Cena €16.72 €27.87

Pilns apraksts

Apraksts:

--tie-up romiešu īss logu aizkaru ēnā voile mājas skaistumu elegantu dekoru.

--Ērtas un mīksta auduma,bez nomešanu, laba ventilācijas, viegli tīrīt un instalēt.

--Kaklasaiti siksnas, un jūs varat pielāgot augstumu abās pusēs, lai redzētu vairāk dekorācijas.

--Ar kātu kabatā uz aizkariem augšā, padarot tos ļoti viegli pakārt, izmantojot standarta vai pielāgotus, stienis.

--Aizkaru iet ar vēju, šiks elegants.

--Piemērotas izmantošanai mājas virtuve, kafejnīca, vannas istaba, bēniņi, pagraba, biroja telpas un citas windows.

--Tā ir lieliska dāvana ģimenei un draugiem

Izmērs:W= Platums, H= Augstums

Krāsa:Kā parādīts attēlā

Iepakojums Saraksts: 1gb Aizkars (tikai aizkaru, neviens cits papildaprīkojums)

Piezīme:

1.Sakarā ar dažādiem monitoriem, krāsas ir nedaudz atšķirīgs.

2. Sakarā ar hemming, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-5 cm.

3. Mēs atbalstām pielāgotus produktus, ja jums ir raksts jums patīk, un nepieciešams pielāgot, lūdzu, sazinieties ar mums

4.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums.Pēc tam, kad, saņemot preci, ja ir kādas problēmas ar produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, mēs jums varam palīdzēt atrisināt šo problēmu.Paldies !

Attēlu Rādīt:

Sūtījuma 1. Tirdzniecība ir pārrobežu , tāpēc tas būs nepieciešams ilgs laiks, piegāde, tipisks laika iebraucēju no ir no 20-59 dienas.Ja nevēlaties gaidīt tik ilgu laiku, lūdzu, pievērsiet Express atlīdzību vai nav to iegādāties.Ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības pakalpojumu, piemēram, DHL, vai EMS, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Mums nav Atbildīgs par savu Muitas nodoklis.

3. Mēs kuģis objektu uz jūsu Ali pārbauda adrese pēc noklusējuma.Ja jūs vēlaties mainīt savu adresi, lūdzu, mainīt Ali saņemšanas adresi, PIRMS jūs maksājat.Vai rakstīt savu jauno adresi, uz Ali piezīme.Lūdzu, sniedziet savu precīzu adresi sīki un pilnu nosaukumu; ja jums ir jūsu tālruņa numuru, tā būs labāk.

Atsauksmes

Ja jūs esat saņēmis pasūtījumu, lūdzu, Apstiprina, ka preces neskarts .Ja prece ir bojāta, lūdzu, nav pazīme, lai, nav apstiprinātu saņemšanu uz kyocera, sazinieties ar mums pirmo reizi.Lūdzu, atstājiet ziņu, lai man par jūsu jautājumiem un bojātas fotogrāfijas par mūsu produktu, Mēs nosūtīsim jaunu, lai jūs.Ja jūs nevēlaties jaunu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs sniegsim jums dažus kompensāciju saskaņā ar produkta bojājumus.

Un, ja neesat apmierināts ar preci vai arī tas ir pazaudējuši, un gribu atstāt sliktas atsauksmes, vai uzsākt strīdu, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Negatīvas atsauksmes nevar atrisināt problēmu, jums vajadzētu pateikt mums problēmas, Tāpēc mēs varam noteikt to, un padarīt jūs laimīgu.

Paldies par jūsu atbalstu, un mēs ceram, lai nodrošinātu jums labāko pērk pieredzi atkal par Pack24.lv!

Specifikācijas

  • Technics: Austs
  • Skaits Paneļi: 1 panelis
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piemērojamo Logu Tips: Dzīvoklis Logu
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Sku: CHC01162
  • Tiebacks:
  • Instalācijas Veids: Griestu Montāža
  • Raksts: IESPIESTS
  • Formāts: Virves
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Atrašanās vieta: Logs
  • ar maskēšanās pārklājums: no
  • Veids: aizkaru
  • Atvēršanas un Aizvēršanas Metode: Augšējā Atvērts
  • numuri grommets: 0
  • dubultā slāņa: no
  • Modeļa Numurs: Logu Aizkaru Valance
  • Izmantošana: Mājas, Viesnīcas, Slimnīca, Kafejnīca, Birojs
  • Funkcijas: Translucidus (Ēnojums Likmi 1%-40%)
  • CN: Ķīna
  • Apstrādes Piederumi Izmaksas: Iekļauts
  • Modelis Tips: Ģeometriskas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Austs Gobelēns Doorknob Dažādi Turētājs Pie Sienas Karājas Rotājumu Mājas Apdare
€12.76 €6.12

