Cena €20.08 €35.24

Pilns apraksts

50M Lāsteku LED Pasaku String Gaismas IP65 Waterproof Āra Pieslēdzami Ziemassvētku Rotājumi Mājas Puse, Kāzu Dekorēšana

PADOMI

1-strāvas adapteri ir IP44 ūdensizturīgs, lūdzu, ņemiet strāvas adapteri, prom no ūdens.

2-Tas led string light ir pieslēdzami maksimālais 4gab kopā 200 metri.

SPECIFIKĀCIJAS

Gaismas Avotu Tips: LED

LED Krāsa: Silti Balta/Balta/Multicolor

LED Daudzums: 500LEDs

Stieples Garums: 50 Metri

Strāvas Avots: 8 Režīmi Strāvas Padeve

Ūdensizturīgs: IP65

Rezultātā Vads: 3M

Stieples Materiāls: Plastmasa + Vara

Kontrole: Strāvas Adapteris + Tālvadības Pults

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Šie pasaku apgaismojums ūdensnecaurlaidīgs?

--Jā, šie produkti ir ūdensizturīgs IP65.Ūdensizturīgs pasaku gaismas spraudni ar CE sertificēts.Jūs varat izmantot pasaku gaismas normālos laika apstākļos.

2. Cik daudz krāsas šīm pasaku gaismas klientam izvēlēties?

--Tur ir silts balts, balts un daudzkrāsains krāsa pieejama, lai nodrošinātu siltu ainas.

500LED Ziemassvētku Rotājumi Pasaku Gaismas

Mūsu super spilgtas gaismas ir 500 tirdzniecības kvalitātes LED.Šie LED Ziemassvētku pasaku gaismas ļoti izturīga, ilgstošu un ļoti energoefektīvas.

8 Režīmi un Atmiņas Funkciju

Noregulējiet zibspuldzes režīmi, nospiežot apaļā poga uz adaptera.

> Kombinācija

> Viļņi

> Sērijveida

> Slo-Los

> Pakaļdzīšanās/Flash

> Slow Fade

> Mirgošana/Flash

> Vienmērīgu PAR

Nospiežot apaļo pogu uz transformatoru, lai mainītu apgaismojuma režīmos.Un atcerieties, jūsu pēdējo uzstādījumu pēc nogriežot jaudu, nav nepieciešams, lai atjaunotu režīmā.

Ūdensizturīgs String Gaismas

Pasaku gaismas ir IP65 waterproof, viņi var strādāt arī ārpus nebaltām dienām, bet spraudnis ir IP44 ūdensizturīgs.

Tālvadības Pults

8 Zibspuldzes Režīmi un 4 Spilgtuma Līmeņi: ir 8 dažādos apgaismojuma režīmos ar šo mirdzums ziemassvētku gaismas, lai atbilstu dažādiem gadījumiem, noskaņas vajadzībām.

4 Spilgtuma līmeņi-Jūs varat regulētu spilgtuma līmeni, kā nepieciešams.

Pieslēdzami

Mūsu pasaku lukturi ar savienojamas funkcijas un izmantot mūsu kontaktdakšu, tas var jauda 4 stīgas, kopā 200 metri.

Iekštelpu Un Āra Apdare

Šo Pasaku Gaismu Ideāli piemērots Iekštelpu un Āra, Ziemassvētku eglītes, Ballītes, svētā Valentīna Dienu, Kāzu, Mājās, Logu, Vannas istaba, Festivāls, Halloween, Svētki, Izstādes, Restorāns, Viesnīca, Tirdzniecības ēku, Iepirkšanās centrā u.c.

