Cena €2.94 €6.26

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Say goodbye, lai netīrs čības ar mūsu novatorisko nav urbt sienas uzstādīts tupele plaukts.Saglabāt savu čības organizēta un jūsu sienām neskarts.

Izgatavots no kosmosa alumīnija, mūsu gunmetal pelēkā tupele plaukts ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.Tas var saturēt vairākas pāriem čības veikls un organizēti.

Ideāls ikvienam, kas mīl vācot dažādu stilu čības, mūsu tupele, plaukts, kas paredzētas mājsaimniecībām, dzīvokļi, viesnīcās, un vairāk.

Vai tā ir dzīvojamā istaba, gaitenis, guļamistaba, vai vannas istaba, mūsu tupele paliktni var uzstādīt jebkurā vietā, jums ir nepieciešams, lai saglabātu jūsu čības veikls un viegli pieejama.

Pieredze ērtības un elegants mūsu nav urbi tupele plaukts.Say goodbye, lai pārblīvēta grīdas un sveiki uz labi organizēta telpa.

Specifikācijas:

Krāsa:Pelēka,Balta,Melna

Materiāls:Alumīnija Telpa

Izmērs:Apm.4.5x8.6x7.6cm/1.77x3.38x2.99in

Daudzums:1Pc/1 Set

Komplektā Ietilpst:

1Pc/1Set Apavu Plaukts Uzglabāšanai

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas par izmēru dēļ, manuāla mērīšana.

Krāsa varētu būt nedaudz atšķirību dēļ dažādās parāda.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: KXRA5AC610441
  • Veids: Apavu Pakaramais
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rotangpalmas Wall Mount Uzglabāšanas Plaukts Tīrtoņa Krāsu Vannas Plaukts Vannas Plaukts Plaukts
€28.66

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: rotangpalmas grāmatu glabāšanas kaste organizēt grozu uzglabāšanas turētājs vannas istaba grozā. izturīga un izturīga, plaukts ir izgatavots no labākās kvalitātes rotangpalmas. nav viegli deformēt, nē, tas ir ļoti praktisks plaukts. dizains, šīs sienas plaukts ir izgatavoti no dabīgās rotangpalmas. viņi)

Izskatās arī
QX2E pašlīmējošās Nē-urbis Plaukti Sienas Virtuves Vannas istaba
€12.44 €8.21

(funkcijas: ootdty palielināt jūsu virtuves telpa ar mūsu sienas uzstādīts garšvielas jar ietaupīt vērtīgo countertop telpā un saglabāt savu garšvielas ietvaros izgatavots no izturīga abs+pet materiāla, mūsu garšvielu plaukts rūsas pierādījums un korozijas izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu. liels mājas pavāri, virtuves entuziastiem,kam patīk eksperimentēt ar garšu)

Izskatās arī
Medikamentu Uzglabāšanas Soma Kompakts Ūdensizturīgs Ceļojumu Medicīnas Soma Asaru Izturīgs Uzglabāšanas Kaste Ar Medikamentiem Un Maisiņš Mājās
€31.99 €15.99

(aizzīmju punktiem: 1.atjautīgi izgatavots: no asaru izturīgs neilona materiāla ar lielisku meistarība, šo zāļu uzglabāšanas soma ir viegla, ūdensnecaurlaidīga un grūts.jūs varat viegli veikt jebkur jums iet, un saglabāt jūsu zāles, sakārtota un droša. 2.augstas ietilpības telpas: ar izmēru aptuveni 25.5*11*22 cm/10.03*4.33*8.66 jo, šo zāļu uzglabāšanas soma var rīkot dažādus objektus,)

Izskatās arī
Failu izvēles Rūtiņu Dokumentā Gadījumā Portatīvie Projektu Gadījumā caurspīdīgas Plastmasas Box Office Darbvirsmas Dokumentu, Organiz
€3.01 €1.96

