Tagi: hoodies streetwear jaka treniņtērpi, Trombons, hoodies sporta krekli

Cena €17.30 €24.71

Pilns apraksts

Materiāls: Poliesteris + Spandex Izmēri: XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL/4XL/5XL/6XL/7XL

Izmēri tikai refenrence ,lūdzu, ļauj 1-3Cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sagatavošanas Laiks: mums ir 2-3 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

Piezīme:

Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.Mēs jūs informēsim tiklīdz jūsu sūtījums ir izsūtīts.

Stāvoklis: 100% pavisam Kvalitātes Nodrošināšanas Hi, Par Piliens kuģniecība: Mums ir factory outlet , un atbalsta drop shipping.var piedāvāt pasūtījuma dizains , ASV lieluma Un EUR izmēra custom.Ja jums ir nepieciešams pārdot mūsu produktus, mēs varam jums piedāvāt attēlus, kas, bez ūdenszīmes .Izvēlēties mūs pietiekami , lai atrisinātu sarežģīto problēmu, lai jūs, un paplašināt noietu .Iemesls --Mēs izmantojam visvairāk iekārtošanas un ātrākais veids, kā transporta , piedāvājot augstas izšķirtspējas izdrukas un izmēram atbilstošu apģērbu, izmēru , kvalitāti audumu un lielisku meistarību .Ātri, ziņu atbildi .Un var sniegt bezmaksas dizainu, nekad atklāt dizains .

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznēm ,5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes , mēs dos jums ATLAIDI uz savu nākamo pasūtījumu.

2. Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz jūsu STP vai Facebook, mēs jums dāvanu vai ATLAIDI par savu nākamo pasūtījumu. 3. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes .Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

4. Lūdzu, ziņu mums, pirms jūs gatavojaties atstāt negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu par pasūtījumu .Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti jūsu pirkumu mūsu veikalā, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma:

1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā.

3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs,

Specifikācijas

  • Piemērojamo Sezonu: Pavasarī un Rudenī
  • Apkakle: O-Veida Kakla
  • Piemērojamo Skatuves: diennakts
  • Veids: Regulāri
  • Zīmola Nosaukums: PLstar Cosmos
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Modeļa Numurs: DENG
  • Slēgšanas Tips: NAV
  • Modelis Tips: Drukāt
  • Dzimums: Vīrieši
  • Sezona: Piemērots pavasara un rudens
  • Kapuci:
  • Vienuma Tips: Hoodies
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • krāsa: krāsa kā attēlā
  • Atvāžamā Daļa: NAV
  • Materiāls: Poliestera, Spandex
  • Stils: Ikdienas
  • Biezums: STANDARTA
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Plus Lieluma: XS-7XL
  • Apģērba Garums: Regulāri

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vīriešu Ziemas Ietilpst Bikses Sabiezējumu Plīša Plaša Kāju Taisni Zaudēt Aukliņu, Elastīgas Vidukļa Tīra Dziļi Kājstarpes Vintage Garās Bikses
€13.32 €5.99

(vīriešu ziemas ietilpst bikses sabiezējumu plīša plaša kāju taisni zaudēt aukliņu, elastīgas vidukļa tīru krāsu dziļu kājstarpes vintage siltas garās bikses taisni kāju dizains glaimojošs kāju formas, kas padara jums izskatīties garāki un vairāk skaists. aukliņu jostasvietā ļauj jums, lai regulētu vidukļa apstāklis, viegli, jebkurā laikā un jebkurā vietā. vilnas materiāls)

Izskatās arī
Teepublic Monster Hunter Pasaules Meowscular Šefpavārs Pelēkā Vārna Sporta Krekli Hoodies Pop Retro Hip Hop Karstā Pārdošanas
€17.68 €12.02

(materiāla apraksts 100% poliesters produkta īpašības izmantot 100% poliestera auduma, vidēji biezi, vidēja garuma, mīksta auduma, nedaudz elastīgi, mīksti versiju ar kapuci.ar kapuci virves dizains padara to vieglāk uzvilkt un novilkt.priekšā ķengurs kabatas var saglabāt mazās ikdienas lietas, un astēm, pie aproces un apakšmalu vēl labāk fit. gadījumā scenāriji piemērots)

Izskatās arī
PLstar Cosmos 3DPrint Jaunākās Snovbords Sports Mākslas Unikālu Unisex Vīriešu/Sieviešu Hrajuku Streetwear Gadījuma Hoodies/Zip/sporta Krekls Q-7
€31.38 €24.17

(lūdzu pārbaudiet savu (pleci, krūtis, garums), lai pārliecinātos, vai tas jums der. izmēri tikai refenrence ,lūdzu, allow1-3cmerror sakarā ar manuālo mērījumu. sagatavošanas laiks: mums need2-3 darba daysto sagatavot savu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu. piezīme: ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks piegādāts)

