Cena €3.59 €5.37

Pilns apraksts

[Pieteikumā]Embellishment Piegādes albums, piezīmju grāmatiņas, dienasgrāmatas, frāzes, kolāžas, pudeles, kauss, vēstuļu, dāvanu kastē, foto albums, laptops, bagāžas, trolejbuss, mobilo telefonu gadījumā, foto rāmji, stacionārs, kalendārs, mākslas amatniecības

Lūdzu, ņemiet vērā: Šīs Nav Self-Adhesive Paper

[Izsmalcinātu lielums dizaina]izmērs ir aptuveni 1,5 x 1.9 cm / 4 x 5cm, visa 400 gabali ir iesaiņota vērā nelielu grāmatu.Jūs varat izmantot šo kawaii stuff, lai kur jūs vēlaties, lai iet, strādāt, ceļot, utt.Tas ir ļoti viegli veikt

[Uzmanīgs modelis konstrukcija ]ir 400 dažādiem dizainparaugiem par 400 loksnes papīra.Tauriņi, saulespuķes, vēstules, māksla, dzejoļi, kartes un citas brīnišķīgas lietas ir apvienotas šī materiāla gabals papīra

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

Materiāls: papīrs

Iepakojuma Saturs:

400 x Junk Vēstnesis Vintage DIY Materiāli Papīrs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Galda, Krēsliem, Datoru Spēļu Krēsls, Dīvāns Perezoso Relaksējošu Ergonomisks Biroja Spēlētājs Virtuves Atzveltnes Krēslā Mēbeļu Darbu
€829.11 €414.56

(apraksts: šis krēsls aprīkots ar ērtu, mīkstu spilvenu dizaina, pilnībā polsterēts, ergonomisks dizains, radot ērtas biroja telpas, kas var mazināt stresu un atbrīvot sēž nogurums.atgriezties mierīgā dzīvē.ergonomisks aprūpe, mugurkaula kakla daļas.sēžot uz ilgu laiku bez noguruma, vidukļa zonā, krēslu ir piepildīta, nodrošinot labāku ietīšanas un ērtu atbalstu par katru ķermeņa daļu, piemērots)

Izskatās arī
Ir 2021. Jaunākās Okeāna Stila Masīvkoka Sēžu Galds Luksusa Mājas Biroja Galda Epoksīda Galda
€1 287.62 €1 158.86

(labdien, cienījamie klientu, šī produkta cena saiti, būs atšķirīgi, jo skaits, kas pasūtījumus vai dažādi modeļi, lūdzu, konsultējieties ar klientu servisu par informāciju.produkta informācija nosaukums: 2021 jaunākais okeāna stila masīvkoka sēžu galds luksusa mājas biroja galda epoksīda galda materiāls: masīvkoka, kas piepildīts ar epoksīda sveķiem oriģinālu no: ķīna izmēri: 240*94*4.6)

Izskatās arī
Viena Paneļa Istabas Dalītājs platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Biroja Nodalījums
€76.10 €34.25

(zīmola ievads ir vadošais zīmols, kas specializējas iekārtu un instrumentu.kopā ar tūkstošiem motivētiem darbiniekiem,ir paredzēti, lai sniegtu mūsu klientiem grūts, iekārtas un instrumentus pēc neticami zemām cenām.šodien ir aizņemts tirgos vairāk nekā 200 valstīs ar vairāk nekā 10 miljoni plus pasaules dalībnieki. kāpēc izvēlēties ? 1.grūts kvalitātes nodrošināšanas 2.neticami)

Izskatās arī
Izpildu Biroja Krēsls Spēle Krēslu Īpašu Spēļu Krēsli Pc Datora Krēslā Spēlētājs Ergonomisks & Dīvāni Komfortu Mēbeles
€356.55 €178.27

(par šo preci ādas biroja krēsls: soft pu ādas un dubults putu sēdekļa spilvenu, kas uzņēma visu ķermeni.izturīgs pret skrāpējumiem, traipiem, lobīšanos un plaisāšanu, ilgu laiku izmantot neizbalo un ir viegli tīrāmas, un ir piemērotas māju, biroju, sapulču telpas, uzņemšanas telpa un citām vietām, mājas, biroja krēsls, ir labāk noturību, sēžot uz ilgu laiku, joprojām ērti.regulējams un pusguļus:)

Izskatās arī
Tintes spilventiņu zīmogu spilventiņu, lai kāzu vēstuli Dokumentu balts
€1.46 €0.98

(un attiecas uz visu veidu pirkstu nospiedumu un pirkstu krāsošana. nav toksisks, drošs bērniem krāsa: balta ņemiet vērā,:, kad to atverat pirmo reizi,kasti var nedaudz saspringts,lūdzu, pagaidiet brīdi. universālā, taisnstūra formas zīmogs pad to var izmantot, lai lielākā daļa no dažāda lieluma papīra. daudz sūklis eļļa to var izmantot ilgu laiku izmērs:40mm*40mm iepakojuma)

Izskatās arī
Savukārt-N-Cauruļu Datora Galda, Franču Ozolkoka Pelēka/Melna
€305.37 €61.07

(piezīme:mēs kuģis objektu no asv noliktavā,kā parasti u iegūt objektu par 5-7days,kas ir ļoti ātri, lai u. produkta izmēri 18.9 d x 44.5 w x 33.9 h krāsu franču ozolkoka/black stilu 19 collu bāzes materiālu inženierijas koka top materiāla veida konstruēts koksnes par šo preci izgatavoti no augstas kvalitātes koksnes kompozītu un polivinilhlorīda stabi, lai nodrošinātu papildu izturību un stabilitāti.ir)

Izskatās arī
Biroja Mēbeļu Tirdzniecības Reģistratūra Vienkārša, Moderna Kafejnīca, Konferenču Telpa, Bārs, Galdi, Restorāns Dizainers Uzņemšanas Galdi
€2 350.11

(lai cienījamie klienti, 1. mēs nūjas uz princips kvalitātes pirmkārt, klients galvenokārt .ja jums ir nepieciešama jebkāda produktu, jūs varat sūtīt man produkta attēli vai saites.es došu jums zemāko citāts, cik drīz vien iespējams, un pēc tam sniedz saiti, jums pēc pasūtījuma. 2. visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, esiet droši pirkt!ja jums ir kādi jautājumi par produktu,)

Izskatās arī
Creativo Rakstīt Pētījumu, Datoru Galds ar masīvkoka Kājas, Atvilktnes un atklātiem Plauktiem Hutch Mājas Birojs Dzīves
€174.44 €85.48

(no zīmola .aplus-v2 .di-brand-stāsts-karuselis-tvertne { pozīcija: radinieku; } .aplus-v2 .di-brand-stāsts-karuselis-varonis-konteinerā .aplus-v2 .di-brand-stāsts-karuselis-varonis-tvertnes > div { pozīcija: absolute; width: 100%; } /* nodrošināt karuselis aizņem tikai to vietu, kas tai vajadzīga.izmēri jāiestata vēlreiz par absolūti pozicionēts elementus, lai viņi varētu aizņemt vietu. */ .aplus-v2 .di-brand-stāsts-karuselis-konteinerā)

Izskatās arī