Cena €22.05 €44.11

Pilns apraksts

Elektriskie Karstā Kausējuma Līme Mašīna Bezvadu Litija Līmes Pistoli Presēšanas Instruments Aplikatoru Saderīgs ar 18V Ma mēs Litija Akumulators #20

Funkcijas:

1. Uzlādējamo elektrisko karstā kausējuma līme mašīna, mazs un viegls, viegli pārvadāt mugursomā vai samazināšanai.

2. Korpuss ir izgatavots no inženierzinātņu plastmasas, augsta blīvuma liešanai, augstas cietības, nav viegli, lai izjauktu, izolācija un nodiluma izturība.

3. Liela jauda nodrošina ātru apkuri un ātri kūst, vienas pogas atbrīvošanu līme, gluda un viegli izmantot.

4. Iebūvēts PTV kvalitātes keramikas siltuma elements, ko var saprast, straujām temperatūras pieaugums un ātra līme atbrīvošanu.

5. Augstas kvalitātes iedarbinātu dzinēju ierīce ir izvēlēts, ar iebūvētu pavasarī, kas ir viegls un viegli nospiediet un atbilst cilvēku darba iemaņas.

6. Izliektās ergonomisks rokturis, mīksta, uz sekundāro injekcijas gumijas, anti-applaucējums aizsardzības, neslīdoša un racionāls, viegli darboties.

7. Iebūvēts inovatīvu anti-noplūdes līme ierīces, ārējais vāks ir termiski izturīgs silikona uzmava, kas ir anti-plaucēšana un nodiluma izturīgs, un ir drošāka.

8. Saderīgs ar 18v ma-mēs litija baterijas (ņemiet vērā, ka baterija nav iekļauta).

9. Piemērots karstā kausējuma līme spieķi ar diametru 11.0±0,3 mm.

Pieteikumi:

To var izmantot, lai krekinga, remonts plaisas un degumming ar līmi produktiem.

To var izmantot arī par DIY roku darbs mājsaimniecībās, piemēram, līmēšana, matu aksesuāri, rotaļlietas, āķi, foto rāmji, rotājumi, koka amatniecība, u.c.

Specifikācija:

Nosaukums: līme mašīna

Materiāls: plastmasa+nerūsējošais tērauds+gumijas

Tips: saimnieks, saimnieks + 10pcs karstā kausējuma pašlīmējošas lentes (nav obligāts)

Gadījumā sloksnes diametrs: 1111mm 0.3 mm

Postenis izmērs: 192*73*188mm / 7.56*2.87*7.40 jo

Iepakojuma izmērs: 195*85*220mm/7.68*3.35*8.66 collas

Iepakojuma svars:

Galvenais bloks: 510 g / 1.12 lbs

Uzņēmēja Karstā Kausējuma Līmi Sloksnes + 10 gab.: 710g/1.57 lb

Iepakojuma saraksts:

1 * Karstā kausējuma līmi mašīna uzņēmējas

10 * Karstā kausējuma līme spieķi

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāla Uzgali: Vara
  • Izmantošana: Home DIY
  • Iezīme 2: Elektriskie Karstā Kausējuma Līme Lielgabals
  • Funkcija 8: Portatīvo karstā līme kausējamo
  • 4. funkciju: Līme stick apkures rīks
  • Funkcija 5: Rūpniecības karstā kausējuma līmes iekārtas
  • Funkcija 7: Automātiskā līmes padeves sistēma
  • Nominālo Spriegumu: 18v
  • Funkcija 3: Līmi aplikatoru mašīna
  • Funkcija 9: Karstā kausējuma līme aplikatoru nūjiņu
  • Iezīme 11: Elektriskā līmes kušanas stacijas
  • Funkcija 6: Kušanas līmes dozatoru
  • Modeļa Numurs: Elektriskie Karstā Kausējuma Līme Mašīna
  • Iezīme 10: Augsta temperatūra līmes kausēšanas ierīce
  • Barošanas Avots: Akumulators
  • Līdzeklis 1: Elektriskie Karstā Kausējuma Līme Mašīna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Brushless Dzesēšanas Ventilators Ventilators Uguns Plīts, Ventilators Brushless Ventilators Dzesēšanas Ventilators F1CD
€6.55 €5.63