Paketē Iekļauts

1 x 50M Pasaku Gaismas

1 x Strāvas Padeve

1 x Tālvadības pults

Specifikācijas

  • Sertifikācija: ce, EMS, ROHS, UL
  • Kontroles: Strāvas Adapteris+Tālvadības Pulti
  • Zīmola Nosaukums: XFLAMPER
  • Stieples Materiāls: ABS+vara
  • LED Krāsa: Silts/Balts/Multicolor
  • Spriegums: 31V
  • Apgaismojuma Attālums: 1-5m
  • Ūdensizturīgs: IP65
  • Galvu Skaits: > 200
  • Led skaits: 500LEDS
  • Funkcijas: Pieslēdzami String Gaismas
  • Svina stieples: 3M
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Brīvdienu Nosaukums: Ziemassvētku
  • Baterijas Tips: podziņelementi
  • Pamatnes Tips: no
  • Izmantošana: Brīvdiena
  • Barošanas Avots: DC
  • Ir Regulējamas,:
  • Zibspuldzes Režīms: 8 Režīmi
  • Spilgtuma regulēšana: 4 līmeņi
  • Tālvadības Pults:
  • Modeļa Numurs: DIR500W
  • stieples garums: 50M
  • Garantijas laiks: 12 Mēneši
  • Ir Spuldzes Iekļauts: No
  • Krāsa: Balts, Multi, Silti balta
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Mūzika: NAV
  • Garums: 5000cm
  • Pievienojiet Asti:
  • Godu: Dārzs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ip68 Ūdensnecaurlaidīga Multi Krāsu Zemūdens LED Apgaismojums Zemūdens Nakts Lampas Tējas Gaismas Vāze, Trauks Puse, Kāzas, Ziemassvētku Rotājumi
€3.52 €1.76

(funkcijas: 1:atkārtoti: lampas darbojas ar 3 aaa baterijām, kas ir viegli nomainīt un ietaupīt naudu. 2:multi krāsa: super spilgti 10 led iebūvēts, ar 4 dinamisku krāsu režīmu maiņa un 16 dažādas krāsas statiskā režīmā. 3:ūdensizturīgs: led lukturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes dubulto ūdensnecaurlaidīgu materiālu, tāpēc nav jāuztraucas, ja iegremdēts. 4:tālvadības)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Kempings Gaismas LED Pārnēsājamas Laternas USB Type-C Uzlādes Telts Lampa Ar Āķi, Āra Dārza Balta Gaisma
€13.13 €9.85

(ūdensizturīgs kempings gaismas led pārnēsājamas laternas usb type-c uzlādes telts lampa ar āķi, āra dārza balta gaisma pavisam jaunu un augstas kvalitātes tips:ūdensizturīgs kempings gaismas gaismas krāsa:balta gaismas / dzeltenā gaisma krāsa:melna materiāls:abs+pc iepakojuma saturs: 1 x kempings gaismas tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
Spēļu Sync Gaismas Bāri LED Datoru, Pašu Ekrāna Uztveršanas Gaismas Spēli Desktop Atmosfēra, Ritms Apgaismojums Mūzikas Sinhronizācijas komplekts ar DATORU LIETOTŅU
€98.43 €39.37

(spēļu sync gaismas bāri led datoru, pašu ekrāna uztveršanas gaismas spēli desktop atmosfēra, ritms apgaismojums mūzikas sinhronizācijas komplekts ar datoru lietotņu 👉 specifikācija: atbalsts ierīces: pc (dators) ieejas: usb interfeisu led modelis: 5050 kopējā jauda: 10w; maksimālā jauda: 18w; spriegums: 5v gaismas krelles: 39 gabalu/gabalā materiāls:)

Izskatās arī
12Pcs Saules Lāpu Liesmas Dejo Gaismas DIODE Mirgo Āra Dārza Lampas Liesmu
€74.27 €42.34

(izgatavots no izturīgiem termiski izturīgs plastmasas korpusu. saules powered ar spilgtu apgaismojumu, vides un enerģijas taupīšanas. iebūvēts gaismas sensors automātiski ieslēdz spuldzes krēslas un izslēdziet rītausmā. dejo liesmu apgaismojuma efekts ir pārsteidzošs, nodrošinot perfektu ugunskura atmosfēru. plaši izmanto dārzu, pagalma, ceļa, baseins, pagalms, sola, terases,)

Izskatās arī
Jauns Mini Portatīvo Alumīnija Q5 LED Lukturīti, XPE&COB Darbi Gaismas lanterna Spēcīgs Pildspalvu Lāpu Lampas, 4 Režīmi Izmantot 14500 vai AA
€5.03 €3.67