(apraksts šīs sienas gobelēns ir skaista kombinācija eleganci un maiga.tas ir lieliski, guļamistaba, dzīvojamā zona, bērnu pirmsskolas izglītības iestādē, darba telpa vai jebkur, kur vēlaties, lai daži tekstūru un intereses, lai jūsu sienām. funkcijas - krāsa: balta - materiāls: kokvilna - izmērs: 45.00x11.00x1.00cm/ 17.68x4.32x0.39in - elegants gobelēns, unikāls)

Izskatās arī
Virtuves Super Absorbējoša Drenāžas Pad Diatomīta Paklāju, Trauku Žāvēšanas Mat Virtuves Izlietne Countertop Aizsargs Daudzfunkciju Placemat
€10.50 €5.25

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitātes pirmkārt, pakalpojuma labāko.klienti ir mūsu draugi. mēs atbalstām nometiet kuģniecības, vairumtirdzniecības un klientu pasūtījumus, mēs pieņemam diy stila pielāgošana.,nosūtīt augstākas hd bildes uz manu e-pastu .mēs dizains, diy stilu, lai jūs. humanizēts dizains, augstas kvalitātes materiāli un labi izgatavotas,var dot pārsteigts produktiem,)

Izskatās arī
Sofa Cover Šenila Dīvāna Segu Mūsdienu Dīvāns Dvieli, lai Dzīvojamā Istaba Dekori Universālā Dīvāns Slipcover 1/2/3/4Seat
€99.54 €59.72

(kāpēc jūs izvēlējāties to? premium-aušana, strukturētas dīvāns attiecas dos savu dīvāns jaunu izskatu.tie ir labi aizsargi mājās ar bērniem, mīksta un izturīga auduma, padara par ērti justies.aizsargāt jūsu mēbeles no noplūdēm, traipi, valkā, un asaru, lai novērstu to no kļūst sagrauta. funkcijas: double-sided krāsu, kas pieejama gan priekšpusē, gan aizmugurē.augstas kvalitātes kokvilnas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Krēsla Pārsegs,Santa Hat Krēslu Pārvalki, Mazgājami Krēslu Aizsargs, Par Svētku, Ziemassvētku Rotājumi
€6.67 €5.14

([izturīga auduma]ziemassvētku krēsla pārsegs ir izgatavots no auduma.audums ir izturīgs, nodiluma izturīgi, ērti pieskarties, nav toksisks, nekaitīgs, bez ķīmiskām vielām, neizstaro asa un nepatīkama smaka, un ir nekaitīgi organismam. [pievienot svētku atmosfērā]modelis konstrukcija ziemassvētku sēdekļa vāku ir ļoti saskaņā ar ziemassvētku motīvu.kombinācija sniegavīrs krēsla pārsegs piebilst)

Izskatās arī
90x400cm Gadījumā Projektēšana Galda Runner Siera Audumu, Marli, Rievotās Zemniecisks Kāzu Dekori Zemnieku Tabledecor Namā Ziemassvētku
€8.65 €6.57

(marle tablerunner materiāls :poliesters izmērs:90x180cm;90*340cm;90*400cm iepakojumā:1 gab siers marli galda runner kopšanas instrukciju - galda runner augšējās un apakšējās malas, ar piešūtām apdare, nav viegli zaudēt pavedienu.ļoti viegli tīras un sausas. stils - zemniecisks-eleganti izskatās ar šo plašo roku krāsota krāsu marli galda runner.tas ir unikāls un elegants,)

Izskatās arī
Ērtu Krēslu Spilveni Mīkstās Standarta Izmērs, Kas Nav Slīdēšanas Krēsla Spilventiņu Elpojošs Poliesteris Bieza Krēsla Spilventiņu Mājās Un Ēdamistabas Krēsli
€16.31 €8.15

(aizzīmju punktiem: 1.mājīgumu audums: izgatavoti no augstas kvalitātes poliestera šķiedras audumu, mūsu ēdamistabas krēslu spilveni ir ne viegli shed matu un krāsu, un ir ādai draudzīgs un elpojošs. 2.pacelt jūsu restorānvagonos pieredzi: baudīt labāku mājas dzīvi ar šo vienkāršo formu, dzidri krāsu spilveniem, kas papildina touch of elegance jūsu ēdamistabas krēsls.šo cepumu formas vienkārša)

