Cena €0.63

Pilns apraksts

1gb Automašīnu Gaisa Atsvaidzinātāju Nomaiņa Auto Smaržas Auto Stils Gaisa Kondicionēšanas Ventilācijas Smaržas Auto, Cieta Atsvaidzinātājs Gaisa Attīrītājs Funkcijas: 1.Nav toksisks un bez ķīmiskām un ne vairāk mākslīgiem aromātiem raksturīgs automašīnas atsvaidzinātāji.Attīra gaisu salonā, saglabāt svaiga gaisa, samazināt kaitīgo gāzu izplūde no gaisa. 2.Ne tikai izmantot automašīnas, bet arī vannas istaba, guļamistaba, pet mājas un vairāk 3. situācija.Komplektā ietilpst 1 gab aromātu stick.Pēc ēteriskā eļļa ir palicis, jūs varat darīt, pēc tam smaržu spilventiņu ar savu, vienkārši pievienojiet spilventiņus savā labā, ēteriskās eļļas.Piezīme: Saglabāt aroma pad prom no sēdvietas vai citi priekšmeti; Glabā to prom no bērniem Specifikācija: Tips: Auto Gaisa Kondicionēšanas Smaržas Materiāls: ciets Daudzums: 1gab Postenis smarža: kā attēlu Smaržas Ilgstošu Laiks: 2-6 mēneši Iepakojums: 1*Cietās Smaržas Stick

Specifikācijas

  • Iezīme 2: gaisa atsvaidzinātāji auto
  • Postenis Apjoms: Automašīnu Gaisa Ventilācijas Atsvaidzinātājs
  • Materiāla Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Postenis Svars: 40g
  • Funkcija 6: garšas automašīnas
  • Funkcija 3: garšas automašīnas
  • Funkcija 7: auto smarža
  • Objektu Platums: 0mm
  • Veids: Auto Gaisa Atsvaidzinātājs
  • Modeļa Nosaukums: Automašīnu gaisa ventilācijas smaržas
  • Postenis Augstums: 0mm
  • Objekta Garumu: 0mm
  • Iezīme 10: auto smarža
  • Funkcija 5: Auto Atsvaidzinātājs
  • Funkcija 9: Automašīnas Smaržas
  • Līdzeklis 1: Auto Gaisa Atsvaidzinātājs
  • Iezīme 11: Auto Izkliedētājs
  • Īpašas Pazīmes: auto Gaisa Kondicionēšanas Klipu
  • Forma: Šķidrums
  • Funkcija 8: auto aksesuāri meitenēm
  • 4. funkciju: Automašīnas Smaržas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Oglekļa Šķiedras Auto Stils Interjerā Dzinēja Start Stop Poga Vāka Apdare BMW E60 E90 E91 E92 E93 E70, F10, F12, F25 F26 F15 F16
€8.19 €2.05

(specifikācijas: stāvoklis : 100% new materiāls : oglekļa šķiedras krāsa : sarkana/melna paketē iekļauts : 1gab. diametrs: 25mm uzstādīt : bmw e šasijas e60 e90 e91 e92 e93 e70 bmw f šasijas, f10, f12, f25 f26 f15 f16 produkta apraksts: funkcijas: - nāciet ar līmi, viegli uzstādīt, un der labi. - anti-scratch malas nesāpēs)

Izskatās arī
Par Vauxhall Opel Astra G 1998-2009 H J Jaunu Dīzeļdzinēju Augšējo Vāku Grommet Gumijas Bušs
€5.95 €2.97

(motora pārsega grommit rezerves uzstādīt: par vauxhall opel par astra g dzinējiem: 1.7 di /cdti,2.0 dti (1998-2009) par astra h, dzinējiem: 1.3 cdti ,1.7 cdti ,1.9 cdti (2004-> ) par astra j dzinējiem: 1.3 cdti ,1.7 cdti ,2.0 cdti (2009-> ) piemērots tikai 2.0 tdci dīzeļdzinēju neder benzīna engeine!!)

Izskatās arī
Auto Pārsega Atbalsta Balsta Stienis Klipu Sprādzes Aizstāt 65722-01E00
€4.61 €2.30

(funkcijas: ootdty enhancethe izturību par jūsu forpathfinder ar šo augstas kvalitātes priekšējā pārsega atbalsta stienis skava.nodrošināt drošu fit un reliableperformance jūsu transportlīdzeklim.ideāls rezerves daļas, automobiļu entuziasti. izgatavots no plastmasas materiāla, tas priekšējā pārsega atbalsta stienis skava ir izstrādāts, lai izturētu dailywear un asaru, sniedzot ilgstošu)

Izskatās arī
Centra konsole, roku balsts, uzglabāšanas kārba ir piemērota 2024. gadam Tesla Model 3 Highland uzglabāšanas kaste iekšējās rezerves daļas, Jaunas
€15.56 €9.34

