh RAM, 16GB ROM 1 TB 5G HD (4K Ekrāna WIFI Mi
€176.59 €125.38

(tabletes ir piemērotas daudzās valodās, lūdzu, esiet droši pirkt, planšetdatoru aksesuāri ir pilnīgi un pavisam jaunu, lūdzu, pārbaudiet, tablete pēc tabletes, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, paldies par atbalstu! ☑ par piegādi mēs varam kuģis preces, tajā pašā dienā pēc pasūtījuma.lūdzu, apstipriniet savu informāciju! xioami pad 6 pro)

Izskatās arī
Pavedienu Metinātājs Savienotājs, kas Sadalīti Pavedienu Savienotājs Remonts ABS/PC/PETG
€123.08 €60.31

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes vienkārša darbība, augstas pieslēguma panākumu līmenis, laba virsmas efektu. piemērots abs/petg/tpu/gab pavedieni ar 1,75 mm stieples diametrs tirgū. kad pavedienu savienotājs turpina karsē 5 minūtes, tā automātiski izslēgt barošanu, lai izvairītos no pārkaršanas nelaimes gadījumiem. kvēldiega savienotājs)

Izskatās arī
2 in 1 Capacitive Stylus Pen Dzīslu Tip & Silikona Uzgali, Augsta Jutība un Universālā Touch Ekrāni Zīmējumu
€2.90 €1.94

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2-in-1 skārienekrānu, pildspalvu ir divi gali aprīkoti ar silikona uzgali un šķiedras padoms, silikona uzgali nodrošina labāku pielāgojamību un precizitāti ar nav lag, ideāls rokraksta un detaļu zīmēšanai.šķiedras gals ir īpaši liels pieskaroties un ritināšanu, saglabāt savu touch screen ierīcēm prom no pirkstu nospiedumiem un)

Izskatās arī
3D Printera Ekrānā 12864 Displejs LCD Ekrāna Kuģa RAMPAS 1.4
€12.56 €8.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 3d printeri 12864lcd modulis šī 3d printeri piederums ir izgatavots no augstas kvalitātes izturīga plastmasas kontroles paneli un lcd ekrāns lieliski uz ender3 sērija, cr10 10s un citi populāri modeļi. ar 12864 lcd ekrāns diy printeri un baudīt precīzs, augstas kvalitātes rezultātus piemērots koledžas studentiem/dzinēji/tehniķi/)

Izskatās arī
Jaunas Universālas 2.5" uz 3.5" SSD HDD Vides Plastmasas Adapteri Montāžas Kronšteins Cieto Disku Turētājs Desktop PC Skrūvi-mazāk
€3.80 €2.28

(jaunas universālas 2.5 uz 3.5 ssd hdd vides plastmasas adapteri montāžas kronšteins cieto disku turētājs desktop pc skrūvi-mazāk apraksts: 100% joslu jaunu un augstas kvalitātes 2.5 uz 3.5 montāžas stiprinājuma adapteris viegls un izturīgs ērti lietot viegli uzstādīt atbalsts 2.5 collu cieto disku, ietver cietvielu disku (ssd) un cietie diski (hdd) specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Rūpniecības Grade Sērijas Serveri Dual RS485 Datu Savācējs Dual Ethernet NetworkPort Saskarnes Dropship
€37.04

(funkcijas: ootdty a dualrs485 ierīces datu savācējs/iotgateway īpaši izstrādāta, forindustrial vides programmas dualrs485 var strādāt vienlaicīgi, netraucējot witheachother, un tā apvieno vairākas funkcijas. aprīkots ar dualrs485 un dualethernetinterfaces (pēc izvēles versiju ar po funkcija) jauda interfaceadopts ārējais diametrs 5.5 mm un iekšējais diametrs 2.1 mmwhich)

Izskatās arī
Rūdīta Tērauda Uzgalis 0,3 mm V6 Sprauslu Saderīgu Oglekļa Šķiedras Pavedienu, Lai V6 3d Printeri, Aksesuāri Matricas Presēt
€5.59 €3.36

(funkcijas: 1.fit ļoti dažādas mašīnas, pārbaudiet sarakstā vārdu uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tas atbilst jūsu printera, vai sazināties ar mums, ja jūs neesat pārliecināts. 2.augstas izturības ,augsta termiskā izturība, var strādāt ilgu laiku temperatūrā no 450 līdz 500 ℃ ,laba korozijas izturība ,labas zemas temperatūras rādītāji, rūdīta tērauda ar zemu un ultra-zemas)

