Cena €5.08 €10.17

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.Izsmalcinātu Izskatu: Tas Halloween galvas funkcijas pērlītēm un ķēdi, pievienot rotājumi, kas noslēpumainību un skaistumu jūsu izskatu.Galvaskausa un palmu rotājumi radītu unikālu gotikas stilu, kas izceļas no pūļa.

2.Ērti un Elpojoši: Izgatavota no mīksta mežģīņu auduma materiāla, tas Halloween galvas stīpa ir viegls un nav viegli aizķerties matus, sniedzot jums mājīgu un svētku sajūtu.

3.Viegli Valkāt: Šajā Halloween galvas ir piemērota visiem, ar regulējamu izmēru, kas der lielākajai daļai vadītāju.Jūs varat arī izmantot to kā apkakles apdare vai kaklarotu, pievienojot vairāk jautrības, lai jūsu tērpu.

4.Universāls Aksesuārs: Vai jūs vēlaties, lai saģērbt kā ragana, velns, vai nūja, ar šo galvu pabeigt savu izskatu.Tas ir ideāls Halloween lomu spēles, festivāli, teātra izrādes, maskēta, un vairāk.

5.Ideāli Klāt: Halloween mežģīnes galvas stīpa ir ideāla izvēle pulcēšanās un rotājumi.Tie ir lieliska dāvana draugiem, kaimiņiem, un ģimenes, un ir populāri starp bērniem un pieaugušajiem.

Apraksts:

Get gatavs spokoties jūsu maskēties puse ar šo izsmalcinātu Halloween mežģīnes galvu!Kas ar mīkstu drāniņu, kas mežģīņu materiāla, tas galvu ir viegli valkāt, un būs pievienot touch of spookiness, lai jūsu ģimenes Halloween kostīms.

Specifikācija:

1. Nosaukums: Halloween Galvas Stīpa

2. Materiāls: audums+PP+metāla

3. Izmērs: ~ 30*12.5 cm/11.81*4.92 gadā

4. Svars: apmēram 50g

Iepakojuma Saraksts:

Halloween Mežģīnes Pieres Galvu*1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Halloween Galvas Stīpa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Elektroniskā: no
  • Raksts: tīrtoņa krāsu
  • Godu: Halloween

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

24 Ruļļi Ziemassvētku Lentes Santa Sniegpārslas Modeļi Pieaugušajiem Bērniem DIY Dāvanu Iesaiņojuma Albums Maskēšanas Lentu
€3.76 €2.52

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: daudzums: jūs saņemsiet 24 ruļļi, lentes; platums katrā roll ir par 0,6 cm un garums ir 78.74 collas; uz katru modeli, katrs rullis ir dažādas un daudzumu ir pietiekami, lai atbilstu jūsu vajadzībām, dažādiem gadījumiem. materiāls: izgatavots no videi draudzīga papīra, kas var pārraut ar rokām, bez vajadzības izmantot citus)

Izskatās arī
Liela Sirds Formas Fona Sienas Balonu Mīlestību, Folija Baloni, Kāzu Dekorācijas, Dzimšanas Dienas Svinības Piegādēm, Foto Aksesuārus, Dāvanas
€1.86 €1.19

(funkcijas: baloni ir izgatavoti no alumīnija folijas materiāls, izturīgs un atkārtoti. uzspridzināt vienmērīgi un zīmogs cieši, kad riepa. var būt piepildīta ar hēliju pie jūsu vietējā veikalā vai izmantot salmus, lai aizpildītu ar gaisa par savu. pārsteidz mīļoto ar šiem baloniem par kāzām. piemērotas valentīna dienai, jubilejai, kāzas, saderināšanās, dzimšanas)

Izskatās arī
Komplekts 2 Ziemassvētku Rotājumi Ziemassvētku Pildījumu Gingerbreads Cilvēks Rotājumi
€30.85 €16.66