(1350 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes portatīvo failu kastes.šī caurspīdīgā plastmasas kastē pasākumi apmēram 12 8.8 collu liels, lai organizētu office failus, dokumentus, līgumus, valūtas, izziņas, vēstules un citi svarīgi paperworks. uzglabāšanas gadījumā. 0.9 collu super dokumentu gadījumā.jūs varat arī izmantot to kā darbvirsmas failu mapes, papīra)

Izskatās arī
Apģērbu Uzglabāšanas Soma Liela Jauda, Apģērbu Uzglabāšanas Kaste Telpas taupīšanas Apģērbu Uzglabāšanas Kaste Pl Pārvietojas Somas Uzglabāšanas Maisi Apģērbu
€15.10 €7.55

(sakārtot telpu ar uzglabāšanas tvertnes.ar underbed uzglabāšanas tvertnes dubultu slodzi, jaudu un vienkārši izvērsties, lai ātri iestatītu.ideāli piemērots jebkura dzīvoklis vai kopmītne.declutter šodien! specifikācija: produkta nosaukums: apģērbu uzglabāšanas maiss produkta materiāls: neausts produkta izmērs: par 100l: 40*50*50cm/15.7*19.6*19.6 jo 140l: 56*50*50cm/22*19.6*19.6)

Izskatās arī
StoBag 50gab Kraftpapīrs Kafijas Pupiņas Iepakojuma Soma ar Vārstu, kas saistīti uz Pulveris Rieksti Uzglabāšanas Ūdensizturīgs Piecelties Atkārtoti Maisiņš
€36.65 €25.66

(kafijas iepakojuma noslēgtos maisos izmērs: 13x20x7cm(250g) 13.5x26x7.5cm(500g) daudzums: 50gab biezums: 30wires=0,30 mm(dubultsienas) lietošana : iepakojuma kafijas pupiņas, tēja, žāvēti augļi, uzkodas, rieksti, graudi,utt.. darbības: 1.dažādas krāsas, var izvēlēties, 2.droša materiāla, antibakteriālas un pret)

Izskatās arī
Alus un Kolas Dzērienu Pudeles Vāciņu Jaunu Āra Piknika Vākšana Portatīvo Niršanas Materiālu Vākšanu Vīna Pudele Aizsardzības Soma
€21.48 €12.24

(alus un kolas dzērienu pudeles vāciņu jaunu āra piknika vākšana portatīvo niršanas materiālu vākšanu vīna pudele aizsardzības soma)

Izskatās arī
Sieviešu Soma Statīva Izturīga Somiņa Stāvēt Somā Displejs Stāvēt Stabilu pamatu Soma Display Rack par Iepirkšanās Mall Mazumtirdzniecības veikals Veikals
€4.68 €3.09

(apraksts: 【modernizētas dizaina] aicina: metāla seifu display rack var parādīt jūsu somas un maki, utt., ar āķi dizainu, lai parādītu jūsu vienumus vēl trīs dimensijās un uzlabotu izskatu jebkurā mazumtirdzniecības telpu. 【izturīga un uzticama] aicina: šī soma reklāmas stendi tiek izgatavoti no nerūsējoša tērauda materiāla, ar lielu nestspēju, spēcīgs un izturīgs, gluds un viegli)

Izskatās arī
Aizkaru Stieņa Turētājs Nekādas Urbšanas, Līmes Aizkaru Stieņa Turētājs Āķi, Ne Urbt Aizkaru Stienis Iekavās Pakaramais Skava Mājas
€9.72 €7.87

([super izturīga & izturīgs] - šie aizkaru stieņa turētāji ir izgatavoti no abs materiāla, spēcīgs adhesiveness, max slodze gultņiem svars 5kg/11lbs(1 pāris).ar ūdensizturīgs un oilproof funkcija, tas paliktu arī saskaņā ar dušu vannas istabā vai virtuvē. [8 pakotnes, aizkaru stienis iekavās] - jūs saņemsiet 8 iepakojumi nav urbi drapējums iekavās turētāji.ļoti spēcīgu līmi un izturīgs, paliks)

