Cena €2.45 €2.89

Pilns apraksts

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu

Daudzums: 1gb

Krāsa: kā parādīts attēlā

Materiāls: Tērauds

Visa Izmērs:13.2x9.5cm

Paziņojums:

1. Jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet starpība 1-3cm.

3. Paldies par jūsu sapratni.

Specifikācijas

  • Izmērs: As the picture show
  • Materiāls: Tērauda un metāla
  • Piegādes Avots: Ķīnas Rūpnīcas Ražošanas
  • Izmanto: DIY albums papīra amatniecība
  • Modelis Tips: Arhitektūra, Chirstmas
  • Modelis: Kā rādīt attēlu
  • Produkta Tips: Griešanas Mirst
  • Modeļa Numurs: EZ-14-1
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Krāsa: Kā rādīt attēlu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunas Ielidošanas Laternu Mēness Ebony 5" Maināmu Adatu Komplekts - Mantojums (10 adatu izmērs 3.0 mm-8.0 mm))
€313.95 €235.46

(t viņš mantojums maināmu adatu komplekts satur 10 pāriem 5 adatu padomus. adatu uzgaļi ir izgatavoti no mūsu visdārgākais šķidrā zīda gatavo melnkoks koka, kas nodrošina gludu slīdēšanu visiem dzijas veidiem.ar 24k pārklājumu misiņš savienotājs nodrošina vienmērīgu pievienoties starp vadu un adatu padomus, kas ir perfekti veidota, lai atvieglotu adīšanu. komplekts ar 10 pāriem 5 maināmi)

Izskatās arī
1gb Sirds Formas Ziedu Izšuvumi Aplikācijas Ielāpus Apģērbu Dzelzs Uz Plāksteris Aplikācijas Uz DIY Modes Apģērbi Jakas
€0.57 €0.40

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes spilgtas krāsas,modes un īpaša dizaina liels šūt to par savu, audums,jaka,jean,cepure,t-krekls un utt ne tikai var būt plāksteris, bet arī var būt atdzist apdare materiāls: audums krāsa: kā attēlā izmērs: apm. 19cmx21cm paketē iekļauts: 1 x plāksteris piezīme: 1.lūdzu atļaut 0.5-1.0)

Izskatās arī
100g/bumbu Šenila Adīšanas Dzija Mīksta Ledus Sloksnes Līnijas Kokvilnas Dzija DIY Vilnas Dzija, Roku Adīšanas Šalle Biezas Vilnas Dzijas Vairumtirdzniecība
€3.84 €2.11

(100g/bumbu šenila adīšanas dzija mīksta ledus sloksnes līnijas kokvilnas dzija diy vilnas dzija, roku adīšanas šalle biezas vilnas dzijas vairumtirdzniecība. nosaukums: rupjas vilnas pavedienu skaits: 1ply (rupjas vilnas) tips: sajaukta pavedieni svars: 100 g ± 5g adatu atbilstošus ieteikumus: 1. ieteicams izmantot stick adatas no 8 mm vai biezāka par šalles 2.)

Izskatās arī
Izturīgs Handcrafts Adīšanas Stelles Ideāls Adīt cm/3,5 collas, Cepure, Zeķes
€3.98 €2.15

(apraksts: kārtu adīšana, stelles komplektā ietilpst 1x stelles, 1x tamborēšanas āķa, un 1 plastmasas gabals izgatavotas no augstas kvalitātes abs plastmasas materiāla ar gludu apaļas malas - izturīgs, izturīgs un viegls 9cm/3.54 mini stelles , viegli darbību, ideāls iesācējiem/students vai plusi noņemamas apļveida stelles nebūs krist ārā, bet draudošo, tas ir viegli izmantot,)

Izskatās arī
(1 Metru/pack)50mm Pom Lodveida Pušķis Mežģīnēm no Kokvilnas Auduma Lentas Bohēmijas Stila Apģērbu Šūšanas Materiāliem, Roku darbs Amatniecības Piederumi
€2.19 €1.31

(nosaukums:pommel mežģīnes materiāls: kokvilna platums: 50mm garums: 1meters/daudz lietošanas:bohēmijas stila apģērbu diy šūšanas roku darbs materiāli, seaside brīvdienas, apģērbu dizains, apģērbu ražošana, mājas dizains, aizkaru ražošana, kleitas, cepures, utt.)

