Cena €0.77 €1.49

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Fit Watch 6/4 Skatīties 5 Noskatīties 3 41mm.

Mūsu sporta datumi var fit ar savu ierīci, nodrošina jums komfortablu valkā pieredzi.

Izgatavots no videi, ādai draudzīga silikona materiāla, izturīga pret noberšanos, bez smaržas, ūdensizturīgs, bez crackings, ne kairina ādu.

Alternatīvā caurumi, kas pieejamas, lai jūs varētu pielāgot garumu, viegli uzvilkt vai novilkt.Piemērots vairumam rokas par Sieviešu un Vīriešu.

Mainīt joslas, viegli un ātri.Nē instrumentus, kas vajadzīgi, Viegli uzstādīt tieši un novēršot ar vienu pogu.

Specifikācijas:

Materiāls:Silikona

Krāsa:Zaļš,Sarkans,Zils,Rozā,Dzeltens,Zils-01,Zaļā-01.Purples,Melna,Pelēka,Pelēki-01,Balts

Uzstādīt:Pulksteņu 6/4 Skatīties 5 Noskatīties 3 41mm

Komplektā Ietilpst:

1x Silikona Skatīties Jostas

Piezīme:

Lūdzu atļaut 1mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Veids: Pulksteņu Siksniņas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: BGEKTOTH

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kalnu Velosipēda Sēdekļa Spilvenu Uzstādīšana Piemērots AirTag Tracker Anti-theft un Anti Zaudējumu Locator Uzstādīšanas Leņķis
€1.75 €1.05

(apraksts vai jūs joprojām uztrauc ne atrast piemērotu locator gadījumā jūsu velosipēdu? ja tā, tad mūsu locator aizsardzības gadījumā, komplekts ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs. tā ir speciāli paredzētas velosipēdu locator, kurā var saskaņot arī ar to. funkcijas -krāsa: melna -materiāls: taa -izmērs: 4.00x3.50x1.00cm/1.57x1.38x0.39in -izgatavots)

Izskatās arī
Korpuss Savietojams GarminVaria UT800 Silikona seguma BicycleRadar Kamera Astes Gaismas Triecienizturīgs Piederumi
€7.27 €3.63

(funkcijas: ootdty spēcīga struktūra nodrošina 360°pilnu ķermeņa aizsardzību jūsu ierīci.unikālo triecienu absorbcijas dizains: 4 stūriem efektīvi absorbēt satricinājumus.paceltām malām dizains nodrošina papildu aizsardzību ekrāna. šī vienkārša un elastīga gadījumā ir izgatavoti no augstas kvalitātes šķidro silikona gēlu, , drošu un videi draudzīgs, super mīksts, izturīgs)

Izskatās arī
Silikona Siksniņa 8 Sporta Aproces, Silikona Watcband
€5.81 €2.79

(funkcijas: ootdty fit 8 mūsu sporta datumi var fit ar savu ierīci, nodrošina jums komfortablu valkā pieredzi. izgatavots no videi, ādai draudzīga silikona materiāla, izturīga pret noberšanos, bez smaržas, ūdensizturīgs, bez crackings, ne kairina ādu. alternatīvā caurumi, kas pieejamas, lai jūs varētu pielāgot garumu, viegli uzvilkt, vai takingoff.piemērots vairumam rokas)

Izskatās arī
USB C Tipa Skatīties Lādētāju Garmin Venu 2 plus vivosmart 5 Fenix 765 TACTIX 7 instinkts 2 EPIX 2 Enduro Ātrās Uzlādes Kabelis Vadu
€1.85 €1.30

(izejas īssavienojumu aizsardzība.pārsprieguma un pārslodzes aizsardzību.reālā testa novecošanās, augstu drošības līmeni.labs anti-darbības traucējumus.augsta darba efektivitāte un ātra uzlādes ātrumu.zema darba temperatūra un ilgu darbmūžu.specifikācija: krāsa: melna līnijas garums: 100cm/3.3 pēdas saderīgu modelis: par garmin vivosmart 5 par garmin fenix 7 par garmin tactix 7 par garmin fenix 7s par garmin)

