Cena €55.57 €94.19

Pilns apraksts

1~8PCS Siksnu Mi Grupa 5 4 3 6 Nerūsējošā Metāla Opaska Correa Mi Līkumu 4 Miband 5 Aproces Aproce Globālo Versiju, NFC

Apraksts:

Gadījumā modelis: Galaxy Fit2 SM-R220

Svars: 65 grami

Piemērots rokas apkārtmērs: 5.5-8.7 collas

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Krāsa: sudraba, melnā, zelta, pieauga zelta

Process: Šis produkts ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, kas ir ūdensizturīgs, sweatproof, ērtu un mīkstu.Siksna ir biezāka, kuru ir ērti nēsāt un viegli lietot.Materiāls ir ļauna cilvēka ādu un nav alerģisks.

Specifikācijas:

Izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīgs, stingrs un stabils, nodiluma izturīgs un izturīgs pret skrāpējumiem.

Izmērs var tikt koriģēts pēc apstākļiem, individuālā rokas.

Mūsdienu izskatu un izsmalcinātu meistarība, Grupa dizains pielāgojas cilvēka projektēšana.

Paketē Iekļauts:

1*Watchband

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Fani: Papildu kuponu
  • Funkcija 2 1: Sweatproof
  • Zīmola Nosaukums: centechia
  • Atbalsts: dropshipping
  • Veids: Rokas Siksniņa
  • Gadījumā Modelis: Galaxy Fit2 SM-R220
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Rokas apkārtmērs: 5.5-8.7 collas
  • Krāsa: Sudraba, Melns, Zelta, Rose gold
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Aproce Bērniem Skatīties Joslas Ūdensizturīgs, Mīksts Silikona Mazulis Skatīties Rokassprādzi, Viegls GPS Tracker Protector for Apple Air Tag
€3.21 €2.22

(speciāli paredzētas gaisa frāzi finder, precīzu spraugas gaisa frāzi aproce bērniem piemērots gaisa frāze piemērota jūsu ģimenēm, jo īpaši bērniem un mazbērniem, garums der 5.51-7.87 (140mm-200mm) izgatavota no premium mīksta silikona gumijas apvienota ar viegla un ādas draudzīgu vienā, ļauj ērti valkājot pieredzi. ļoti elastīga siksna ir triecienizturība, anti-scratch, sviedri-pierādījums)

Izskatās arī
1~6PCS Stikla + Lietā par band 8 Accessoroy PC Visu apkārt Bufera Aizsardzības pārklājums + Screen Protector for band8
€5.08 €2.65

(1~6pcs stikla + lietā par band 8 accessoroy pc visu apkārt bufera aizsardzības pārklājums + screen protector for band8 apraksts: gadījumā modelis: band8 materiāls: pc+rūdīts filmu svars: 0.013 kg mērķis: aizsardzības apvalks ir veidots, lai atbilstu ergonomika, un ir izgatavoti no datora cieto līmi, kas ir izolētas un rudenī apliecinājums specifikācijas: pilnīga)

Izskatās arī
Ierīču Shell Pilna Aizsardzības Ekrāna Aizsargs, Lietu Vāku Apšuvuma, TPU Par Garmin Venu 2 Plus
€3.47 €1.74

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: tpu krāsa:melna,sudraba,caurspīdīga,rozā,rožu zelts,zelta praktisks modelis: garmin venu 2 plus viegli uzstādīt,perfekti atbilst jūsu skatīties komplektā ietilpst: 1 x lietu vāku piezīme: ne, tostarp smart pulksteņi)

Izskatās arī
Smartwatch Bufera Vāciņš der Enduro2/Tactix7 Aizsargs Rāmim Gadījumā Pilnu Mājokļu Anti-scratch TPU Aizsardzības
€3.53 €1.76

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu smartwatch tiek saskrāpēts. rezerves rāmis vecs, netīrs, bojāta skatīties rāmis. viegli uzstādīt un noņemt.piešķiriet jūsu skatīties jaunu modes izskatu. ultra-plāns un viegls, augstas kvalitātes izturīga materiāla, lai dotu lielisku aizsardzību. tpu dobi aizsardzības gadījumā, pilns aizsargapģērbs lietā, nav ekrāna aizsardzību,)

Izskatās arī
Siksnu Garmin Pieeja S20 Melnbaltās Watchband Par Garmin Pieeja S20 Silikona Nomaiņa Modes Aproce Garmin
€7.06 €3.53

(siksnu garmin pieeja s20 melnbaltās watchband par garmin pieeja s20 silikona nomaiņa modes aproce garmin apraksts: funkcijas materiāla kvalitāte: drošu un videi draudzīgu augstas kvalitātes silikona materiāls process: atslēga ir izgatavoti no cinka sakausējumu liešanai, un virsma ir electroplated un apsmidzina.visi materiāli ir bez kaitējuma cilvēka ādas, vides)

Izskatās arī
Aizsardzības Gadījumā, par Godu Noskatīties 4 Pro Stikla Ekrāna Aizsargs Grūti PC Bufera Vāciņš Huawei Skatīties GT 4 46mm Shell
€3.42 €2.39

