Tagi: huawei skatīties amazfit gts, amazfit gts 2 siksna, maskēšanas aproce, xiaomi gts siksna, Rokas Siksniņa

Cena €3.37 €4.50

Pilns apraksts

Sporta Skatīties Joslas Amazfit GTS Siksna Maskēties Aproce par Xiaomi Huami Amazfit Rkp/VTN 42mm Delnas Siksniņu, lai Huawei Skatīties 2 Piezīme: Rezerves joslu, Tikai, neietver skatīties!Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies par jūsu sapratni.Iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Piemērots uzlabot un nomainīt skatīties, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes silikona, ērti valkāt Lielu caurlaidību, kas piemērots ikdienas valkāšanai Specifikācija: Materiāls: Augstas kvalitātes silikona Platums :20mm Fit plaukstas lieluma 6.3-8.6 collu 20mm Universāli Savietojams par Xiaomi Huami Amazfit Rkp " Jaunatne darbībā Xiaomi Huami Amazfit GTS par Xiaomi Huami Amazfit VTN 42mm par Garmin Vivoactive3/ Vivomove HR / Vivomove / Vivoactive 3 Mūzikas /Forerunner64 / Fenix5s Samsung Galaxy Skatīties 42mm par Moto360 2 42mm, lai Oļu Laika Posmā / Oļu, 2 LG Skatīties Sporta Ticwatch 2 / Ticwatch E Huawei Watch2 Pakete ietver: 1 x 20mm skatīties joslas siksna ( Nav iekļauts skatīties )

Specifikācijas

  • Fit: Par huawei skatīties 2 siksna
  • Iezīme: 20mm skatīties band
  • Zīmola Nosaukums: TAMISTER
  • Modelis: silikona aproce par Amazfit GTS
  • Stils: par Amazfit rkp siksna
  • Saderība: par xiaomi huami amazfit gts smart skatīties
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas, Par Amazfit GTS Siksna
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Mīksto Filmu ZIEMEĻU MALU EVOQUE 2 Ekrāna Aizsargs, TPU HD Anti-Scratch Filmas
€3.02 €2.45

(funkcijas: 1.100% jaunpienācēju un laba kvalitāte. 2.materiāls:mīksto tpu 3.piemērots: ziemeļu malu evoque 2 4.līdz pat 99% hd gaismas caurlaidības attiecība. 5.sprādziendrošas funkcija uztur drošības lietotājiem. 6.nodiluma līmenis ir līdz 3h nodrošina, ka jūsu ierīcē ir aizsargāts visos laikos no ikdienas skrāpējumiem,putekļiem, skrāpējumiem, ūdens, eļļas,)

Izskatās arī
26 22MM Silikona Ātri Atbrīvot Watchband Siksnu Garmin Fenix 6X 6Pro Smartwatch Easyfit Rokas Joslā Fenix 5X 5 Plus 3HR Correa
€5.47 €2.73

(26 22mm watchband siksnu garmin fenix 5 5x 3 3 ap fenix 6x 6 945 935 skatīties ātri atbrīvot silikona easyfit rokas joslā siksnas iezīmes: zīmols 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.īpašu izstrādātas savienotājs, ātri atbrīvot rokas joslā maigumu ir mērens, valkāt ļoti ērti compression molding, izturīga un izturīga izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas tērps 22mm: par garmin)

Izskatās arī
EIGIIS Vīriešiem Smart Skatīties Militārās Āra Sporta pulkstenis Ar Kompasu sirdsdarbība, Asins Spiediena, Skābekļa Piesātinājumu 1.95" TFT IP68 NX6
€166.04 €38.19

(modname=ckeditor dārgie draugi, mēs esam oficiālie eigiis skatīties veikalā. eigiis ir balstīts uz filozofiju, inovācijas, stilu un tehnoloģijām, kas ir padarījusi mūs līderis mūsu uzņēmējdarbības valsts līmenī.šodien, mēs pārdodam vairāk nekā 500 000 pulksteņi gadā, un tas ir tikai sākums. mūsu pulksteņi ir izgatavoti ar augstas kvalitātes, lai jūs varētu nopirkt ar pārliecību.ja)

Izskatās arī
2X 8G DDR2 800Mhz Ram Atmiņas 1.8 V PC2 6400 Atbalsta Dual Channel DIMM 240 Pins Uz Mātesplates AMD
€52.30 €31.90

(pilnībā pārbaudīta. kapacitāte:8 gb ātrums: ddr2 800mhz (pc2 6400) kājiņu skaits: 240 adatas tips: atmiņas ram piezīme: dažas mātesplates, var izmantot, bet 4 gb displejs spriegums: ddr2 1.8 v dual channel atbalsts tapas atmiņas ram ddr desktop=184 adatas ddr klēpjdatoru=200 adatas ddr2 desktop=240 adatas ddr2 klēpjdatoru=200)

