Cena €2.74 €3.38

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipi ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt.

Īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli krist-off.Ir-nav nepieciešams, lai pacelšanās austiņu uzmavas un tas neietekmēs-uzlādes.

Ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot-ilgu laiku, kā jaunu bez fedings vai dzelte.

Augsta elastība, trieciena absorbcija un anti-fall, atsitiens-uzreiz, kad tas hits-apakšā, bez hurting īstu mašīnu.

Izmantojot elastīgās silikona, pilna aizsardzības, spēcīgāks-stingrība, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs.

Specifikācijas:

Materiāls:Silikona

Izmērs:Apm.7.5x4x3.1cm/2.95x1.57x1.22inch

Krāsa:Melns/Balts/Sarkans/Tumši Zils/Tumši Zaļš

par JABRA Elite 4

Komplektā Ietilpst:

1x Headphone Aizsardzības Uzmava

Piezīme:

① .Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

② .Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Paldies par jūsu viedokli.

Specifikācijas

  • Veids: Ekrāns
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY

Komentāri

  1. / Anon - 2023-11-14

    SUPER

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Lādētājs Samsung Galaxy Noskatīties 4 Uzlādes Kabelis Priekš Samsung Galaxy Noskatīties 4 Ar Turētāju Statīvu (Dock Turētājs
€11.51 €7.94

(lādētājs samsung galaxy noskatīties 4 uzlādes kabelis priekš samsung galaxy noskatīties 4 ar turētāju statīvu (dock turētājs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. izejas īsslēguma aizsardzība, pārsprieguma un pārslodzes filtra aizsardzību. nekustamā mašīnas tests, laba novecošanās drošību. labs)

Izskatās arī
2023 S8/S8E 6 Collu Kontroles Touch Panel Smart Home Produkta Tuya Zigbee Vārti Viss Vienā
€423.52

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root .magic-4{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Fitnesa Tracker,1.91" Smart Skatīties,Ar Sirdsdarbību,Asinsspiedienu Oximetry,Sporta Pasākums,Miega Signalizācijas,Bluetooth Zvanu Funkcija
€38.42 €26.90

(iepakojums satur: 1. sporta skatīties 2. pulksteņu siksniņas 3. lādētājs 4. instrukcijas produkta parametri: 1. uzlādes interfeiss: bezvadu maksas 2. akumulatora kapacitāte: 250mah 3. ekrāna izmērs: 1.91 collas 4. materiāls: sakausējums+silikona jostas 5. bluetooth versija: 5.0 ble 6. sistēmas prasības: android 4.4+/ios8.2+ 7.)

Izskatās arī
50gab Silikona Siksna Xiaomi Mi Joslā 8 Nomaiņa Krāsains Siksnas Xiaomi Miband 8 Sporta Rokas Aproces Aproce
€175.79 €56.25

(50gab silikona siksna xiaomi mi joslā 8 nomaiņa krāsains siksnas xiaomi miband 8 sporta rokas aproces aproce ja jums ir nepieciešams, lai sajauc krāsas, lūdzu, sazinieties ar mums.paldies. apraksts: vēlamais tpu, multi-krāsu pēc izvēles, ādai draudzīgs un elpojošs, 1:1 reālā mašīna fit gadījumā zīmols: mi joslā 8 siksniņas materiāls: tpu gadījumā rokas apkārtmērs:)

Izskatās arī
Vadu, Kabeļa Adapteris Garmin-PRIEKŠTECIS 35 Ātra Uzlāde
€1.51 €1.03

(funkcijas: ootdty 1. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un novecošanas pretestība. 2. multi-aizsargāt tehnoloģija nodrošina īsslēguma aizsardzība, pārmērīga slodze un pārsprieguma aizsardzībai. 3. pieņem importēto komponentu, augstas drošības un labs anti-darbības traucējumus. 4. maza dc ripple, augstu darba efektivitāti, ātrās uzlādes ātrumu. 5.)

Izskatās arī
QuickFit Siksniņu Rokassprādze Par Garmin Fenix 7 7X Pro 5 5X 6 6X Pro Siksna Watchband Band 22mm 26mm Ātri Atbrīvot Silikona Rokas Joslā
€6.17 €2.46

(quickfit siksniņu rokassprādze par garmin fenix 7 7x pro 5 5x 6 6x pro siksna watchband band 22mm 26mm ātri atbrīvot silikona rokas joslā spalvu: *joslas platums:22/26mm *materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona , veselīgu un videi draudzīgu *compression molding, spēcīgs un izturīgs *materiāls: silikona *maigumu ir mērens, ļoti ērti valkāt viegli)

Izskatās arī
Mīksts silikona Vāciņu Aizsardzības Gadījumā, Stikla Ekrāna Aizsargs Filmu Par Garmin edge 1000 Velo GPS Velo Velosipēdu Datoru Ādu
€4.37

(apraksts : tips:silikona gadījumā funkcijas:anti scratch,slim, viegls svars,triecienizturīgs.)

