Cena €14.97 €29.95

Pilns apraksts

Biežāk uzdotie jautājumi Jautājums: vai man ir PayPal konts, lai?Vai es varu izmantot kredītkarti?

A: Nav nepieciešams PayPal konts, lai, jūs varat maksāt ar Kredītkarti/Debetkarti tieši.Ja jums ir kādi maksājuma problēmām, lūdzu, sazinieties ar mums.Q: C I izmantot PO.Kastē kā piegādes adresi?

A: PO.Kārba nav pieņemts.Nelietojiet PO.Kastē kā savu piegādes adresi.Citādi paketes nevar tikt sniegts.

Un, lūdzu, pārbaudiet adresi un tālruņa numuru, vēlreiz pēc tam, kad fails piegādes informācija.Q: Cik ilgi būs piegāde?

A: Lūdzu, apmeklējiet mūsu piegādes laiku foto,lielākā daļa cilvēku var saņemt zemes gabalu šajā laikā.★Ja jums nav saņemt, lai 60 dienu laikā, Lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs nosūtīsim jums jaunu iepakojumā par brīvu vai kompensāciju par jums.J: vai man ir jāmaksā nodoklis?

A: Parasti jums nav nepieciešams maksāt nodokļus, bet, ja jūsu valsts muitas ir stingrāki, jums būs jāmaksā noteiktu summu no nodokļiem.Parasti mēs cenšamies, lai izvairītos no tarifu, lai jūs par zemu-deklarētā rēķina ar zemes gabaliem, tomēr, tas nav 100%.Jums būs nepieciešams samaksāt nodokļus, ja pasūtījuma joprojām maksu, muitas nodevas.Jūs varat arī sazināties ar mums, ja jums ir jāmaksā papildu maksa,un mēs palīdzēsim jums ar to tikt galā.Q: Kā es varu atgriezt savu pasūtījumu?Un cik daudz es varu saņemt kompensāciju, ja man atgrieztu paku jau saņēmis ?Kas jāmaksā par atgriešanās maksas ?

A: Jūs varat sūtīt e-pastu uz usfirst, sadaļa kā "Atgriešanos + Rīkojums Numurs + Iemesla dēļ", mēs atbildi ASAP.Ja jūs nevēlaties, lai jūsu pasūtījums /vai jūs vietā nepareizā secībā jūs vēlētos, lai apmainītos ar pasūtījumu , jums būs jāmaksā par atgriešanās maksas.Bet, ja tas ir preču problēma/vai nosūtījām, nepareizu stilu,mēs jums piedāvājam kravu.Q: D rop S hipping ir apsveicama ?

A: dropshipping,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Q:Kā es varu izsekot manu sūtījumu?

A: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot

Izsekošanas numuru: https://global.cainiao.com/ vai www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

* Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.

Specifikācijas

  • Dizains: Korejiešu / INS / Fashion
  • Slēgšanas Tips: rāvējslēdzēju
  • Godu: Universāls
  • Modeļa Numurs: SJ264 Sieviešu somas
  • CN: Zhejiang
  • Cietība: Mīksts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Forma: Kvadrātveida
  • Somas Tips: Plecu Somas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Par: Sievietes / Sievietes / Dāmas / Meitenes
  • Izcelsmes Vieta: ZHE JIANG Province, ZHE JIANG Province
  • Veidi, somas: Plecu & Crossbody Somas
  • dropshipping: Dropshipping Pieņemt
  • Bagāžas izmēra: 38x20x25cm(14.96x7.87x9.84inch)
  • Oderes Materiāls: Poliestera
  • Interjers: Mobilo Telefonu Kabatā, Interjera Rāvējslēdzēja Kabatas
  • Augstas Kvalitātes: Ātra Piegāde
  • Stils: Modes
  • Modelis Tips: Cietie
  • 4 krāsas: Melna / Pelēka
  • Ārpuse: NAV
  • Zīmola Nosaukums: SJXYJSTYLE
  • Skaits Rokturi/Siksnas: Viena
  • Apdare: NAV
  • Galvenais Materiāls: Audekls
  • Plecu Somas: crossbody soma

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zvaigzne pasaku Unicorn modelis Bērniem Toddler Mugursoma Skolas Soma Bērnudārza Mochila Zēniem Meitenes 2-5 Gadi
€30.98 €15.49

