Cena €5.73 €10.42

Pilns apraksts

Komplektā Ietilpst:

1Pair * Unisex Velo cimdi

Produkta Informācija:

Produkta Nosaukums: Velo Cimdi Vīrieši Sievietes

Materiāls: Silikona Sūkli Pad

Izmērs: S,M,L,XL

Krāsa: Melna, pelēka,zaļa

Izmēri:

S:Palm apkārtmērs: 16-18 cm/6.3-7.0

M: Plaukstas apkārtmērs: 18-20cm/7.0-7.8 gadā

L: Plaukstas apkārtmērs: 20-22 cm/7.8-8.6 gadā

XL: Plaukstas apkārtmērs: 22-24cm/8.6-9.4 gadā

Motīvs:

1.Super elpojošs , Ātri žāvēšanas, Audumi Gaismas, Mitruma wicking, nodilumizturīga, Triecienu absorbējošu, Pret-Slīdēšanas.

2.Universāli CIMDI: Mūsu cimdi ir ideāli piemērots Velo/Velo/Velo, Dziesmu Riteņbraukšana, Ceļu Riteņbraukšana, Kalnu Velosipēds, Motocikls, Auto, Skriešana, Skriešana, Kāpšana, Makšķerēšana, Darba, Treniņu, Pārgājieni, Kultūrisms, Uzdevums, Fitnesa, Sporta utt.

3.Ērti un Elastīgi.Rokas ir regulējams.Ar velo cimdi varat wrap cieši ap jūsu rokas, bez lielgabarīta un stīvs sajūta, nodrošinātu pārvietošanos un veiklību.Viegli valkāt un pacelšanās.

4.Ideāli piemērots vīriešiem vai sievietēm.Var izmantot mācību laikā vai ikdienā.

Par šo preci

1. Ērts & Elpojošs: muguras ir elpojošs acs auduma dizainu un plaukstām ir nodilumizturīga auduma.Pirkstu iesējuma ir izgatavoti no elastīga auduma, elpojošs.Šie cimdi elpojošs un ērts.Tas var padarīt jūsu rokās pilnīgi atvieglinātas un ērti riteņbraukšanas sportu.

2. Triecienu Absorbciju un Anti-buksēt: Trīs gabali bieza silikona sūkli spilventiņi ir izplatīts pēc gultņu pozu .Nodrošina spēcīgu triecienu absorbciju aizsardzību, samazinātu ceļu vibrācijas un roku nogurumu.

3. Regulējams & Viegli novilkt : delnas daļa ir regulējama velcro siksnas, saskaņā ar savu pieprasījumu, lai pielāgotu pakāpi necaurlaidību un stabilizētu un drošās rokas.Pull cilnes pirkstu palīdz nokļūt pie jūsu cimdi viegli.

4. Daudzfunkcionāls Velo Cimdi: Tas unisex kaklasaites jums vispusīgu aizsardzību no palmu rokas, ļauj jums varu caur jebkādu darbību.Piemēroti braukšanai ar velosipēdu, MTB, motokrosa, braukšana, motociklistu, autovadītāja, fitness, vingrošana, vingrošanas apmācības, vispārējās treniņiem, āra darba utt.

5. Elastīgs un Ērts: Tas jauki, sporta cimdi pieņem puse pirkstu dizains, kas ne tikai ļauj pirkstus, lai pārvietotos pilnu, bet arī radīt nekādas sekas, locīšanai, lietotāja rokas.Lietotājs var pārvietot roku elastīgi laikā sporta nodarbībām, vai darba .Tas ir tiešām ideāls sporta cimdi vīriešiem un sievietēm.

Specifikācijas

  • Preces Nosaukums: Velo Cimdi Vīrieši Sievietes
  • Gadījumā Cilvēki: Universal
  • kalnu velosipēds cimdi vīriešiem: kalnu velosipēds cimdi sieviešu
  • Paketē iekļauts: 1Pair * Unisex Velo cimdi
  • Zīmola Nosaukums: JUUMMP
  • Modeļa Numurs: A03006
  • Krāsa: Melns, Pelēka, zaļa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Silikona Sūkli Pad
  • polsterēta kalnu velosipēds cimdi: polsterēta motociklu cimdi
  • Izmērs: S, M, L, XL

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Svarcelšana Anti-skid Pulveris Vingrošana Kāpšanas Pauerliftings Pulveri Sporta Krīts Magnija Pulveris Bumbu Fitnesa Piederums
€1.49 €0.63

