Cena €23.82 €43.31

Pilns apraksts

【Pievērsiet īpašu uzmanību] aicina

Tas aizņem 10-30 dienas mums veikt lelle drēbes ar rokām, ja jūs to iegādāties, lūdzu, pagarināt piegādes laiku.Mēs kuģis to jums, cik ātri vien tas ir izgatavots.

Jo roku darbs, produkts var nedaudz atšķirties no attēlā.Lūdzu koncentrēties uz reālo lieta.

Lelle un leļļu piederumi, matu aksesuāri, apģērbu, utt.attēli, kas tiek izmantoti tikai fotografēt, un produktiem, ko pārdod neietilpst šīs lietas, paldies par jūsu atbalstu!

Tīri handmade produkti, nenovēršami būs daži roku darbs pēdas defekti, prātā draugiem piesardzīgi, izvietojot pasūtījumus.

【Produkta parametri] aicina

Nosaukums: apģērbi

Materiāls: Audums

Stils: gudrs

Izmērs: par 1/6 1/4 1/5 blythe lelle

Iepakojums:

1 x Svārki

1 x Vāciņu Piedurknēm

【Transportēšanas] aicina

1. Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde visā pasaulē par Pack24.lv Standard Shipping/Pārdevēja piegādes Metodi, vidējais piegādes laiks ir no 15~30 dienas, Krievija/Brazīlija būs 25~45 dienas.Gadījumā, ja sastrēgumstundā vai valsts kavēšanās, būs ilgāk kā 60 dienas, lūdzu, lūdzu, saprast.

2. Ja jūs vēlaties ātrāku piegādi, mēs ļoti iesakām jums izvēlēties Starptautiskie kurjera tostarp EMS/DHL/UPS, bet kuģniecības maksa tiks iekasēta.

3. Ja jums nav saņēmusi preces 50 dienas ( 10% likmi, Krievija un Brazīlija), Lūdzu, sazinieties ar mums, lai prasot laiku pagarināt, neatveriet strīdu šī iemesla dēļ, jo dzemdības ir pilnīgi ārpus pārdevēji kontrolēt, tā būtu Pasta nodaļās nodokli, ne strīds nav dodas, lai palīdzētu jums, lai saņemtu preču ātrāk.

4. Satiksme ir lielas galvassāpes gan pircējam & pārdevējs, savstarpējā izpratne ir ļoti nepieciešamas.

【Klientu Apkalpošanas] Aicina

1. Lūdzu, piedod, mēs aprunāt saglabāt 24 stundām tiešsaistes pakalpojumu, jo no laika nobīdi, ja jums ir kādi jautājumi, lai aptauju, produkts, izmēru, krāsu, sūtījuma izsekošanas, utt.lūdzu atstāt mums ziņu, mēs atbildēsim uz 24h.

2. Ja jums ir kvalitātes problēmas precēm, lūdzu, sazinieties ar mums asap.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.Lūdzu, dont atstāt jebkuru negatīvu atsauksmju, pirms jūs devāt mums šo iespēju.

3. Klientu Apmierinātība ir mūsu galvenais bažas, jūsu atbalsts ir mūsu vislielākā iedrošinājumu.

【Atgriešanās & Kompensāciju] Aicina

1. Atmaksa tiks pieņemt & atbrīvot, kad atgriezās produkts ir arī saņēmusi.

2. Gadījumā, ja produkts ir nepanesama, defekti, tostarp netīrās vietas, bojāt, lūdzu, ņem fotogrāfijas, tā apstiprināšanai, mēs jums atmaksāsim atbilstoši.

【Atsauksmes] aicina

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums ★★★★★ pozitīvas atsauksmes.

2.Ja jums ir kādi jautājumi par jūsu darījums, lūdzu, sazinieties ar mums beforeleaving atsauksmes vai piemēro strīdu.