Izskatās arī
Silikona Metāla Klipsi Sprādzes Turētājs Klips, Lietu Vāku Anti-lost Aizsardzības Gadījumā, Shell Sporta Āķa Klips Par Xiaomi Mi Grupa 4 Miband 4
€4.72 €3.06

(silikona metāla klipsi sprādzes turētājs klips, lietu vāku anti-lost aizsardzības gadījumā aizsardzības apvalks, sporta āķa klips mi grupa 4 miband 4 mi grupa 3 miband 3 smart aproce funkcijas: 1. pielāgoti mi grupa 4 miband 3 smart rokassprādzi un pilnīgi saderīgi. 2. izgatavoti no mīksta silikona, tas ir ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs, ērti valkāt, un nostiprinātas ar metāla skavām. 3.)

Izskatās arī
20mm silikona watchbands Samsung galaxy skatīties 42mm smart sporta siksna Samsung Galaxy Skatīties Active 2 40mm 44mm pulksteņu siksniņas
€2.29 €1.63

(20mm silikona watchbands samsung galaxy skatīties 42mm smart sporta siksna samsung galaxy skatīties active 2 40mm 44mm pulksteņu siksniņas motīvs: pasūtot rezerves siksnu oriģinālā samsung galaxy skatīties 42mm smart skatīties,liekas, gluda un ērti specifikācija: 1.valkājamas skatīties band / rokas joslā oriģinālu samsung galaxy skatīties 42mm band 2. daudz krāsu, jauka nomaiņa, lai krāsu jūsu aproce)

Izskatās arī
Rokas Joslā, Lai Ticwatch Pro 2020. Gadam Siksnu Ticwatch Pro 3 GPS/GTX/E2/S2 Neilona Aproce Aizstāt Jostas Smart Skatīties Piederumi
€5.23 €2.61

(rokas joslā, lai ticwatch pro 2020. gadam siksnu ticwatch pro 3 gps/gtx/e2/s2 neilona aproce aizstāt jostas smart skatīties piederumi iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.veikti ar piemaksu neilona kodolīgi un vogue stils un pievienot krāsu uz savu attēlu.viegli uzstādīt un noņemt, ideāls darbs, vai ceļojumu. 22mm saderīgs ar: par ticwatch pro 3 lte par ticwatch pro 3 gps ticwatch pro 3 ticwatch)

Izskatās arī
Grūti EVA Ceļojumu Kastē Anti-shake Uzglabāšanas Soma Ūdensizturīgs Triecienizturīgs, lai rokas Pulkstenis Dropship
€2.35 €1.58

(funkcijas: ootdty aizsargājiet savu vērtīgo rokas pulkstenis ar mūsu ceļojumu skatīties lodziņā rāvējslēdzēju.ar crushproof grūti čaumalas un mīkstu interjera materiālu, šajā gadījumā nodrošina jūsu skatīties stayssafe no skrāpējumiem un dings. mūsu skatīties lodziņā gadījumā turētāja ceļojumu ir paredzēts, lai droši turēt savu skatīties vietā, neļaujot tai novirzot)

Izskatās arī
2023 NFC Smart Skatīties Vīrieši 466*466 AMOLED 1.43" HD Ekrāns Vienmēr Laika Parādīšana Bluetooth Zvanu Ūdensizturīgs Smartwatch Android, ios
€92.71 €56.55

(smart skatīties 466*466 amoled hd ekrāns ar nfc piekļuves kontroles funkciju, bluetooth, atbildot uz zvaniem, zvanu pāradresācija, zvanu atteikšanu 260mah liela jauda, smart skatīties uz vīriešiem un sievietēm amoled (active matrix / organic light emitting diode) ir aktīvās matricas organisko gaismu izstarojošo diožu paneli.salīdzinājumā ar tradicionālo šķidro kristālu panelis, amoled ir īpašības,)

Izskatās arī
Skatīties Nomaiņa Band Modes Mīksta Silikona Smartwatch Band Rokassprādzi, Rokas Pulksteņu Siksnas Nomaiņa Sievietēm Un Vīriešiem
€5.72 €2.75

