Cena €7.86 €36.20

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Modelis Tips: karikatūra
  • Veids: Koraļļu Vilnas Audumu
  • Mazgāt Stils: Mehāniskās Mazgāšanas
  • Iezīme: Sēdekļu, Anti-Pilling
  • Sezona: Ziemas
  • Forma: Taisnstūra
  • Technics: Austs
  • Raksts: IESPIESTS
  • Krāsu Izturība (Klases): 4
  • CN: Zhejiang
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • svars: 560-850
  • Pakāpe: Kvalificētu
  • Modeļa Numurs: ea1018
  • Izmantošana: Piknika, Ceļojumi, Militārās, Slimnīca, Mājas, Viesnīcas, Lidmašīna
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Iestatīt Tipu: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mašīna Mazgājami Govs Drukāt Paklāju, Lai Stilīgs Mājas D rk Ērtu Un Mīkstu Paklāju Materiāli
€71.67 €43.00

(apraksts: ērts un mīksts paklājs: izgatavota no poliestera materiāla, tas paklājs, kas nodrošina ērtu un soft touch, lai jūsu kājām, uzlabojot savu vispārējo iekštelpu pieredze viegli tīrīt paklāju: šī mašīna mazgājami paklājs ļauj problēmu-free tīrīšana, ietaupot laiku un pūles, imitācija dzīvnieku ādas paklāja: pievienot touch dabas savu dzīves telpu ar šo imitācija dzīvnieku)

Izskatās arī
Mīksto Kažokādu Spilveni Gadījumā Plīša Spilvens Segums Mājas Dekoru spilvendrānas viesistaba, Guļamistaba, Dīvāns Dekoratīvie Spilveni Segtu 43x43cm Jaunas
€182.32

(mākslīgās kažokādas vilnis modelis spilvendrāna 45x45cm mest spilvendrānas spilvenu coversfor dīvāns sēdekļa krēsls auto viesistaba, mājas dekoru specifikācija: nosaukums: spilvens segums audums: ilgi plīša izmērs:45x45cm iepakojuma saraksts: 1*spilvena segums(bez iekšējo spilvenu) motīvs: pūkains abās pusēs,mīksts, nav krāsu izbalēšanu, perfekta apdare,)

Izskatās arī
Dyse Vienu Jaunu Modes Dekoratīvā Spilvendrāna Ģeometriskā Mest Spilvendrāna Spilvenu Dzīvojamā Istaba Laukumā Sākuma
€20.44

(produkts: 100% pavisam jaunu spilvendrāna (spilvens nav iekļauts) materiāls: poliesters ērti materiāls. paziņojums: 1: lūdzu, atļaujiet produkta izmērs kļūdas 1-3 cm, krāsa kļūdas 5cm 2: sakarā ar krāsu atšķirība no datora ekrāna, it īpaši krāsu atšķirība starp crt ekrāna un lcd ekrāns, mums nav garantijas, ka krāsa no mūsu produkts ir tieši tāds pats kā attēlā)

Izskatās arī
Les Tournesols, Saulespuķes Zonnebloemen Gobelēns Sienas Rotājumi Mākslas Van Goga Bohēmas Stils
€0.46

(mēs pieņemam pielāgotus pasūtījumus savu dizainu un modeļiem individualizētu uzmanību 1. pēc pasūtījuma veikšanas, lūdzu, atsūtiet mums informāciju vai attēlus, kurus vēlaties izdrukāt laikā (jūsu vārds, teksta, kuru vēlaties nokrāsot, utt.).ja jūs vēlaties mainīt krāsu teksts vai rakstzīmju fontu, jūs varat nosūtīt mums ziņu, kas stāsta mums par pārmaiņām. 2. ja jums)

Izskatās arī
1pc Iespiesti Spilvena Vāka Mājas Dīvāns Svētku Dekori spilvendrānas 45x45cm Spilvens Gadījumā būtiska cojin Ziemassvētku Spilvenu Pārvalki
€5.92 €4.15

