Cena €3.36 €6.11

Pilns apraksts

100% Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes

Materiāls: niršanas audums

Izmērs: garums, platums un augstums ir apmēram par 17,5*7*11cm, un kļūda ir par 1cm

Konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas

Silts Padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko objektu.

Postenis Pasākumam ar roku, tas varētu būt, 1cm dažādas,sava veida sapratne būs ļoti appreciated.

Par Attēlu, Fotogrāfiju no produktiem, kas ir jāievēro.Krāsa produkts var atšķirties, jo flash kamera, apgaismojums, monitora iestatījums.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Kuģošanas

Pēc apmaksas, jūsu pasūtījumu, Mums būs izsūtīti uz zemes gabala atrodas 5 darba dienu laikā, izņemot Brīvdienas.PIRCĒJS ir soley ATBILDĪGA par MUITOŠANU preces.Par kuģošanas laikā, jums ir nepieciešams, lai iepriekš pārbaudīt informāciju par piegādes laiku uz savu valsti, Par Atgriešanos gadījumā, ja bojātas preces vai nepareizi vienumus, kas jums, mums būs vēlreiz vai izmaksāt jums.Klientiem, ir pārbaudīt visus objektus pēc to saņemšanas, un paziņo mums 3 (triju) darba dienu laikā, ja anythins trūkst vai ir bojāts.Mums nav kompensācijas kuģniecības maksa par atdevi, kas nav bojāts.

14 dienu laikā pēc saņemšanas var atgriezt atpakaļ preci.Pircēji ir atbildīgi par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Par Atsauksmes

Vai mums par labu, lai atstāt 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, ja esat apmierināts ar kārtību un priekšmetus.Lūdzu, lūdzu, nav kuš, lai mūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, ja neesat apmierināts ar pasūtījumiem, bet atstāt mums iespēju, lai atrisinātu tā, lai jums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu tevi.Saņem Adrese Uzrakstiet savu vārdu, uzvārdu un mājas numurs jūsu piegādes adresi, kad jūs veicat pasūtījumu, jo Krievija ir jauns likums tagad, post office nebūs nosūtīšanas zemes gabalu, lai jūs, ja jums nav rakstīt vārdu un uzvārdu.Visbeidzot, mums nav jāuzņemas atbildība.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Kosmētikas Gadījumos
  • Zīmola Nosaukums: Clyine
  • Stils: Modes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • sieviešu ceļojumu kosmētikas soma: Kosmētikas soma
  • Forma: Spilvens
  • Slēgšanas Tips: rāvējslēdzēju
  • Modelis Tips: Cietie
  • Galvenais Materiāls: Poliestera

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Fate/stay night Anime Ilgi Somiņā ar Rāvējslēdzēju Modes Kosmētikas Gadījumos Gadījuma Ceļojuma Grims Soma Vīrieši Sievietes
€7.79 €5.45

(studentu kancelejas preces maisiņš/zīmuli gadījumā, iespiests ar anime figūras.tas ir piemērots jauniešiem, studentiem un anime fanu, arī diezgan dāvana jūsu draugiem.vairāk nekā 20 veidu mūsu veikalā izvēlēties!izmērs: 19*9.5*5 cm materiāls: poliesters & pu iepakojums: 1x anime studentu stacionāro maisiņš)

Izskatās arī
Dubultā Slāņa Neilona Kosmētikas Aplauzums Soma Modes Slapjš Sauss Atdalīšanas Svītru Korejiešu Stilā Ūdensizturīgs Āra
€16.61 €7.80

(materiāls: neilons dzimums: sieviete stils: fashion style krāsa: melns, sarkans, tumši zils, pelēks izmērs: 25*14*10cm(9.84*5.51*3.94 gadā) paketē iekļauts: tikai maisiņā 1gab. piezīme: 1. sakarā ar dažādām displeja uzstādījumi, reālu produktu, var būt nedaudz krāsu kļūda, 2. izmērs ir mērot manuāli, tur ir neliela kļūda, lūdzu, saprast,)

Izskatās arī
Āra Meitene Kosmētikas Soma Grims Soma Sieviešu Tualetes piederumi Organizators Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Kosmētikas Fashion Make up Pouch Gadījumā
€5.46 €3.49

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:oxford paketē iekļauts: 1pc izmērs:21*8*16cm konversija:1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms:atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko objektu. postenis pasākumam ar roku, tas varētu)

Izskatās arī
Ceļojumu Kosmētikas Soma Daudzfunkcionāls Uzglabāšanas Grims Somas Lielu Jaudu Sievietēm
€10.40 €5.19

(1297 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no izturīga pvc materiāla, connevient un izturīgs, lai izmantotu. kosmētikas soma saglabāt savu tualetes piederumi droši un viegli tiem piekļūt un tos izmantot, ātrāk un ērtāk. ietilpīgs pietiekami, lai uzglabātu jūsu ikdienas essentials un padarīt jūsu lietas sakārtotas. šīs sievietes kosmētiku,)