Izskatās arī
Van Gogs, Eļļas Glezna Drukāšanas Modelis Apdare Spilvendrāna Saulespuķu Laukumā Mājās, Dīvāns
€2.88

(laipni lūgti manā veikalā! householdwholesale & global pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks. piezīme: šis produkts ir vienpusējs raksts. produkts: 100% pavisam jaunu spilvendrāna (spilvens nav iekļauts) izmērs: 40*40cm(16 collas * 16 collas) 45*45cm(18 collas)

Izskatās arī
Pleds dīvāns Ceļa segas silti ziemas gulta segtu mest segu Dekoru boho siltu vilnas Nordic augu Mīksta un matains lapu
€26.35 €13.17

(pasūtījuma flaneļa mest segu personalizētu vilnas segas dīvāns dāvanu pielāgota diy dropshipping drukāt pēc pieprasījuma materiāls microfiber poliestera audums, ūdensizturīgs izmantošana mest segu , dīvāns vāciņu , mest uz dīvāna un krēslu funkcijas pielāgoto dizainu , super soft & warm , gluda , portatīvo , anti pilling , bez krāsas izbalināt , mašīna)

Izskatās arī
Dakimakura Anime Olivers Pūkains Double-Sided Print Dzīves izmēra Ķermeņa Spilvena Segums
€25.71

(produktu ieviešanu: iepakojums: tas ir tikai spilvens uz lietu. (vai spilvenu apdruka iekšējo nav iekļauta.) mums ir 3 izmēru izvēlēties, 50 cm x 150 cm,50 cm x 160 cm; 60cm x 180cm mums ir 2 materiālu izvēlēties.viens ir persika ādas materiāla,kas ir 2wt materiāls. persiku ādas triko : persiku microfiber audums ir romāns plānas uzkārsto audumu, aizciršanas pretestību,tekstūra)

Izskatās arī
Dakimakura Anime Elkoņa Cimdi Spilvena Segums Double-Sided Print Dzīves Izmēra Augstas Kvalitātes 2WAY Spilvendrāna Otaku Dāvanas
€36.60 €31.11

(produktu ieviešanu: iepakojums: tas ir tikai spilvens uz lietu. (vai spilvenu apdruka iekšējo nav iekļauta.) mums ir 3 izmēru izvēlēties, 50 cm x 150 cm,50 cm x 160 cm; 60cm x 180cm mums ir 2 materiālu izvēlēties.viens ir persika ādas materiāla,kas ir 2wt materiāls. persiku ādas triko : persiku microfiber audums ir romāns plānas uzkārsto audumu, aizciršanas pretestību,tekstūra)

Izskatās arī
Zvaigznāju Gultas Komplekts Mierinātājs, Spilvens, Sega Sedz Shams Kosmosā Star Nebula Astrālā Klastera Gultas Piederumi Segtu Divguļamā Gulta Kopa
€69.51 €47.27

(produkta apraksts iepakojumu sarakstu: 1* sega sedz + 2* spilvendrānas(ne aizstāvis,ne palagu) materiāls: poliesters sezona: pavasaris, vasara, rudens, ziema izgatavota no super mīkstas uz maksimālu komfortu.spilgtas krāsas un attēls. viegli izmantot - duvet cover ir problēmu-free slēpto rāvējslēdzēju & spilvens shams ir aploksnē slēgšanu. mašīna mazgājami aukstā cikla, fēns)

Izskatās arī
Vienkāršs Dizains Modes Ziemassvētku Ziemeļvalstīm Dekoratīvās Mest Spilvens Gadījumā, Lina Spilvens, Spilvenu Viegli Aprūpi Mājās
€2.03 €1.12

(svarīga informācija materiāls:lina iepakojuma lielums: 45cm x 45cm/17.72 x 17.72 (apm.) apskats: jūs varat izmantot šo daudzpusīgo ziemassvētku mest spilvens gadījumā, lai izdaiļot jūsu dzīvojamā istabā vai guļamistabā, jo tas ir iespiests ar vienkāršu modeli, kas ir viegli, lai atbilstu ar jebkuru dekorēšana stili. šis spilvens, spilvenu vāks ir ērti, lai)

Izskatās arī
St Patrick ' s Day neslīdoša Doormat Galvaskausa Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Mat Lūgšanu Paklāju Flaneļa Modelis Dekori
€8.32 €4.24