(motīvs: *perfekti piemēroti tesla model 3 highland 2024. gadam. * * * šī centra konsole organizators ir izgatavots no abs materiāla, anti-slīdēšanas un anti-vibrācijas, kas spēlēs tesla perfekti. *sub-kastes ar dažādām funkcijām tiek izmantots, lai saglabātu centra konsole organizēta. jūs varat ievietot viedtālruņiem, saulesbrilles, maku, atslēgas, lūpu, usb disku, utt tidily. *īpaša)

Izskatās arī
Saulesbriļļu Turētājs Auto saulessarga Automobiļu Interjera Modes Automašīnas Vizieris
€3.73 €1.98

(apraksts: 【materiāls] aicina: automašīnu stikli klips ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu ādas materiāla, delikāts un mīksts, ērts pieskarties, nodiluma izturīgs un izturīgs. 【viegli lietojams] aicina: saulesbrilles turētājs auto saulessarga, vienkāršs un stilīgs, praktisks un skaists.ideāls organizēšana, brilles, liekot kārtis, 1 pasniedza piekļuvi un uzglabāšanu, no redzesloka. 【viegli)

Izskatās arī
Auto Ūdens Kausa Turētāju Uzglabāšanas Kaste, Konteiners Renes Honda Vezel HR-V
€14.01

(izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, izturīgs un praktisks lietošanā.anti-nodiluma un pretkorozijas, plaši izmanto durvju apdare, fenderi, bamperi, radiatora vairogi, sānu svārki, restes, utt.ātri un viegli noņemt durvju paneļi un apdares klipus, tos nesabojājot.ietaupiet savu laiku un naudu.pielietojums: honda vezel hr-v hrv krāsa: melna materiāls: plastmasas iepakojuma saturs: 1 * auto ūdens kausa)

Izskatās arī
Auto Auto Sēdekļa Muguras Aizsargs Vāka aizmugures sēdekļa Organizators Bērniem, Kick Mat Dubļiem Tīrs Backseat Bērnu Kick Aizsargs Seat Saver
€7.45

(auto auto sēdekļa muguras aizsargs vāka aizmugures sēdekļa organizators bērniem, kick mat dubļiem tīrs backseat bērnu kick aizsargs seat saver funkcijas: perfekti paredzēti, lai ietilptu lielākā daļa transportlīdzekļu. izgatavots pēc augstākajiem standartiem, kvalitātes, drošības un uzticamības. nebūs saskrāpēt jūsu automašīnas sēdekļiem. ļoti viegli tīrāms. bērniem)

Izskatās arī
Pasūtījuma Automašīnas Grīdas Paklāji Īpašu Paklāji Ādas Paklājs Mercedes Benz W213 E Klases 2019-2022 Auto Piederumi
€73.25 €47.61

(lūdzu, izlasiet uzmanīgi: 1. produkta izmērs: pielāgot spilvena un precīzs izmērs. se vērsieties vietējās jūrniecības departamentā. 2. atsauksmes: ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dod man labas atsauksmes, un dod man 5 zvaigznes, liels paldies jums.ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem vai ir problēmas ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, un man pateikt,)

Izskatās arī
par Hyundai kaut ko līdzīgu žodziņam solaris veloster ix35 2018 2019 2020 2021 Automašīnas Stūres Rata Segtu Ādas detaļas, Auto Piederumi
€15.31 €10.72

(ja jums ir nepieciešams, hyundai d stūre vāciņu, lūdzu, klikšķiniet uz attēlu zemāk: produkta jauninājums instrukcijas: mūsu productshave modernizēta pieņemt jaunās paaudzes dizains,slēptās līnijas priekšpusē vienkāršāka, vairāk modes un skaistas, un justies netraucēti mēs varam sniegt pakalpojumu, pievienojot modeli logo, ja nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar)

Izskatās arī
ABS Automašīnas Sēdekļa atzveltnes Āķis Tesla Model 3 Y Aizdari Klipu Pārtikas Maisā Pakaramo Turētājs Organizators
€15.00 €12.01

(abs automašīnas sēdekļa atzveltnes āķis tesla model 3 y aizdari klipu pārtikas maisā pakaramo turētājs organizators funkcijas: 100% jaunas kvalitātes, auto sēdeklis, aizmugurē āķis. veikt lietas ērtāk, padarīt auto vairāk sakopta, netraucē aizmugurējā rindā darbības vieta. to var pakārt maskas, datu kabeļi, somas, lietussargi, uzkodu somas, utt. materiāls: augstas)

Izskatās arī
Auto Oglekļa Šķiedras Aizmugures Sānu Bufera Apdare Honda CRV CR-V 2022 2023 Bufera Lūpu Stūrī Spilitter Sloksnes Aizsargs Vāciņu
€18.08 €8.14

(iezīmes: izgatavots no augstas kvalitātes abs.padarīt jūsu auto izskatās vairāk atdzist un atšķirīgu. uzlabo izskatu un piebilst, stilīgs individuālisms. nepievelk putekļus, spēkā korozijas, deformācijas un krāsu izbalināt aizsardzību. novērst automašīnas tiek kopēta un uzlabotu līmeni apdare automašīnas. viegla uzstādīšana ar pašlīmējošu lenti.darīt mazliet tīrīšanai)