(funkcijas: ootdty šī 5v ventilators ar usb saskarnes, kas ir ideāli piemērots āra lietošanai. ventilators ir ar lodīšu gultņiem un ātrumu 3000rpm, tāpēc tas ir piemērots restes, malkas plīts, metāla kausēšanai, un vairāk. tas nāk ar 1,2 metru usb kabeli, kas var būt aprīkoti ar mobilo enerģijas ērts āra lietošanai. dc9733 5v brushless dzesēšanas ventilators ventilators,)

Izskatās arī
3000W 10 Collu Elektriskais Zāģis Motorzāģi ar 2PC 28900mah Akumulatora Brushless Motors Uzlādējams Koksnes Griezējs Makita 18VBattery
€103.73 €67.43

(paketē iekļauts: 1 x elektriskais ķēdes zāģis 2 x baterijas 1 x lādētājs 1 x 2-in-1 skrūvju skrūvētāja&uzgriežņu atslēgas 1 x uzglabāšanas maiss 1 x lietotāja rokasgrāmata specifikācija: krāsa: zila rokasgrāmata garums: 10 cm ķēdes materiāls: augsta oglekļa tērauda plug: es plug motora jauda: 300w spriegums:)

Izskatās arī
Pamatplates Konservēšanas Gaismas Saprātīga Zaļā Eļļa Lodēt Līmi Konservēšanas Lampas
€24.83 €11.91

(funkcijas: ootdty uv konservēšanas var ātri izārstēt, automobiļu stiklu remonts šķidrums, un tikai aizņem 5-10 sekundes, lai ātri izārstēt remonts sveķiem, lai zchieve labāko remonts efektu. augstas remonts spēku, pārredzamu un ne dzeltenā, ne vidējās plaisāšanu. vairākus enerģijas avotus, dažādas jaudas suppices, powerbanks, mobilephones, utt. loku punktu pulveris)

Izskatās arī
P10 Pulēšanas, Vasks, Smidzināšanas Pistoles Šļūtenes Turētājs Šļūtenes Pagarinājumu Ar Fiksētu Universālo Galvu Pagarinājies
€336.11 €235.28

(modname=ckeditor 1: tas ir aizliegts mērcēt smidzinātāju vai blīvi karstā ūdenī, vai skarbu mazgāšanas, un tikai petrolejas vai vaska noņemšanas var izmantot tīru. (petroleja efektu.) labāka). 2: iztīriet smidzināšanas uzgali, saspiestā gaisa, aizliegt grūti asiem priekšmetiem, piemēram, metāla stiepli, adatu un diegu, lai smidzināšanas uzgalis iztīriet smidzināšanas uzgali. 3:)

Izskatās arī
Gaisa Kanālu Dubultā Slāņa Alumīnija Folijas ugunsdroša Ventilācijas Izplūdes Dūmu Caurules
€10.60 €5.29

(funkcijas: ootdty šajā alumīnija folijas izplūdes caurule ir ideāls risinājums, lai jūsu ventilācijas vajadzībām!ar regulējamu garumu un 8cm diametrā, tas der dažādas izplūdes ventilatoru-. izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, šī elastīgā izplūdes caurule iezīmes lielisku siltuma pretestību un izturību.tas var izturēt temperatūru līdz 250°c un ir būvēts,)

Izskatās arī
150x32x6mm 80# Keramikas slīpripas Baltās krāsas Korunds Abrazīvais Disks Metālam, 1GAB.
€19.19 €11.52

(funkcijas pavisam jaunā, augsta kvalitāte, augsta cietība, laba smilšu graudu efektu. anti-augsta temperatūra, laba nodiluma izturība, pulēšanas efekts ir ļoti labs. par pulēšana/slīpēšana, metālu, keramikas, marmora, pulēta koka amatniecība, u.c. ilgs kalpošanas laiks, samazinātu kaitējumu, detaļu, efektīvi uzlabotu apstrādes precizitāte un detaļu virsmas kvalitātes. plaši)

Izskatās arī
Jetdry Pūtēju Turbo Jet Ventilatora Turbo Vardarbīgu Fan120000 apgr. / min 55MM/S Jaudīgu Ventilatoru Gaisa Duster Putekļu Ventilatora 3 Ātrumu Rokas Gaisa Pūtējs
€52.13 €39.10