Izskatās arī
2024 Vīriešu Ikdienas Velveta Biezāka garām Piedurknēm Krekli Raibs Kabatas Krekla, Žaketes Vīriešiem Luksusa Krekli, Krekli Virsdrēbes Vīriešiem
€17.08 €8.54

(2024 vīriešu ikdienas velveta biezāka garām piedurknēm krekli raibs kabatas krekla, žaketes vīriešiem luksusa krekli, krekli virsdrēbes vīriešiem sūtījumu izsekošana: jūs varat izsekot savu sūtījumu no šādas tīmekļa vietnes: www.17track.net/en un arī jūs varat izsekot to uz savas valsts pasta oficiālajā mājas lapā. piegādes aizsardzību laiks: ja piegādi)

Izskatās arī
Britu Kontrastējošas Svītras Trikotāžas Jaka Vīriešu Mētelis Gadījuma Īsām Piedurknēm V-veida kakla Jaciņa Adīta Elpojošs Universāls Augšu
€81.44 €43.17

(1. pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3.ja jūs neesat pārliecināti par lielumu, pls ļaujiet mums zināt jūsu svars,augums, krūtis,viduklis, info, utt, mēs varam palīdzēt, lai izvēlēties pareizo izmēru.)

Izskatās arī
2023 Jaunu Modes Vasaras Vīriešiem Ledus Zīda Veste Plānas Zvejas Outcoat Saule Necaurlaidīgas Jakas Vīriešu Sauļošanās Outwear Vīriešu Jakas Y04
€35.27 €17.63

(* svarīga piezīme * 1. jo atšķiras dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā,bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! 2. lūdzu atļaut 2-4 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni.izmēri: (1cm = 0.39 gadā) 3. lūdzu, neatveriet strīdu)

Izskatās arī
Pavasara Krekli Vīriešu Personības Slīpā Pogu Nelegālo Dubultā Krūtīm, Vīriešu Garām Piedurknēm Vīriešu Slim Fit Krekls
€9.31 €6.33

(pavasara, rudens vīriešu krekls vienpusīgu kabata dubultā krūtīm, vienkrāsainu top turndown šaura apkakle, pogas, kreklu, streetwear apraksts: izstrādātas ar slīpo kabata un izsmalcinātu pogas, tas krekls ar garām piedurknēm nāk ļoti elegantu un modernu izskatu, sniedzot jums skaists un temperaments izskatu. sakarā ar to, ka šis plānais krekls ir labs slaidinošu efektu, tas var parādīt)

Izskatās arī
Zīmola Fashion Vīriešu Rudens Ziemas Veste, Cepure, Noņemams Dizaina Vīriešu Ikdienas Kapuci Veste bez Piedurknēm, Jaka Izmērs XL-5XL L175
€45.40 €22.70

(* svarīga piezīme * 1. jo atšķiras dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā,bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! 2. lūdzu atļaut 2-4 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni.izmēri: (1cm = 0.39 gadā) 3. lūdzu, neatveriet strīdu)

Izskatās arī
2023 Vīriešu korejiešu Versija Žakarda Džemperis ar garām Piedurknēm ar Rāvējslēdzēju Mēteļi Vīriešu Jaka Mīksti Vilnas Trikotāžas Jaka Silta Vīriešu Apģērbs
€19.23 €9.62

(2023 vīriešu korejiešu versija žakarda džemperis ar garām piedurknēm ar rāvējslēdzēju mēteļi vīriešu jaka mīksti vilnas trikotāžas jaka silta vīriešu apģērbs vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu. sūtījumu izsekošana:parcel tracking: jūs varat izsekot savu sūtījumu no šādas tīmekļa vietnes: www.17track.net/en un arī jūs varat izsekot)

Izskatās arī
Kokvilnas Mētelis ar lielu Apkakli Vidēja garuma Kokvilnas Mētelis par Vēja Aizsardzību Ultimate Siltumu Vīriešu Ziemas Parka uz Leju, Āra Mētelis
€26.93 €15.35

(apraksts: augsta apkakle un pilnībā aizverot rāvējslēdzēju maksimālu aizsardzību pret vēju. vidēja garuma dizainu par pievienoto aizsardzību, lai kājas. kapuci papildu siltumu un komfortu sasalšanas ziemas dienās. izstrādāts ar četru slāņu bloķēšanas kokvilnas, nav putas vai pildvielas izmantot. universāls un stilīgs, piemērots ikdienas valkāšanai, ielu modes un)

Izskatās arī
Amerikāņu Retro Džinsa Auduma Žaketes Vīriešiem, Veļas Moderns Pavasara Rudens Korejas Modes Zaudēt Gadījuma Streetwear Mēteļi Vīriešu Jaka Bomber
€37.96 €25.43

(amerikāņu retro džinsa auduma žaketes vīriešiem, veļas moderns pavasara rudens korejas modes zaudēt gadījuma streetwear mēteļi vīriešu jaka bomber)

Izskatās arī