Cena €6.86 €13.72

Pilns apraksts

Ādas Aproce par redmi noskatīties 4 Smart Skatīties Watchband Par Xiaomi Redmi Noskatīties 4 Aproce redmiwatch4 Metal Protective Cover Funkcijas:

Saderīgs skatīties:

par Redmi Noskatīties 4

1.Siksnas Izmērs:20mm Ādas siksna

2.Gadījumā, Ja Materiāls:Metāla Skatīties Lietā

Komplektā ietilpst:

1 x Siksna

1×Vāciņu

Nav iekļauti smart pulksteņi.

Specifikācijas

  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Skatīties Lietā: metāla gadījumā
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas
  • Ādas siksna: Par Xiaomi Redmi Noskatīties 4 Siksna
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Zīmola Nosaukums: GETBAND
  • Ādas Aproce: Par Redmi Skatīties 4 lieta
  • metāla gadījumā: Par Xiaomi Redmi Noskatīties 4 Watchband
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Pulksteņu Siksniņas: Par Redmi Noskatīties 4 aproce

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1~8PCS Silikona Nomaiņa Joslas Fitbit Iedvesmot 2 Smartwatch Nomaiņa Delnas Siksniņu, Lai Fitbit Inspire2 Vienkārša Aproce
€15.44 €9.11

(1~8pcs silikona nomaiņa joslas fitbit iedvesmot 2 smartwatch nomaiņa delnas siksniņu, lai fitbit inspire2 vienkārša aproce apraksts: funkcijas: savietojams fitbit inspire2 vienkārša un tieša uzstādīšana compression molding, spēcīgs un izturīgs mīkstums ir mērens, ļoti ērti valkāt izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas. specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
Smartband Lādētāja Adapteri ar USB Uzlādes Kabelis, Barošanas Maksas Vadu Amazfit band 7 Smart Aproce Aproce Band7 Piederumi
€4.80

(apraksts : piemērots ceļotājiem un biznesa lietotājiem.viegli lietot, vienkārši pievienojiet usb ar datoru vai maiņstrāvas lādētāju, lai saņemtu savu skatīties uzlādēts.krāsa: melna usb kabeļa garums: apm.100cm pakete ietver: 1gb doks lādētāja adapteri uzlādes kabelis)

Izskatās arī
Ērts Bezvadu Dock Stacija, Magnētisko Skatīties Uzlādes Kabelis Vadu Gabb Skatīties 3 Bērnu Smartwatch
€5.93 €4.50

(funkcijas: ootdty magnētiskas uzlādes kabelis doks gabb skatīties 3 bērni smartwatch. viedo mikroshēmu aizsardzības likumi, ar vairākiem drošs aizsardzības funkcija, tas var aizsargāt jūsu skatīties no bojājumiem uzlādes laikā. kvalitātes materiāla, drošumu, labs anti-iejaukšanās izrādes. augsta darba efektivitāte, ātra uzlādes ātrums, zemas ekspluatācijas temperatūru)

Izskatās arī
2X arābu Numuru Kvarca Vīriešu Kabatas Pirksta Gredzenu Skatīties 0.87 Collu KARSTĀ
€6.83 €4.10

(2x arābu numuru kvarca vīriešu kabatas pirksta gredzenu skatīties 0.87 collu karstā atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. unikālo stila gredzeni unikāls dizains, lieliska dāvana! materiāls: metāls izmērs: apm. 22 mm stāvoklis: 100% new svars: apm. 60 g konversija:)

Izskatās arī
Skatīties Siksnu Samsung Rīku S2 RM-720 Mīksta Silikona Aproces Samsung Rīku S2 SM-R720 Rezerves Siksna Melna
€4.14 €3.51

(pielāgošanās: samsung rīku s2 rm-720 ūdensizturīgs, sweatproof, ērtu un mīkstu. ērti nēsāt un viegli lietot. materiāls ir ļauna cilvēka ādu, ir videi droša un nav alerģiskas. svars: apmēram 18g krāsa:melna materiāls:silikagels izmērs:126mm+84mm iepakojuma saturs: 1 x aproce tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Skatīties Kameras Korpuss Pret Skrāpējumiem Aizsardzības Silikona Ādas eufyCam 3C
€9.23 €4.61