(piesardzības pasākumi: 1. var ne tiešas gaismas iedarbības uz acīm, lai nebūtu izraisīt acu bojājumus; 2. nav pārslodzei izmantot, spriegums nedrīkst pārsniegt 4,2 v, akumulators nedrīkst mainīt, pretējā gadījumā tas būs sadedzināt plates; 3. kad uzlāde, lūdzu, meklējiet pozitīvo un negatīvo lādētāju, nav pārmaksu akumulatoru, tāpēc, lai nesabojātu akumulatora ekspluatācijas laiku (uzlādes laiks)

Izskatās arī
10 Pack Rezerves Saules Gaismas Daļās(Augšējā Lielums 2.76 Collas, Dibena Izmērs 2.36 Collas),7 Lm Warm White LED Ūdensizturīgs
€34.84 €20.55

(izmērs ziņas: ārējā gredzena diametrs nomaiņa top saules lampas ir 7 cm / 2.76 collas, iekšējā gredzena diametrs ir 6 cm / 2.36 collas un augstums ir 2 cm / 0.8 collas; visas laternas, kas atbilst šo lielumu var izmantot kā gaismas avots. padarīt laternas skaista: izmantojot saules enerģiju, šo saules gaismas aizstāj augšu, lai samazinātu enerģijas patēriņu un ietaupa daudz vadi, padarot savu laternu)

Izskatās arī
12Pcs G40 LED Nomaiņa Spuldzes, E12 Skrūves Bāzes Shatterproof LED Globe Spuldzes Saules String Silti Balta Gaismas
€16.37 €9.83

([siltu padomus]šie g40 led globe spuldzes ir 3volt, tikai izmantot to saules string gaismas. [retro izskatu]led spuldzes nodrošina siltu gaismu, kas spīd un atjaunot retro izskatu antīko pavedienu kvēlspuldzes ar priekšrocību s led. [shatterproof]led pavedienu g40 globe spuldzes, kas ir izgatavoti no plastmasas,daudz vairāk shatterproof nekā stikla kvēlspuldzes,augstu gaismas caurlaidības koeficientu,iekštelpu)

Izskatās arī
Jaudīgs Taktiskais Lukturītis Self Defense Baltu Lāzera Žurkas Astes Slēdzi Atkārtoti Uzlādējams Lukturis 18650 Akumulatoru Lāpu Gaismas Medību Braukt
€30.03 €8.98

(▶produktu priekšrocības: ☑ fokusēta baltu lāzera gaismiņa ar žurkas asti slēdzis ir vairāk piemērots āra medniecība un ar zirgiem. ☑ , lai novērstu izmaiņas, kas gaismu rada modrību, lai laupījumu, lukturīti, ir veidotas ar vienu režīms + teleskopiskā tālummaiņu, lai viegli kontrolēt, un ir arī piemērota dienas pārgājieniem un ar zirgiem. ☑ 18650 lielas ietilpības baterijas)

Izskatās arī
Klipu Lukturis Galvas Lampas Cokols Cepuri Gaismas Klipu par Lukturīša Gaismas Klipu par Klp Gaismas Medību Tūrisma Zvejas 2-krāsu
€18.24 €12.40

(funkcijas: nē slogu, cērpot uz jūsu cepures un jums nav pat justies jebkurā svara uz savu galvu. brīvroku konstrukcijas, viņi var labi palīdzēt jūsu darbu saskaņā ar tumši nosacījumiem. var izmantot ilgu laiku, easy on/ off darbību nodrošina jums labu, izmantojot pieredzi. spilgti pietiekami, lai izmantotu savā darbā, mājās vai laukā un ideāls mehānisko remontu, hobiji, āra)

Izskatās arī
T37 C37 A60 E27 E14 B22 LED Spuldze RGB AC120V 230V Bombillas 6W 10W INFRASARKANO staru Tālvadības pults Smart neona sienas RGBW Joslā Mājas Apdare
€4.39 €0.45