(posteņa nosaukums: spilvenu cover funkcijas: smalkas šuves, naudas sodu meistarība,luksusa atmosfēru, parastais modelis, spilgtu krāsu, ne fedings, mīksts, ērts un ādai draudzīgiem izmērs: 45x45cm paketē iekļauts: 1 gab spilvens segums,bez uzpildes lūdzu, ņemiet vērā: 1. nelielas atšķirības krāsu var pastāvēt, pateicoties dažādu monitoru un gaismas. 2. visi spilveni ir roku darbs, tur var 1-2cm novirze pastāv.sīkāk)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Mūsdienu Minimālisma Lielu Platību, Sadzīves Pielāgojama Paklāju Viesistabā Kafijas Galda, Grīdas Paklājs, Guļamistabas Gultas Paklājs
€104.05 €53.07

(apraksts piezīme: lūdzu, izlasiet informācijas lapā ir rūpīgi pirms pirkšanas.sakarā ar drukas paņēmiens, ko izmanto paklāju, modelis paklāja tiks pielāgots izmērs, ko esat iegādājies.modelis attēlā var būt saspiests un izstiepts, neietekmējot tā kvalitāti un jūsu lietošanai.ja jums prātā, lūdzu, nav pasūtījumu. piezīme: iepriekš minētā attēlu, pielāgotu atribūtu cenas ir paredzēti)

Izskatās arī
Savirmot Samta Mest Spilvendrāna 30X50/45/50cm Eiropas Izšūtu Spilvenu Vāks Dīvāna Atzveltni Jostas Krēsls Mājas Apdare
€30.17 €15.08

(par izmēra spilvens segums ir roku darbs, lūdzu, ļaujiet +/-1-3cm šūšanas toleranci.garums spilvens segums attiecas uz attālumu no šuvju, lai šuvju,tāpēc, lūdzu, pagriezieties atpakaļ un novērtēšana. par krāsu kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, auduma redzat izraisīja hromatiskās aberācijas,tāpēc, lūdzu, esiet uzmanīgi izvēlēties, ja jums ir augsts pieprasījums)

Izskatās arī
Melunmhom Ķīnas Royal Zelta Krāsas Samta Aizkari Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Luksusa Izšūti Ziedu Tilla Logu Aizkari d
€84.59 €53.29

(ja jūs izvēlaties, lai pielāgotu izmēru, lūdzu, izlasiet šo tekstu, cena ir tikai viens gabals 100cm platums 250cm augstums. (jebkurā augstumā mazāk nekā 250cm ir to pašu cenu), lūdzu, sazinieties ar mums, un man pateikt, izmēru jums ir nepieciešams. pielāgotus aizkari, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, lai iegūtu cenām. un mēs mainīt cenu. (ja jums vienkārši nepieciešams, auduma bez šūšanas,)

Izskatās arī
Universālo Auduma Dīvāna Spilvens Ar Neslīdošu Sabiezējumu Noberziet Dīvāns Dvieli Spilvena Mūsdienu Vienkāršs Stepēts Atzveltnes Spilvenu Vāciņu
€58.45 €40.33

(modname=ckeditor dīvāna spilvenu plīša ziemas bieza, neslīdoša dīvāna spilvenu, dīvāna, flaneļa dvieli spilvena universālā dīvāns apdare vāciņu piezīme: visi dīvānu pārvalki ir pārdoti gabalu pa gabalu.šī cena ir par 1 gab sofa cover (ne visas).izmērs iespēju, jūs varētu izvēlēties jūsu piemērota lieluma, parasti viens komplekts dīvāns ir nepieciešams vairāku lielumu kombināciju)

Izskatās arī
Piparkūkas Durvju Paklājiņš ne slīdēšanas, absorbējošu vannas paklājiņš Ziemassvētku Paklāju Grīdas Paklāji Iekštelpu Gaitenis Durvīm, Guļamistaba, mājas dekoru
€15.63 €7.81

(piparkūkas durvju paklājiņš ne slīdēšanas, absorbējošu vannas paklājiņš ziemassvētku paklāju grīdas paklāji iekštelpu gaitenis durvīm, guļamistaba, mājas dekoru dropshipping/vairumtirdzniecība pārdošanas punktiem: 1.uzticams materiāls: tas piparkūkas grīdas paklājs ir izgatavots no augstas kvalitātes auduma materiāla, kas ir mīksts uz tausti un maigi uz jūsu kājām.jūs varat viegli)

Izskatās arī
Ilustrācija Seno Magoņu Ziedēšanas Rakstura Tilla Aizkari viesistabā Šifona Voile Milzīgais Logu Aizkaru Guļamistaba
€84.64 €59.25