(motīvs: 1.brushless turbīnu motors nodrošina spēcīgu dzinējspēku, un, efektīvi un ātri uzsūc spītīgs putekļiem.spēcīga iesūkšanas, ātri, vakuuma izrāvienu maksimālā jauda, jaudas ilgstoši bez pūšanas un karstuma. 2. gaisa izpūšanas+putekļu sūkšanas,multi-purpose funkcija, sausā un mitrā divējāda lietojuma preču,filtru var izjaukt tīrīšanai, padarot to izturīgāku. 3.bass)

Izskatās arī
8X Bora Karbīda Smilšstrūklas Uzgalis Gaisa Sandblaster Padoms 8Mm
€49.40 €35.57

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! funkcija: zems blīvums, augsta cietība un korozijas izturība zema siltuma vadītspēja stāvoklis: jauns krāsa:melna materiāls:bora)

Izskatās arī
Elektriskie Motorzāģi Varas Instrumentus, Griešanas Koka Mini Portatīvo Bezvadu Atzarošanas Zāģis Dewalt 18V 20V Li-ion Akumulators
€102.78 €51.39

(piezīme: baterijas nav iekļautas. funkcijas: 1. bezvadu dizains, gaismas un portatīvie, viegli pārvadāt un zāģēšanai.neslīdošs rokturis ļauj jums, lai turiet rokturi viegli. 2. ar brushless elektrozāģis izmanto efektīvu motora sniegt savu mini redzēju ar ilgāku braukšanas laiku, vairāk griezes momenta un vairāk enerģijas, tādējādi samazinot nodilumu un pagarina instrumenta kalpošanas)

Izskatās arī
4gab/set 2 Collu 50mm Electroplated Dimanta Spilventiņi Ātrās Noņemšanas Plāksnīte Stikla, Betona, Akmens, Metāla, Pulēšana, Slīpēšana Diski
€36.54 €18.27

(4gab/set 2 collu 50mm electroplated dimanta spilventiņi ātrās noņemšanas plāksnīte stikla, betona, akmens, metāla, pulēšana, slīpēšana diski izmērs: 2 collas/50mm smiltis:: #50, #100, #200, #400 arbor: m10 vītni iepakojumā: 4gab/set 2inch dimanta spilventiņi ar electroplated dimanta slīpēšanas disks piedāvā ļoti agresīvi atdalīšanas jūs varat iedomāties.tie ir)

Izskatās arī
Jaunas Blīves Tip Gumijas Starplikas+tērauda Augstspiediena Blīves Augstas Izturības Karsti Sprauslu Daļa Krāsas Smidzinātāju Bezgaisa Krāsas
€11.02 €6.83

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *saderīgs ar lielāko daļu šķidrumu * vienkārša uzstādīšana bez instrumentiem *piemērots vairumam sprauslas specifikācijas: *materiāls:gumijas + nerūsējošā tērauda *krāsa: kā attēlā *qty: 10pcs iepakojuma saturs: 10pcs)

Izskatās arī
15mm/25mm Daudzfunkcionāls Dzirnaviņas Mini Electric Belt Sander DIY Pulēšanas un Slīpēšanas Mašīnas Kuteri Malām Asināmais
€108.88 €42.47

(šis ir daudzfunkcionāls belt sander, mini portatīvo, ar zemu trokšņa līmeni, viegli uzstādīt un ekspluatēt, ir mājas diy rīks. funkcijas: korpuss ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, stingra un praktisks. smiltis no smilšu josta ir vienādi, nav viegli zaudēt, smilšu, vairāk nodilumizturīga. izmanto ātrgaitas gultņi, ātrgaitas, augsta griezes momenta un klusāku. ar)

Izskatās arī
3" Sūklis Dimanta Spilventiņi Granīts, Mākslīgais Akmens Pulēšanas Un Tīrīšanas Līdzeklis Betona Slīpēšanas Diska Polisher
€0.80 €0.54

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls:neilona šķiedras izmērs:3in krāsa: random krāsa paketē iekļauts:1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
1000W Brushless Elektriskais Trimmeris Rokas Trimmeris Gravēšana Rievu Apgriešanas Mašīnas Griešanai Mašīna, Maršrutētāji, Lai 18V, Makita Akumulatoru
€83.32 €52.49