Izskatās arī
Īstas Ādas Automašīnas Tālvadības Smart Atslēgu Fob, Lietu Vāku Turētājs, Soma, Honda Accord, CR-V Civic Fit Džeza HR-V Pilots Ridgeline
€45.53 €28.23

(īstas ādas automašīnas atslēgas fob gadījumā vāks priekš honda accord, cr-v civic fit džeza hr - v pilots ridgeline funkcijas: īpaši veidota jūsu galvenie un neietekmē, jūs varat piekļūt visām pogām un savienotāji viegli uzstādīt un lietot,galvenais aizsardzību pret skrāpējumiem, pretnodiluma un kreka tevi dažādām luksusa sajūtas lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Auto Atslēgu Fob Segtu Cass infiniti FX35 FX37 FX50 G25 G35 G37 JX35 M35 M37 M45 Q70
€23.24 €18.59

(piezīme: lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu atslēga ir tāds pats kā mūsu foto parādīt, ja nav, tad lūdzu jautājiet mums, pirms jūs cenu.paldies par jūsu sapratni! produkta nosaukums: aviācijas alumīnija sakausējuma auto taustiņu gadījumā 1. izgatavots no aviācijas alumīnija sakausējuma.nav rūsas! 2. tas ir drošības jostas un atslēgu gredzens. 3. elegants racionalizēt)

Izskatās arī
Par Cadillac Xts 2013-2019 Pusē Window Defogger Izplūdes Restes 20989068 20989062 Auto
€18.20 €9.10

(iezīmes:izgatavots no augstas kvalitātes abs. padarīt jūsu auto izskatās vairāk atdzist un atšķirīgu. uzlabo izskatu un piebilst, stilīgs individuālisms. nepievelk putekļus, spēkā korozijas, deformācijas un krāsu izbalināt aizsardzību. novērst automašīnas tiek kopēta un uzlabotu līmeni apdare automašīnas. uzstādīt:par cadillac xts 2013-2019 krāsa:melna materiāls:)

Izskatās arī
Uzpilde Talkas ABS Jeep Compass 2017-2020 Auto Centrā Balsts Glabāšanas Kaste Gadījumā Auto Eksterjera Uzglabāšanas Kaste Lietā
€20.37 €15.28

(motīvs: *100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. *var arī izrotāt savu auto interjeru. *jūs varat saglabāt savu ikdienas mazu priekšmetu kārtīgi ar lielāku ietilpību.piemēram, viedtālruņos, seifs, cigarešu, atslēgas, roku krēms, monētas, cimdi, kredītkartes, dokumentus, pildspalvas kartes, saulesbrilles, utt.iegūt jūsu sīkas detaļas bija labi organizēta un viegli abtain braucot. *izgatavotas)

Izskatās arī
Universālā Automobiļa Audi Īpašnieks Uzglabāšanas Gadījumi ar Snap Aizdari, Tualetes Papīra Maisiņā Auto Salvešu Dozators Auto Elkoņbalsti Kaste
€5.29 €2.91

(apraksts: automobiļa audi īpašnieks: multfilmas zaķis izskatu, 3d druka, ar pavasara turētājs (noņemama). materiāls: dubultā slāņa sabiezējumu pu ādas materiāla, vairāk trīsdimensiju un izturīgs. vienkārša uzstādīšana: fiksēta ar siksniņas, sprādzes uzstādīšana; ar metāla pogām, tas ir ērtāk, lai aizvietotu papīra dvieļiem. regulējams: double regulējamas elastīgas)

Izskatās arī
Auto Smart Tālvadības Auto Kartes Atslēgu Kartes Piedurknēm Pārbūves Piederumi Tesla Model 3/Y
€63.21 €44.88

(augstas kvalitātes produkti. viegli instalēt un ilgstošai lietošanai. lielisku kvalitāti un lielisku furnitūru. pareizi savienotājs nē sadalīšanas vai apvienošanas. dod asāku un vairāk sophisiticated meklēt automašīnas tips:taustiņu karte montāžas tips:tiešie instalēt uzstādīt: par tesla model 3 par tesla model y vienuma tips:atslēgu)

Izskatās arī
Auto Telefona Turētājs Gaisa Ventilācijas Tālrunis Kandidēt Mobilais Telefons Samsung IPhone 12 13 14 Smaguma Turētāja Statīvs Telefons Stāvēt A7C2
€2.55 €1.65

(produkta nosaukums: auto smaguma mobilā tālruņa turētājs multi-funkcionālo auto izplūdes fiksētu navigācijas atbalsta rāmis izmērs: 10.5*9.4*5/4.13*3.7*1.97 collas (manuāla mērīšana, nelielas kļūdas iespējams) produkta krāsa: melns funkcijas: 1. gravity lock, tikai stabilu nevar krist 2. divas trijstūra likums, saprātīga gravitācijas sensoru, labs atbalsts, ar vienu)

Izskatās arī