Izskatās arī
Par Xiaomi Redmi Noskatīties 4 Smart Skatīties Dimanta Siksna ar Regulējamu redmi watch4 Smart Joslā Metāla Aproce redmiwatch4 Piederumu
€18.49 €9.24

(dimanta siksnu redmi noskatīties 4 rokassprādze regulējama aproce xiaomi redmi noskatīties 4 smart skatīties metāla grupa correa piederumu 1.speciāli projektēts un izstrādāts siksnu xiaomi redmi noskatīties 4 smartwatch 2.diezgan konstrukcija: izgatavota no premium metāla materiālu ar shinny rhinestones apdare, arī pulēti, bez asām malām, ūdens/sviedru izturīgs, robusts izmantot. 3.viegli)

Izskatās arī
Vāks Jbl 2 Anti-scratch Austiņu Triecienizturīgs Apvalks-Aizsardzības Gadījumā
€1.96 €1.18

(funkcijas: ootdty augsta caurlaidība-tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. čaumalas ir mīksta, amortizācijas un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, pretapaugšanas, netīrumiem, izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums)

Izskatās arī
Korpuss Savietojams GarminVaria UT800 Silikona seguma BicycleRadar Kamera Astes Gaismas Triecienizturīgs Piederumi
€7.27 €3.63

(funkcijas: ootdty spēcīga struktūra nodrošina 360°pilnu ķermeņa aizsardzību jūsu ierīci.unikālo triecienu absorbcijas dizains: 4 stūriem efektīvi absorbēt satricinājumus.paceltām malām dizains nodrošina papildu aizsardzību ekrāna. šī vienkārša un elastīga gadījumā ir izgatavoti no augstas kvalitātes šķidro silikona gēlu, , drošu un videi draudzīgs, super mīksts, izturīgs)

Izskatās arī
Silikona Siksniņa 8 Sporta Aproces, Silikona Watcband
€5.81 €2.79

(funkcijas: ootdty fit 8 mūsu sporta datumi var fit ar savu ierīci, nodrošina jums komfortablu valkā pieredzi. izgatavots no videi, ādai draudzīga silikona materiāla, izturīga pret noberšanos, bez smaržas, ūdensizturīgs, bez crackings, ne kairina ādu. alternatīvā caurumi, kas pieejamas, lai jūs varētu pielāgot garumu, viegli uzvilkt, vai takingoff.piemērots vairumam rokas)

Izskatās arī
Sporta Silikona Apple Skatīties Ultra Band 49mm 40mm 44mm 41mm 45mm 42mm 38mm Mīkstas gumijas Aproce iWatch sērija 8 7 6 SE 5 Siksna
€3.01 €1.89

(mums ir 95 krāsas. mēs atbalstām tiešo tirdzniecību un vairumtirdzniecību, un visi mūsu krāsas ir pieejami noliktavā. šī saikne ir tikai krāsas 58-95, un krāsas 1-57 ir citas saites. lūdzu, noklikšķiniet uz saites, ja jums interesē vairāk citas krāsas. materiālu izmantošanas un priekšrocības: materiāls ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona, mīksts un ērts,)

Izskatās arī
2023 S8/S8E 6 Collu Kontroles Touch Panel Smart Home Produkta Tuya Zigbee Vārti Viss Vienā
€423.52

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root .magic-4{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
2X USB Lādētāja Kabeli Statīvu (Dock Maksas Huawei Honor Joslas 4 3 2 PRO Aproce Aproce Lādētāju
€6.22 €4.23

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! tips: lādētāji saderība: visas saderīgās valoda: angļu pieteikumu vecuma grupa: pieaugušie amats:)

Izskatās arī
Smartwatch Smart Skatīties Uz iOS, Android Bluetooth Zvanu 1.69 collu Smart Aproce Sporta Fitnesa Skatīties Uz Vīriešiem, Sievietēm ar skārienekrānu
€35.22 €17.60

(smartwatch smart skatīties uz samsung iphone bluetooth zvanu 1.69 collu smart aproce sporta fitnesa skatīties uz vīriešiem, sievietēm ar skārienekrānu specifikācijas: * 1.69 collu full touch smart skatīties aproce * outlook un materiāls: plastmasa abs+pc+šķidruma silikona siksniņa * ekrāna tips: tft ekrāns ar skārienekrānu * uzlādes režīmā: magnētiskas uzlādes *)

Izskatās arī
Ierīču Shell Pilna Aizsardzības Ekrāna Aizsargs, Lietu Vāku Apšuvuma, TPU Par Garmin Venu 2 Plus
€3.47 €1.74

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: tpu krāsa:melna,sudraba,caurspīdīga,rozā,rožu zelts,zelta praktisks modelis: garmin venu 2 plus viegli uzstādīt,perfekti atbilst jūsu skatīties komplektā ietilpst: 1 x lietu vāku piezīme: ne, tostarp smart pulksteņi)