(funkcijas: ootdty paaugstina jūsu svētku dekoru ar šiem plīša rotājumi, ideāli piemērots ziemassvētku rotājumiem.izgatavots no izturīga poliestera un kokvilnas, tie piedāvā ērtu pieskārienu un ilgstoša kvalitāte. šie rūpīgi izstrādāts plīša rotājumi iezīme sarežģītas detaļas un reālas izpausmes.to kvalitāte, meistarība, kas nodrošina ilgstošu lietošanu, padarot tos vērtīgs)

Izskatās arī
Augstspiediena Mazgātājs Adapteris Metriskās Adapteris Daļas 1 Gab 4500 PSI Piederumi Piederumi M22 15mm Vīriešu Vītne Izturīgs
€1.00 €0.60

(funkcijas: brand new augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai izturība m22 15mm vīrietis, lai m22 14mm sieviešu metriskās adapteris augstspiediena mazgātājs misiņš konvertēt metriskās m22 15mm vīriešu vītne m22 14mm iekšējo vītni.m22 15 mm savienotājs elektriskā universālā augstspiediena mazgāšanas iekārtu savienotājs savieno barošanas)

Izskatās arī
Sīkdatni Griezēji Ziemassvētku 8pcs Ziemassvētku Cookie Veidnes Festivāla Tēmu Cepumu Kuteris Christmas Snowflake Pattern Vienu klikšķi
€10.98 €5.49

(nokļūt svētku gars ar šīs sezonas ziemassvētku sīkdatni griezēji!kas ar pp materiāla, tos ir viegli izmantot, un pat vieglāk tīrīt.ideāls, lai radītu burvīgs ziemassvētku rotājumi un amatniecību, vai pievienot dažas jautri, lai jūsu kūka pildījumu. specifikācijas: produkta nosaukums: sniegpārslas cookie cutter materiāls: pp daudzums: 8pcs die griešanas augstums:)

Izskatās arī
Halloween Salvešu Gredzenu Galvaskausa Spooky Smaidošas Sejas, Ķirbju Drukāt Ilgi Pušķis Lielas Krelles, Elastīgās Virves, Salvešu Turētājs, Svētku Dekori
€1.13 €0.45

(halloween salvešu gredzenu galvaskausa spooky smaidošas sejas, ķirbju drukāt ilgi pušķis lielas krelles dekoru krāsains dekoratīvās elastīgās virves salvešu turētājs uzlabot jūsu halloween puse ar šo gudrs un spooky autiņu gredzeni. izveidot interesantu un pārsteidzošu atmosfēru, lai viesi, ar šo uzkrītošā halloween rotājumi. lielisks papildinājums, lai halloween pusēm, haunted)

Izskatās arī
1 Gabals Halloween Āra Apdare, LED Roating Gaismas Spider Joslā Mājas Puse Dekori ASV Plug
€77.08 €59.35

(nosaukums:halloween piepūšamās rotājumi built-in led gaismas: build-in spilgtu gaismu, kas spīd tumsā, radot ļoti svētku un biedējošu atmosfēru, tuvojas jūsu acīm, no pirmā acu uzmetiena. viegli uzstādīt: uzpūst uzspridzināt halloween rotājumi, kamēr ir pietiekami daudz gaisa iekšā.tad noteikt to zemes ar likmēm, lai saglabātu stable.zip uz augšu apakšējo rāvējslēdzēju, lai izvairītos)

Izskatās arī
100 Gab. Kokvilnas Piepildīta Kartona Papīra Zelta Rotaslietas Kastes Dāvanu Lietā #11, 2 1/8 x 1 5/8 x 3/4 Collas, Zelta Krāsā
€31.71 €28.22

(krāsa: zelta,sudraba,spīdīgs krīklis zilā,melns virpulis,damask iespiests brūnā,melns matēts gadījumā:līgavas dušas, mātes diena, kāzu, ziemassvētku, izlaidums, jubileja, dzimšanas diena, halloween, pateicības, valentīna daybridal duša, mātes diena, kāzu, ziemassvētku, izlaidums, jubileja, dzimšanas diena, halloween, pateicības, valentīna diena kartona kastes, papīra kastes)