(【saderība modelis] aicina par godu noskatīties 4 pro par huawei skatīties gt4 46mm 【specifikācija] aicina nekustamā mašīna 1:1 pelējuma atvēršana all-in-one rūdīta stikla plēves materiāls: rūdīts stikls+gab vienuma tips: skatīties lietā 【paketi] aicina 1 x lieta 【padomus] aicina nē pulksteņi un citi piederumi)

Izskatās arī
Mīksts silikona Vāciņu Aizsardzības Gadījumā, Stikla Ekrāna Aizsargs Filmu Par Garmin edge 1000 Velo GPS Velo Velosipēdu Datoru Ādu
€4.37

(apraksts : tips:silikona gadījumā funkcijas:anti scratch,slim, viegls svars,triecienizturīgs.)

Izskatās arī
Austiņas Gadījumā Mājokļu SonyWF-1000XM5 Anti-scratch Triecienizturīgs nepievelk putekļus Vāciņu
€1.32 €0.99

(funkcijas: eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.nav nepieciešams novilkt austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes kā jaunu bez)

Izskatās arī
Skrāpējumiem Izturīgs Korpuss Silikona Uzmava par Smarttag 2 Pet Locator Vāks Mazgāt Ūdensnecaurlaidīgs Anti-zaudēja nepievelk putekļus Gadījumā T3EB
€1.61 €1.18

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu izsekošanas ierīce un drošs ar šo izturīgs silikona gadījumā.izgatavoti no mīksta materiāla, un tā piedāvā uzticamu aizsardzību pret skrāpējumiem un ikdienas valkāšanai. silikona gadījumā, ja piedāvā bez slīdēšanas slapju ceļu, nodrošinot sabiedrības rīcībā un novērš nejaušu pilieni.tās anti slip dizains pievieno stabilitāti uz jūsu ierīci. paredzēta)

Izskatās arī
ar Mēroga Aizsardzības Gadījumā Grūti Rūdīts DATORA Ekrāna Aizsargs Skatīties Piederumi Vāka Apvalku Huawei Skatīties GT 4 46MM
€1.60

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes savietojams huawei skatīties gt tikai 4..lūdzu, ņemiet vērā, tikai gadījumā, skatīties nav iekļauti. pilna ķermeņa aizsardzība: paredzēti, iebūvēta ekrāna aizsargs nodrošina all-in-one aizsardzības huawei skatīties gt 4 ekrāna aizsargs, lietu var viegli uzstādīt un noņemt, lai aizsargātu jūsu smartwatch. 360 grādu pilnīgu aizsardzību,)

Izskatās arī
Rezerves Datumi Smart Skatīties Aproce BIP3 Pro/4 Mini/3/2e/2/par RKP Smartwatch Piederumi
€8.41 €2.19

(funkcijas: 1. speciāli izstrādāti, lai perfekti atbilstu 4 mini smartwatch bez atskrūvēšanos. 2. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiālu, lai pretoties ūdens un sviedri. 3. piedāvā metāla sprādzes aizdare ar ātri un viegli fit uz siksnas. 4. universāla siksna, lielumu, lai sasniegtu lielāko daļu plaukstas lieluma vajadzībām. 5. plaši atbilst jūsu dzīves ainas,)

Izskatās arī
Grūti EVA Ceļojumu Kastē Anti-shake Uzglabāšanas Soma Ūdensizturīgs Triecienizturīgs, lai rokas Pulkstenis Dropship
€2.35 €1.58

(funkcijas: ootdty aizsargājiet savu vērtīgo rokas pulkstenis ar mūsu ceļojumu skatīties lodziņā rāvējslēdzēju.ar crushproof grūti čaumalas un mīkstu interjera materiālu, šajā gadījumā nodrošina jūsu skatīties stayssafe no skrāpējumiem un dings. mūsu skatīties lodziņā gadījumā turētāja ceļojumu ir paredzēts, lai droši turēt savu skatīties vietā, neļaujot tai novirzot)

Izskatās arī
Sieviešu Pirkstu Skatīties Unikālā Sirds Formas Stretchy Joslas Elastīgs Kvarca Gredzena Pulksteņi Radošo Pulksteņi Sievietēm Un Vīriešiem Stretchy Joslas
€1.51 €1.03

(šī vintage pirksta gredzenu skatīties ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un ir modes-uz priekšu.tas ir viegli lietojams un piemērots dažādām pirkstu izmēriem, sapulču dažādām vēlmēm un stilu.ideāli piemērots tiem, kuri vēlas unikālu un stilīgu piederumu, neupurējot funkcionalitāti. produkta nosaukums: pirkstu skatīties produkta materiāls: sakausējuma produkta svars:)

Izskatās arī
Izliektās Beigām Nerūsējošā Tērauda Watchband Rokassprādze Pulksteņu Siksniņas, lai Redmi Band 2 Dropship
€10.55 €5.18