Izskatās arī
Havaju Salu Pludmales Sērfošanu Sieviešu Somas Gadījuma Dubultā Audekls Drukāt Ainavu Meitene Shopper Soma Dāma Tote Somas
€5.46 €4.37

(materiāls: audekls krāsa: bēša izmērs:33*37cm augstu diametrs plecu siksnas:21cm/8.28 collu (visas lietas, ko mēs pārdodam, ir filmēta reālā natūrā, bet gaismas un displejā ir atšķirīgas, lūdzu, ļaujiet mazliet krāsu kļūdas.) (visi mūsu produkti ir manuāli mēra.lūdzu, ļauj 1-3cm rokasgrāmata kļūda) sazinieties ar mums, ja jums ir interese par mūsu produktiem, un jums ir kādas problēmas ar to, jūs)

Izskatās arī
Blue Boy Suns Dachshund Pusdienas Vēsāks Tote Maisā par Darbu Skolā Ceļojumu Pusdienas Kaste ar Sānu Kabatas Ledus Pack
€9.13 €4.57

(materiāls : oxford audums izcelsmes valsts : ķīna kn : ķīna portatīvo alumīnija folijas biezāka siltumizolācija pusdienas soma 【materiāla aprakstu] aicina pusdienu soma ir izgatavota no augsta blīvuma oxford audums un biezu alumīnija foliju.tas saglabās jūsu pārtikas vēsā vai siltā apmēram 4 stundas.tas saglabā ēdienu svaigu un garšīgu.tā būs labāk, un svaigāku, lai iesaldētu ledus iepak. 【produktu)

Izskatās arī
Barney The Dinosaur 3 Rāvējslēdzēja Kabatas Sānos Sievietes Kosmētikas Maks, Soma Kabatas Biksītes Mazo Iepakojumu Vīriešu Zeķes Monētas Tīra Uzglabāšanas Atslēga
€10.07 €3.53

(materiāls:audekls izmērs:13.5x14.5cm iepakojums: 1x zīmuli soma attēls ir atsauces, ziņas, kas attiecas uz faktisko objektu.rāvējslēdzēja krāsa ir melna, ne zelta.visi rāvējslēdzēju somas ir mazliet diegu, ko var nogriezt ar sevi, ar šķērēm. tiem, kas rūpējas nepērk.)

Izskatās arī
Harajuku Stils Iepirkumu Grozs Modes Sexy Lūpām Modelis Sērija Plecu Somas Black Print Pircējs Dropshipping Audekls Tote Soma
€4.95

(produkta informācija stila audums: audekls izmērs: 40*40*25cm svars: 100g produkta apraksts materiāls: izgatavots no auduma, atkārtoti, bioloģiski, pārstrādājams, mīksta auduma roku vai plecu.lietošana: lielgabarīta tote soma skolas un darba, pludmales, nedēļas nogales izbrauciens un iknedēļas iepirkšanās.patiesībā, viņi var ērti izmantot visu.liela jauda: perfekta izmēra audekla maisā, lai noturētu jūsu)

Izskatās arī
William Morris Vintage Blue Vīnogulāju Ziedu Raksts Izolētas Pusdienas Somas Āra Piknika Portatīvo Vēsāks Siltuma Pusdienas Kaste
€16.60 €8.30

(【 dizains aprakstu] aicina pilnu drukāt. [materiāla aprakstu] pusdienu soma ir izgatavota no augsta blīvuma oxford audums ar modernizētām alumīnija folijas odere, kas ir hermētiskam, viegli tīrāms, un varat glabāt svaigu pārtiku uz ilgu laiku.pusdienas soma ar stingru rāvējslēdzēju, pastiprināta rokturi un labu amatnieku, izšūšanas un tā tālāk. viegls & lielu jaudu, locīšanas pusdienas)

Izskatās arī
Sieviešu Shopper soma Mīlu To, Ja Mēs, kas To Iespiesti CanvasTote Soma Harajuku Iepirkšanās Audekls Shopper Soma meitene Ziemassvētku Tote Pleca
€13.88 €5.41

(maksājums: pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm. sūtījumu: 1.sagatavošanas laiks:mums need3-5 darba daysto sagatavot savu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 2.lūdzu, doublecheck jūsu addresswhen jūs rakstīt pack24.lv,ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis tos, lūdzu,)

Izskatās arī
Super Jūrnieki Mēness Siltuma Izolācijas Pusdienas Somas Tokijas Pilsētas Gaismas Resuable Pusdienas Tote Āra Kempings Ceļojumu Maltīti Pārtikas Kastē
€16.62 €8.31

(【 dizains aprakstu] aicina pilnu drukāt. [materiāla aprakstu] pusdienu soma ir izgatavota no augsta blīvuma oxford audums ar modernizētām alumīnija folijas odere, kas ir hermētiskam, viegli tīrāms, un varat glabāt svaigu pārtiku uz ilgu laiku.pusdienas soma ar stingru rāvējslēdzēju, pastiprināta rokturi un labu amatnieku, izšūšanas un tā tālāk. viegls & lielu jaudu, locīšanas pusdienas)

Izskatās arī