Izskatās arī
Kāpšanas Augu Režģis Ziediem, Augiem Atbalsta Karkasa, Dārza Tomātu Atbalsta Būri DIY Ziedu Vines Pods Stāv Augu Turētājs
€20.89 €10.44

(materiāls: plastmasa savienotājs standarta vītne: bez savienotājs 1pc tornis obelisks, dārza režģiem augu atbalstu kāpšanas vīnogulāju un ziedi stāv, viegls augu tornis, kas ir eiropas stila atbalsta rāmis kāpšanas vīnogulāju balkons ziedos stāvēt gardenin lai apraksts piegāde: 1.mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.)

Izskatās arī
Pieaugušo Cosplay Sexy Maska Flirting Sejas Maska Kapuci Galvā Vāciņu, Lai To Atvērtu Muti Pilnu Acīm, Sejas Segtu Galvassegas Clubwear
€5.29 €3.60

(pieaugušo unisex patentu ādas sejas maska kapuci galvā vāciņu, lai to atvērtu muti pilnu acīm, sejas segtu galvassegas klubs valkāt cosplay komplekts ietver: 1gb pieaugušo galvas maska stāvoklis: jauns bez birkas materiāls: 100% lakāda funkcijas: izgatavots no kvalitātes lakādas, nav toksisks, ūdensizturīgs, izturīgs un atkārtoti. kapuces, sejas maska, kas tikai)

Izskatās arī
36 Gabali Halloween Dekorēšanai Kulons Koka uz dzīvojamo Istabu, Dārza
€10.87 €5.54

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: halloween dekorēšanai kulons ir izgatavotas no augstas kvalitātes koka materiāla, uzticamas kvalitātes un izturīgas. 【halloween dekorēšanai] aicina: halloween piekārtiem rotājumi pieņemt dažādu dizainu, piemēram, ķirbju lampas, un kaķi, utt., lai palīdzētu izrotāt savu vietu un pievienot spēcīgu svētku atmosfēru, lai jūs. 【pakete)

Izskatās arī
Pateicības Turcija Poda Dekoru Turcija Koka Dārza Dekori Pateicības Turcija Centerpieces Turcija Poda Dekorēšana Ievietot
€27.26 €13.63

(ar šo adorable turcija poda dekori, jūs varat padarīt savu puķu pods vairāk svētku.tā ir turcija no galvas un daudz krāsains un reāli spalvas.spalvu pasākumi 25*9*2cm, un ir asu koka nūju apakšā, ko var viegli ievietot ar augsni.materiāls ir ilgmūžīgs, un nav izbalināt vai deformēt viegli.brīnišķīgs papildinājums jūsu pateicības svētki. specifikācija: nosaukums: pateicības turcija poda)

Izskatās arī
Akrila Krāsas Logu Apdare, Kā Arī Auto Kulons Rudenī Dekori Un Triks Vai Treat Grupa Piederumi Halloween Tēmu Kulons
€3.69 €2.29

(aizzīmju punktiem: 1.izturīga un skaista: šie ķirbju rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes akrila materiālu, kas ir skrāpējumiem izturīgs, nav viegli deformējas, un nodiluma izturīgs, nodrošinot produkta kalpošanas laiku un estētiku. 2.sakārtota ķirbju art: šie ķirbju rotājumi līdzeklis double-sided augstas izšķirtspējas druka, padarot modeli, ķirbju vairāk spilgts un reālistisks.viņi)

Izskatās arī
AIBIIN Izlaiduma Fotogrāfijā Fona Klases 2024. gadam Balli Grad Mirdzēt Fons Partijas Apdare Absolventi Portrets Photozone
€48.95 €29.37

(izlaiduma fotogrāfijā fona klases 2024. gadam balli grad mirdzēt fons partijas apdare absolventi portrets photozone)

