Cena €17.55 €18.47

Pilns apraksts

26 Gabalu Sveķu Liešanas Komplekti - Ietver Smilšu Dokumentus Spodrināšanas Drānu Pulēšana Nūjas Dažādas Formas Failus un Šķēres Pulēšanai Epoksīda Sveķiem, Rotaslietu izgatavošana Instrumenti, Piederumi

Ietaupiet naudu Kopums -- Mūsu praktisku instrumentu komplekts ietver 1 gab., šķēres ar saliektu galu, 10 gabali failus, 12 gabali, smiltis papīrus, 2 izmēriem, 2 gabali, pulēšanas stieņi un 1 gabals spodrināšanas drānu paketi,pefect kombinācija, lai apmierinātu jūsu dažādām pieņemšanas prasībām.

Vairākas Smiltis Smilšpapīrs Kopums -- Ar Smilšpapīru loksnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes Silīcija karbīda, ka ir labi pulētas un Augstu lietderības koeficientu. 12 gabali, Smilšpapīrs loksnēs (240#, 600#, 1000#, 1200#, 2000#, 5000#).

Viegli Lietot-Tas sveķu pulēšanas instrumentu komplekts ir viegli izmantot, pulēšanas stieņi un auduma palīdzēs jums spīdēt un atdzīvoties, šķēres un failus, lai jūs apdari un aptuveni process sveķu amatniecības.

Plaši Pieteikums - Mūsu profesionālo sveķu lējuma instrumentus var piemērot DIY dārgakmens, auskari, kulons, kaklarota, aproces, atslēgu gredzens, apdares un citiem projektiem.

1. Ja pasūtījuma vērtība ir zem USD5, tas tiks nosūtīts pa Pack24.lv saver shipping vai parasto pastu (nav sekošanas informāciju), ja iepakojumam nav sasniegt 70 dienām , mums būs vēlreiz jums vai kompensācija jums .

2. Preces tiks nosūtītas pa ePacket, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Pack24.lv strandard/premium kuģniecības pēc tam, kad maksājums veikts.

3. Ja jums ir īpašas prasības par nosūtīšanas, lūdzu, atstājiet ziņu, ja vēlaties pasūtīt.

1. Ja produkts atgriezās asv drošības pārbaudi, mēs nosūtīt to pēc iespējas ātrāk.

2. Pilnu kompensāciju būs dodot, ja pakas ir bojātas vai trūkst transporta.

3. Pircēji ir atbildīgi par atgriešanos kuģniecības maksa ar pienācīgu iepakojuma.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu veikalā, kā arī citi klienti!

Mēs cenšamies, lai nodrošinātu top pakalpojumu un produktu mūsu klientiem,tā būs mūsu diena, ja jūs atstāt 5 ZVAIGŽŅU ATSAUKSMES par mūsu produktu!Tas būs arī noderīga citiem klientiem.

Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu produktu vai pakalpojumu jebkurā veidā, lūdzu, sūtīt īsziņu vai e-pastu mums tieši pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Tāpēc, ka mēs darīsim visu iespējamo, lai 100% APMIERINĀTĪBU!

Q: es esmu pārdevējs, vai es varu saņemt vairumtirdzniecības cenu?

A: Ja jūs vēlētos, lai iegādātos lielu daudzumu, jūs esat ļoti laipni aicināti sazināties ar mums, mēs sniegsim jums mūsu labāko cenu.

Q: Kā iegūt atlaides?

A: Pozitīvas atsauksmes ir lielisks veids, lai palīdzētu citiem pircējiem, lai veiktu pirkumus.Klients, kas dod mums 5 Zvaigznes, pozitīvas atsauksmes saņemsiet $1-$2 atlaide nākamo pasūtījumu.

Solis 1: Atstāt 5 zvaigžņu atsauksmes par jūsu pēdējais pasūtījums un ņemtu screenshot.

Step 2: Padarīt jaunu rīkojumu, nav jāmaksā, pirms mēs regulētu cenu

3.solis: sazinies ar klientu atbalsta dienestu un parādīt screenshot no 5 zvaigžņu atsauksmes.Mums būs regulēt cenu, lai jums.

