Cena €5.41 €10.83

Pilns apraksts

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Personalizētu siksna ar šo rafinēta nomaiņa rokas joslā.Skatīties NAV iekļautas.

Premium metāla materiālu ar mērenu maigumu un soda amatniecības padarīt to ērti valkāt un izturīgs.

Modes dizains, ērti valkāt.

Izstrādātas ar iebūvētu adatas, viegli uzstādīt un noņemt

Piezīme:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Iepakojumā Ietilpst: 1* Nomaiņas Watchband (Skatīties nav iekļauts)

Specifikācijas

  • Veids: Pulksteņu Siksniņas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: PINSENDA

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Lādētājs Smartwatch Uzlādes Doks Stāvēt Stacijas Uzlādes Adapters Piederumu
€13.59 €8.15

(apraksts: materiāls: šī smart skatīties lādētājs izmanto alumīnija sakausējuma kā materiālu, kas ir pret nodilumu izturīgs un var tikt izmantots ilgu laiku. portatīvo: tas alumīnija sakausējuma smartwatch uzlādes doks ir mazs un viegls, tāpēc, ka jums var likt savā kabatā, kad jūs iet ārā. grozāms: portatīvo smart skatīties lādētājs ir paredzēts pagriezt tā, ka jūs varat to)

Izskatās arī
par galaxy skatīties 46/42mm Rīku Dockstation Portatīvo Strāvas Adapteri Lādēšanas Doka Stacijas USB Kabelis
€11.99 €5.99

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas padara jūsu gudrai skatīties uzlādes kļūst ērtāk. kompakts un viegls dizains ,ērts, ceļotājiem un biznesa lietotājiem magnētiskā adsorbcijas funkciju, kas nav viegli krist, tāpēc, ka jūsu skatīties drošāk. maza svara, kompakts izmērs, viegli pārnēsājams, jo īpaši ērtu ceļojumu un)

Izskatās arī
uhgbsd Balts Sieviešu Skatīties Joslas Huawei Skatīties 2 Classic GT 3 42mm Pro Keramikas 43mm 20mm Keramikas Siksna
€177.21 €168.35

(iepakojuma saraksts : 1 * siksna (neskaitot skatīties) produkta iespējas: keramika ar fāzes maiņas toughening un mikro plaisa toughening, tāpēc ir augsta izturība un stingrība, kas pazīstams kā keramikas steel , cirkonija keramika ir šādas īpašības: 1, keramikas cietība tuvu dabiskiem dimantiem, vieglāks nekā metāla, ar nodiluma, nemaina krāsu un citu gem īpašības; 2,)

Izskatās arī
Sākotnējo Magnētisko Bezvadu Lādētājs Apple Skatīties 8/6/5/7 Ultra USB C Tipa Ātrās Uzlādes Kabelis priekš iwatch Sērija 8 7 6 3 5 4 2
€7.62 €0.45

(funkcijas: produkta nosaukums: lādētājs apple skatīties produkta apraksts: piemērots apple skatīties lādētāju, ar spēcīgu adsorbcijas spēju, viena pieskāriena maksas, jebkurā laikā, jebkurā vietā izmantot. specifikācija:svars 18g izmērs :kopējais garums: 102 .8cm/40.47 gadā, no kuriem kārta daļa * 2.8 * 2.8 * 0 .8cm/1.10*1.10*0.31 materiālu abs, uzlādes strāva 5v-1a paketē)

Izskatās arī
Augsta Precizitāte XRF Rokas Sakausējuma Metāla Analyzer
€22 645.51

(augsta precizitāte xrf rokas sakausējuma metāla analyzer produkta apraksts 1.lietošana : jauno paaudžu ģēnijs portatīvo elementārā xrf analyzer ir paredzēti pēc programmas uz vietas x-ray analīze savvaļā, kurai ir maza un viegla struktūra, kas var notikt ar rokām parastie cilvēki, mērot.tas ir mazs, viegls, skaists, ,ērtu, ilgs gaidīšanas laiks,precīzi un ātri.digitālo)

Izskatās arī
2X arābu Numuru Kvarca Vīriešu Kabatas Pirksta Gredzenu Skatīties 0.87 Collu KARSTĀ
€6.83 €4.10

(2x arābu numuru kvarca vīriešu kabatas pirksta gredzenu skatīties 0.87 collu karstā atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. unikālo stila gredzeni unikāls dizains, lieliska dāvana! materiāls: metāls izmērs: apm. 22 mm stāvoklis: 100% new svars: apm. 60 g konversija:)