Izskatās arī
Plastmasas Līnijas Pēc Šujmašīnu Accessorie Rīks Šūšanai Datu Gaismas Spilgtumu Manuālo Mērījumu Novirze
€0.18 €0.13

(funkcijas: *strādā ar visiem šujmašīnas ar augšpusē uzstādīts spole taurētājs. *ja jūsu spole taurētājs nūjas no augšas savu šujmašīnu, kā tālāk, šai spolei pin darbosies! *viegli lietot un augstas kvalitātes specifikācija: *iepakojuma izmērs: aptuveni 7*3*3cm *materiāls: plastmasas *stils: vienkārši iepakojuma saturs: 1*šujamos)

Izskatās arī
200Pcs Jutos Sirds Plāksteri Izšūšana Šūšanas Aplikācijas Jutos DIY Amatniecības Centrā Dekori
€8.14 €3.99

(apraksts jūs meklējat praktisku un dekoratīvu sirds aplikācijas?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama sirds aplikācijas matu klipus?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu jutos sirds plāksteri matu klips ir piemēroti jūsu vajadzībām.tā ir laba izvēle jums. funkcijas -krāsa:sarkana -materiāls:filcs -izmēri:2.30x2.30x0.10cm/0.90x0.90x0.04in - maigu un izsmalcinātu, šie)

Izskatās arī
DIY izšūšanas komplekti iesācējiem apdrukāta Auduma Lentes Cross Stitch ar hops roku darbs šūšanas māksla, amatniecība, Mājas Piederumi
€26.01 €13.01

(daudzums:1 gabals iepakojums saraksts: audekls, diegi, zīmējumi, adatu bambusa hops izmērs: 20cm / 25cm/ 30cm diy izšūšanas komplektu, nepabeigts. dažādi modelis ir atšķirīgs izmērs!!!)

Izskatās arī
Abpusējs Lentes Modes Skaidrs, Lentes Modes Noslēpumi Double-Stick 50GAB Neredzams Un Skaidrs Lenti Līmes Visiem Ādas Tipiem
€6.47 €3.24

(kleita ar pārliecību, ar mūsu abpusējo līmlenti par modes.šo lenti stingri ievēro apģērbu un ādu, saglabājot jūsu tērpiem vietā.tas ir plāns un ērts, lai jūs nejustu to, vai skatīt to.vai jums ir nepieciešams to backless, strapless, vai zemu-cut stilu, mūsu lentes var apmierināt dažādas drēbes. produkta nosaukums: anti-light uzlīmes materiāls: pet caurspīdīga līme atribūts:)

Izskatās arī
Prieks svētdiena iespiests Cross Stitch Komplekts Viegli Modelis Aīda Zīmogu Audums Izšūšanas Komplekts-Kaislīga Deja
€31.11 €18.66

(apraksts : kanvas izmērs:32cm x 56cm(14ct) 41cm x 71cm (11ct) (nav ārpus kadra) iepakojuma saturs : izšūt audumu ×1 izšūt pavedieni ×1 izšūt adatu ×2 projekts x 1 piezīme:(nav ārpus kadra) piezīme: 1. šī ir diy izšuvumi rīku komplektu, jums ir nepieciešams, lai darīt savu izšuvumu. 2. ja esat iegādājies 14ct cross stitch, izmantojiet)

Izskatās arī
1 Komplekts DIY Gnome Materiāls Rūķis Pieņemšanas Bārdu Piederumi Rūķis Bizītes Aksesuārus DIY Piederumi
€13.95 €7.25

(apraksts vai jūs meklējat kādu diy gnome materiāls?mūsu produkts būs laba izvēle.veikti ar smalkām meistarība un koksnes un poliestera materiālu, tas ir lielisks izturību un praktiskumu.pieskarties un izsmalcinātu izskatu dos jums labāku pieredzi.padarīt lelles, lai izrotāt savu istabu vai brīvdienu rotājumi. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks, poliesteris -)

Izskatās arī
13cm plata Multi Layer Blīvs Pinums 3D Mežģīņu Auduma DIY Drēbes/ Home Apdares Materiāls, SC484
€25.81 €21.94

(motīvs: 1. aptuveni 13c m, 1inch=2.54 cm, novirze: 0-3cm). 2. pieejama krāsa:balta/rozā/zilo /zaļo pupiņu lūdzu atļaut krāsu atšķirība starp monitoru parādīja un faktisko objektu.pakete ietver: 1meter/daudz (vairāk pasūtījums tiks nepārtrauktām))