(materiāls: augstas kvalitātes poliesters izmērs: 28 x 11 x 31cm produktu saraksts: bērnu mugursoma*1 piezīmes: - lūdzu, atļaujiet 1-2cm novirze pastāv sakarā ar manuālo mērījumu. - nekustamā krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu. - mēs atbalstām dropshipping !mēs nosūtīsim bez)

Izskatās arī
Klaiņojoši Bērni Mugursoma Zēni Un Meitene Modes Korejiešu Stilā SchoolBag Mochila Studentiem Rucksuck Skolas Somas Meitene, Ceļojumu Mugursomas
€47.59 €23.79

(mugursoma informāciju izmērs: 31cm(garums) * 14cm(platums)*42cm(augstums) svars : aptuveni 450g dzimums: unisex iepakojuma saturs: 1 mugursoma mugursomas attēlu klaiņojoši bērni mugursoma zēni un meitene modes korejiešu stilā schoolbag mochila studentiem rucksuck skolas somas meitene, ceļojumu mugursomas)

Izskatās arī
Audekls Korejiešu Stilā, Audekls Tote Somas Izturīgs, Nekādas Deformācijas Liela Jauda, Liela Jauda, Somā Ikdienas Pleca Soma, Somas
€11.69 €8.07

(materiāls: audekls izmērs:36*6.5* 33cm krāsa: kā parādīts attēlā svars: aptuveni 120g nosaukums: liela jauda, somas paketē iekļauts: 1pc liela jauda, somas piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Grezns Zelta Mākoņa Soma Sieviešu Ādas Hobos Retro Mākonis Crossbody Soma Maza Tālruņa Soma Dizaina Sajūgs Klipu Soma Sieviešu Bolsa
€18.86 €9.62

(grezns zelta mākoņa soma sieviešu ādas hobos retro mākonis crossbody soma maza tālruņa soma dizaina sajūgs klipu soma sieviešu bolsa apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:pu paketē iekļauts: 1pc izmērs:garums, platums un augstums: 24 * 9 * 16cm, pleca siksnas garums: 100 cm konversija:1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms :atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora)

Izskatās arī
RanHuang Jaunu Ierodas 2023 Sieviešu Ikdienas Mazā Pleca Somas, Pu Ādas Īss Messenger Somas Crossbody Somas bolsa feminina B202
€23.90 €13.15

(materiāls:pu āda izmērs:garums: 23 cm , biezums: 7cm ,augsta: 14cm piezīme: 1 inch=2.54 cm; 1 cm=0.39 collas)

Izskatās arī
2018 Jaunu Dabas rokām austi lielo salmu maisu kārtu popularitāti salmu Sieviešu Pleca Soma, pludmales brīvdienu soma Dāmas liels Tote somas
€34.24 €23.96

(diametrs 40cm, biezums 12cm pārdevējs solīja: 1:pārdevējs garantē produktu custtomers, ja jums ir zaudējuši produktu, mēs atmaksāsim 2:izmērs izstrādājuma 1~3 cm kļūdas ir normāli ,dārgais, lūdzu, esiet droši, iepirkšanās)

Izskatās arī
Grand Theft Auto San Andreas Bagāžas Birkas Pasūtījuma GTA Video Spēli Bagāžas Birkas privātās dzīves Vāka Nosaukums ID Kartes
€10.07 €4.03

(draugi, laipni lūgti manā veikalā, mēs arī atbalstām pasūtījuma bagāžas birkas, lai jūsu mīļākās bildes, nāc iepazīties ar mums!!! kad esat gatavojas braucienam, kas ir viens būtisks postenis ir bagāžas birkas.bagāžas birka ir neliela etiķete, kas identificē jūsu bagāžu un parasti ir pievienots to.tas piedāvā vairākas priekšrocības, lai jūsu bagāžu, tāpēc pieņemsim apskatīt to, kāpēc)

Izskatās arī
Mūzikas Piezīme Mākoņi Liela Jauda, Skolas Mugursoma, Notebook Modes Ūdensnecaurlaidīgs Regulējamās Ceļojumu Sporta Mugursoma
€27.45

