Cena €2.38 €5.68

Pilns apraksts

Vienuma Tips: Taisni Valdnieks

Materiāls: Plastmasa

Izmērs: apm.30cm/11.81 gadā

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

Daudzums: 1 Gab.

Paketē Iekļauts:1 x Taisnu Lineālu Valdnieks var izmantot kā instrumentu klasē, lai apmierinātu mērīšanas vajadzībām, pedagogiem un studentiem, tas ir arī labs līdzeklis mērīšanas ikdienas dzīvē.

Taisni valdnieks ir izgatavots no plastmasas, izturīgs un izturīgs, nav viegli deformēties vai kaitējumu, kas piemēroti, lai kalpotu taviem izmanto, jūs varat justies brīvi, lai izmantotu nedomājot par kvalitāti.

Var izmantot kā leņķī, paralēlais lineāls, taisni, horizontāli paralēlas līnijas, loka mērījumu, utt.

Var izmantot kā transportieris, 0-180 grādu leņķī mērījumu vai scribing (1 mazo režģis 5 °, liels režģis 15 grādi, leņķis parādīti ar skalu, ir pakāpi atvēršanas valdnieks).

Galu leņķveida disku vidū disks ir viduspunkts apļveida loka, kas var uzzīmējiet apli vai loka 4-30cm diametrā.

Noliec lineālu vertikāli, atveriet valdnieks 90 grādiem, pavelciet uz leju, uz labo skalas, paralēli, un sastāda vienotu paralēlas līnijas.

Atvērt valdnieks uz 30cm mēroga un izdarīt taisnu līniju.

Taisnu Lineālu tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: ATMC10M88
  • Veids: Valdnieks

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Regulējams Kombinācija, Leņķi, Leņķa Lineāls, Inženieriem Uzstādīt Kokapstrādes Instrumentu ar Burbuļa līmeņrādi Tiesības Transportieris, Laukuma
€19.82 €10.30

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: leņķa lineāls izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīgs, labs materiāls, ilgs kalpošanas laiks. 【skaidrs skalas] aicina: skaidrs iegravēts mēroga, precīzs un viegli lasīt, precīzu mērīšanas, lineālu mērot garums: 15 cm/20cm/25cm inchesmarking par cm un mm. 【naudas sodu pārstrādes] aicina: mērīšanas lineāls)

Izskatās arī
10X Zaļā Plastmasas Studentiem Taisnstūra Formas Zīmējums Apļa Veidni Valdnieks
€14.06 €6.61

(10x zaļā plastmasas studentiem taisnstūra formas zīmējums apļa veidni valdnieks produkta nosaukums: studentu valdnieki; krāsa :zaļa;valdnieki apļa mērīšana: 2mm-40mm valdnieks mērīšana: 20cm;lineāls izmērs: 21.5 x 10,5 cm / 8.5 collu x 4.1 collu (l*w) svars: 33g/gab materiāls: plastmasa izglītības kancelejas preces, zīmēšanas veidni valdnieki izstrādāta ar)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Lineāls Augstas Kvalitātes Plastmasas, Ar Viļņotu Līniju Mēroga Lineāls Novērst Tuvredzība Taisni Valdnieki Skolu Birojs
€0.69 €0.43

(nosaukums: novērst tuvredzība valdnieks materiāls: plastmasa svars: 20g mērogs: 15/18/20cm krāsa: caurspīdīga zila/rozā funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktus. 2. īpašu marķējumu tiek veikta katru 5cm skalas, ar skaidru un netraucēts līnijas, kas neietekmē vizuālo spriedumu un novērstu redzes zudumu. 3. izvēlēts augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Grāmatu Iesiešanas Vāks Rīku Albums Vākos Veidotājs Grāmatsiešanas Instruments, Māksla, Amatniecība, Brošēšana Valdnieks Scrapbooking Rīki Dzelzs Grāmatu Saistošs
€18.64 €9.32

(meklē jautri un viegli veids, kā izveidot skaistu grāmatu vāki?izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus un precīzu mērījumu dimensijās, šī rokasgrāmata sniedz plašu izmantošanu, un to var izmantot jebkurā laikā un vietā.ar prieku un radošs process, jūs esat pārliecināts, lai justies satraukti un priecīgi, ar katru jaunu segumu, jūs veicat. specifikācija: produkta materiāls:)

Izskatās arī
Jaunā Alumīnija sakausējumu, Trīsstūra Lineāls Studentiem Matemātika Ģeometrija Metāla Iestatīt Office Skolas Kancelejas Piederumi Lineāli 2gab/komplekts
€2.93 €2.58

(jaunā alumīnija sakausējumu, trīsstūra lineāls studentiem matemātika ģeometrija metāla iestatīt office skolas kancelejas piederumi lineāli 2gab/komplekts)

Izskatās arī
3X Dzeltens 2M platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Lentes Mērītājs Mērīšanas Lenti Mēroga Metāla Kapsula
€10.58 €7.09

(produkta nosaukums: mērīšanas lenti; materiāls: plastmasa, tērauds krāsa: dzeltena; mērīšanas skalas: metriku, collas, pēdas pasākuma garums: 2 metriem, 6 pēdas, 79 collas lentes platums: 1.2 cm / 0.5 collas konteinera izmērs: 5.3 x 4.8 x 1.8 cm / 2.1 cm x 1.9 cm x 0.7 collu (l x w x t) svars: 56 g/gab gluda bagāžnieka dizains ir izmantot vienkāršu ieguve. bloķēšanas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Multi-purpose Universāls Caurumu, Nerūsējošā Tērauda, Flīžu Caurumu atrašanās vietas Atvēršanu Ērts Rīks, kas Var Pielāgot Artefakts
€9.80

(firmas nosaukums: yinlongdao nerūsējošā tērauda, flīžu caurumu atrašanās vietas multi-purpose universāls urbuma atvere ērts rīks, kas var pielāgot artefakts funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes metāla. regulējams un izturīgs, lai izmantotu. neliels svars, viegli pārvadāt un izmantot. izgatavots, lai nodrošinātu augstu precizitāti, komfortu laikā flīžu)

Izskatās arī