(funkcijas: * smd2835, augstu spilgtumu čipu, laba gaismas caurlaidība, viendabīga un pietiekami daudz gaismas, atrisināt problēmu nevienmērīgu apgaismojumu, veikt apgaismojuma efektu pilns ar vitalitāti, lielisku dekoratīvu efektu rada komfortablu atmosfēru. * ultra-spilgti krāsu atveidošanu, bet ar zemu temperatūru darbības ar zemu enerģijas patēriņu. * videi draudzīgs, ne radiācijas,)

Izskatās arī
8 Pack Soli, Apgaismojums Āra Kāpņu Gaismas Saules Soli, Apgaismojums Ūdensnecaurlaidīgs LED Soli, Apgaismojums Dārza Pagalmā, Kāpņu,Kāpņu Silts
€81.46 €52.14

([stilīgs un funkcionāls]saules solis gaismas varat izveidot spilgtu gaismas staru uz katru soli, kas ļauj katru collu no kāpnēm, lai tās ir skaidri redzamas un samazinot negadījumu risku vai krīt.turklāt, šie soli gaismas āra var uzlabot estētisko apelāciju kāpņu telpa, uzlabot vispārējo izskatu āra pasākumus. [super apgaismes]āra kāpņu apgaismojums, var būt pārī ar otru pusi kāpņu, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
KARSTĀ-30 Gabali Augsta Jauda 2 Pin 3W Warm White LED Biezumu Emitentu 100-110Lm
€2.60 €1.90

(karstā-30 gabali augsta jauda 2 pin 3w warm white led biezumu emitentu 100-110lm produkta nosaukums : 3w led avotu;gaismas intensitāte : 100-110lm krāsas temperatūra : 3000k;elektroenerģijas patēriņš : 3w materiāls : elektroniskās daļas;led galvas diametrs : 5mm kopējais diametrs : 8mm/0.31 collas;avots krāsa : warm white neto svars : 18g; ideāls, lai padarītu gaismas avotu)

Izskatās arī
Āra Saules Gaismas Dārzs Metāla Mājās Dekoratīvās Nightlight Tauriņa Piekariņu Ūdensizturīgs Tauriņš Apaļa Lode Gaismas Aušanas Acs
€21.83 €15.28

(āra saules gaismas dārzs metāla mājās dekoratīvās nightlight tauriņa piekariņu ūdensizturīgs tauriņš apaļa lode gaismas aušanas acs apraksts: produkta nosaukums: saules karājas tauriņš bumbu materiāls: alumīnija, plastmasas, saules enerģija lampa pērles: vara stieples lampas skaits lampa pērles: 20 skaits tauriņi: 8 bumbu diametrs: 10cm produkta)

Izskatās arī
2X 5050 SMD 36 LED Dienas Balts Stingras Alumīnija Striptīza Bāru Gaismas Lampa 50CM
€7.44 €4.38

(modelis: 5050-36-smd led garums 50 cm spriegums 12v dc krāsu temperatūra:dzidri balts 6000-6500k gaismas plūsma 504-540lm 720-1620lm jauda 7.2 7.2 w w zems elektroenerģijas patēriņš, ļoti ilgstošu dzīvi apkope, viegli uzstādīt. ļoti lieliskas siltuma izkliedi spējas. cietvielu, augsta triecienu/vibrācijas izturīgs. pielietojums: diy)

Izskatās arī
LED Garden Light For Park ip68 60w KMT Pilna krāsu temperatūra Mūsdienu Stils apļveida led gaismas SMD3030 Pagalmu apgaismojumu
€343.10

(led garden light for park ip68 60w kmt pilna krāsu temperatūra mūsdienu stils apļveida led gaismas smd3030 pagalmu apgaismojumu produkta atribūts 1. 24 stundām tiešsaistes pakalpojumu, zvanu 2. rts pakalpojumu (kuģis ar 15days) 3. oem & odm pakalpojumu(cad zīmēšanas sākt) 4. skd & ckd pakalpojumu (gaismas ķermeņi+led chip+vadītājam atsevišķi) augstums 406cm - 15kg(pielāgot 3-6m) ieejas)

Izskatās arī
Usb Papildināt Led Lukturīti Darba Keychain Gaismas Lukturīti Par Plecu Klipu Gaismas Brīdinājums Mirgo Gaismas Āra Lampas
€27.98 €25.19