Step4: Maksājumu.

Q: kāda ir jūsu uzņēmuma politika attiecībā uz precēm ar trūkumiem?

A: Mūsu trūkumiem ātrums ir mazāks par 0,2%.Ja ir kādi precēm ar trūkumiem saistīts ar ražošanas defektiem, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un jūs apmierināti.

Q: Ko darīt, ja aizsardzības laiks ir aptuveni skriet ārā, bet iepakojums ir vēl neizpildīts?

A: Ja jūsu prece nav jānonāk aizsardzības laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt piegādes datumu jums, un pārliecinieties, ka jūs saņemat preču, cik drīz vien iespējams.

MĒS ESAM ĻOTI, ĻOTI PRIECĪGI ATBILDĒT UZ JEBKURU JŪSU JAUTĀJUMU JEBKURĀ LAIKĀ!SAZINIETIES AR MUMS!

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: 3D Drukas Rīku Komplekts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: unikāls risinājums

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1Pc RGBW Mini Pogas Led Komplekts Voron 2.4 3D Printeri Stealthburner Presēt DIY Led Accesspries
€2.74 €1.89

(funkcijas: pilnībā nokomplektētas led komplekts jauns stealthburner. 1 gab., ar 3 rgbw mini pogu pcb led savienots ar patiesu ptfe stieples. par voron 2.4 3d printeri diy voron 2.4 stealthburner led komplekts garums:15cm paketē iekļauts:1gab. piezīme: sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm. kā dažādiem datoriem displejā)

Izskatās arī
Atsauces Tastatūras Saīsnes kategorijas Uzlīme Līmi PC Klēpjdators, Desktop Shortcut Uzlīmes Apple Mac Chromebook Logu Photoshop
€0.93 €0.56

(motīvs: ar windows atsauces tastatūras saīsnes kategorijas uzlīme, jums ir svarīgākais īsceļi ērti novietot tiesības priekšā no jums.viegli iemācīties jaunus īsceļus un vienmēr jāspēj ātri uzmeklēšanas komandas quick padomi, pēc jūsu rokai!šis rīks padara to viegli, lai uzzinātu, kā izmantot savu datoru, daudz ātrāk un padara jūsu darbplūsmu, palielinās eksponenciāli.tas ir ideāli)

Izskatās arī
1~10PCS Jaunas Ielidošanas Kawaii Portatīvo Mobilā Tālruņa Turētājs Gudrs Tālrunis, Statīva Turētājs Planšetdatora Turētājs, Kancelejas preces Biroja
€17.01 €10.20

(1~10pcs jaunas ielidošanas kawaii portatīvo mobilā tālruņa turētājs gudrs tālrunis, statīva turētājs planšetdatora turētājs, kancelejas preces biroja apraksts: nosaukums: caurspīdīgs akrila tālruņa turētājs materiāls: plastmasa izmērs: 7.2*13.2 cm svars: 43.3 g piezīme: tālruņa turētājs ir aizsardzības plēves, ka var noņemt specifikācijas: punkti: 1、modes)

Izskatās arī
RJ45 1 2 Tīkla Sharer 100Mbps 2-Port Mini Slēdzis Vienlaicīgai Interneta Piekļuves Tīkla Sadalītājs
€12.78 €5.24

(rj45 2: 1 uz 2-port ethernet adapteris ļauj maršrutētāju vai ethernet switch, lai savienotu divus ethernet tīklos vienlaicīgi.šo ethernet kabeļu sadalītājs 1 2 produkcija ir galvenokārt izmanto, lai atrisinātu problēmas saistībā ar savienojumu, ko izraisa nepietiekama, elektroinstalācija.tā ir vienkārša un efektīva tīkla izplatītājs, kas var palīdzēt jums paplašināt tīkla ostām.powered by iekļauto)

Izskatās arī
9H 0.3 mm tablete Rūdīta Stikla Doogee U10 10.1 collu Ekrāns Aizsargātu Vāka Aizsargs Stikla Fim
€5.46

