Cena €40.86 €102.16

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augstas Kvalitātes Balts un Balts 0.5 mm Nip Pildspalvu Uzņēmējdarbība un Skolas Piederumi Karstā Rakstot Custom Print Logo un ShipFree
€14.11 €9.17

(pildspalvu stāvoklis: 100% new uzpilde: starptautiskā standarta mb uzpilde(tintes pildspalva ir ar pārveidotājs bez tintes) garums: 134mm apm. svars:38 g apm. cienījamais klients:ja jums ir nepieciešams vairāk attēlu par pildspalvu,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani. piezīme: dažreiz krāsu kristālu var atšķirties no attēla,ja jūs vēlaties, lai norādīts krāsu)

Izskatās arī
Grāmatu Tārps 675 Celuloīda Sudraba Ziedu Raksts, Rullīšu Bumbu Balllpoint Pildspalvu Profesionālās Kancelejas Preces, Rakstīšanas Rīks Dāvanu Pildspalvas
€15.96 €10.53

(postenis apraksts: grāmatu tārps 675 celuloīda sudraba ziedu raksts, rullīšu bumbu balllpoint pildspalvu profesionālās kancelejas preces, rakstīšanas rīks dāvanu pildspalvas zīmols :grāmatu tārps pildspalvas uzgali : snap par veidu pildspalvu nib : smilga nib(par 0.8-1.2 mm) tintes pildspalva nib : vidējā nib(aptuveni 0,5 mm) rullīšu un lodīšu pildspalvu atkārtoti)

Izskatās arī
Plastmasas Gēla Pildspalvas netoksisks Lielu Jaudu 0,5 mm Soda Punktu Melnās Pildspalvas pret Nodilumu Izturīgs Ātri Žāvēšanas Nospiediet Neitrāls Pildspalvu Students
€4.38 €2.19

(rakstīšanas punkts:0.5 mm tintes krāsa: melna garums: aptuveni 15 cm materiāls: plastmasa nosaukums: gēla pildspalvas piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana. pakete ietver:1*viena kaste neitrāls pildspalvas (5 gabali))

Izskatās arī
1Set Ekskursijas Lasījumā Sloksnes Pirkstu Atzīmētājs Disleksija Rīku, Lai Bērni Agri Reade
€0.87 €0.58

(apraksts: 1. autisms mācību materiāli: mūsu lasīšanas tracker var palīdzēt studentiem ar disleksiju process sarežģīti vārdi un teksti, un ir praktisks izcelt joslu nolasīšanas uz pirkstiem, 2. priekšmetus, kas vajadzīgi, lai bērnudārza klasēs: sākumā lasot, var celt spiedienu, un mūsu skaisto krāsu pirkstu rādītāji var palīdzēt bērniem, lasīt vairāk interesantu un vieglāk pārvaldīt.šie)

Izskatās arī
1GB Varavīksnes Krāsu Papīrs, Zīmulis Bērnu Rakstīt Un Krāsošanas HB Profesionālās Mākslas Komiksu Skiču Pen Biroja, Skolas Piederumi
€3.23 €2.22

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: viegli asināt un izdzēst. nontoxic, un droši: nontoxic un, protams, veikta, tas ir drošs bērniem un mazbērniem. videi draudzīgs: izgatavota no 100% pārstrādāta papīra.ne koku, nekaitīgi meža. iezīmes: netoksisks, videi draudzīgs izmanto: gleznošana, rakstīšana, eksāmens piederumi, dāvanu pildspalvas materiāls: papīrs)

Izskatās arī
Izskatās arī
Metāla Mehāniskā Zīmuļa Augstas Kvalitātes 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm, Kancelejas preces, Kustamo Zīmuli Zemu Smaguma Zīmēšanas Rīku Studentiem
€4.07 €2.85

(nosaukums: metāla zemu smaguma automātisko zīmuli materiāls: metāla rakstīšanas punkts: 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm pildspalvas izmērs: apmēram 14,5 cm uzpildes izmērs: 90mm krāsa: melna,skaida funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktu. 2.šī chunky mehāniskā sajūga zīmuli tur 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm svina. 2.izgatavotas no metāla ar super pārliecinoši jūtas, vienkārši atskrūvējiet cilindru)

Izskatās arī
6pcs/iepak Kawaii Saldējumu, Konfektes, Krāsu Marķieri, Biroja, Skolas Piederumi
€1.13 €0.68

(6pcs/iepak kawaii saldējumu, konfektes, krāsu marķieri, biroja, skolas piederumi funkcijas: tips:atzīmētājs krāsa:zaļa,dzeltena,rozā,violeta,oranža,zila materiāls:plastmasa pakete ietver:6pcs atzīmētājs)

Izskatās arī
HongDian Puses-Zīmēšanas Tintes Pildspalvu Žagata Nib Office Biznesa Rakstot tintes pildspalvas, Rakstāmpiederumi skolas Piegādes studentiem Dāvanu pildspalvas
€15.71 €11.11

