Cena €8.99 €12.84

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Interjers: Interjera Slots Kabatas, Mobilo Telefonu Kabatā, Interjera Rāvējslēdzēja Kabatas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Ārpuse: Cietā Soma
  • Forma: Satchels
  • Cietība: Mīksts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Puse
  • Stils: Ikdienas
  • CN: Zhejiang
  • Galvenais Materiāls: TPU
  • Modeļa Numurs: xb0068
  • Izcelsmes Vieta: ZHE JIANG Province, ZHE JIANG Province
  • Slēgšanas Tips: rāvējslēdzēju
  • Modelis Tips: Cietie
  • Oderes Materiāls: Poliestera

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Klaiņojoši Bērni Mugursoma Zēni Un Meitene Modes Korejiešu Stilā SchoolBag Mochila Studentiem Rucksuck Skolas Somas Meitene, Ceļojumu Mugursomas
€47.59 €23.79

(mugursoma informāciju izmērs: 31cm(garums) * 14cm(platums)*42cm(augstums) svars : aptuveni 450g dzimums: unisex iepakojuma saturs: 1 mugursoma mugursomas attēlu klaiņojoši bērni mugursoma zēni un meitene modes korejiešu stilā schoolbag mochila studentiem rucksuck skolas somas meitene, ceļojumu mugursomas)

Izskatās arī
3/5PCS 12cm ādas Grunts Pamatnes ar Iepriekš urbti Caurumi Adīšanas DIY Maku Rokassomu, Pleca Soma, Tamborēšanas Piederumi
€6.93 €4.37

(funkcija: 100% brand new materiāls: pu+cinka sakausējums krāsa: kā attēlu iepakojums: 3/5gab izmērs: vienu diametrs 12cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto)

Izskatās arī
Pu Ādas Underarm Soma Universāls Ķēdes Tīrtoņa Krāsu Crossbody Soma Pleca Soma Sievietēm
€15.68 €9.88

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. vienuma tips:underarm soma materiāls:pu izmērs:30.5*27*9cm krāsa: kā parādīts attēlā paketē iekļauts: 1 x soma underarm piezīme: 1. tur ir 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu.lūdzu, pārbaudiet izmēru uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci. 2. lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības)

Izskatās arī
Pātagot Plecu Somas Sieviešu Mazu Rokassomu Īstas Ādas Soma Crossbody Pakotnes Dāmas Oriģinalitāti Luksusa Dizainers Maisā Markas
€46.52 €23.26

(piezīmes 1. tā ir īsta āda?atbilde ir 100% garantēta ādas. 2. kvalitāte garantēta, pie šādu lētu cenu?atbilde rūpnīcas tiešā tirdzniecība ir laba, un lēti, 3. pasūtījumu pirms 0:00, ka diena būs piegādāta pēc iespējas ātrāk)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Vīrieši Sievietes Plecu Messenger Bag Maziem Pārrobežu Ķermeņa Tālruni Somā Ūdensnecaurlaidīgs Viegla Zilā, Pelēkā, Melnā, Sarkanā M0910
€26.24 €8.52

(produkta funkcijas .materiāls:neilons .izmērs aptuveni 21cmx4cmx22cm .iekšā ir labi, kas izklāta ar izturīga auduma lietošana:messenger soma,plecu soma piegāde 1.bezmaksas piegāde pa pastu ķīnas gaisa pastu, lai gandrīz visas pasaules.tas prasīs apmēram 15-30 dienas ierodas, lai lielākā daļa valstu, dažās valstīs, piemēram, krievijā, brazīlijā utt., tas prasīs)

Izskatās arī
Studentu Mugursoma Vīriešu Un Sieviešu Studentiem, Lielas Ietilpības Augstas Skolas Skolēnu Mugursoma, Personalizētu Pielāgojumu Mugursoma
€11.85 €10.78

(studentu mugursoma vīriešu un sieviešu studentiem, lielas ietilpības augstas skolas skolēnu mugursoma, personalizētu pielāgojumu mugursoma izmēri maisiņā : aptuveni 45*32*15cm piezīmes: pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna uzstādījumus, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā. lūdzu atļaut nelielas izmēru atšķirības dēļ rokasgrāmata mērījumi. ***ievietojot)

Izskatās arī
Klimpa Formu Pleca Soma, PU Ādas Underarm Somas Modes Maku Sievietēm Sieviešu
€6.60 €4.15

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! dzimums: sieviešu materiāls: pu izmērs: kā attēlā stils: modes tendence paketē iekļauts: 1x soma laipni atzīmēja: 1.maz smarža ir normāli.lūdzu, liekot to ārā uz pāris dienām, smarža pazudīs. 2.lūdzu atļaut maz krāsu atšķirība sakarā ar citu fotokameru vai apgaismojuma apstākļos. 3.lūdzu atļaut)

Izskatās arī
Skaisti Underarm Soma Mirdzēt, lai Rhinestone Crossbody Soma Pleca Soma Vakara Soma Somā, lai Maskēta Puse
€4.47 €2.72

(334 funkcijas: ootdty ar rhinestone materiāls: šajā crossbody soma ir izgatavota no pu materiāla, dzirkstošais apdare ir un uzkrītošā saskaņā ar gaismu, kas var dižoties jūsu eleganci. vienā interjera zipped kabatas: izstrādāta ar vienu mazo, iekšējo slots, sieviešu rokassomas var turēt lielākā daļa no jūsu nozīmīgus objektus, piemēram, bankcards, kredītkartes un vadītāja apliecība,)

Izskatās arī