Izskatās arī
1~6PCS Stikla + Lietā par band 8 Accessoroy PC Visu apkārt Bufera Aizsardzības pārklājums + Screen Protector for band8
€5.08 €2.65

(1~6pcs stikla + lietā par band 8 accessoroy pc visu apkārt bufera aizsardzības pārklājums + screen protector for band8 apraksts: gadījumā modelis: band8 materiāls: pc+rūdīts filmu svars: 0.013 kg mērķis: aizsardzības apvalks ir veidots, lai atbilstu ergonomika, un ir izgatavoti no datora cieto līmi, kas ir izolētas un rudenī apliecinājums specifikācijas: pilnīga)

Izskatās arī
Skatīties Kameras Korpuss Pret Skrāpējumiem Aizsardzības Silikona Ādas eufyCam 3C
€9.23 €4.61

(funkcijas: ootdty izgatavots no izturīga silikona, tas aizsargā kameru no ietekmes, ko rada uv staru, lietus, skrāpējumiem, putekļiem un traipiem, nodrošinot aizsardzību jūsu kameru ar dažādiem laika apstākļiem. šīs kameras vāciņš der snugly bez kosmosa.neietekmē kameras oriģinālo augstas izšķirtspējas video. elastīga aizsardzības uzmava ir piemērots āra lietošanai, viegli)

Izskatās arī
20mm Neilona Skatīties Siksnu Garmin Vivoactive 5 3 Venu 2 Plus SQ 2 Mūzika Aproce Priekštecis 645 245 Mūzikas 158 55 Band Aproce
€2.84 €1.42

(20mm neilona skatīties siksnu garmin vivoactive 5 3 venu 2 plus sq 2 mūzika aproce priekštecis 645 245 mūzikas 158 55 band aproce iezīmes: zīmols 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.īpašu izstrādātas savienotājs, ātri atbrīvot rokas joslā maigumu ir mērens, valkāt ļoti ērti compression molding, izturīga un izturīga izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas, ņemiet vērā,: 1.sakarā)

Izskatās arī
Par Huawei Xiaomi NFC Smart Skatīties Vīrieši GPS Tracker AMOLED 454*454 HD Ekrāns sirdsdarbība EKG+PPG Bluetooth Zvanu SmartWatch Līdz 2023. Jaunas
€414.92 €41.49

(dārgais draugs, es jums ļoti pateicos par jūsu atbalstu.šis ir daudzfunkcionāls sporta smartwatch!šis produkts ir daudzas ļoti noderīgas funkcijas!piemēram, gps pozicionēšanas funkcija, kompass funkcija, nfc funkciju, jūs varat atvērt durvis, izmantojot jūsu skatīties!bluetooth zvanu funkciju, kad ir izveidots savienojums ar tālruni, bluetooth, varat veikt tālruņa zvanu tieši caur skatīties!ai balss palīga)

Izskatās arī
Aizsardzības Gadījumā, Samsung Galaxy SmartTag 2 Izturīgs Silikona Aizsargs Vāciņš Samsung Galaxy Gudru Frāzi, 2 GPS Piederumi
€1.79 €0.45

(aizsardzības gadījumā, samsung galaxy smarttag 2 izturīgs silikona aizsargs vāciņš samsung galaxy gudru frāzi, 2 gps piederumi saderīgas samsung galaxy smarttag 2 materiāls tracker aizsardzības pārklājums ir izgatavota no premium imitācija silikona.unikālo procesu padara protector gadījumā vairāk ādu-draudzīgs.tostarp 10 dažādi spilgti un moderns krāsas, lai jūs varētu izvēlēties.drošības un anti-zaudēja,)

Izskatās arī
Smartwatch Smart Skatīties Uz iOS, Android Bluetooth Zvanu 1.69 collu Smart Aproce Sporta Fitnesa Skatīties Uz Vīriešiem, Sievietēm ar skārienekrānu
€35.22 €17.60

(smartwatch smart skatīties uz samsung iphone bluetooth zvanu 1.69 collu smart aproce sporta fitnesa skatīties uz vīriešiem, sievietēm ar skārienekrānu specifikācijas: * 1.69 collu full touch smart skatīties aproce * outlook un materiāls: plastmasa abs+pc+šķidruma silikona siksniņa * ekrāna tips: tft ekrāns ar skārienekrānu * uzlādes režīmā: magnētiskas uzlādes *)

Izskatās arī
Rezerves Datumi Smart Skatīties Aproce BIP3 Pro/4 Mini/3/2e/2/par RKP Smartwatch Piederumi
€8.41 €2.19