(svarcelšana anti-skid pulveris vingrošana kāpšanas pauerliftings pulveri sporta krīts magnija pulveris bumbu fitnesa piederums parametri: preces nosaukums: anti-skid pulveris svars: aptuveni 56 grami funkcijas: ievietot magnija pulveris uz bumbu, kas izgatavoti no īpaša marli.kad jūs to izmantot, tikai izmantot jūsu rokas, lai berzēt to un tad jūsu rokās būs pilns ar magnija pulveri.tas)

Izskatās arī
Batuts Būra Polu Cepures Daļas seguma Meitenēm Zēniem Ģimenes
€3.65

(apraksts: 【produkta nosaukums] aicina: batuts būra polu cepures, viegli uzstādīt augšpusē jūsu batuts stabi, nodrošinot efektīvu risinājumu, lai saglabātu jūsu drošības tīkla vietā. 【funkcionalitāti] aicina: šajā batutu piederumi ir izstrādāti, lai nodrošinātu batuta drošības tīkls, kas nodrošina noturīgu un patīkamu lekt pieredzi par bērniem. 【materiāls] aicina: izgatavota)

Izskatās arī
Diabolo Kratītāju Anti-slip Apstrādāt Cieto Pole Vara Galvu Stiklšķiedras Vadu Caurumu Dizains (35cm Īss Pole) spieķis
€7.53 €3.84

(apraksts vai jums ir nepieciešams izturīgs diabolo stick ?ja tā ir, paskatieties uz šo produktu.izmantojot drošu materiālu, izturīgs.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.šī ir jūsu labākā izvēle!ar šo produktu, un jūs varat būt daudz profesionālu un patīkamu meklē pieredzi. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:ķīmisko)

Izskatās arī
Apaļā EPP Masāžas Bumbu Viegla Ķermeņa Masāža, Fitnesa Jogas Vingrojumu Bumbu
€1.94 €1.31

(īpašības: efektīvi, lai atpūsties jūsu muskuļi, kā arī roku, kakla un kāju masāžu, var darīt vienkārši self-masāža uz saistaudiem darbības joma: piemērots masāža, kakla, rokām, teļa, ahilejs ir cīpslas un atpakaļ tips:masāžas bumbu krāsa:melns izmērs:6cm,8cm,10cm svars:30g materiāls:etp pakete ietver: 1pc masāžas bumbu)

Izskatās arī
1gb Teļu Kompresijas Piedurknes Vīriešiem, Sievietēm - Kāju & Shin Šinas Kompresijas Uzmavas Stīgas, Apakšstilbu Skaliņi un Asins Cirkulāciju
€6.96

(apraksts: komplektā ietilpst: 1gb * teļu kompresijas piedurknes vienība: 1gb piezīme: vienība šajā postenī ir tikai 1gb, ne pa kreisi un labo kāju atšķirības, ja jums prātā to, lūdzu, esiet piesardzīgs, lai iegādātos. pls palīdzēt izmērīt savu teļu kāju augšdaļas apkārtmērs ar mīkstu valdnieks pirms pirkšanas. par produktu: 1. ērts un elpojošs)

Izskatās arī
4.5 m Boksa Pārsējs Boksa Puses-saistošie Siksna Profesionālās Palmu Aizsargs Pieaugušo Puses-saistošie Siksna, kas Cīnās Sanda Kaujas
€41.74 €20.87

(materiāls:tīra kokvilna+poliesters, kokvilna izmērs:viens izmērs, garums 4.55 m;platums 5cm padomi: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
AOLIKES 2 Gab 2M*8CM Fitnesa Svarcelšana Ceļa Kompresijas Pārsēji Elastīgās Kāju Spēku Apmācību Tupēt Ceļa Locītavu Atbalstu Wrap
€20.77 €14.54

(ceļgalu sargus,ceļu,sporta,tenis,rodilleras,ceļgalu atbalstu,ceļgalu aizsargs,taktiskās ceļsargus,kd 7,ceļgalu lencēm,kneepad,ceļa pamatni,rodillera,volejbols ceļgalu sargus,ceļu sargus, lai volejbols,basketbols ceļsargus,basketbola kāju piedurknēm,aizsargs ceļgaliem,teniss,kneepads,kāju kompresija,kompresijas kājas piedurknes,elastīgs ceļa,basketbola kompresija,kompresijas piedurknes,sporta ceļgala lencēm)

