Cena €8.23 €11.76

Pilns apraksts

Piezīme: Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis ir Xiaomi YOUPIN ekoloģiskās ķēdes produkts, un nav Xiaomi logo uz produkta vai iepakojuma.

Specifikācijas

  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce, NAV
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: MIUI

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

8Pcs putekļu Sūcēju Filtri Xiaomi Roidmi F8 Smart Rokas putekļu Sūcēju Piederumi
€21.77

(8pcs putekļu sūcēju filtri xiaomi roidmi f8 smart rokas putekļu sūcēju piederumi 1: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,izturīga. 3: piemērots xiaomi roidmi bezvadu f8 xcqlx01rm. 4: samazina putekļu,putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. krāsa:pelēka materiāls:plastmasa iepakojuma saturs: 8)

Izskatās arī
Par Xiaomi Roborock S8 S8 Pro Ultra S8+ Robots Vakuuma Rezerves Daļas Mop Lupatas HEPA Filtri Putekļu Maisiņu Nomaiņa Piederumi
€77.86 €48.27

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. 2. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas)

Izskatās arī
Elektriskie Matu Trimmeris un Skuveklis Vīriešiem Ķermeņa Groomer Cirksnis&Bumbu Kaunuma Apmatojuma Trimmeris Maināmiem Keramikas Asmens
€27.85 €22.84

(1.elegants dizains,elegants ķermeņa līnijām, kas ne tikai padara lietotājam ērti turēt, ķermeņa materiāls ir arī sweatproof efektu. 2.augstas kvalitātes asmeņi,mīksto keramikas asmeņi ar uzlabotas tehnoloģijas, un apvienojumā no nerūsējošā tērauda ļaus jums izjust labāko komfortu un ērtības ķermeņa izmaiņām.uzticamu ūdensnecaurlaidīgs dizains, nav bailes no ūdens šļakatām! 3.multi-funkciju,šis)

Izskatās arī
Tīru Pieaugušo Melna Balta Klasisko Akustisko Elektriskā zobu Suka Pieaugušo 5-pārnesumu Režīms USB Uzlāde IPX7 Ūdensnecaurlaidīga Akustiskā, Elektriskā
€15.40 €2.64

(tīru pieaugušo melna balta klasisko akustisko elektriskā zobu suka pieaugušo 5-pārnesumu režīms usb uzlāde ipx7 ūdensnecaurlaidīga akustiskā, elektriskā spēcīgu ultraskaņas sonic elektriskā zobu suka usb maksas uzlādējamās zobu birstes mazgājams elektronisko balināšanas zobu birste produkta iespējas: spēcīgs tīrīšanas līdz 41000 sitienu minūtē 3 stundas maksa par minium)

Izskatās arī
PTFE Lentu/politetrafluoretilēna (PTFE) Lentes, Vakuuma Sealer Mašīna,Roku un Impulsu Mednieki (1 Collu x 33 Pēdas)
€6.28 €4.84

(der praktiski visiem vakuuma roņu mednieki, kā arī lielākā daļa modeļu roku / impulsu siltuma sealers aizstāj nolietotu vai burnt-out (ptfe) lentes, kas ir būtisks šķērslis starp apkures elementsand maisā.vecās lentes izraisa sliktu maisiņu aizzīmogošanas un var novest pie šķelto apkures elementsand sadalīti sealer lentes var būt nedaudz platāks un garāks, nekā vajadzīgs, kas ļauj plaša)

Izskatās arī
WiFi Tuya Ātrās Uzlādes Testeri USB Spriegums Ammeter Tipa C PD Mobilo Telefonu Lādētājs Digitālo Testeri Spriegumu Ammeter
€28.97