(funkcijas: ootdty izgatavots no izturīga silikona, tas aizsargā kameru no ietekmes, ko rada uv staru, lietus, skrāpējumiem, putekļiem un traipiem, nodrošinot aizsardzību jūsu kameru ar dažādiem laika apstākļiem. šīs kameras vāciņš der snugly bez kosmosa.neietekmē kameras oriģinālo augstas izšķirtspējas video. elastīga aizsardzības uzmava ir piemērots āra lietošanai, viegli)

Izskatās arī
Par Garmin Fenix 6 7 Venu Priekštecis 955 Skatīties Lādētāja Pārveidotājs Apple ios Micro USB C Tipa Lādētājs Adapteris Tips-C Universal
€2.67 €1.33

(apraksts: aizstāt zaudēti vai bojāti, uzlādes kabeli ar jauno usb c/micro usb lādētāja pārveidotājs. izmantojiet savu c tips/micro usb kabeli, lai izveidotu savienojumu ar šo pārveidotāju un uzlādēt savu smartwatch. specifikācija: piemērots: universal lielākā daļa garmin pulksteņiem. piemērojamie modeļi. par garmin fenix 7 par garmin fenix 7s der)

Izskatās arī
1~8PCS Ekrāna Aizsargs, Gadījumā S1 Gadījumā Skatīties Mini Skatīties Krāsains Aizsargs TPU Rūdīts Shell Filmu, Un Filmu Lietu Vāku
€7.29 €5.10

(1~8pcs ekrāna aizsargs, ja s1 gadījumā skatīties mini skatīties krāsains aizsargs tpu rūdīts shell filmu, un filmu lietu vāku apraksts: izmērs: 5.5*4.88*0.94 cm iepakojuma lielums: 7.50 * 9.20 * 1.70 cm iepakojums: blisteris kartona iepakojums gadījumā modelis: mi skatīties s1 aktīvs specifikācijas: 1.augsta kvalitāte: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.all-in)

Izskatās arī
120 Noklikšķiniet uz Retro Skatīties Lietā 39.5 mm, Lupas Safīra Stikla Gadījumā Čaulu, lai NH34 NH35 NH36 Kustību, 28.5 mm Skalu Gadījumā
€51.26 €35.88

(120 noklikšķiniet uz retro skatīties lietā 39.5 mm, lupas safīra stikla gadījumā čaulu, lai nh34 nh35 nh36 kustību, 28.5 mm skalu gadījumā apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes palielināmais stikls safīra stikls, spoguļi skatīties lieta, romānu un praktiski nerūsējošā tērauda skatīties, gadījumā, nav viegli rūsas, nav viegli, lai izjauktu bezel šīs lietas)

Izskatās arī
Mīksto TPU Aizsargs Gadījumā Ticwatch pro5 Ekrāna Vāka Apvalku Ticwatch pro 5 Pulksteņu Siksniņas Rokassprādze Silikona Joslas Piederumu
€22.78 €4.79

(paketē iekļauts: 1 x (siksna+vāks) (skatīties nav iekļauta) produkta apraksts: 1.materiāls: silikona siksniņa, tpu gadījumā 2.sprādzes tips: sprādzes 3.100%.pilnīgi jauns ar labu kvalitāti 5.multi-krāsu jūsu izvēles. 6.elpojošs, ērts un mīksts, 7.smart skatīties siksnu nomaiņa aproces piederumi 8.pilna vāciņš, kas aizsargā virsmas no)

Izskatās arī
Rokas Joslā, Lai Ticwatch Pro 2020. Gadam Siksnu Ticwatch Pro 3 GPS/GTX/E2/S2 Neilona Aproce Aizstāt Jostas Smart Skatīties Piederumi
€5.23 €2.61

(rokas joslā, lai ticwatch pro 2020. gadam siksnu ticwatch pro 3 gps/gtx/e2/s2 neilona aproce aizstāt jostas smart skatīties piederumi iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.veikti ar piemaksu neilona kodolīgi un vogue stils un pievienot krāsu uz savu attēlu.viegli uzstādīt un noņemt, ideāls darbs, vai ceļojumu. 22mm saderīgs ar: par ticwatch pro 3 lte par ticwatch pro 3 gps ticwatch pro 3 ticwatch)

Izskatās arī
Metāla Siksnu Amazfit GTS 3 2 Mini Band Ar Ekrāna Aizsargs, Gadījumā, Nerūsējošā Tērauda Pinuma Rokassprādzi Watchband Piederumu
€4.25 €2.55