Izskatās arī
1gb Ceļgalu Aizsardzībai Sporta Ceļgala Pad Aizsardzības Rīku amortizācijas Ceļgala Aizsargiem, Elpojošs Sūklis Spilvena
€3.93 €2.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: sūklis tips: aizsardzības aprīkojums izmērs:s,m,l krāsa:melna,rozā daudzums:1gb izmērs ziņas: s: 20cm x 12,5 cm/7.87 x 4.92 , liecina svars: 20-40kg (apm.) m: 24cm x 13cm/9.45 x 5.12 , liecina, svars: 40-55kg (apm.) l: 26.5 cm x 14.5 cm/10.43 x 5.71 , liecina svars: 55-70kg (apm.) funkcijas: izturīga)

Izskatās arī
Viegls Roku Aizsardzība Piedurknēm Minimāls Tenisa Testa Apmācība Praktisko Volejbols Sporta Roku Aizsardzība Piedurknēm
€4.90 €2.35

(svarīga informācija materiāls:sūklis, neilona spandex iepakojuma lielums: rokas apkārtmērs: 23cm-28cm/9.06. p -11.02 (apm.) apskats: šis rokas aizsargs ir pilns ar elastību, kas dod roku, līdzsvarotu un nomierinošas izspiest, kas ļauj jums, lai būtu labs apriti valstī. produkts ir spējas, lai atbilstu ādai un efektīvi novērš muskuļos no kratīšanas un sasprindzinājuma. tas)

Izskatās arī
Jaunu Terapijas Beactive Lencēm Punktu Pad Kāju Black Presssure Lencēm Akupresūras Sēžas Nerva Ceļa locītavas pārsējs ceļa pretsāpju līdzeklis
€25.15 €15.09

(iezīme 1.self sasilšanu, šī ceļa lencēm iebūvēts self-siltuma magnēti, tas būtu iesildīties pati( precīzs laiks atkarīgs no cilvēka uz cilvēku). 2.palīdz uzlabot asinsriti, skaidrs, meridiāniem, noņem fizisko vietējo nogurumu un sāpes, pretiekaisuma un pretsāpju līdzeklis, pietūkums,piemērots cilvēkiem, kas cieš no ķermeņa drebuļi un artrītu. 3.augsti elastīgs jostas, elastīgās labi, valkā)

Izskatās arī
Augstas jaudas noņemšanas otrās paaudzes uzacu mazgāt tetovējums 532nm 755nm1064nm noņemšanas žubīte mols balināšanas plankumi
€702.71 €562.17

(mašīna var būt piegādāti no noliktavas amerikā, polija un meksikā.ierašanās laiks ir 3-10 dienas.jums nav nepieciešams, lai nodzēstu muitas pats. jums nav nepieciešams maksāt muitas nodevas sevi!)

Izskatās arī
Kakla Nestuvēm Massager Dzemdes Kakla Chiropractic Vilkšanas Ierīcei Spilvens Kakla Nestuvēm Portatīvo Mugurkaula Palīdzēt Miega Remonts Vilces
€2.60 €1.82

(šī dzemdes kakla masāžas spilvens ir galīgais risinājums jūsu atpūtai vajadzībām.ar magnētu acupoints, jūs varat baudīt šiatsu masāža, pilnībā pielāgojamas, ar regulējamu augstumu.piemērots pieaugušajiem un grūtniecēm, šī vieglā svara spilvens uzreiz atbrīvot jūsu kakla sāpes un stresu bez jebkāda diskomforta. specifikācija: nosaukums: dzemdes kakla vilces spilvens produkta)

Izskatās arī
Ceļsargus UV Aizsardzību Dzesēšanas Roku Piedurknēm Kompresijas Roku Piedurknēm Vīriešiem/Sievietēm Elkoņa Lencēm Riteņbraukšana Beisbols 1 Pāris
€4.72 €2.97

(ceļsargus uv aizsardzību dzesēšanas roku piedurknēm kompresijas roku piedurknēm vīriešiem/sievietēm elkoņa lencēm riteņbraukšana beisbols 1 pāris specifikācija: funkcija: funkcijas: palīdz palielināt kaloriju dedzināšanu.ieroču izskatās slaids un vesels, un augšdelma vairs nav mīkstais. pielietojums: piemērots cilvēkiem ar tauku uzkrāšanos uz augšdelma.ideāls, lai palīdzētu)

