Cena €5.18 €10.38

Pilns apraksts

Īstas Ādas Siksna, Lai Xiaomi Mi Joslā 8 Aproce Miband 8 NFC miband 8 Correa Watchband Aproces, Jostas, Metāla Interfeiss

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: ZUIDID
  • Valodas: Angļu, Krievu, Spāņu, Poļu, Portugāles, Turku, ITĀĻU, Franču, Vācu, Norvēģu
  • Veids: Rokas Siksniņa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

26 22MM Silikona Ātri Atbrīvot Watchband Siksnu Garmin Fenix 6X 6Pro Smartwatch Easyfit Rokas Joslā Fenix 5X 5 Plus 3HR Correa
€5.47 €2.73

(26 22mm watchband siksnu garmin fenix 5 5x 3 3 ap fenix 6x 6 945 935 skatīties ātri atbrīvot silikona easyfit rokas joslā siksnas iezīmes: zīmols 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.īpašu izstrādātas savienotājs, ātri atbrīvot rokas joslā maigumu ir mērens, valkāt ļoti ērti compression molding, izturīga un izturīga izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas tērps 22mm: par garmin)

Izskatās arī
20mm 22mm 26mm Mīksto Gredzeni Aizdari, Gredzeni, Drošības Cilpa par GarminFenix 5 5X Plus 5S Forerunner235 Silikona Joslas Apsaimniekotājiem
€0.76 €0.54

(20mm 22mm 26mm mīksto gredzeni aizdari, gredzeni, drošības cilpa par garminfenix 5 5x plus 5s forerunner235 silikona joslas apsaimniekotājiem iezīmes: izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ērts, drošs un nontoxic, ir ilgs kalpošanas laiks. premium silikona drošu aizdari, gredzeni cilpu garminfenix5 5s 5x 235. rezerves stiprinājums piedurknēm sakrīt arī ar jūsu skatīties. viegli)

Izskatās arī
TPU, lai GADĪJUMĀ, Anker-Soundcore Dzīvi-P3 Trieciena izturīgs Aizsargs Triecienizturīgs C
€1.59 €1.32

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot elastīgu tpu augstas caurlaidības materiālu, soft un droši, bezšuvju fit, ādai draudzīgas jūtas. triecienu absorbciju un nometiet pretestību, vispusīgu aizsardzību, lielāku stingrību un izturīgāks. reālā mašīna atver pelējuma, lai nodrošinātu precīzu fit, un to var uzlādēt, nenoņemot piedurknēm. droša)

Izskatās arī
1/2GAB Silikona Siksniņu, lai Joslas 6 Nomaiņa Skatīties Siksna par Godu Band 6 Siksna ar TPU Pilna Ekrāna Aizsargs, Ja
€4.44 €2.22

(1/2gab silikona siksniņa band 6 nomaiņa skatīties siksna par godu band 6 siksna ar tpu pilna ekrāna aizsargs, ja apraksts: produkta nosaukums: pulksteņu siksniņas piemērojamie modeļi: piemērots aproce 6, piemērots slava 6 aproce materiāls: tpe svars: 15g iezīmes: nodiluma izturīgs, augstas temperatūras izturīgs, nekādas deformācijas specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Skatīties Siksniņa Silikona Sēdeklis Skatīties Josta ar Dual Krāsas Nomaiņa Garmin Gaiši Zila
€4.60 €2.76

(apraksts: šī regulējams skatīties siksnas ļauj pielāgot to, pamatojoties uz rokas izmēra. šo skatīties siksniņa ir izgatavota no mīksta un ādai draudzīga silikona, ērti lietot šo skatīties jostas funkcijas dual-krāsu dizainu, un tas ir stilīgs un elegants, viegls, lai atbilstu. šo pulksteņu siksniņas ir ērti piesprādzēt un ir viegli valkāt, vai pacelšanās. šī)

Izskatās arī
Silikona Siksniņa 8 Sporta Aproces, Silikona Watcband
€5.81 €2.79

(funkcijas: ootdty fit 8 mūsu sporta datumi var fit ar savu ierīci, nodrošina jums komfortablu valkā pieredzi. izgatavots no videi, ādai draudzīga silikona materiāla, izturīga pret noberšanos, bez smaržas, ūdensizturīgs, bez crackings, ne kairina ādu. alternatīvā caurumi, kas pieejamas, lai jūs varētu pielāgot garumu, viegli uzvilkt, vai takingoff.piemērots vairumam rokas)

Izskatās arī
Ierīču Shell Pilna Aizsardzības Ekrāna Aizsargs, Lietu Vāku Apšuvuma, TPU Par Garmin Venu 2 Plus
€3.47 €1.74