(1. mobile phone saskarnes funkciju ieviešanu, izmantot mobilo tālruni ar bluetooth funkciju, bezvadu režīmā, pievienojiet produktu ar pievienoto mobilo tālruni app programmatūru, lai sasniegtu vairāk mērīšanas un kontroles detaļas, tāpēc, ka mērījumu tehnoloģijas nav robežu 2. pavisam jaunus materiālus un jaunu jauninājumus 3. kad usb testeri ir ieslēgts, noklikšķiniet uz bluetooth ikonas mērīšanas laikā,)

Izskatās arī
2023 Vintage Matu ClipperT9 Bezvadu Elektriskais Skuveklis Matu Griešanas Mašīna Vīriešiem USB Hair Clipper Frizētava Bārdas Trimmeris
€10.06 €4.13

(2023 vintage matu clippert9 bezvadu elektriskais skuveklis matu griešanas mašīna vīriešiem usb hair clipper frizētava bārdas trimmeris produkta specifikācijas: jauda: 5w uzlādes laiks: aptuveni 2 stundas lietošanas laiks: aptuveni 120 minūtes paketē ietilpst: t9 hair clipper*1 suka *1 usb uzlādes kabelis*1 ierobežot ķemme*4 nav iepakojuma)

Izskatās arī
Robotu Logu Tīrītājs Ar Dual Spray Smart Tālvadības Mājas Sienas Stikla Mazgātājs 3000pa Augstu Sūkšanas putekļu Sūcēju Robots
€164.69 €163.77

(robotu logu tīrītājs ar dual spray smart tālvadības mājas sienas stikla tīrīšanas 3000pa augstu sūkšanas putekļu sūcēju robots apraksts : - nepieciešams, lai kontaktdakšu strāvas padeve uz darbu , strāvas adapteri, pagarinātāja vads ir apmēram 4 metri, strāvas kabelis ir 1 metrs, drošības virves ir aptuveni 4,5 metri , tīru savu daudzstāvu windows droši un vieglāk veids; -)

Izskatās arī
Par Dreame L10S Ultra / S10 Pro Nomaiņa Piederumi XIAOMI Mijia Omni 1S B101CN Robots X10+ Robots Vakuuma Birste Mop Filtrs
€31.18 €21.82

(bonjour draugs, laipni lūgti manā veikalā!!! iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks. sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli)

Izskatās arī
Liela Sūkšanas Robots Vakuuma Klusums un Anti-sadursmes Lādējams putekļsūcējs Jaunu Dropship
€12.11 €8.71

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: dizains, viegli savstarpējās apakšā mājās. iebūvētu inteliģentu balss uzvednes. usb uzlādes kabelis, barošanas, 2000mah piemērots virs 150 kvadrātmetriem, nepārtrauktu darbību apmēram 90 minūtes. 360 grādu braukšanas, lai tiktu galā ar sarežģītiem apstākļiem. automātiskā tīrīšana, automātiska)

Izskatās arī
Smart Home Slapjš Sauss Mopping Robots Intelligent All-In-One Tīrīšanas Birste Inteliģentas Kontroles Robots Putekļsūcējs
€36.11 €23.47

(lielā tīrīšana platība: šis robots putekļsūcējs var tīrīt lielu platību līdz 250 kvadrātmetriem. pretsadursmes sistēma: anti-sadursme ir gudrs, un priekšā mīksto bumper aizsargā mēbeles no bojājumiem.a reljefa noteikšanas sistēma, kas ļauj šo robots vakuuma atpazīt šķēršļus un izvairīties no sadursmes. zems trokšņa līmenis: 45db ar zemu trokšņa izslēgt 65db zemu trokšņa izslēgt)

Izskatās arī
Piemērots Dyson/Airwrap Curling Dzelzs Piederumi-Cilindru Ķemme
€6.16 €4.74

(piemērots dyson airwrap cilindru ķemme biežums: 50-60 hz jauda: 1000w suka motora ātrums :35000 apgr. / min, ātrgaitas līdzstrāvas motors vēja temperatūra pirmais pārnesums ir par 61-63celsius otrā pakāpe ir par 96-98 pēc celsija trešās klases temperatūra ir par 136-140 pēc celsija izmantošanas laiks: 160mins spriegums: pasaules universal(100-240v) mērķa)