(specifikācijas: barošanas avots: baterijas savietojams akumulators:par 18v, makita akumulatoru motors:brushless motors mainīgs ātrums:8000~30000rmp materiāls: plastmasa čaks diametrs: 6mm vai 8mm (regulējams) nominālā jauda: 1000w nav slodzes ātrums: 30000 apgr. / min frekvence: 50 hz funkcijas: alumīnija)

Izskatās arī
6 Pack Rīks Atbalsta Bāzes Pakaramais 12V, Urbšanas Instruments Pakaramais Plastmasas Urbšanas Instrumentu Stiprinājums Savietojams Ar
€21.67 €13.22

(uzstādīšana m12 12v instrumentu, rīku plaukta saderīgs ar m12 rīki, ko izmanto, lai labot instrumentus uz sienas vai workbench, lai saglabātu tos pienācīgu un pieejamu stingri uzstādītas: katru m12 instrumentu turētāja ir trīs sabiedrība skrūves, ar kuru iespējams piestiprināt pie sienas, stingri un stabili, un to var efektīvi novērst rīki krišanu un bojāšana pulēta virsma: virsmas instrumentu)

Izskatās arī
USB BBQ Gaisa Pūtējs Portatīvo BBQ Ventilators, Gaisa Ventilators Grils Ventilators, Gaisa USB Ventilators 5V Dropship
€8.08 €3.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis elektriskais barbekjū ventilators ir viegli, var būt uz usb kabeli uzlādes dārgumu vai enerģijas apgādi.bez ierobežojumu strāvas vads, ērti lietot. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, drošs, nav toksisks un bez smaržas. tas novērš putekļu piesārņo savu pārtiku, un tas saglabā savu pārtiku,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Tērauda Stieple, Riteņu Birste, Tērauda Suku lieljaudas Pulēšana Uzticamu Stiepļu Suka Vadu Riteņu Birste 1gb
€0.44 €0.24

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *noņem rūsas, apjomu, krāsu & izdedži *dažādu suka galvas uz ilgu plastmasas rokturi *neilona, misiņa un tērauda stieples sniedz dažādas tekstūras & stīvums *neilona sariem uz vieglākiem uzdevumiem, misiņa pārklājumu, stieple smagāks pienākums)

Izskatās arī
Elektriskās Sienas Griešanas Mašīna Chaser 220V Griešanas Ķieģeļu Granīta, Marmora Betons ar Zāģa Asmeni
€539.50 €242.77

(produkta apraksts šī jaudīga elektriskā betona redzēju pieņem augstas kvalitātes tīra vara motors, kas ievērojami uzlabo darba efektivitāti.zāģa asmens ir izgatavots no augstas kvalitātes dimantu materiāli, kas nav asas, sīvas un to var efektīvi apstrādāt dažādus sienu virsmām, piemēram, porcelāna, marmora un sarkanu dimantu. specifikācijas materiāls: alumīnija un abs asmens)

Izskatās arī
F011500082 017600-4910 Auto Ventilatora Motora Vadības Modulis Chrysler 200 Jeep Cherokee 2.4 L 3.2 L 3.6 L
€32.91 €23.70

(stāvoklis: 100% new tips:ventilatora motora vadības modulis montāžas tips:tiešie instalēt daļa numurs:f011500082 017600-4910 new augstas kvalitātes produktus. viegli instalēt un ilgstošai lietošanai. lielisku kvalitāti un lielisku furnitūru. pareizi savienotājs nē sadalīšanas vai apvienošanas. dod asāku un vairāk sophisiticated meklēt automašīnas uzstādīt: par:)

Izskatās arī
Elektriskā Armatūras Sasaistīšana Knotting Āķis, Automātiskās Armatūras Līmeņa Saistošs Mašīna Vadu Knoting Uzlādējams Twister Knaibles Bārs Tērauda, Instrumentu
€53.28 €31.97

(elektriskā armatūras sasaistīšana knotting āķis, automātiskās armatūras līmeņa saistošs mašīna vadu knoting uzlādējams twister knaibles bārs tērauda, instrumentu motīvs: 1. pastiprinājuma slānis ir rokas mašīna, ko izmanto, lai ātri pack armatūras, kas var ietaupīt 3-5 reizes, salīdzinot ar darbu. 2. izmantot būvniecības tirgū, tostarp civilās ēkas, grīdas caurules, apkure)

Izskatās arī