(ilustrācija seno magoņu ziedēšanas rakstura tilla aizkari viesistabā šifona voile milzīgais logu aizkaru guļamistaba mēs atbalstām pielāgotus produktus, ja jums ir raksts jums patīk, un nepieciešams pielāgot, lūdzu, sazinieties ar mums. produkta apraksts : 1.tilla modeļi, mīksti audumi, šie aizkari ir gan skaisti un spilgti. 2.tie nav pilnīgi bloķē saules gaismu, bet tie var)

Izskatās arī
2024 Skaņa Neslīdoša Doormat Zosu Spēle Formulējumu, Dzīvojamā Istaba, Virtuve Mat Āra Paklāju Iekštelpu Mūsdienu Dekori Jauno Gadu
€10.07 €3.02

(laipni lūdzam ja jums ir kādi jautājumi, vai īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums . mēs atbalstām ekskluzīvas pielāgošanu , lai jūs varat nosūtīt mums savu iecienītāko rakstu un jūsu mats individuāla jums! izmērs : 40cm * 60cm;15.7x23.5; materiāla apraksts : 100% poliestera , flaneļa audums, neausts dotted plastmasas grunts, biezums 1cm; produkta īpašības :)

Izskatās arī
Tokio Hotel band iespiesti Gultas Komplekti izsmalcinātu piegādes komplekts sega sedz, gulta mierinātājs komplekts gultasveļas komplekts luksusa dzimšanas dienas dāvana
€85.66 €25.70

(produkta apraksts funkcijas 1. reaktīvais drukāšana, veselīgs un nekaitīgs videi draudzīgas 2. tur ir dažādi izmēri, piemērots visu veidu cilvēkiem dažādās situācijās 3. viegli aprūpes un ērtības: veļas mašīnā mazgājamas, kas ietaupa jums daudz laika un enerģijas.veļas žāvē zems. 4.ja vēlaties citu izmēru vai projektēšanu, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot īsziņas. 5.atcelšanu)

Izskatās arī
Vienkāršs Dizains Modes Ziemassvētku Ziemeļvalstīm Dekoratīvās Mest Spilvens Gadījumā, Lina Spilvens, Spilvenu Viegli Aprūpi Mājās
€2.03 €1.12

(svarīga informācija materiāls:lina iepakojuma lielums: 45cm x 45cm/17.72 x 17.72 (apm.) apskats: jūs varat izmantot šo daudzpusīgo ziemassvētku mest spilvens gadījumā, lai izdaiļot jūsu dzīvojamā istabā vai guļamistabā, jo tas ir iespiests ar vienkāršu modeli, kas ir viegli, lai atbilstu ar jebkuru dekorēšana stili. šis spilvens, spilvenu vāks ir ērti, lai)

Izskatās arī
Kaķis Radošo Modelis Apaļš Paklājs Guļamistabā Jomā Ateists, Sadzīves Vannas Krēsla Paklājiņš, Melns Paklāju Viesistabā, Mājas Apdares 5 Izmēri
€29.97 €14.98

(laipni lūdzam iegādāties mūsu produktu, novēlu jums laimīgu iepirkšanos! kategorija: paklāju / mat tīrīšanas veids: mašīna mazgājami gadījumā telpas: ēdamistabu, halle, dzīvojamā istaba, konferenču telpa, ieejas halle, studiju istabas, vannas istaba, halle, guļamistaba, virtuve izmērs: diametrs ir 60cm(24inch) diametrs 80cm(31inch) diametrs 100cm(39inch) diametrs)

Izskatās arī
Japānas Stila Spēle Sacīkšu Gobelēns Karikatūra Atdzist Sacīkšu Auto Gobelēns Neona Nakts Gobelēns Sienas Karājas Guļamistabai Mājas Dekoru
€40.84 €20.42

(ja jūs vēlaties vairāk stilu, jūs varat sūtīt man jūsu fotogrāfijas, jebkura veida foto,bilde,attēls,zīmējumi,mākslas darbs var būt eaily darīts. jūs varat izdrukāt attēlu, kas jums patīk tiešsaistē vai fotogrāfiju jūsu mājdzīvnieki, jaunā rasējumi savu mākslas darbu. tas ir tik vienkārši, kā izdrukas uz papīra!! plssend mums skaidru priekšstatu pirms izveidot pasūtījumu.(augstākas)

Izskatās arī