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: tpu krāsa:melna,sudraba,caurspīdīga,rozā,rožu zelts,zelta praktisks modelis: garmin venu 2 plus viegli uzstādīt,perfekti atbilst jūsu skatīties komplektā ietilpst: 1 x lietu vāku piezīme: ne, tostarp smart pulksteņi)

Izskatās arī
Smartwatch Bufera Vāciņš der Enduro2/Tactix7 Aizsargs Rāmim Gadījumā Pilnu Mājokļu Anti-scratch TPU Aizsardzības
€3.53 €1.76

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu smartwatch tiek saskrāpēts. rezerves rāmis vecs, netīrs, bojāta skatīties rāmis. viegli uzstādīt un noņemt.piešķiriet jūsu skatīties jaunu modes izskatu. ultra-plāns un viegls, augstas kvalitātes izturīga materiāla, lai dotu lielisku aizsardzību. tpu dobi aizsardzības gadījumā, pilns aizsargapģērbs lietā, nav ekrāna aizsardzību,)

Izskatās arī
ADWE par Razer Taisnība Bezvadu X triecienizturīga Korpusa Triecienizturīgs Housi
€0.95 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes augsta elastība, trieciena absorbcija un anti-fall, bez hurting jūsu mašīna. to var mazgāt un izmantot ilgu laiku, kā jaunu bez fedings vai dzelte. nav nepieciešams ņemt nost vāku, un to var uzlādēt, kas ir ļoti ērti. aizsardzības segums ir izgatavots no augstas stiprības materiāls, kas nav uzlīmēšanu uz pirkstu)

Izskatās arī
Watchband Siksna Suunto 9 Aproce Nomaiņa Joslā, Silikona Siksnas Suunto9 Smartwatch Correa Aproce Piederumi
€14.77

(watchband siksna suunto 9 aproce nomaiņa joslā, silikona siksnas suunto9 smartwatch correa aproce piederumi paketē iekļauts: 1*suunto 9wa aproce piezīmes: sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. salīdzināt sīki izmēri ar jums, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, atstājot ziņu,)

Izskatās arī
3pcs TPU Mīksto Caurspīdīgu aizsargplēvi Aizsargu ESEED lauhwl P80 Smart Skatīties Ekrāna Aizsargs Segtu Smartwatch Aizsardzība
€3.16

(apraksts : liels ekrāns jutību un ērtu pieskārienu sajūta. ekrāna aizsargs var pretoties skrāpējumiem un bojājumiem no nevēlamas skrāpējumiem. anti eļļas/ ūdens laka, izvairīties no traipu un samazināt pirkstu nospiedumu. viegli uzstādīt, patstāvīgi-ievērojot, neatstāj lipīgu atlieku pēc tam, kad noņemta.pakete ietver: 3*tpu filmas 3* sausās un mitrās salvetes =)

Izskatās arī
2023 Jaunu Jakcom R5 Smart Gredzens 6 RFID Kartes Smart Apmaiņas Smart Valkājamas Ierīces GPS ID IC NFC IOS Android, WP Mobilie Telefoni
€48.46 €24.23

(aizzīmju punktiem: 1,universāls funkcija: jūs varat koplietot failus, atbildēt uz zvaniem, dalīties ar jūsu kontakta informāciju un funkciju piešķiršana komandām, gredzena drošības sistēma tiks nosūtīt, gps signālu, lai jūsu kontaktu. 2,griešanas mala tehnoloģija: r5 smart gredzens ir izgatavots, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, kurās uzlabotas datu apstrādes sistēmas un algoritmisko funkcijas,)

Izskatās arī
Smart Skatīties, Lādētājs, Turētājs, Statīvs 360 3rd Gen Uzlādes Kabelis, Strāvas Adapteri 1m Dropship
€5.93 €4.74

(magnētiskā usb ātrās uzlādes vadu turētājs strāvas lādētājs adapteris doks turētājs šūpulis 360 3rd gen smartwatch dropship funkcijas: magnētisko uzlāde ir viegli pielāgot uzlādes zona ar jūsu smartwatch, nodrošina uzlādes efektivitāti un ātrumu.un jūs varat plug to usb portam, datoru, portatīvo datoru vai klēpjdatoru. izgatavots no augstas kvalitātes stieples; nodrošina lielisku)

Izskatās arī
Rokas Joslā, Lai Ticwatch Pro 2020. Gadam Siksnu Ticwatch Pro 3 GPS/GTX/E2/S2 Neilona Aproce Aizstāt Jostas Smart Skatīties Piederumi
€5.23 €2.61

(rokas joslā, lai ticwatch pro 2020. gadam siksnu ticwatch pro 3 gps/gtx/e2/s2 neilona aproce aizstāt jostas smart skatīties piederumi iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.veikti ar piemaksu neilona kodolīgi un vogue stils un pievienot krāsu uz savu attēlu.viegli uzstādīt un noņemt, ideāls darbs, vai ceļojumu. 22mm saderīgs ar: par ticwatch pro 3 lte par ticwatch pro 3 gps ticwatch pro 3 ticwatch)