❤❤❤Paldies ❤❤❤

Specifikācijas

  • Ieteikt Vecums: 14+y
  • Brīdinājums: blythe drēbes
  • Dzimums: Meitenes
  • Materiāls: audums
  • Veids: Aksesuāri
  • Forma: 1/6
  • BJD/SD Atribūts: Rietumu stila Kleita
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: leļļu apģērbs
  • Zīmola Nosaukums: YESTARY
  • CN: Ķīna
  • Izmēri: bjd 1/6 1/4 1/5
  • Mfg Sērijas Numurs: Modes
  • Vienuma Tips: Lelle Un Piederumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Karstā Pārdošanas Blythe Drēbes Zils Krekls un balta T Blythe Lelle Barbies 30 cm 1/6 Bjd Lelles Azone LEDUS Licca Lelle
€17.48 €8.74

(produkti dati: lūdzu, ņemiet vērā, ka lelles ir, kas nav iekļauti blyth leļļu apģērbs piemērots blythe, barbies, kurhn, licca un azone izsmalcinātu meistarība, modes dizains, modernā stilā, viegli valkāt lielisks aksesuārs un dāvana jūsu lelles; tas izskatās diezgan, un jauki savu mīļoto lelles materiāls: audums piezīme: lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
Ob11 Modes Lelle Darba Drēbes Lelli Crossbody Soma Sporta Komplekts Leļļu Piederumi Nendoroids P9, 1/12 Bjd, Pģs, Molly Lelles
€8.83 €5.30

(posteņa nosaukums: lelles apģērbu, kas piemērots 1/12 lelles, 17 cm lelle ,ob11 materiāls: audums iepakojums ietver: 1pc * kleita/ vai 1set * drēbes piezīme: 1. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana. 1.dažreiz dekorācijas, aksesuāri, apģērbu, var būt atšķirīgs. 2.tikai apģērbu,)

Izskatās arī
1Pc Namiņš Miniatūrs Plastmasas Logi un Durvis Modeli, Mēbeļu Piederumi, Leļļu Mājas Dekors Bērniem Izlikties, Spēlēt Rotaļlietas
€0.74 €0.48

(1. stils: durvju un logu. 2. materiāli: plastmasas. 3. izmērs: kā parādīts attēlā. 4. iepakojums: opp maisā. 5. komplektā ietilpst: 1gb * * pēc bildes jūs izvēlaties. paziņojums: 1. lūdzu atļaut nelielas atšķirības sakarā ar manuālo mērījumu.iepriekš izmēri ir tikai atsaucei. 2. sakarā ar apgaismojuma efektu, spilgtumu, displeja iestatījumus, kontrastu,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Elf Apģērbu Piederumi Santa Apģērbu Komplekts Ziemassvētku Elf guļammaiss Peldmētelis ar Priekšautu un Šefpavārs Ha G99C
€8.23 €6.66

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šajās ziemassvētku elf džemperis komplekti ir izgatavoti no auduma materiāls, mīksta un ērta, izturīga un elastīga, ne tik viegli, lai izjauktu vai izbalināt, rūpīgi izgatavotas ziemassvētku elf apģērbu var izmantot ilgu laiku. dažādi stili, lai atbilstu jūsu elf s mērci vajadzībām. vairāki veidi, mini elf tērpiem)

Izskatās arī
Piederumi Baltā Melnā Atbalsts Regulējams Statīva Turētājs Lelle Turētājs Rotaļlietu Veikalā Displejs
€1.57

(zīmola 100% new materiāls: metāla krāsa: melna/balta izmērs:piemērots leļļu un lāču atbalsta rādītājs starp kājām, lai vienotos ir neskarti, un tur ir vairāk, kas rada iespējas piezīme: rīcības attēlā nav iekļauta, tikai parādīts pakete ietver:1pc izmērs: 15 cm statīvs augstums 6-8cm (vidū teleskopiskie 2cm)(pole nav iekļauta) 20cm stāvēt augstums 11-13cm (vidū teleskopiskie 2cm)(pole nav iekļauta) 25cm)

Izskatās arī
Kaķis Kāpšanas Rāmis Miniatūra Kaķenīte Statuetes Māja Rotaļlietas Dekors Mēbeļu Modeli, Koka Mikro-ainavu
€12.94 €6.60