(modes un izklaides mugursoma atpūtas, vienkāršs, moderns, modelēšana un savu personalizētu pielāgojumu dos jums brīnišķīgu pieredzi. gadījumā scenāriji skolas, tūrisms, alpīnisma, mācību klase, iepirkšanās, zooloģiskais dārzs, parks, āra sporta, utt. piemērots iedzīvotāju piemērots vīriešiem, sievietēm, veciem un jauniem modes stils mūsdienu)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Modes Sieviešu Maza Crossbody Soma, PU Leather Messenger Bag Rāvējslēdzēju Somas Maku
€36.60 €18.29

(postenis apraksts produkta informācija izmērs : garums * platums * augstums -24*7*17cm piezīme : tas ir normāli, ka produkta izmērs ir kļūda 1~3cm , mīļā , lūdzu, jūtieties brīvi, lai veikals . cīkstēšanās krāsu atšķirība : krāsa visas preces bildēm jāsaskan ar krāsu, reāla lieta, cik vien iespējams .sakarā ar dažādu gaismas , displejs konfigurācijas)

Izskatās arī
Modes Tumši Sarkanā Vīna Kristāla Sajūgs Somas Vienkāršā Pilns Kristāla Vakara Somas Ar Ķēdes Kāzu Maku Sieviešu Somas Dienu Sajūgi
€119.23 €85.85

(ar vienu čūsku ķēdes. ir rezerves crystal mēs esam rūpnīcas, var pielāgot, lūdzu, sazinieties ar mums. 1. profesionāli pārdošanas vakarā bag, rūpnīcas tiešā pārdošana, pieņemamas vairumtirdzniecības un pielāgot atrodas guangzhou, ķīna.laipni lūdzam apmeklēt, mums ir profesionāli ražošanu, koncentrējoties uz vakaru somas, rokassomas. ja jums ir tālākpārdevējs,)

Izskatās arī
Tīrtoņa Krāsu Multi Funkcionāls, Mātes un Bērnu Soma Jaunas Kvadrāta Formas Ar Iekšējās Kabatas Audekls Pleca Soma, Audekls Māmiņa soma
€19.44 €12.24

(posteņa nosaukums: multi funkcionāls, mātes un bērnu soma stils:praktiskā materiāls: audekls izmērs:aptuveni 31*20cm krāsa:kā attēlu piezīmes: 1.lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies! paketē)

Izskatās arī
JIAERDI Vintage Cietā Y2k Somā Sieviešu 2023 Atdzist Meitenes Gadījuma Sudraba Messenger Bag Modes Dāmas Harajuku Moto Biker Somas
€28.34 €16.44

(izmērs:25*21*8cm piezīmes: 1.atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu tonis mājas lapā foto un faktisko objektu. 2.lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.paldies par jūsu saprast!)

Izskatās arī
1gb 8X14CM Auduma Ziedu Broša Soma Šarmu Ziedu Pin Up Piederumi Cilvēks, Draugs Dāvanu Gudrs Kulons Аксессуары Для Сумок
€4.49 €2.69

(1gb 8x14cm auduma ziedu broša soma šarmu ziedu pin up piederumi cilvēks, draugs dāvanu gudrs kulons аксессуары для сумок funkcijas: 1. saulespuķu modelēšana, spilgti saulespuķu broša, vairāku jauki. 2. šī saulespuķu adatas ir ļoti gudrs, ļoti skaista krāsa un noturīgu krāsu nav nošļukt. 3. viegli lietojams, var izmantot kā tīri dekoratīvu mugursoma kulonu)

Izskatās arī
1Pc Metāla D Gredzenu Sprādzes DIY Atvērt Skrūvi Soma, Siksna Pakārt Āķis Somas Plecu Jostas Sprādzes Keyring Savienojuma Piederumi
€2.38 €0.45

(aprakstīt viegla montāža un demontāža piemērots ķēdes spriegošanu un savienojumu maisiņi, somas, utt. metāla materiāla, izturīga un nodilumizturīga iekšējais diametrs 1,2 cm ir piemērota soma, platumā 10-12mm iekšējais diametrs 1,5 cm ir piemērota soma, platums 13-15 mm iekšējais diametrs 1,5 cm ir piemērota soma platums 17-20mm specifikācija materiāls:)

Izskatās arī
Izskatās arī