Izskatās arī
Bezvadu Izlaižot Virvi Ar Digitālo Skaitītāju Profesionālās Lodīšu Gultņiem Un ar neslīdošu Rokturi Lec Un Kaloriju Skaits Home Sports
€15.72 €10.21

(bezvadu izlaižot virvi ar digitālo skaitītāju profesionālās lodīšu gultņiem un ar neslīdošu rokturi lec un kaloriju skaits home sports aizzīmju punktiem: 1.smart elektronisko balsu skaitīšanas: hd ekrānā, ierakstīt lec, laiks, kalorijas, monitors izmantot efekts 2.svērto tauku dedzināšana virve: smago bumbu dizains, palielināt intensitāti, sadedzināt lieko tauku, forma, perfekta ķermeņa 3.anti-slip)

Izskatās arī
Batuts Būra Polu Cepures Būra Drošības Vāciņi Batuts Neto 1inch Batuts Pole Attiecas Piepeši Nomaiņa
€8.34 €4.16

(motīvs: 1. aizsargātu batuts stabi, sniedzot aizsardzību pret nodilumu uz augšu jūsu batuta drošības tīklu, batuts aizsargvāciņi stabi nodrošina jūs ar drošu lekt pieredze 2. piemērotu izmēru, izmantojot: batuts aizsargvāciņi ir paredzēti 1 collu batuts būra stabi, viegli, lai atbilstu ar savu batuts būra stabi 3. viegli uzstādīt: batuts būra polu cepures ir vienkārši, lai jūs varētu)

Izskatās arī
Sporta Lentes Sev blakus esošajiem 5M Elpojošs Muskuļu Lentes Aizsardzības Lentu Saliedēta Wrap Plecu Ķermeņa Plaukstas Fitnesa Darbojas
€1.68 €0.89

(apraksts: 【sporta lentes] aicina: 5m roll sporta lentes, pietiekami ilgi, lai jūs varētu izmantot noteiktu laika periodu. 【produkta īpašības] aicina: sporta wrap lente var pievienot jebkuru ķermeņa daļu, celšanas un spriegošanas, nodrošinot atbalstu un komfortu mācību laikā, viegli saplēst bez lipīga atlikuma. 【materiāls] aicina: sporta sporta lentes ir izgatavotas no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
1Pair Ceļa Kompresijas Piedurknes,Labākais Ceļa Figūriekavas Ceļgala Sāpes, Vīriešiem, Sievietēm,Ceļgalu Atbalstu Darbojas,Svarcelšana,Treniņu,Sporta
€15.90 €9.06

(par šo objektu: 1.premium kvalitāti, mēs izmantojam premium materiāls neilons un lateksa dzijas un 3d adīt aušanas tehnoloģija, tāpēc ceļa figūriekavas ir ar augstu kvalitāti, elastīgu.tas ir izturīgs un guaranted nav deformācijas pēc mazgāšanas. 2.ērti valkāt: ar dubulto silikona rokturis sloksnes nodrošinātu ceļgala uzmavas nofiksētu un elpojošs tekstūru un mitruma wicking apdares liek)

Izskatās arī
Roktura Strengthener Regulējams Puses Izturība Mājas Sporta Zāle Rīku Neslīdošu
€7.21 €5.91

(funkcijas: ootdty šis rokas strengthener ir izgatavots no lieljaudas oglekļa tērauda atsperes un sabiezējumu putu stabilizācijas paliktņi papildus komfortu un amortizāciju. pārnēsājamiem un viegla: kompaktais izmērs padara to viegli veikt apkārt, iet uz sporta zāli, birojam vai lietošanai mājās. iesācējiem, gan fizikālo terapiju: šīs rokas exerciser ir paredzēta, lai uzlabotu)

Izskatās arī
Hantele Plaukts Stabilu Praktisko Ērti-frame Hanteles Svars Plaukts Compact Hantele Turētājs Office Sadzīves Fitnesa
€27.53 €18.45

(apraksts: 【materiāls] aicina hantele plaukts ir izgatavots no kvalitātes tērauda materiāla, kas ir izturīgs un stabils, var izmantot ilgu laiku. 【kosmosa taupīšanas] aicina projektēšanas šī hantele plaukts padara to viegli, lai saglabātu jūsu hanteles, kad to neizmanto, palīdzot saglabāt savu treniņu telpas sakopta un sakārtota.vienkāršs un skaists dizains, viegli piekļūt, šķirošana hanteles. 【lielas)

Izskatās arī