Izskatās arī
Austiņas Gadījumā Mājokļu SonyWF-1000XM5 Anti-scratch Triecienizturīgs nepievelk putekļus Vāciņu
€1.32 €0.99

(funkcijas: eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.nav nepieciešams novilkt austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes kā jaunu bez)

Izskatās arī
2gab Gadījumā Savietojams ar Apple Airtag, PU Leather Ādas Vāks Ar Keychain Turētājs Atslēgu Gredzens Gaisa Frāzi Piederumi
€4.26 €3.28

(saderīgi modeļi: šis produkts ir aizsardzības gadījumā, kas paredzētas airtag, un tā lielums ir ideāls, lai jūsu airtag un ir vienkāršs un stilīgs [aizsardzības] visu par airtag ietin lieliska aizsardzība un neietekmē tās funkcionalitāti, lai airtag.tas ir arī triecienizturīgs, un var pasargāt jūsu airtag arī [ērti uzstādīšana] šīs vietas noteicējs aizsardzības gadījumā ir izgatavoti)

Izskatās arī
Grūti PC Gadījumā ar Rūdīta Stikla Saules Lite rokas Pulkstenis seguma Smartwatch Mājokļu Ekrāna Aizsargs
€2.45 €1.35

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skatīties ar šī datora lietu, kas nodrošina, ka ierīce joprojām scratch-free un labos apstākļos. izgatavoti no kvalitātes pc materiāla, šajā gadījumā ir izturīgs un izturīgs, nodrošinot ilgstošu aizsargātu jūsu skatīties.ļauj toshowcase skaistumu jūsu ierīci, turot to droši no skrāpējumiem, putekļiem un citiem bojājumiem. šajā gadījumā)

Izskatās arī
1~5GAB Jauns zvans Smart Skatīties Vīrieši IP68 5ATM Ūdensizturīgs Āra Sporta Fitnesa Tracker Veselības Monitors Smartwatch par
€95.06 €47.52

(1~5gab jauns zvans smart skatīties vīrieši ip68 5atm ūdensizturīgs āra sporta fitnesa tracker veselības monitors smartwatch par apraksts: krāsa: melna/militāri zaļa/haki 1.85-collu tft izšķirtspēja 240 * 280 akumulatora ietilpība: 400 ma dc 5v (pašreizējās ≥ 0.5 a) ūdensizturīgs pakāpe: ip68 sinhronizācijas android un programmas: gloryfit skenēt)

Izskatās arī
1~10PCS Luksusa Nomaiņa Siksnas, Miband6 5 7 Mi Grupa 3 4 Wriststrap Oglekļa Šķiedras Skatīties, Jostu, Rokassprādzi, lai Joslas 7 6 5
€18.33 €9.16

(1~10pcs luksusa nomaiņa siksnas, miband6 5 7 mi grupa 3 4 wriststrap oglekļa šķiedras skatīties, jostu, rokassprādzi, lai joslas 7 6 5 apraksts: produkta nosaukums: aproce krāsa: oglekļa šķiedras materiāls: tpu piemērojamie modeļi: universal specifikācijas: 1. tpu materiāla, gluda un ērti pieskarties 2. gaismas luksusa, jauna drukāšana 3.)

Izskatās arī
Rūdīta Stikla Gadījumā Huami Amazfit VTN 2 2e Sim GTR2 GTR2e GTR2eSim Ekrāna Aizsargs Pilnībā Segtu Huami GTR2 Korpusa Apšuvumā
€4.95 €2.97

(rūdīta stikla gadījumā huami amazfit vtn 2 2e sim gtr2 gtr2e gtr2esim ekrāna aizsargs pilnībā segtu huami gtr2 korpusa apšuvumā apraksts: saderīgs modelis: amazfit gtr2 esim amazfit gtr2 e amazfit gtr2 materiāls: pc korpusa + rūdīts filmu svars: 0.007 kg krāsa: caurspīdīga, balta, sudraba, melna, midnight blue, rose mērķis: dizains aizsardzības apvalks)

Izskatās arī
USB Uzlādes Kabelis, Lādētājs, Kabeļi + Screen Protector Vairogs Filmu Par Garmin Priekštecis 35 Forerunner35 Smart Skatīties Piederumi
€18.59 €16.55

(modname=ckeditor (lādēšanas vads) produkta apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nomaiņas lādētājs garmin priekštecis 35. tas ir liels ceļotājiem un biznesa lietotājiem ar kompakts un pārnēsājamo dizains. ar varu aizsardzības ķēde iekļauti. krāsa: melna materiāls: abs garums: 1m saderīgs ar: par garmin priekštecis 35 (ekrāna)