Izskatās arī
40CM Halloween Skelets - Halloween Pilna Ķermeņa Skeleta Kauli Halloween Dekorēšanai
€12.80 €7.04

(produkta nosaukums: halloween 40cm mazs skelets skelets produkta svars: apmēram 120 g uz vienu vienību materiāli, ko izmanto: plastmasas pe produkta izmērs: 40cm augsts, 12cm plata, 5.5 cm biezs)

Izskatās arī
Konteineru Ziemassvētku Plastmasas Konfektes Rotājumi, Ābolu Kastes, Vāki Dod Priekšroku Burkas Kastē Puse Dekori Rotas Formas Bērniem Koka
€10.76 €5.49

(apraksts unikālas formas kastes ir izgatavotas no plastmasas materiāla.spilgtas krāsas un jautri formas ir pilns ar ziemassvētku vibrācijām.piemērots lietošanai kā svētku rotājumi.mazo un pārnēsājamo, jūs varat ņemt to visur.delikāts kastes ir ideāli piemērots ziemassvētku, boutiques, veikali, mājas, un vairāk.arī veikalā, dažas konfektes, šokolādes konfektes un cepumus, un pēc tam dot viņiem,)

Izskatās arī
Jauns Caurspīdīgs Openable Plastmasas Ziemassvētku Rotājumi Bumbu Pārredzamu Nieciņš Apdare Dāvanu Kastē 3CM
€6.05 €3.02

(produkta nosaukums: dekoratīvais caurspīdīga bumba mērķis: ziemassvētku rotājumi bumbu pārredzamu nieciņš apdare dāvanu kastē krāsa: caurspīdīgs materiāls: abs izmērs: 3cm iepakojuma saturs: 10 * apaļas caurspīdīgu bumbu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu)

Izskatās arī
Elegants Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Kulons Dekoru Lieliska Dāvana Bērniem M6CE
€2.49 €1.99

(funkcijas: ootdty mūsu ziemassvētku eglīšu rotājumi ir jābūt, lai pievienojot svētku pieskārienu jūsu brīvdienu dekori.ar savu skaisto dizainu un vieglu materiālu padara ideāls papildinājums jebkuram ziemassvētku eglīte. izstrādāts no kvalitatīviem materiāliem, mūsu ziemassvētku eglīte apdare ir izturīga un ilgi kalpo.tā pievienot šarmu uz jūsu mājās un ir pārliecināts, lai)

Izskatās arī
Sieviešu Viduslaiku Ādas Dubultā Mataste Jostas Vintage Karavīrs Dubulto Zobenu Maksti Cosplay Vidukļa Piederumi
€35.14 €17.57

(1. izmanto videi draudzīgas pu āda, spēcīgs un izturīgs. 2. piemērots fotoattēlu dzīva (reālās dzīves lomu spēles), lomu spēles, , , drāma, aksesuārus un vēstures reenactment. 3. regulējams izmērs: free size, valkātājs var pielāgot izmēru. 4. piemērots grupa: var saskaņot ar jebkuru retro apģērbs, piemērots vīriešiem un sievietēm, regulēšana.krāsa:: brūna materiāls:pu iepakojuma saturs: 1 x viduslaiku)

Izskatās arī
Jauni Ziemassvētku Rotājumi Trīsdimensiju Punduris, Koka Apdare, Mājas Atmosfēra, Apdares Auto Darbvirsmas Apdare, Istabas Dekori
€9.71

(par dažiem jautājumiem q:vai es varu atcelt pasūtījumu vai mainīt adresi pēc pasūtījumu? a:lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums informācija ir pareiza, pirms paymet, ja maksājums izdarīts, jūsu pasūtījums tiks nonākt pārvadāšanas sistēma automātiski, tad nevar atcelt vai mainīt savu pasūtījumu informāciju. q:kad jūs kuģa iepakojumā, lai uzzinātu, kas piegāde metodi)

Izskatās arī