Izskatās arī
100 GAB Skaidrs, Augsta Temperatūras Izturība Spīdīgs Pārtikas Termiski Noslēdzams Ziplock Maisiņi Plastmasas/Plastmasa Mikroviļņu krāsns Apkure Soma
€20.66 €19.64

(100 gab skaidrs, augsta temperatūras izturība spīdīgs pārtikas produktu, jūras velšu, termiski noslēdzams ziplock maisiņi plastmasas/plastmasa mikroviļņu krāsns apkure soma materiāls: plastmasas--neilona mylar sīki materiāls: bopa / pe izmērs: (ārpuses / iekšpuses) 8x12cm(3.25x4.75inch) / 7x8.5cm(2.75x3.25 collu) biezums--3.94 mil (10.c) 10x15cm(4x6inch) / 9x11.5cm(3.5x4.5inch))

Izskatās arī
Oxford Veļas Kavē Uzglabāšanas Bin Viegli Pārvadāt Bērnu Rotaļlietu Maisu Drēbes Grozā
€3.15 €1.67

(apraksts: izmērs: 35cmx35cmx46cm/13.78inchx13.78inchx18.11inch,super liela izmēra uzglabāšanas grozs, ko var ieņemt visu veidu citas nelielas izmaksas, piemēram, apģērbu, rotaļlietas, utt. izturīga rokturi: ar abām rokām nēsāt, viegli nest uz augšu un uz leju pa kāpnēm, veļas mazgātava galamērķa, utt. saliekams: veļas mazgātava bin var viegli salocīt uz augšu, lai taupītu vietu,)

Izskatās arī
2 Gabals Vednis Zižļus Skaņas Apgaismojošās Rotaļlietas Zizli Meitenes Pusi Cosplay Kostīmu Piederumu
€14.58

(zizlis ar gaismas un skaņas - zizlis var veikt burvju skaņas signāls un iedegas, lai tā ir viegli, lai piesaistītu bērnu uzmanību.burvi zizli ir ļoti piemērots kā kolekcija.izsmalcinātu meistarība padara katru cosplay zizli ļoti skaista.tas ir ne tikai zizlis, bet arī kolekcionējamus mākslas darbu, un jums tiks amazed ar savu informāciju.izsmalcinātu zizli.vednis fani būs sajūsmā, kad viņi redz to.augsta kvalitāte)

Izskatās arī
Skandināvijas Eleganci Gluds Sveķu Mākslas Augļu Paplātes par Sarežģītu Mājas Cafe Dekoru Desktop Plate Snack Bowl Amatniecības
€23.47

(specifikācijas: ar dobu konstrukciju, šiem īpašniekiem ir burvīga un pietiekami dziļi, jums nav jāuztraucas precēm, kas vairāk. tvertne var turēt augļi, maz lielu rakstāmgaldu piederumi, piemēram, šķēres un klipus, aplauzums sukas utt. tas neaizņem daudz vietas un palīdzēt, lai saglabātu jūsu tabulas organizēta, un tas ir ideāli piemērots biroja telpa un mājas krājumi. materiāls:)

Izskatās arī
Dekoratīvie Uzglabāšanas Paplātes Ins Galss Gredzeni, Rotaslietas, Reklāmas Plāksnes Caurspīdīgs Displejs Paplātes Korejas Istabas Interjeru Darbvirsmas Ornaments
€6.70 €3.69

(funkcijas: 1.materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes stikla, drošs un videi draudzīgs, ne smaka, stipra un izturīga. 2.izsmalcinātu izskatu: ins stilā, ar krāsainiem apvalkiem izskatīties gudrs un skaists.gludu virsmu ir viegli tīrīt un uzturēt. 3.gadījumos: skaista čaula, renes ir liela istaba vai veikalu iekārtošanu.to var lietot arī kā desktop uzglabāšanas paliktnis, lai saglabātu)

Izskatās arī
JAUNU WEN Četru sekciju lieljaudas Mugursoma ar Klēpjdatoru Glabāšanai
€83.93 €41.96