(funkcijas: 1. speciāli izstrādāti, lai perfekti atbilstu 4 mini smartwatch bez atskrūvēšanos. 2. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiālu, lai pretoties ūdens un sviedri. 3. piedāvā metāla sprādzes aizdare ar ātri un viegli fit uz siksnas. 4. universāla siksna, lielumu, lai sasniegtu lielāko daļu plaukstas lieluma vajadzībām. 5. plaši atbilst jūsu dzīves ainas,)

Izskatās arī
1 Pāris Nerūsējošā Tērauda Adapteris 316 Savienotāji Joslā 8 Aproce Nomaiņa Aksesuārs 20mm Pulksteņu Siksniņas
€4.70 €2.34

(funkcijas: ootdty pulksteņu siksniņas savienotājs ir piemērots 20mm platums smartwatch siksna joslā. piemērots joslā 8 rokassprādzi. izgatavots no kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāls, ūdensizturīgs un izturīgs pret koroziju, izturīgs. liels nomaiņa jūsu salūzis, nolietojies, skatīties daļa. četras krāsas ir pieejamas, varat izvēlēties brīvi, lai apmierinātu)

Izskatās arī
1~10PCS Luksusa Nomaiņa Siksnas, Miband6 5 7 Mi Grupa 3 4 Wriststrap Oglekļa Šķiedras Skatīties, Jostu, Rokassprādzi, lai Joslas 7 6 5
€18.33 €9.16

(1~10pcs luksusa nomaiņa siksnas, miband6 5 7 mi grupa 3 4 wriststrap oglekļa šķiedras skatīties, jostu, rokassprādzi, lai joslas 7 6 5 apraksts: produkta nosaukums: aproce krāsa: oglekļa šķiedras materiāls: tpu piemērojamie modeļi: universal specifikācijas: 1. tpu materiāla, gluda un ērti pieskarties 2. gaismas luksusa, jauna drukāšana 3.)

Izskatās arī
Karstā pārdošanas Flex Banner karstā gaisa metināšanas iekārta
€609.03

(karstā pārdošanas flex banner karstā gaisa metināšanas iekārta produkta apraksts piemērojams materiālu metināšanas un savieno atsevišķas gabali, kas izgatavoti no dažiem karstā kušanas materiāliem, tādiem kā pvc audums, pe audekls, āra plakātu, baneru, brezenta jumts,textilene, plastmasas gabalu, un tā tālāk.to izmanto arī, lai lamināta un hem rezerves malas-darbi gabalu priekšrocības)

Izskatās arī
Metāla Skatīties Siksnu Xiaomi Mi Skatīties Lite Skatīties Metāla Aizsargs, Gadījumā, Nerūsējošā Tērauda Aproce Skatīties Joslas Redmi Watch2 Lite
€12.09 €9.67

(metāla skatīties siksnu xiaomi mi skatīties lite2 skatīties metāla aizsargs, gadījumā, nerūsējošā tērauda aproce skatīties joslas redmi watch2 lite funkcijas: -100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes -mīkstums ir mērens, ļoti ērti valkāt -viegli pielāgot garumu, lai atbilstu jūsu rokas fit par xiaomi redmi watch2 lite par xiaomi redmi watch2 packge tostarp: 1x)

Izskatās arī
Galda Statīvu Jauda Lādētājs Magnētisko USB Uzlādes Kabelis (Dock Stacijas Turētājs Amazfits GTR4/GTS3/T-Rex2 Skatīties Uzlādes Bāze
€23.54 €8.48

(apraksts: 1. izejas īsslēguma aizsardzība 2. pārsprieguma un pārslodzes aizsardzības filtrs 3. importēto komponentu izmanto, un īstu mašīnu izmēģinājumu ir augsts novecošanās drošības darbības 4. labs anti-darbības traucējumus 5. mazu dc ripple, augsta darba efektivitāte un ātra uzlādes ātrums 6. zema darba temperatūra un ilgāks kalpošanas laiks funkcijas: ieejas)

Izskatās arī
Nodilumizturīga Anti-slip pretsadursmju par -Apple MACBOOK Pro Sl
€3.10 €2.33

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes mīksts un ādai draudzīgs drošības smaržas,saspiežot mīcīšanas bez deformācijas. siltuma izkliedi abpusēja atvēršana konstrukcijas, seguma neietekmē siltuma izkliedi. all inclusive aizsardzībai 1:1 reālā mašīna pelējuma atvēršana,pilna pakete par aizsardzību, lai novērstu skrāpējumiem. starptautiski saderīgu, piemērots)

Izskatās arī