(speciāli izstrādāti, lai pielāgotos jūsu ādu, tas viegla un izturīga siksna ir elastīga un stipra stiepes izturība.tā piebilst, modes stilu, lai jūsu skatīties un nodrošina nepārspējamu komfortu. specifikācija: nosaukums: pulksteņu siksniņas materiāls: silikona style: solid krāsa krāsa: melna, balta, sarkana, pelēka, oranža, krizantēmas zila , tumši zils, gaiši purpura,)

Izskatās arī
Par Fitbit Flex 2 Nomaiņa Uzlādes Statīvs USB Kabeli, Lādētāju, Portatīvā Lādētājs Adapteris
€3.97 €2.43

(tas ir tikai fitbit flex 2 uzlādēšanas. tikai maksas ,bez atiestatīšanas funkcija uzlādes kabelis, tikai aproce aproce nav iekļauti. tas ir viegli veikt, kad jūs iet.kompakts un viegls dizains ir ērts, ceļotājiem un biznesa lietotājiem. viegli lietot,vienkārši pievienojiet skatīties uz uzlādes statīvā, un pēc tam pievienojiet usb ar datoru vai maiņstrāvas lādētāju, lai saņemtu)

Izskatās arī
22mm Silikona Siksna Huami AMAZFIT FALCON Sākotnējā Aproce Aproce Huami Amazfit Falcon Watchband Jaunas
€7.34 €4.40

(22mm silikona siksna huami amazfit falcon sākotnējā aproce aproce huami amazfit falcon watchband jaunas specifikācija: materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, veselīgu un videi draudzīgu compression molding, izturīgs un ilgmūžīgs materiāls:silikona maigumu ir mērens, valkāt ļoti ērti, viegli pielāgot garumu, lai atbilstu jūsu rokas saderīgs ar: piemērojamie modeļi: huami amazfit falcon)

Izskatās arī
Karstā pārdošanas Flex Banner karstā gaisa metināšanas iekārta
€609.03

(karstā pārdošanas flex banner karstā gaisa metināšanas iekārta produkta apraksts piemērojams materiālu metināšanas un savieno atsevišķas gabali, kas izgatavoti no dažiem karstā kušanas materiāliem, tādiem kā pvc audums, pe audekls, āra plakātu, baneru, brezenta jumts,textilene, plastmasas gabalu, un tā tālāk.to izmanto arī, lai lamināta un hem rezerves malas-darbi gabalu priekšrocības)

Izskatās arī
Rūdīta Stikla Gadījumā Huami Amazfit VTN 2 2e Sim GTR2 GTR2e GTR2eSim Ekrāna Aizsargs Pilnībā Segtu Huami GTR2 Korpusa Apšuvumā
€4.95 €2.97

(rūdīta stikla gadījumā huami amazfit vtn 2 2e sim gtr2 gtr2e gtr2esim ekrāna aizsargs pilnībā segtu huami gtr2 korpusa apšuvumā apraksts: saderīgs modelis: amazfit gtr2 esim amazfit gtr2 e amazfit gtr2 materiāls: pc korpusa + rūdīts filmu svars: 0.007 kg krāsa: caurspīdīga, balta, sudraba, melna, midnight blue, rose mērķis: dizains aizsardzības apvalks)

Izskatās arī
ESTD Velosipēdu Mīksto Anti-scratch Aizsardzības Gadījumā, Ekrāna Aizsargs Segtu Savietojams Bryton Rider750 GPSComputer Piedurknēm Mājokļu
€6.01 €2.94

(funkcijas: ootdty ne fedings, ne krāsas, ūdens skalošana, viegli tīrāma. augstas kvalitātes silikona materiāla, vieglas, spēcīgas-stingrība, izturīga, nodilumizturīga un izturīgs pret skrāpējumiem. nav izbalināt, nemaina krāsu, var mazgāt ar ūdeni, viegli tīrāma. izmērs der, kas veidotas atbilstoši originalcode galda, viegli lietot un instalēt. viegli uzstādīt)

Izskatās arī
Ekrāna Aizsargs, Gadījumā Tactix 7 Amoled Full Coverage Silikona Buferi Aizsardzības Attiecas Anti-scratch
€4.82 €3.37