(jaunu wen četru sekciju lieljaudas mugursoma ar klēpjdatoru glabāšanai atcerieties, kad jūs varētu veikt visus jūsu stuff?wen četru sekciju lieljaudas mugursoma palīdz lietotājiem organizēt savu mīļāko un svarīgākajām lietām, elastīgā un izturīga materiāla.ideāls rīki, grāmatas, papīrs, mapes, pildspalvas, jūs pat varētu saglabāt dažas uzkodas lieta.mēs nevarēsim pateikt.mērīšanas pie)

Izskatās arī
JINSERTA Marmora Apkalpo Renes Sveķu Rotaslietas Reklāmas Plāksnītes Kosmētikas Organizators Taisnstūra Mājas Restorāns, Hotel Vannas istaba Dekori Reņu
€32.07

(jinserta marmora apkalpo renes sveķu rotaslietas reklāmas plāksnītes kosmētikas organizators taisnstūra mājas restorāns, hotel vannas istaba dekori reņu firmas nosaukums:jinserta tips:uzglabāšanas paliktnis izmērs:24.5*10.5*3.1 cm forma:taisnstūra modeļa tips:marmora stils:eiropas stils krāsa:balta,melna materiāls:sveķi motīvs:noliktavā,eco-friendly lietošana:fancy)

Izskatās arī
Zelta Kārtu Uzglabāšanas Trauki, Nerūsējošā Tērauda , Dekoratīvā Uzglabāšana
€5.75 €3.27

(s: apraksts: stilīgs, spīd zelta dekoratīvās renes lietošanai ierakstu veids, galda, tualetes, dīvāns, kumode, vai kafijas galda, utt. izgatavoti no nerūsējošā tērauda ar mīksta misiņa apdare, ir praktisks un izturīgs ir ilgs kalpošanas laiks vienkāršs dizains ar tīrām līnijām, spogulis, pulēšanas procesā, viegli tīrāma.zelta krāsā, kas apkalpo renes iedegties savu istabu)

Izskatās arī
Virtuves Lāpstiņu Un Vāka Turētājs Podu Vāku Organizators Ministru Kabineta Organizators Ar Karoti Atpūtas Lieljaudas Pannas Vāka Turētājs Karotes Standziņas
€7.50 €3.75

(aizzīmju punktiem: 1.organizējot risinājums: say goodbye pārblīvēta countertops ar šo podu vāku turētājs, kas var turēt multi-formāta vāki, karotes, standziņas, trauki, un špakteles, turot tos kārtīgi uz jūsu rakstāmgalda vai uzstādīts uz sienas. 2.efektīva izvietošana: pot vāka turētāja funkcijas rievotu konstrukcija ar stabilu dizains.vilnis groove ļauj viegli un droši izvietošanu)

Izskatās arī
Radošā Jaunu Cute Skelets Puses Keychain Metal Keychain Halloween Dāvanu Retro Sieviešu un Vīriešu Auto Keychain Kulons Dāvanu
€3.55 €2.84

(jauns karkass palmu keychain metal keychain halloween dāvanu retro sieviešu un vīriešu auto keychain kulons dāvanu 1. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirības, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirības, kas, es ceru, ka jūs varat saprast)

Izskatās arī
Sūkļi Turētājs No Nerūsējoša Tērauda Virtuves Izlietne Iztukšot Grozu Drenāžas Tīrīšanas Suka Āķis Sūklis Uzglabāšanas Plaukts Pie Sienas Āķi Mājas Organizators
€1.30

(sūkļi turētājs virtuves nerūsējošā tērauda izlietne pašlīmējošās drenāžas āķis sūklis uzglabāšanas plaukts pie sienas āķi mājas organizators bezmaksas piegāde apraksts: svars:45g izmērs:4,5x4,5x3,5 cm materiāls:nerūsējošais tērauds specifikācijas: drenāžas un vēdināt, lai novērstu baktēriju augšanu stick, lai netraucētu skatīties, vairāk)

Izskatās arī