Izskatās arī
Micro-SD un Micro-SD Karti Elastīgu Paplašinātāju Vadu Ender 3 Pro/Ender 3 V2/3D Printeri/Aveņu Pi/GPS/TV
€4.61 €3.18

(augstas kvalitātes materiāli: micro-sd un micro-sd atmiņas kartes paplašinājuma kabeli izmanto augstas kvalitātes plastmasas un ffc. 5.9 collas (apmēram 15 cm) ilgtermiņa dizains, lai padarītu to elastīgu un pietiekami ilgi, lai paplašinātu un lasīt sd kartes.tips: micro-sd un micro-sd karšu paplašināšanas adapteri. (piezīme: ja mikro-sd beigām ir bloķēta, tai būs noklikšķiniet uz skaņu.lūdzu, pārbaudiet)

Izskatās arī
MKS OSC Stepper Motor Vadītāja Kontrolieris Stepper Motor Impulsa Pwm Signālu Radīt Modulis Motora Apgriezienu Biežums Virziena Kontroles
€8.31 €4.15

(mks osc stepper motor vadītāja kontrolieris stepper motor impulsa pwm signālu radīt modulis motora apgriezienu biežums virziena kontroles produkta apraksts šis modulis ir impulsu ģenerēšanas moduļa un piegādes stepper vadītāju, kā signālu. lai kontrolētu stepper motors, tai jābūt aprīkotai ar vadītāju. šī vienkāršā kontrolieris + stepper vadītāja +stepper motors + līdzstrāvas)

Izskatās arī
Tablete Silikona Vāciņu Gadījumā Alldocube Iplay 50 Mini / Pro Siltuma Izkliedi Anti Drop DATORU Aizsardzības Uzmava
€10.10 €5.25

(produkta nosaukums: tabletes silikona vāciņu materiāls: tpu piemērojamie modeļi: par ipay50mini/par ipay50mini pro funkcijas: siltuma izkliedi, anti drop iepakojuma iekļauts 1 * aizsardzības uzmava sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.ir jauka diena!)

Izskatās arī
Anysub Vyper Touch Adapteris Valdes Savienotājs Dažādām Zondēm;bl-Touch/3D-Touch Atvieglo Sākotnējo Vyper Piliens Kuģniecība
€3.60 €2.63

(funkcijas: ootdty šīs izmaiņas aizstāt printhead no anycub vyper. tā ir optimizēta, lai klipper firmware, bet saderīgu programmatūru. priekšrocības pagarināts mainboard) ir: palielināt izrādes līdz 130%; palielinātu drukāšanas ātrumu līdz 150%; mazina oriģināls nē sprauslu tīrīšana pirms nolīdzināšana;straujāku izlīdzināšanu iespējams;savienotājs)

Izskatās arī
Lietā Par ipad mini 2 3 4 Kroņa Dimants Ādas vāks Priekš Apple iPad 7 8 10.2 tablet Stand Mīkstas Ādas Apvalks
€18.42 €11.42

(lietā par ipad mini 2 3 4 kroņa dimants, ādas gadījumā segtu apple ipad 7 8 10.2 tablete gadījumā stāvēt mīksta ādas somiņa shell lietā par ipad mini 2 3 4 kroņa dimants, ādas gadījumā segtu apple ipad 7 8 10.2 tablete gadījumā stāvēt mīksta ādas somiņa shell lietā par ipad mini 2 3 4 kroņa dimants, ādas gadījumā segtu apple ipad 7 8 10.2 tablete gadījumā stāvēt mīksta ādas somiņa)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Heatsink Iegulto Bruņas Radiatoru Shell Aveņu Pi 4B
€16.80 €11.43

(alumīnija sakausējuma heatsink iegulto bruņas radiatoru shell aveņu pi 4b atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 1. šo radiatoru pieņem ultra-plānām dizains pielāgoties citiem attīstības plates (biezums ir tikai 7mm); atbalsts uzstādīšana faniem, lai nodrošinātu labāku siltuma izkliedi.(nav iekļauta ventilators) 2. atbalsta tikai aveņu pi 4. un dažādiem paplašināšanas plates)

Izskatās arī