(piezīme:pildspalva nib nav noteikta stila, un tiks mainīti jebkurā laikā.tas var būt dažādi modeļi, vai to var liektas vai taisnas.lūdzu, nav nopirkt to, ja jums nav pieņemt. hongdian puses-zīmēšanas tintes pildspalvu, zilā žagata zelta pārklājumu pildspalvu, smalkie pērļu 0,5 mm / smalkas pērļu converter tintes pildspalvu apraksts: zīmols: hongdian modelis: 1837 tinte:)

Izskatās arī
0.5 mm Radošo Dekompresijas Masāžas Gēla Pildspalva Jautri Stils Pildspalvu tīrtoņa Krāsu Apšuvuma Pildspalvu Studentu Kancelejas preces Rakstīšanas Piederumi
€0.40 €0.28

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: izturīga: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, virsma ir gluda un netiek ieskrāpēt savu roku.to var izmantot ilgu laiku. unikālas dāvanas: šī ir lieliska dāvana jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.to var izmantot, dzimšanas dienas, izlaidumi, ziemassvētki, pateicības, halloween, jaunais gads utt. lietotājam draudzīgs dizains: lodīšu)

Izskatās arī
Sanrio 48pcs Jaunu Cartoon Paster Gēla Pildspalva Kuromi Pochacco Cinnamoroll Meitenes Gudrs Pildspalvas Students Skolas Piederumi 0.5 Melns Eksāmenu Dāvanas
€17.28

(sanrio 48pcs jaunu cartoon paster gēla pildspalva kuromi pochacco cinnamoroll meitenes gudrs pildspalvas students skolas piederumi 0.5 melns eksāmenu dāvanas)

Izskatās arī
4GAB Zīmuli Poza Korekcijas Pildspalvu Turētājs Nav Toksisks Rakstīšanas Rīku Kopums Skolu Audzēkņiem
€2.11 €1.37

(produkta nosaukums:pirkstu rakstīšanas pozīciju diski materiāls: silikagels izmērs: 78*40mm(3.07*1.57 gadā) krāsa: kā parādīts attēlā iepakojums: 4gab pirkstu rakstīšanas diski 1: veselīgu un videi draudzīgu, bez garšas, nav toksisks 2: piemērots zīmuļi, akvarelis, pildspalvas, gēla pildspalvas 3: piemēroti bērniem vecumā no 3-13, efektīvi novērst īkšķi un rādītājpirkstu no krustojuma, novērst kļūdas,)

Izskatās arī
Neredzamās Tintes Pildspalva 10PCS Jautri Pildspalvas Bērniem Top Secret Uv Pildspalva Izvairīties no Istabas Aksesuārus Detektīvs Spēles Noslēpums Ziņas Puse Dāvanas
€5.46 €3.01

(apraksts: vai vēlaties rakstīt slepenas vēstules, izveidot neredzamu tinti seifi, vai ir jautri ar draugiem?ja tā ir, jums ir nepieciešams šīs neredzamās tintes pildspalvas.šīs pildspalvas ir gluda, bez smaržas, tintes un ir neredzams.jūs varat redzēt tikai savu rakstīšanas ar uv gaismu, kas nāk ar katru pildspalvu.šīs pildspalvas ir ideāli piemērots bērniem, kuriem patīk glabāt noslēpumus vai spēlēt)

Izskatās arī
50gab Ķirbis formas Bambusa Lodīšu Pildspalvu Vides Lodīšu Pildspalvas Dāvanu
€49.23 €24.61

(aizsargu formas lodīšu pildspalvu izmērs: 14cm * 1.2 cm pildspalvas galu: bullet tips 1.0 materiāls: bambusa koka tintes krāsa: melna)

Izskatās arī
No ink (nav Tintes Mūžīgo Zīmuli Neierobežotu Rakstot Biroja Kancelejas preces Inkless Pildspalvu ilgstošu Mākslas Skiču Krāsošanas Instruments, Izturīgs, Videi draudzīgs
€1.73 €1.21

(nosaukums: eternal zīmuli materiāls: metāla pildspalvu turētājs + high-tech pastāvīgu rakstot zib krāsa: melna/balta izmērs: 14.4 cm ne tintes, ne netīras rokas, uzpilde nepārkāps, moderns un videi draudzīgs. to piepildīt, var aizstāt , ērti un praktiski, skaistu un dāsnu. hb zib, spēcīgs un izturīgs, 0.5 mm zib, rakstot gludi, var rakstīt 500,000 vārdiem nepārtraukti. paketē)

Izskatās arī
12 Krāsas Varavīksnes Zīmuļi, Jumbos Varavīksnes Krāsu Zīmuļus Daudzkrāsainiem Zīmuļi Dropship
€6.43 €5.07

(funkcijas: ootdty 12 dažādas krāsas: paketē iekļauts 12pcs varavīksnes zīmuļi 12 krāsas.uz grifeles ir vairāk kā trīs dažādas krāsas, sajauc kopā. kvalitāte-izgatavoti no kvalitātes melnā nepārkāps viegli, nekā parastā daudz biezāka, krāsas sajauc kopā, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. veicināt radošumu: daudzkrāsains zīmulis ir piemērots pieaugušajiem,)

Izskatās arī