(laipni lūdzam ja jums ir kādi jautājumi, vai īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums . mēs atbalstām ekskluzīvas pielāgošanu , lai jūs varat nosūtīt mums savu iecienītāko rakstu un jūsu mats individuāla jums! izmērs : 40cm*60cm;15.7 x 23.5 ; materiāla apraksts : 100% poliestera , flaneļa audums, neausts dotted plastmasas grunts, biezums 0.8 cm; produkta īpašības)

Izskatās arī
S-Karikatūra SpongeBob Patrick Star Mīksta Plīša Segas,Flaneļa Segu Mest Segu, lai Dzīvojamā Istabā, Guļamistabā Gulta Sofa Cover Bērns
€74.39 €37.19

(sveiki, cienījami klientu, laipni lūgti mūsu veikalā: integritāti pirmais, kas apkalpo katru klientu, labi, un cenšas, lai nodrošinātu visvairāk personalizētu un izmaksu ziņā efektīvi produkti par katru klientu, ir mūsu mērķi: mēs atbalstām nometiet kuģniecības , vairumtirdzniecības pielāgošanas un personalizētu diy dizains.ja jums ir kādi dārgakmeņi un skaistu attēlu, ka jūs vēlaties, lai)

Izskatās arī
Ziemassvētku Ziemas Mockingbird Ogu Pine Leaf Mūsdienu Zālē Aizkari Dzīves Telpā, Meitene, Zēns, Guļamistaba, Virtuves Loga Aizkaru
€35.50 €24.85

(produkta apraksts gluda, mīksta, viegli tīrāma ēnojumu likme 1-40% materiāls: poliesters & poliestera maisījums krāsa: kā parādīts attēlā iepriekš par lielums: piemēram,135x230 šo lielumu, aizkars, ir pilnīgs modelis.135x230x2 šis lielums ir 2 aizkari apvienotas vienā modelis piezīme: krāsa ir mazliet atšķirīga, jo dažādu monitoru.lūdzu, salīdzināt sīki izmēri ar jums, pirms jūs pirkt un ļauj 1-5cm)

Izskatās arī
60cm Spīd LED Unicorn Lelle super mīksta Plīša Rotaļlieta Gulta ilgi Spilvens mazuļa Gulēšanas spilvenu Liela Meitene Lelle augstas kvalitātes dāvanu bērniem
€10.18

(apraksts: izmērs:60cm materiāls: mīksta, plīša; pildījums: 100% augstas kvalitātes pp kokvilnas)

Izskatās arī
Galda Runner Macrame Par Kāzu Boho Stils Bēša Krējums (15 X 200 Cm) Galda Runner,Vintage Tamborēšanas Zemniecisks , Kāzu
€15.09 €7.85

(galda runner macrame par kāzu boho stils bēša krējums (15 x 200 cm) galda runner,vintage tamborēšanas zemniecisks , kāzu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. drošība - tas mums ir svarīgi nodrošināt, ka produktus mēs to izplatīt, kā ekoloģisko, cik iespējams, un pārbaudītas attiecībā uz kaitīgām)

Izskatās arī
30x275cm Zemniecisks Džutas Galda Stīgas Dabas aiz rupjš audekls Mežģīnes Hesenes Galda Runner Vintage Mājas Dekori Kāzām, Dzimšanas dienas svinībām Apdare
€14.64 €7.03

(30x275cm zemniecisks džutas galda stīgas dabas aiz rupjš audekls mežģīnes hesenes galda runner vintage mājas dekori kāzām, dzimšanas dienas svinībām apdare iepakojums saraksts:1gb aiz rupjš audekls galda runner materiāls:aiz rupjš audekls izmērs: 30x275cm paziņojums: 1. nevar ūdeni mazgāt (izvairoties no mašīnu mazgāšanas ,arī nevarēja būt iemērc) 2. kā)

Izskatās arī
Tarkov USEC Doormats Mājas Paklāju Ieejas Durvju Paklāji Mūsdienu Dekori Paklāju Vannas istabā Grīdas Paklāji 131
€14.00 €9.38

(paklāju ir lieliska dāvana ģimenei un draugiem.tas ir ideāls, lai dzīvojamā istaba, guļamistaba, bērnu istaba, meiteņu istabas, bērnu istabas, rotaļu istaba, bērnu dārzs, utt.lieliska dāvana ģimenei un draugiem jebkurā gadījumā!brīvdienas, pateicības dāvanas, ziemassvētku dāvanas, jaunais gads, dāvanas.tas arī maisījumi harmoniski ar visvairāk grīdas un mēbeles.produkta apraksts: 1. izmērs:)

Izskatās arī