(apraksts miniatūrs modelis, ornaments ir speciāli izstrādāta, lai mini mājas apdare.tas ir izgatavots no koka materiāls, un to var izmantot ilgu laiku.mini mājas rota ir ar labu meistarību, ar labu roku sajūta, piemērots mini māju apdare, un to var pievienot skaistumu jūsu mini mājas . funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks -izmērs:7.00x5.50x4.00cm/2.75x2.16x1.57in -)

Izskatās arī
1GB Mini Koku Pasaku Dārza Rotājumi Namiņš Miniatūras Mikro Ainavu Piederumi Bērniem Izlikties, Rotaļlietas
€3.37 €2.26

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ! materiāls:plastmasa+koks izmērs:a1:9*5cm, a2:11.5*3,5 cm, a3:12.5*5cm, a4:6.5*6cm, a5:7*5cm, a6: 6*5.5 cm, a7:7.5*7cm, a8:7*3cm krāsa:kā attēlu paketē iekļauts:1gb)

Izskatās arī
3Pcs 1:12 leļļu Namiņš Lāpstu, Grābekli Namiņš Miniatūras Dārzkopības Saimniecības Rīku Lelles Nama Skatuves Piederumi Mazulis Izlikties, Spēlēt Rotaļlietas
€4.45 €2.98

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ! materiāls:sakausējuma,koks izmērs:aptuveni 2.3x12cm/0.91 x4.72 , jo krāsa:kā attēlu paketē iekļauts:3pcs/komplekts)

Izskatās arī
2gab Augstas Kvalitātes 14.4*4.7*3.2 cm SD Lelles Plastmasas Kastē 8.5*50*35cm Brilles Gadījumā Brilles Uzglabāšanas Kaste
€3.37 €1.89

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:plastmasa,audums krāsa:melna/caurspīdīga izmērs:14.4*4.7*3.2 cm /8.5*5*3.5 cm daudzums:2pcs pakete ietver: 2gab plastmasas glāzes gadījumā bjd lelles paziņojums: 1.1 cm=10mm=0.39 collas. 2.lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 3.lūdzu,)

Izskatās arī
Kleitu uz Augšu, 30cm BJD Lelles 3D Acis ar Apģērbu 1/6 bjd Lelles Krāsains Noņemams Locītavas Noņemams Locītavas Lelle, Rotaļlietas Bērniem
€15.47 €6.97

(produkta nosaukums:1/6 bjd lelles izstrādājuma izmērs: 30 cm(11.81 gadā) produkta materiāls: emaljas iepakojumā: 1gab. gadījumā vecumu: vairāk nekā 4 gadus vecs piezīme: 1.lūdzu, ļauj 1-3cm(0.39-1.18) un kļūdu dēļ, manuāla mērīšana. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu preci)

Izskatās arī
6mm Mini Metāla Pogas, lai Lelle Piederumi Ultra-mazu Metāla Jostas Sprādzes DIY 1/6 Lelle Pogu, Lelle, Apģērbs, Aksesuāri
€2.46 €1.73

(6mm mini metāla pogas, lai lelle piederumi ultra-mazu metāla jostas sprādzes diy 1/6 lelle pogu, lelle, apģērbs, aksesuāri izmērs: 6mm iepakojumā:30pcs materiāls: metāla)

Izskatās arī
Vasaras Lelle Drēbju Kroku Svārki par 30cm Leļļu Apģērbu Piederumi Kleita Lelle Diy Rotaļlietas Meitenēm
€1.17 €0.82

(produkta iespējas: lūdzu, ņemiet vērā, ka lelles nav iekļauti. 100% pavisam jaunu. modes dizains; modernā stilā; viegli valkāt. lielisks aksesuārs un dāvana jūsu lelles; tas izskatās diezgan, un jauki savu mīļoto lelles piemērots barbie, 26-30cm lelle, 1/6 lelle. visas krāsas: kā bildē redzams. materiāls: audums paketē iekļauts: 1 gab drēbes piezīme: lūdzu,)