(metāla siksnu amazfit gts 3 2 mini band ar ekrāna aizsargs, gadījumā, nerūsējošā tērauda pinuma rokassprādzi watchband piederumu apraksts: materiāls: tpu apšuvuma svars: 0.013 kg tpu galvanizācijas krāsa: caurspīdīgs, balts, galvanizācijas sudraba, galvanizācijas melns, galvanizācijas pulveris, galvanizācijas pelēka, galvanizācijas zelta, rose gold galvanizācijas izmanto:)

Izskatās arī
22mm Skatīties Joslas Huawei Skatīties 4/4 Pro Sporta Silikona Siksna Huawei GT 2 3 GT2 GT3 Pro 46mm Nomaiņa Aproce
€9.96 €2.99

(22mm skatīties joslas huawei noskatīties 4 watch4 pro sporta silikona siksniņa huawei gt 2 3 gt2 gt3 pro 46mm skatīties 3 pro jaunu aproce funkcijas: joslas platums: 22mm materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, veselīgu un videi draudzīgu sprādze: 316l nerūsējošā tērauda compression molding, spēcīgs un izturīgs materiāls: silikona mīkstums)

Izskatās arī
Smartwatch Doks Lādētāja Adapteri ar USB Uzlādes Kabelis Vadu Oneplus Nord Sporta Smart Skatīties Jauda Uzlādes Vadu Piederumi
€3.49

(apraksts : piemērots ceļotājiem un biznesa lietotājiem.viegli lietot, vienkārši pievienojiet usb ar datoru vai maiņstrāvas lādētāju, lai saņemtu savu skatīties uzlādēts.krāsa: melna usb kabeļa garums: apm 100cm pakete ietver: 1gb doks lādētāja adapteri uzlādes kabelis)

Izskatās arī
1~5GAB 1-Aizsardzības Temepred Stikla, Uz Huami Amazfit VTN 42mm G TR 47mm GT T R 42 47 MM Mi Smart Skatīties Ekrānā
€12.34

(1~5gab 1-aizsardzības temepred stikla, uz huami amazfit vtn 42mm g tr 47mm gt t r 42 47 mm mi smart skatīties ekrānā apraksts: apraksts: veikt augstas kvalitātes izturīga materiāla, lai dotu lielisku aizsardzību novērst skrāpējumiem, triecieniem, taukiem un pirkstu nospiedumiem utt. šajā gadījumā ir izgatavots no pc, tas ir izturīgs. nodrošina vieglu piekļuvi visām)

Izskatās arī
XXUD Ūdensizturīgs Tālrunis Universālā IPX8 Ūdensizturīgu Tālruni, lai Gadījumā, Sauss Soma ar Lan
€7.32 €3.66

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pludmales piederumi brīvdienas: liela izmēra ūdensizturīgs tālruņa turētāju, līdz 6 collas jauda, galaxy un citi. sertificēts ūdensizturīgs telefonu gadījumos: ipx8 sertificēts ūdensizturīgs līdz pat 100 pēdas/ 30 metri,pludmales piederumi brīvdienas ir bagātajiem. pludmale vajadzībām: ne tikai tālruni, bet jebkurš)

Izskatās arī
Silikona Smart Skatīties Joslas, Moderns, Ērts Mīksts Smart Skatīties Aproce Nomaiņa Silikona Sporta Skatīties Delnas Siksniņas
€7.63 €3.81

(aizzīmju punktiem: 1. izvēlētais materiāls: ar mūsu augstas kvalitātes silikona tpu skatīties joslā, pieredze ideālu komfortu sporta nodarbību laikā un ikdienas lietošanai.tās priekšnieks nodiluma izturīgs, anti-sviedrus, un anti-jutība īpašības, kopā ar savu mīksta un izturīga materiāla, kas padara to perfektu, lai pagarināts valkāt. 2. stingri nostiprināts: šī silikona skatīties joslas)

Izskatās arī
1/2GAB Par Xplor Grūti Malas Gadījumā visu Ekrānu Stikla Aizsargs Filmu Kadru Gadījumā Integrētu Par Xplora X5 Spēlēt Bērniem Skatīties
€4.27 €2.61

(1/2gab par xplor grūti malas gadījumā visu ekrānu stikla aizsargs filmu kadru gadījumā integrētu par xplora x5 spēlēt bērniem skatīties apraksts: piemērojamie modeļi: xplora x5 spēlēt bērnu skatīties materiāls: pc+ rūdīts plēves, tpu galvanizācijas svars: 0.013 kg krāsa: caurspīdīga, balta, melna, tinte zila, priežu skuju zaļā, ziloņkaula balts, cherry)

Izskatās arī