Izskatās arī
Metāla Siksnu Amazfit GTS 3 2 Mini Band Ar Ekrāna Aizsargs, Gadījumā, Nerūsējošā Tērauda Pinuma Rokassprādzi Watchband Piederumu
€4.25 €2.55

(metāla siksnu amazfit gts 3 2 mini band ar ekrāna aizsargs, gadījumā, nerūsējošā tērauda pinuma rokassprādzi watchband piederumu apraksts: materiāls: tpu apšuvuma svars: 0.013 kg tpu galvanizācijas krāsa: caurspīdīgs, balts, galvanizācijas sudraba, galvanizācijas melns, galvanizācijas pulveris, galvanizācijas pelēka, galvanizācijas zelta, rose gold galvanizācijas izmanto:)

Izskatās arī
Magnētiskā Bambusa atgriezeniskās cilpas Nerūsējošā Tērauda Skatīties Joslas Skatīties Siksnu Apple Skatīties iWatch 1 2 3 4 5 6 7 8 SE Ultra
€28.25 €19.77

(⌚ izsmalcināts dizains: mūsu metāla grupa savietojams ar apple skatīties joslā, ir apdullināšanu kodolsintēzes funkcionalitāti un estētiku.tās gludas un izteiksmīgs dizains papildina jebkuru apģērbu, tas būtu gadījuma vai formāla, bet tās malas un pilnībā tiek rūpīgi izstrādāts, lai nodrošinātu vienmērīgu, komfortablu fit, kas nav nozvejas uz apģērba vai rada diskomfortu, tur jūs meklējat laipns)

Izskatās arī
2GAB Pulksteņu Siksniņas Savienotāja Adapteri Nomaiņa Metāla Savienotājs Saites stiprinājums X iaomi Mi Joslā 8 Pro Aproce Piederumi
€2.87 €1.43

(aizzīmju punktiem:1.drošu fit: šo pulksteņu siksniņas savienotāja adapteri nav viegli atlaist vai nokrist, padarot tos ideāli piemērots jūsu xiaomi mi joslā 8 pro.tie ir iekšējo diametru 20mm, kas perfekti pieguļ joslā un nodrošina spēcīgu pielāgošanās spējas.2.izturīga un gluda: šo pulksteņu siksniņas savienotāja adapteri ir izgatavoti no augstas kvalitātes metāla materiālu, kas ir smalki samalta un)

Izskatās arī
ESTD Velosipēdu Mīksto Anti-scratch Aizsardzības Gadījumā, Ekrāna Aizsargs Segtu Savietojams Bryton Rider750 GPSComputer Piedurknēm Mājokļu
€6.01 €2.94

(funkcijas: ootdty ne fedings, ne krāsas, ūdens skalošana, viegli tīrāma. augstas kvalitātes silikona materiāla, vieglas, spēcīgas-stingrība, izturīga, nodilumizturīga un izturīgs pret skrāpējumiem. nav izbalināt, nemaina krāsu, var mazgāt ar ūdeni, viegli tīrāma. izmērs der, kas veidotas atbilstoši originalcode galda, viegli lietot un instalēt. viegli uzstādīt)

Izskatās arī
Aizsardzības Gadījumā Sporta Skatīties PCTempered Stikla Aizsardzības Apvalks Putekļu necaurlaidīgs PC Gadījumā Novērstu Skrāpējumiem, Iespiedumiem Sporta Piederumi
€3.04 €2.13

(mūsu sporta skatīties pc gadījumā!tas ne tikai aizsargāt jūsu skatīties no skrāpējumiem un dings, tas arī padara lielisku ziemassvētku dāvanu jebkurai aktīvo indivīdu.iegūt dvēseles mieru jums ar pilnu aizsardzību jūsu sporta skatīties. specifikācija. piemērojamie modeļi: par huami mani aktīvs materiāls: pc+rūdītais stikls svars: 0.013 kg mērķis: aizsardzības)

Izskatās arī
QuickFit 22mm 26mm Silikona Siksna Garmin EPIX Gen 2 Fenix 7 6X 7X 6S 5X Pro Plus/Enduro 2/Priekštecis 945 Watchband datumi
€32.82 €9.85

(quickfit 22mm 26mm silikona siksna garmin epix gen 2 fenix 7 6x 7x 6s 5x pro plus/enduro 2/priekštecis 945 watchband piezīme: lūdzu, izvēlieties izmēru jums ir nepieciešams, saskaņā ar jūsu pašu skatīties modelis, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums! platums 26mm siksna piemērojamie modeļi: par garmin quatix 7x – saules izdevums par garmin tactix 7 – pro ballistika)

Izskatās arī