Izskatās arī
2GAB Pulksteņu Siksniņas Savienotāja Adapteri Nomaiņa Metāla Savienotājs Saites stiprinājums X iaomi Mi Joslā 8 Pro Aproce Piederumi
€2.87 €1.43

(aizzīmju punktiem:1.drošu fit: šo pulksteņu siksniņas savienotāja adapteri nav viegli atlaist vai nokrist, padarot tos ideāli piemērots jūsu xiaomi mi joslā 8 pro.tie ir iekšējo diametru 20mm, kas perfekti pieguļ joslā un nodrošina spēcīgu pielāgošanās spējas.2.izturīga un gluda: šo pulksteņu siksniņas savienotāja adapteri ir izgatavoti no augstas kvalitātes metāla materiālu, kas ir smalki samalta un)

Izskatās arī
TPU Aizsardzības Lietu Rāmi Ekrāna Aizsargs Vāks Coros Pace 2 Soft Shell Aizsardzības Uzmava Mājokļu S
€3.02 €1.51

(funkcijas: ootdty izgatavotas no augstas kvalitātes, anti-scratch mīksto tpu, elastīgs, drošības un vides aizsardzības, ādai draudzīgi.šī hromēts gadījumā ietver visus ap stūri, un visu skatīties sejas, patur skatīties sejas un pusēs prom no skrāpējumiem un bojājumiem, arī lieliski izdaiļot jūsu skatīties. viegli uzstādīt un lietošana: ielieciet tpu, lai gadījumā, bampers, par)

Izskatās arī
Skatīties Joslas Aizdare 20mm 22mm Tauriņš Aizstāj lieljaudas Locīšanas Viegli Uzstādīt Izvietošanas Aizdare Nerūsējošā Tērauda Vīrieši Sievietes
€6.43 €3.53

(apraksts: 【materiāls] aicina skatīties joslas aizdare, kas izgatavoti no cieta nerūsējošā tērauda, izturīgs. 【size] aicina 20mm un 22mm, vāciņu izmērs 30mmx24mm, biezums 7mm, garums sprādze 43mm. 【paketi] aicina 1pc sprādzes aizdare, nāk ar 4gab pavasara bārs. 【viegli lietojams] aicina vienkārša un tieša montāža un demontāža. 【ideāls] aicina izsmalcinātu)

Izskatās arī
Android IOS Universālā 1.45 Collas Bluetooth Zvanu Smartwatch Vīriešiem Atbalstu 100+ Sporta 2024. Gadam Jaunas Sievietes Rotācijas Atslēgas Smart Skatīties +Kaste
€46.50 €26.97

(1.45 collas bluetooth zvanu smartwatch vīriešiem atbalstu 100+ sporta 2024. gadam jaunas sievietes rotācijas atslēgas smart skatīties +kaste amats: * skaidru displeju * sirds ritma monitors * asins spiediena tests * displejs veselības parametri * mazkustīgs atgādinājums * signāls atgādinājums * kalorijas nodedzinātas * miega monitors *)

Izskatās arī
Aizsardzības Gadījumā Sporta Skatīties PCTempered Stikla Aizsardzības Apvalks Putekļu necaurlaidīgs PC Gadījumā Novērstu Skrāpējumiem, Iespiedumiem Sporta Piederumi
€3.04 €2.13

(mūsu sporta skatīties pc gadījumā!tas ne tikai aizsargāt jūsu skatīties no skrāpējumiem un dings, tas arī padara lielisku ziemassvētku dāvanu jebkurai aktīvo indivīdu.iegūt dvēseles mieru jums ar pilnu aizsardzību jūsu sporta skatīties. specifikācija. piemērojamie modeļi: par huami mani aktīvs materiāls: pc+rūdītais stikls svars: 0.013 kg mērķis: aizsardzības)

Izskatās arī
K59 Vīriešiem Smart Skatīties AMOLED 466*466 1.43 collas 380mAh Bluetooth Zvanu Fitnesa Tracker Pielāgošanas Skalu, Sirdsdarbības 100+ Sporta Smartwatch
€68.26 €34.13

(1.39 izturīgs āra sporta smart skatīties smart pulksteņi pieņem kompozītmateriālu un metāla korpusu padara mūsu viedie rokas pulksteņi sievietēm un vīriešiem ļoti izturīgs,veiksmīgi pagājuši 12 (divpadsmit militāro testi), tostarp krasas temperatūras, zemāko spiedienu, augstumu virs jūras līmeņa, izturība pret putekļiem, sāls izsmidzināšanas šķidruma piesārņojumu,mūsu viedie rokas pulksteņi)

Izskatās arī