(funkcijas: ootdty skatīties gadījumā var segt jūsu skatīties četriem stūriem un malām skatīties, kas sniedz jūsu skatīties ar perfektu aizsardzību pret skrāpējumiem un sadursmes.aizsargāt jūsu skatīties no bīstamību ikdienas dzīvē. izgatavoti no silikona materiāla, vieglas, ērti valkāt, nevar palielināt apjomu skatīties. precīza griešanas procesu padara visi caurumi der)

Izskatās arī
Aizsardzības Gadījumā Sporta Skatīties PCTempered Stikla Aizsardzības Apvalks Putekļu necaurlaidīgs PC Gadījumā Novērstu Skrāpējumiem, Iespiedumiem Sporta Piederumi
€3.04 €2.13

(mūsu sporta skatīties pc gadījumā!tas ne tikai aizsargāt jūsu skatīties no skrāpējumiem un dings, tas arī padara lielisku ziemassvētku dāvanu jebkurai aktīvo indivīdu.iegūt dvēseles mieru jums ar pilnu aizsardzību jūsu sporta skatīties. specifikācija. piemērojamie modeļi: par huami mani aktīvs materiāls: pc+rūdītais stikls svars: 0.013 kg mērķis: aizsardzības)

Izskatās arī
Gadījumā Xiaomi MI Skatīties S1 Aktīvo Shell Aizsargs Segtu Aizsardzības Joslā Siksniņu Rokassprādze DATORA Cietajā Gadījumā Mīksto Smartwatch Aizsargs
€8.07 €4.04

(apraksts: gadījumā, ja vāks aksesuāru smartwatch ir mīksts, elastīgs, viegls, triecienizturīgs un izturīgs pret skrāpējumiem. šajā gadījumā ietver visus ap stūri, lai nodrošinātu efektīvu aizsardzību jūsu skatīties no skrāpējumiem, krītot, mutuļošana, un tā tālāk. specifikācijas: nosaukums: smartwatch gadījumā saderība: forxiaomimi skatīties s1 aktīvs materiāls:)

Izskatās arī
Y1UB Silikona Gadījumā Aizsardzības pārklājums Ūdens Izturīgs Korpuss Anti-scratch čaula SmartTag 2 ar Keychain Anti-zaudēja Gadījumā
€3.63 €2.14

(funkcijas: ootdty precīzi izgriezt, lai izvairītos no ir saskrāpēts vai bojāts. šis silikona gadījumā, ja piedāvā ērtu veidu, lai aizsargātu jūsu ierīci. nāk ar keychain, anti-zaudēja, viegli pārvadāt, ar dažādas krāsas, lai izvēlētos. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. izgatavots no izturīga silikona materiāla,)

Izskatās arī
Jauns Āra MK67 Sporta Smart Skatīties TFT Bluetooth Balss Palīgs IP68 Ūdensnecaurlaidīga un Izturīga Vīriešu Smart Skatīties
€60.50 €27.23

(jauns āra mk67 sporta smart skatīties tft bluetooth balss palīgs ip68 ūdensnecaurlaidīga un izturīga vīriešu smart skatīties savietojamas sistēmas ios / android sistēma produkta aparatūras krāsa:melna/zaļa/oranža bluetooth :5.2 galvenais mikroshēmas:realtek 8763ewe g-sensora modelis:stk8325 operatīvā atmiņa :160kb zibspuldze:256kb +ārējā)

Izskatās arī
1/2GAB Par Xplor Grūti Malas Gadījumā visu Ekrānu Stikla Aizsargs Filmu Kadru Gadījumā Integrētu Par Xplora X5 Spēlēt Bērniem Skatīties
€4.27 €2.61

(1/2gab par xplor grūti malas gadījumā visu ekrānu stikla aizsargs filmu kadru gadījumā integrētu par xplora x5 spēlēt bērniem skatīties apraksts: piemērojamie modeļi: xplora x5 spēlēt bērnu skatīties materiāls: pc+ rūdīts plēves, tpu galvanizācijas svars: 0.013 kg krāsa: caurspīdīga, balta, melna, tinte zila, priežu skuju zaļā, ziloņkaula balts, cherry)

Izskatās arī