Izskatās arī
Gudrs Kaķis Foršs Migla, gaisa mitrinātāju Mājās,Kaķu Nakts Gaisma Svarīgi, Tīrs Gaiss, Bērnu Istaba,Viegli Tīrīt Klusa Darbība Balts
€13.31 €9.18

([noderīgi jūsu veselībai]efektīvi uzlabot iekštelpu gaisa stāvoklis.šo gaisa gaisa mitrinātāju var mīkstina un samitrina sausas un sasprēgājušas ādas ziemā. [universal power]savietojama ar jebkuru ierīci ar usb portu,savienojiet to ar datoru, power bank, ligzdas, strāvas kontaktligzdas.izmantojot usb kabeli, un nospiediet pogu. [viegla ]šis mini usb gaisa mitrinātāju ir ļoti viegls, jūs varat)

Izskatās arī
18PCS Par Xiaomi Robots Vakuuma S10+ /S10 Plus Putekļsūcēju, Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Lupata Auduma Nomaiņa Piederumi
€24.40 €18.29

(18pcs par xiaomi robots vakuuma s10+ /s10 plus putekļsūcēju, galvenais sānu birste hepa filtrs mop lupata auduma nomaiņa piederumi 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mopu audums ir spēcīga un ilgstoša tīrīšanas jauda, ko var viegli atbildēt uz dažādu traipu, piemēram, pēdas uz grīdas, sulas atlikumu, un eļļas traipus. sānu suku var iet dziļi stūriem un malām, lai novērstu vairāk)

Izskatās arī
15PCS Par Dreame Bot D10 Plus RLS3D, Z10 Pro, L10 Plus Robots Vakuuma Daļas Galvenās Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Putekļu Maisiņu Daļas
€26.12 €16.20

(100% izgatavoti no augstas kvalitātes izejvielām, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. piederumi ir viegli noņemt netīrumi, putekļi un atkritumu stūriem un malām efektīvi.īpaši jūsu mati un jūsu mājdzīvniekiem mati mopu audums ir spēcīga un ilgstoša tīrīšanas jauda, ko var viegli atbildēt uz dažādu traipu, piemēram, pēdas uz grīdas, sulas atlikumu, un eļļas)

Izskatās arī
Rokas Vakuuma Bezvadu, Auto Vakuuma Bezvadu Uzlādējamais Spēcīgu Iesūkšanas, Mini Vakuuma ar Ventilatoru
€41.15 €30.87

(divi regulējami nosūkšanas režīmi: rokas vakuuma aprīkota ar ātrgaitas brushless motoru.tur ir divi regulējami iesūkšanas režīmu, kas var izpildīt visas jūsu tīrīšanas vajadzībām.tā pieņem daudzslāņu filtrus, ieskaitot metāla filtrs un kaudze filtrs, kas var filtrēt 99.99% putekļu.visi filtri, var mazgāt un atkārtoti.tas ir ļoti labs tīrīšanas ietekme uz putekļu, papīru atgriezumiem, daļiņām)

Izskatās arī
8 Uzstādiet Rezerves Filtri Sietiņš Ekrāna Moosoo K17 Bezvadu Putekļsūcējs Aizvietot Filtru Daļas
€19.35

(8 uzstādiet rezerves filtri sietiņš ekrāna moosoo k17 bezvadu putekļsūcējs aizvietot filtru daļas 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavota no premium materiāla, izturīga un praktiska izmantošana putekļu sūcējs aizvietot filtru daļas saderīgs ar: par moosoo k17 bezvadu putekļsūcējs viegli nomainīt, veikt papildus putekļu kauss, pagriezt un veikt filtru novērš)

Izskatās arī