(velosipēds gaismas usb lādējamu 5 režīmi velosipēdu lampas gaisma priekšējo lukturu bike velosipēdu led gaismiņu laternu astes gaismas brīdinājuma gaismas īpašības un specifikācija. 5 gaismas režīmi: galvenais gaismas (stipra / vāja); sānu gaismas (stipra / vāja / lukturīti) uzlāde: usb lādējamu akumulatora darbmūžs - spēcīgs gaismas: ≤ 10 stundas akumulatora)

Izskatās arī
E27 LED Gaismas Siltu Sarkanu Spuldzīti Plastmasas Spuldzes (0,5 W Strāvas, Sarkana)
€1.51 €1.06

(jaunu un augstas kvalitātes enerģijas taupīšanu, videi draudzīgi; zems spriegums izstrādājis, tikai pielāgojas e27 standarta jūs varētu dalīties spilgtuma gaismas regulēšana, lai jūsu .ne radiācijas un vides dizains ir elegants un skaists.krāsa: sarkana krāsu gaismas: silts sarkans izmērs: 6 x 4.5 cm / 2.4 x 1.8 collas jauda: 0.5 w visa dzīve: 50000h spriegums: ac 220v / 50hz materiāls: plastmasa piemērots)

Izskatās arī
LED Saules Pasaku Gaismas Ūdensnecaurlaidīga Saules Gaismas, Ar 8 Režīmi Apdare Dārza Terases Vārti
€11.92 €9.18

(jaunākais dizains: jaunieviesto āra saules gaismas funkcija, ekskluzīva patentēta konstrukcija.liels saules paneļu uz augšu novērstu ēnā zāli un lapām.saules gaismas āra dārza varat saņemt tik daudz saules gaismas, cik vien iespējams.uz leju vērstu led izvairītos no apžilbināšanas.un nodrošina pievilcīgu gaismas dārzs.lielā 360 grādu apgaismojuma jomā apgaismo jūsu ziedi un rada patīkamu atmosfēru dārzs. ip65+)

Izskatās arī
S14G String E27 Gaismas Iela Vainags 220V Plastmasas Ūdensizturīgs Shatterproof Vintage Pieslēdzami Puse, Ziemassvētku Apgaismojums Āra
€60.38 €28.38

(specifikācija: produkta nosaukums: s14g plastmasas stīgu gaismas avots tips: led plug type: es plug spuldzes tips: e27 bāzes ieejas spriegums:220v spuldzes attālums: 10 cm plug vispirms spuldzes: 50 cm ip klase: ip44 ūdensizturīgs spuldzes mūža ilgums: 25000 stundas pēdējā spuldze, lai beigās pievienojiet: 50 cm nominālā jauda:1)

Izskatās arī
Thrisdar 1500 LED Ziemassvētku Klastera Gaismas Āra Petardes String Gaismas 8 Režīmi Ūdensizturīgs Plaukšķene Pasaku Gaismas Vainags
€93.44 €65.40

(30m 1500 led petardes pasaku mirdzums klastera stīgu gaismas ziemassvētku plaukšķene vainags gaismas, koka logu, sienas dekori vienība: ziemassvētku petardes pasaku mirdzums klastera stīgu gaismas izstaro krāsa: silti balta 3000k stīgu gaismas garums: 10m 540leds, 20m 1000leds, 30m 1500leds ieejas spriegums: ac220v es/us/au plug ,110v mums plug krāsa: silti balta gaismas)

Izskatās arī
1pc LED Saules Gaismas Dārza Ziedu Gaismas Hiacintes Saules Powered Nakts Gaisma Mājas Pagalmā, Zālienu, Ceļu, Apdares Orhideju, Liliju Lampas
€12.48 €8.74

(apraksts: specifikācija: materiāls: nerūsējošais tērauds lietošanas laiks: 8-12 stundas uzlādes laiks: 4-8 stundas, zem tiešiem saules stariem saules panelis: 2v140ma monokristālu silīcija epoksīda valde ūdensnecaurlaidīgs novērtējums: ip65 gaismas avotu tips: led nominālā jauda: 1w spriegums: 1.2 v laiks: 50000h akumulatora)

Izskatās arī