(funkcijas: ootdty derīgs redmi band 2. fit ar ātru atbrīvošanas izvietošanas aizdare, kas ir push pogas, lai pavasarī to atvērtu. nerūsējošā tērauda metāla funkcijas luksusa, muižniecība, elegance & izturību.unikālo dubultu pogu, locīšanas aizdare, cieši aizvērts. modes matēts matēts apdare, tekstūru, elegants un moderns meklējat. lūdzu, ievēro pareizas)

Izskatās arī
22mm Joslu Samsung Galaxy Skatīties 46mm / 3 45mm Neilona Cilpa aproce correa Samsung Rīku S3 Pierobežas / Classic Siksna
€6.85 €2.05

(22mm joslu samsung galaxy skatīties 46mm / 3 45mm neilona cilpa aproce correa samsung rīku s3 pierobežas / classic siksnas iezīmes: 100% augstas kvalitātes jaunākās watchband skatīties piederumi watchband materiāls: neilona joslas platums: 22mm iepakojuma saturs: 1x nomaiņa watchband (skatīties nav iekļauta))

Izskatās arī
Vāks Gadījumā Xiaomi Mi skatīties S1 active Smart Skatīties TPU Mīksta Silikona Vāciņu Amortizatorus Mi skatīties krāsu 2 Aizsargs Rāmim Shell
€4.97 €0.45

(gadījumā, iezīmes: materiāls: mīksto tpu silikona dažādas krāsas, lai izvēlētos praktiskas modelis: xiaomi mi skatīties s1 aktīvs xiaomi mi skatīties krāsu 2 paketē iekļauts: 1 x tpu lietu vāku piezīme: ne, tostarp smart pulksteņi)

Izskatās arī
Aizsardzības Gadījumā Sporta Skatīties PCTempered Stikla Aizsardzības Apvalks Putekļu necaurlaidīgs PC Gadījumā Novērstu Skrāpējumiem, Iespiedumiem Sporta Piederumi
€3.04 €2.13

(mūsu sporta skatīties pc gadījumā!tas ne tikai aizsargāt jūsu skatīties no skrāpējumiem un dings, tas arī padara lielisku ziemassvētku dāvanu jebkurai aktīvo indivīdu.iegūt dvēseles mieru jums ar pilnu aizsardzību jūsu sporta skatīties. specifikācija. piemērojamie modeļi: par huami mani aktīvs materiāls: pc+rūdītais stikls svars: 0.013 kg mērķis: aizsardzības)

Izskatās arī
Rezerves Siksnu Skatīties 3 Metāla Smartwatch Gadījumā Aproce Aproce 3 Correa Skatīties 3 Siksna Piederumi
€6.96 €3.47

(rezerves siksna skatīties 3 metāla smartwatch gadījumā aproce aproce 3 correa skatīties 3 siksna piederumi apraksts: produkta parametri. produkta nosaukums: skatīties 3 divu-in - aizsardzības gadījumā + siksna krāsa: melns, brūns izmērs: 24.7 * 2.0 * 1.0 cm neto svars: 10g specifikācijas: funkcijas: 1、ādas smart watch gadījumā siksnu nomaiņa)

Izskatās arī
Silikona Siksna Huawei 5/4 Izturīgs Smart Skatīties Fashion Soft Wri
€5.26 €2.57

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, elastīgs, nontoxic un videi draudzīgu mums izmantot. sprādzes slēdzenes ir izgatavotas no cinka sakausējuma ar die casting, padara to izturīgāku un sabiedrība. virsma ir apstrādāta ar galvanizācijas un eļļas izsmidzināšanas, nekaitīga cilvēka ādu,)

Izskatās arī
Pilnīgas Aizsardzības Bruņas Gadījumā Gepards Pro Skatīties Putekļu & Scratch Aizsardzības Skatīties Piederumi Vienkāršas Iekārtas
€4.21 €2.95

(funkcijas: saglabāt jūsu skatīties pasargāti no putekļiem un skrāpējumiem ar šo izturīgs gadījumā, nodrošinot labāku aizsardzību jūsu vērtīgo timepieces. aizsargāt jūsu, izmantojot mūsu šī bezel aizsargs, kas paredzēts, lai pretoties putekļiem un novērstu neizskatīgs skrāpējumi uz pulksteņa rāmis. nodrošināt maksimumiem aizsardzība pret putekļiem un skrāpējumiem, lai jūsu)

Izskatās arī
22mm Ādas+Silikona Watchband par HUAWEI Skatīties GT2 GT 3 Pro 46mm/GT Runner 46mm/GT 2 Quick Release Siksna Aproce Piederumi
€7.39 €3.70

(22mm ādas+silikona watchband par huawei skatīties gt2 gt 3 pro 46mm/gt runner 46mm/gt 2 quick release siksna aproce piederumi specifikācija: materiāls: silikona + āda bezmaksas izmērs:regulējiet garumu, brīvi. komplektā ietilpst: 1x watchband piezīme:(nav ietverta smart pulksteņi))

Izskatās arī