Izskatās arī
Jauns Apple AirTags Bērniem Aproces Mīksta Silikona Siksniņa Anti-Scratch Segtu Piederumi Gaisa Frāzi Airtag Pulksteņu Siksniņas Rokassprādze
€5.54 €2.16

(jauns apple airtags bērniem aproces mīksta silikona siksniņa anti-scratch segtu piederumi gaisa frāzi airtag pulksteņu siksniņas rokassprādze funkcijas: 1. tpu + metāla materiāls, mīksts un ērts, nodilumizturīga un nontoxic, ir ilgs kalpošanas laiks. 2. tā var aizsargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, bojājumus un tā tālāk. 3. multi-krāsas izvēli, lai atbilstu jūsu vajadzībām,)

Izskatās arī
Grūti PC Gadījumā ar Rūdīta Stikla Saules Lite rokas Pulkstenis seguma Smartwatch Mājokļu Ekrāna Aizsargs
€2.45 €1.35

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skatīties ar šī datora lietu, kas nodrošina, ka ierīce joprojām scratch-free un labos apstākļos. izgatavoti no kvalitātes pc materiāla, šajā gadījumā ir izturīgs un izturīgs, nodrošinot ilgstošu aizsargātu jūsu skatīties.ļauj toshowcase skaistumu jūsu ierīci, turot to droši no skrāpējumiem, putekļiem un citiem bojājumiem. šajā gadījumā)

Izskatās arī
22mm Silikona Siksna Huami AMAZFIT FALCON Sākotnējā Aproce Aproce Huami Amazfit Falcon Watchband Jaunas
€7.34 €4.40

(22mm silikona siksna huami amazfit falcon sākotnējā aproce aproce huami amazfit falcon watchband jaunas specifikācija: materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, veselīgu un videi draudzīgu compression molding, izturīgs un ilgmūžīgs materiāls:silikona maigumu ir mērens, valkāt ļoti ērti, viegli pielāgot garumu, lai atbilstu jūsu rokas saderīgs ar: piemērojamie modeļi: huami amazfit falcon)

Izskatās arī
Bluetooth Zvanu Smart Skatīties Sieviešu Pielāgošanas Skalu, Pulksteņi, Vīriešu, Sporta un Fitnesa Tracker Sirds ritma Monitors Android, IOS Smartwatch
€31.19 €21.83

(bluetooth zvanu smart skatīties sieviešu pielāgošanas skalu, pulksteņi, vīriešu, sporta un fitnesa tracker sirds ritma monitors android, ios smartwatch apraksts: ekrāna izmērs: 1.28 collas akumulatora kapacitāte: 230mah gadījumā, ja materiāls: cinka sakausējums galvanizācijas delnas siksniņas materiāls: silikons ūdensizturīgs pakāpe: ip67 specifikācijas: 1)

Izskatās arī
Ekrāna Aizsargs, Gadījumā Tactix 7 Amoled Full Coverage Silikona Buferi Aizsardzības Attiecas Anti-scratch
€4.82 €3.37

(funkcijas: ootdty skatīties gadījumā var segt jūsu skatīties četriem stūriem un malām skatīties, kas sniedz jūsu skatīties ar perfektu aizsardzību pret skrāpējumiem un sadursmes.aizsargāt jūsu skatīties no bīstamību ikdienas dzīvē. izgatavoti no silikona materiāla, vieglas, ērti valkāt, nevar palielināt apjomu skatīties. precīza griešanas procesu padara visi caurumi der)

Izskatās arī
1~5GAB 1-Aizsardzības Temepred Stikla, Uz Huami Amazfit VTN 42mm G TR 47mm GT T R 42 47 MM Mi Smart Skatīties Ekrānā
€12.34

(1~5gab 1-aizsardzības temepred stikla, uz huami amazfit vtn 42mm g tr 47mm gt t r 42 47 mm mi smart skatīties ekrānā apraksts: apraksts: veikt augstas kvalitātes izturīga materiāla, lai dotu lielisku aizsardzību novērst skrāpējumiem, triecieniem, taukiem un pirkstu nospiedumiem utt. šajā gadījumā ir izgatavots no pc, tas ir izturīgs. nodrošina vieglu piekļuvi visām)

Izskatās arī
K59 Vīriešiem Smart Skatīties AMOLED 466*466 1.43 collas 380mAh Bluetooth Zvanu Fitnesa Tracker Pielāgošanas Skalu, Sirdsdarbības 100+ Sporta Smartwatch
€68.26 €34.13

(1.39 izturīgs āra sporta smart skatīties smart pulksteņi pieņem kompozītmateriālu un metāla korpusu padara mūsu viedie rokas pulksteņi sievietēm un vīriešiem ļoti izturīgs,veiksmīgi pagājuši 12 (divpadsmit militāro testi), tostarp krasas temperatūras, zemāko spiedienu, augstumu virs jūras līmeņa, izturība pret putekļiem, sāls izsmidzināšanas šķidruma piesārņojumu,mūsu viedie rokas pulksteņi)

Izskatās arī