(produkta apraksts saderīgs modelis : doogee u10 10.1 collas materiāls : rūdīts stikls, ņemiet vērā: tablete nav inclued paketē iekļauts 1 x screen protector 1 x tīru instrumentu komplekts)

Izskatās arī
Pārsegu Gadījumā T40S 10.4 Collu Planšetdatoru Drop-Izturīgs T40S Tablete Gadījumā Aizsardzības Gadījumā Tablet Stand(A)
€22.76 €12.75

(anti-vibrācijas un anti-kritums; patiesi aizsargāt savu planšetdatoru visos virzienos; izmantojot augstas kvalitātes pu ādas izstrādājumu ražošanas, delikāts nospiediet; super caurumu pozīciju dizains, katru caurumu pozīcijas ir izstrādātas ļoti precīzi, un to darbība ir ļoti ērti; reālā mašīna ir atvērts un pārbaudīts, un fit fizelāžas ir ļoti labs.pateicoties dažādām partijām, tur var būt atšķirības)

Izskatās arī
Thermalright HR-10 2280 M. 2 Cietvielu Disks 4 AGHP HeatPipes Siltuma Izlietne, Radiatoru M. 2 SSD Vēsāks Blīvi ar 3010 4pin PWM Ventilators
€43.00 €21.50

(produkta apraksts specifikācijas: izmērs:l90.3 mm x w23.7 mm x h43.8 mm svars:95g siltuma caurules:5 mm heatpipe x 4 vienības garantijas:1 gadu ventilators spec: izmērs:l30 mm x w30 mm x h10 mm nominālais ātrums:3500 – 6500 apgr. / min±10% (maks) nominālais spriegums:12v dc ampere:0.05 a savienotājs:4 pin (pwm)

Izskatās arī
HD MI C Tipa LCD Kontrolieris Atbalsta SD Kartes 12.3 HSD123KPW1 1920x720 IPS LCD Ekrāns
€154.24

(lcd kontrolieris valde: c tipa hdmi tf karti lcd kontrolieris valdes darbu 50pin lvds lcd ekrāns ieejas strāvas adapteris: 5 vdc vairāk nekā 1a.tipa-c nāk gaidīšanas modeli, ja nav ievades signāls gaidīšanas modelis osd: atbalsts izvēlne contrast spilgtums audio ieeja: tips c hdmi1.4 tf kartes audio izeja: skaļrunis, austiņas galvenais valde: jauda izvēlni)

Izskatās arī
500mm/19.6 collu 3D Printera standarta jo 24Pin Elastīga Lente Kabeļu ražošanas procesu kontroles Savienotājs X2
€2.28 €1.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes sasniegt vienmērīgu un stabilu datu pārraides bezšuvju drukāšanu. izstrādāts ar izturīgu abs, nodrošina efektīvu jūsu 3d printeri. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti līdzīgi, ražošanas procesu kontroles vads ir universāls risinājums, kas savieno sastāvdaļas 3d printeri. no maziem projektiem, liela)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Heatsink Iegulto Bruņas Radiatoru Shell Aveņu Pi 4B
€16.80 €11.43

(alumīnija sakausējuma heatsink iegulto bruņas radiatoru shell aveņu pi 4b atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 1. šo radiatoru pieņem ultra-plānām dizains pielāgoties citiem attīstības plates (biezums ir tikai 7mm); atbalsts uzstādīšana faniem, lai nodrošinātu labāku siltuma izkliedi.(nav iekļauta ventilators) 2. atbalsta tikai aveņu pi 4. un dažādiem paplašināšanas plates)

Izskatās arī
Gumijas Kājām, ar Skrūvēm Apakšā Skrūvgriežu Komplekts par MacBook PRO A1278 A1286 A1297 13, 15, 17 (Nav Retina Ekrāni)
€2.42 €1.60

(augstas kvalitātes profesionālu rezerves komplekts: piemērots macbook pro unibody a1278 a1286 a1297 (nav piemērots tīklene ekrāna) saderība: piemērots macbook pro a1278 a1286 a1297 13, 15 un 17 collu (nav piemērots retina ekrāni) viegli uzstādīt augstas kvalitātes ražotājs: visas daļas ir pārbaudīts.produkts ir pieejams!modeļa numurs: gumijas kājām skrūvgriezi skrūves tips: adapteris, skrūves modeļa numurs:)