Izskatās arī
10Pcs Ērti Šūšanas Piederumu Plastmasas Nodiluma izturīgas Remonts Fiksētu Rīku, Šūšanas Pogu Needleless Pogu Ātri Pogu
€3.70 €2.03

(tas ir piemērots visu veidu pogām un jebkura veida audums, tā darbojas, piemēram, neilona kaklasaiti. tas izslīd cauri zem auduma, to caur pogu caurumiem un tas nofiksējas savu mazo zem auduma. jūs varat labot caurumus jebkura veida audums vai bez vītnes.jūs varat piešūt pogu ietvaros minūtē, izmantojot mazāk . spēcīgs un izturīgs, ideāli piemērots metāla pogas.jūs varat ņemt to ar)

Izskatās arī
5/8 collu Reizes Vairāk Elastīgās IENAIDNIEKU tīkla iespiesti lenti ap galvu stiprināmas matu joslā diy apdare vairumtirdzniecības OEM B141
€5.36 €3.22

(galā visi, min pasūtījums ir 10 dolāru mūsu veikalā,jūs varat samaisa objektus;ja pasūtījums ir mazāks par 10 dolāriem,pls jāmaksā papildu 1.49 dolāru kuģniecības maksa par ķīnas ziņu.saites zemāk,tikai maksāt vienu: paldies par sadarbības! produkta lietošana: pieteikums plaši izmanto galvu,dāvanas, iesaiņošana,ziedu arkas,soma, string,rotaļlietas,apavi,mājas)

Izskatās arī
110V/220V Elektriskā Auduma Ziedu Maker Mākslīgā Auduma Ziedu Veidošanas Rīks, Regulējams Temperatūras DIY Ziedu Lapu Gludināšanas Līdzeklis
€68.15 €46.35

(funkcijas: ★【temperatūra regulējama] aicina: 150-250℃ var regulēt, slēdzis ir atzīmēti ar temperatūras vērtība, viegli izmantot. ★【ātra uzsildīšana] aicina: auduma ziedu maker izmanto divslāņu pastiprināta iekšējā kodola, kas uzkarst ātrāk un drošāk izmantot. ★【17 darba vadītāju] aicina: dažādas darba vadītāju, patvaļīgi saskaņojot, var apmierināt dažādas vajadzības)

Izskatās arī
Dzīvniekiem 5D Diy Dimanta Glezna krustdūrienā komplekti Krāsains Kaķis Pilnu Kvadrātveida Dimanta mozaīkas Izšuvumi mājas apdare ダイヤモンドアート
€25.19 €15.11

(dimanta izšūšanas darbi ar dimanta mozaīkas izšuvumi krustdūrienā tējas rhinestones kausa sienas uzlīmes grozā komplekti izšūšanai dzijas attēlu auduma dimanta mozaīkas foamiran dimanta glezniecības ainu rhinestones gleznas rhinestones 5d diy dimanta krāsošana dzīvniekiem, zirgu, kaķu krāsu kvadrātveida dimanta izšuvumi krustdūrienā komplekts dimanta krāsas pilna izšuvumi (z501i329) izmēri:)

Izskatās arī
Reljefs Malas, Pauguri un Nogāzes Zeltīts Dāvanu Rāmis Izgriezt Sniegpārslas Svītru Laukumā Štancēšanas Metāla Griešanas Mirst Layering Veidnes
€4.70 €3.34

(ja jums atrast produktu salūzis vai pazudis, ja saņem paku, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums. mēs vienmēr dod jums apmierināts rezultāts ! produkta apraksts: tips:miris:šabloni:karstā folijas stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 1gb nomirst:metāla, tērauda ar z4297-nomirst: koka trijstūri kraušanas pelējuma komplekts nāk ar 11 dažāda izmēra)

Izskatās arī
7/8" 22mm,1" 25mm,1-1/2" 38mm,3" 75mm Pateicības Karikatūra Raksturs iespiesti Grosgrain Lente partijas apdare X-01309 10 Metri
€6.89 €4.83

(kuģniecības (piezīme) a: lai 7usd ,mēs bezmaksas kuģi, izmantojot 4px singapūra pastu om pro vai parasto pastu ķīnas mazo pakešu plus ,tas aizņem aptuveni 15-30 darba dienu ieradās(neskaitot brīvdienas); b: lai> 7usd ,mēs bezmaksas kuģis pa pastu ķīnas reģistrēta gaisa pastu vai pack24.lv standarta kuģniecības ; kuģi uz asv, izmantojot epacket ; c: ja pasūtījuma > 150usd ,mēs bezmaksas)

Izskatās arī