Izskatās arī
Gaiši rozā Džemperis Tērps der Amerikāņu Meitene, 18 Collu amerikāņu meitene lelle aleksandrs leļļu apģērbu, leļļu aksesuāri labākā dāvana
€2.18 €2.07

(paziņojums :tikai pārdot drēbes,šīs drēbes var fit 43-46cm drēbes ,šī kvalitāte ir laba .paldies / продает одежду только для кукол 43-46 см)

Izskatās arī
24 InchesReborn Baby Lelle Spilgti Jaundzimušo Bebe Reborn "Kenzie" Vinila Unpainted Nepabeigtu Lelle Daļas DIY Tukša Lelle Komplekts
€85.21 €20.97

(funkcijas piezīme: šī pozīcija ir tukšs, nesamontēti vinila komplekts, bildes gatavā lelle ar apģērbu, tikai atsaucei.ja jūs nolemjat, lai apsildītu jūsu vinila, kas var kreka vai burbulis, tas nav vainīgs ražotājs vai pārbaudes procesu • izmērs: gatavo leļļu galvas-to-toe par 22 collas(56cm), pilnas rokas, un pilnībā kājām • acis: 24mm(iekļauts izlases krāsu)) • materiāls:)

Izskatās arī
Leļļu namiņš Mini Alus Sveķu Rāmis Uzglabāšanas Grozs Modelis pēc Izvēles, ar 12 Pudeles Simulācijas Dzert Alus Pudeles Modelis
€4.91 €3.29

(apraksts: 100% jauns un augstas kvalitātes spilgti dizaina un excelent meistarība lielisks aksesuārs namiņš apdare ideāls aksesuārs leļļu namiņš (lūdzu, ņemiet vērā faktisko lielumu) izsmalcinātu leļļu kolekcija, lielisks papildinājums jebkurai tradicionālā leļļu nams materiāli:plastmasas izmērs: rāmis: 6*4.2*4.2 cm, alus augstums ir par 3.9 cm krāsas:)

Izskatās arī
1pc plastmasas, Metāla Kronis Cepures Hairwear Matu Aksesuāri Lellēm, Par 1/6 BJD Leļļu Nams Rotaļlietas Leļļu Aksesuāri
€0.51 €0.34

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:metāls. izmērs:iekšējais diametrs:2cm,ārējais diametrs:3cm,augstums:1.6 cm. krāsa:zelta,sudraba,rosegold. paketē iekļauts:1gab.)

Izskatās arī
1:12 Leļļu Namiņš Miniatūras Bagāžas Portfelis Rokassomu Vintage Soma Modelis Mājās Dzīvo Skatuves Dekori, Rotaļlietas
€4.07 €2.73

(apraksts: 100% jauns un augstas kvalitātes spilgti dizains un izcila meistarība lielisks aksesuārs namiņš apdare ideāls aksesuārs 1:12 mēroga namiņš(lūdzu, ņemiet vērā faktisko lielumu) izsmalcinātu leļļu kolekcija, lielisks papildinājums jebkurai tradicionālā leļļu nams materiāli: koks, āda izmērs: platums 1.9 cm/0.75 jo, garums 4,7 cm/1.85 jo,)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Baltā Cirtaini Atdzimis Lelle Mohēra parūka Melns Brūns Krāsa, 100% Tīra Mohēra par DIY Bjd Lelles Leļļu Atdzimis Bērnu Lelles
€12.02 €5.29

(jaunas ielidošanas baltā cirtaini atdzimis lelle mohēra parūka melns brūns krāsa, 100% tīra mohēra par diy bjd lelles leļļu atdzimis bērnu lelles produkta nosaukums : reborn lelle /bjd lelles mohēra piederumi paketē iekļauts :6g/maiss mohēra krāsa : balta , melna , brūna , zelta ,daudz krāsas matu izmērs: 8 collas lietošana :piemērots atdzimis lelle /bjd lelles)

Izskatās arī