Izskatās arī
Rezerves Aktīvi Pildspalvu, Samsung Galaxy S23 Ultraplatjoslas Mobilā Tālruņa S Pen Tālrunis Aktīvais Pildspalvu Bez Bluetooth
€14.36 €6.61

(rezerves aktīvi pildspalvu, samsung galaxy s23 ultraplatjoslas mobilā tālruņa s pen tālrunis aktīvais pildspalvu bez bluetooth atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. funkcija: nē bluetooth funkcija samsung galaxy s23 ultra 5g materiāls: plastmasa krāsa: random krāsa piezīme: random krāsa melna, zelta, purpura vai zaļas, nevar izvēlēties ar īpašu krāsu. iepakojuma)

Izskatās arī
Izskatās arī
448.0GY09.0011 19813-1 NBQ6X11002 Par Acer PT515-52 Klēpjdators Mātesplatē Ar SRH8Q I7-10750H CPU N18E-G2R-A1 RTX2070 100% Pārbaudīta
€610.95 €580.40

(pamatplates ziņas dear sir/madam.tālāk ir sīkāk mātesplati bildes, kas viens mēs esam pārdot šīs saites.daži modelis ir dažādas konfigurācijas,lūdzu, lūdzu pārbaudiet sīkāk, pirms iegādes.ja jums ir vilcināšanās,lūdzu, sazinieties ar mums.tas ir mūsu prieks, lai kalpotu jums. pirms nosūtīšanas, mēs būs pilnībā pārbaudītu mātesplati.pārbaudes ietver ekrānu,klaviatūru,akumulators,wifi)

Izskatās arī
Black 10.1 collu Saderīgu P/N HK1021 ražošanas procesu kontroles-V1.0 Tablete Capacitive Touch Ekrāns Digitizer Sensors Ārējā Stikla Paneli HK 1021
€10.93 €10.71

(gs labu ekrānu offcial vadošo veikals (lai norādījumus) 1. katrs ekrāns ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas ,makeing pārliecināts, ka 100% strādā; 2. ja jūs meklēt to, ko modeļa numuru tabletes,tas ir labāk, lai pārbaudītu kabeļu kods touch ekrāna un lcd screen , jo dažas tabletes ir, izmantojot dažādu kabeļu kods pašu planšetdatoru. 3. differrent laikā ieguva)

Izskatās arī
Aveņu Pi 4 B Paraugs Oficiālais Strāvas Adapteris USB-C Barošanas 5.1 V 3A Lādētāju Strāvas Adapteris Aveņu Pi 4 B Paraugs
€23.24 €14.17

(usb-c barošanas veids c oficiālais barošanas mums, es uk plug white power lādētājs 5.1 v 3a aveņu pi 4 b paraugs motīvs: 1. augstas kvalitātes sastāvdaļas: oficiālā barošanas aveņu pi 4 b paraugs iezīmes augstas kvalitātes komponenti un stabilu strāvas dizains, kas nodrošina drošu un stabilu strāvas izejas.tas sniedz plašas barošanas 5v/3a jauda, kas atbilst jaudas prasības aveņu pi 4 b)

Izskatās arī
Statīvs Case For Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110 X115 X117 A9 Plus SM-X210 X216B X218U Mīksta Silikona Cartoon Kids Segtu Būtiska
€17.00 €11.89

(planšetdatora modelis: a9 2023 sm-x110: 8.7 collu (sm-x110,sm-x115,sm-x117) a9 plus 2023 sm-x210: 10.5 collu (sm-x210,sm-x216b,sm-x218u) ● produktu apraksts: 1.【premium silikona] aicina izgatavots no augstas kvalitātes silikona.tas ir mīksts un izturīgs, ar labu nodilumizturīga un anti-dzelte.sabiezinātas stūriem, kas ir paredzēti, lai aizsargātu planšetdatoru no bojājumiem, ko izraisa pilieni vai)

Izskatās arī