Cena €7.59 €15.20

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Glabāt līdz pat 12 drošības jostas: Vitrīna savu cīņas mākslu attīstībai ar mūsu Karatē Jostas Display Rack.Paredzēti cīņas mākslas, karatē, un taekwondo jostas, tas saglabā līdz 12 jostas, elegantā veidā.Izstādes saviem sasniegumiem lepni!

2. Motivācijas Displejs: Skaidri parāda savu veikumu un palīdz liecinieks saviem labākajiem ierakstiem.Šis plaukts ir ne tikai īpašnieks par savu jostu, bet atgādinājums par to, sviedri, smags darbs un neatlaidība esat likts.

3. Portatīvo Ērtības: Ņem savu karatē sasniegumi, kur jums iet ar šo salokāms jostas display rack.Viegls un viegli pārnēsājams, to var glabāt bez piepūles un uzstādītu minūtes.

4. Uzlabota Aizsardzība: Vairogs, jūsu karatē jostu kolekciju no putekļiem un bojājumiem, ar mūsu augstākās kvalitātes jutos karatē jostas display rack.Uzcelta ar ilgstošu izturību, šis plaukts ir pret nodilumu izturīgs un outlasts konkurences.

5. Brīnišķīga dāvana: Tas karatē jostas display rack ir lieliska dāvana taekwondo pasniedzējiem, studentiem un cīņas mākslu entuziastiem.Tas ļauj jums, lai parādītu jūsu jostas ar lepnumu un godu, bet arī pievienojot pieskārienu stilu, lai jūsu istabā.

Apraksts:

Šīs cīņas mākslas jostas displejs ir pietiekams daudzums, un vitrīnas sviedri, smags darbs un neatlaidība īstenot.Viegls un pārnēsājamo, tas ir vairāk nodilumizturīga un lieliska dāvana taekwondo pasniedzējiem, studentiem, un cīņas mākslu entuziastiem.Displejs ar jūsu sasniegumiem ar lepnumu.

Specifikācija:

1. Produkta izmērs: 63*35cm/24.8*13.78 collas

2. Produkta svars: 235

3. Produkta materiāls: filcs

Saraksts:

1 x Karatē Jostas Display Rack

Specifikācijas

  • Materiāls: Poliestera
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Koka Glabāšanas Kaste Flip Top Dāvana Veselības Rokasgrāmata Pulēšanas un Metāla Sprādzes Dabas/Gaismas/Tumsas Taisnstūra 20*10*6cm
€1.12 €0.73

(funkcijas: * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga * citas funkcijas: 1. veselības un vides aizsardzība 2. retro stilā 3. metāla retro sprādzes dizainu plombas, glabāšanas kastes un palielina tekstūru uzglabāšanas kaste 4. manuālā pulēšana 5. piezīme: ir tikai glabāšanas kaste, citas lietas, attēlā nav iekļauti. specifikācija: *)

Izskatās arī
Apģērbu Uzglabāšanas Soma Liela Jauda, Apģērbu Uzglabāšanas Kaste Telpas taupīšanas Apģērbu Uzglabāšanas Kaste Pl Pārvietojas Somas Uzglabāšanas Maisi Apģērbu
€15.10 €7.55

(sakārtot telpu ar uzglabāšanas tvertnes.ar underbed uzglabāšanas tvertnes dubultu slodzi, jaudu un vienkārši izvērsties, lai ātri iestatītu.ideāli piemērots jebkura dzīvoklis vai kopmītne.declutter šodien! specifikācija: produkta nosaukums: apģērbu uzglabāšanas maiss produkta materiāls: neausts produkta izmērs: par 100l: 40*50*50cm/15.7*19.6*19.6 jo 140l: 56*50*50cm/22*19.6*19.6)

Izskatās arī
10 Gab. Puķu Pods Gredzenu Āķi, Sienas Pakaramais Gredzeni, Metāla Pods Āķi, Skavas Balkons Mājās 4 Collu
€49.01 €30.39

(10 gab. puķu pods gredzenu āķi, sienas pakaramais gredzeni, metāla pods āķi, skavas balkons mājās 4 collu garš dienests laiks: augu pot turētājs ir izgatavots no kvalitātes metāla materiālu, uzticamu un stabilu, asaru un pret nodilumu izturīgs, nebūs viegli, lai izjauktu vai deformēties, kas var kalpot jums uz ilgu laiku, jūs varat iegādāties un izmantot ar uzticību izmērs informācija: puķu pods)

Izskatās arī
Skaidrs, Akrila Salvešu Turētājs Papīra Serviette Izsmidzinātājs, Dekoratīvās Audu Plaukts Box Mājas Bar Hotel ēdamgaldu Virtuvē
€10.26 €4.31

(funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes akrila, kas ir vairāk izturīga un stingra.stūri ir gludi un burr-bezmaksas, un tas nav dzelt jūsu rokās. atvēršanas izstrādāta, ērts glabāšanai un saimniecības papīra dvieļiem. tas ir liels uzglabāšanas jaudu un var turēt vairāk papīra dvieļiem. piemērots guļamistaba, vannas istaba, dzīvojamā istaba un virtuve, vai visur, kur nepieciešams)

Izskatās arī
Organizators Uzglabāšanas Turētājs Dzelzs 4 Slots Tālvadību, Gaisa Kondicionētājs, Statīva Turētājs Hotel Office Home Uzglabāšanas Tālvadības Organizācija
€7.62 €5.33

(organizators uzglabāšanas turētājs dzelzs 4 slots tālvadību, gaisa kondicionētājs, statīva turētājs hotel office home uzglabāšanas tālvadības organizācija funkcijas: 100% brand new vienība : mājas tālvadības pults turētājs materiāls: dzelzs krāsa : balta / melna piezīmes: 1.sakarā ar citu monitoru , krāsu būs nedaudz atšķiras bettween īstās)

Izskatās arī
Jaunu Keychain Augstas Kvalitātes Portatīvo Ūdensizturīgs Mini Blue Alumīnija Keychain Pill Box Stila Uzglabāšanas Kaste Pudeli Gadījumā Dailylife
€0.77

(funkcijas: 1. ūdensizturīga stāvēt arī nodrošina labu vietu jūsu bērnam, lai veiktu savu id karti un medikamentu informācijas. 2. kompakts un pārnēsājams: ir tik mini un vieglas, šis produkts nav nepieciešams daudz vietas un to var viegli atņemt. 3. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, tas ir labs anti-rūsas īpašības un maksimālu kalpošanas)

Izskatās arī
Kosmētikas Organizators Ziepju Kastes Turētājs pie Sienas piestiprinātās Mutifunctional Skaidrs, Uzglabāšanas Gadījumā, Vannas Virtuves, Biroja, Guļamistabas Uzglabāšana
€4.18 €3.10

(wzpi grims organizators lodziņu ziepju turētājs sienas uzstādīts kosmosa taupīšanas uzglabāšanas gadījumā, dušas vannas vannas virtuves izlietnes, wzpi apraksts : funkcijas: dizains: uzglabāšanas kaste pieņem piestiprināt pie sienas, dizains, kas ir vienkārši, skaisti un praktiski.ietaupiet vietu, saglabāt jūsu mājās, tīru un sakārtotu, un celt ērtības, lai jūsu dzīvi. ūdensizturīgs)

Izskatās arī
Saspiest Pudeli Apgriezts Plastmasas Izspiest Pudeles 16Oz Uzpildāmas Padoms Lielu Vārstu Dozatoru Garšvielu Par Mērces, Kečups
€16.40 €10.50

(nelielas noplūdes pēc uzpildes, ir normāla parādība, sakarā ar nelīdzsvarotību, no iekšējā un ārējā spiediena laikā sākotnējo pildījumu, tur būs neliela noplūde; pēc uzpildes, atstājiet to uz brīdi, un nav noplūdes notiks atkal saspiest pudeli vāku viegli noņemt, padarot to viegli tīrīt.tas ir trauku mazgājamā mašīna droša un to var izmantot vairākas reizes, ļoti ekonomisks un videi draudzīgs.piezīme)

Izskatās arī
2 Gabals Vednis Zižļus Skaņas Apgaismojošās Rotaļlietas Zizli Meitenes Pusi Cosplay Kostīmu Piederumu
€14.58

(zizlis ar gaismas un skaņas - zizlis var veikt burvju skaņas signāls un iedegas, lai tā ir viegli, lai piesaistītu bērnu uzmanību.burvi zizli ir ļoti piemērots kā kolekcija.izsmalcinātu meistarība padara katru cosplay zizli ļoti skaista.tas ir ne tikai zizlis, bet arī kolekcionējamus mākslas darbu, un jums tiks amazed ar savu informāciju.izsmalcinātu zizli.vednis fani būs sajūsmā, kad viņi redz to.augsta kvalitāte)

Izskatās arī
Rotaslietas Kastes Vintage Koka Roku Darbs Kaste Ar Mini Metāla Bloķēšanas Glabāt Rotaslietas Dārgumu Pērle
€3.47 €1.91

(rotaslietas kastes vintage koka roku darbs kaste ar mini metāla bloķēšanas glabāt rotaslietas dārgumu pērle produkta pārdošanas punktiem: ļoti jauka mazā koka kastē, ideāls rotaslietu uzglabāšanai vai personas izmantošanu. gudrs un cieta.ideāls, lai uzglabātu/ nerādīsim jūsu mīļākie rotaslietas, rokassprādzes, auskari, kaklarota, broša, matu saspraude vai vairāk. atbilstu)

Izskatās arī
3pc Virtuves Durvīm Silikona piesūcekni Durvju Sūcējs Rīkoties ar pretsadursmju Pad Izslēgšanas Trokšņa Samazināšanai Drošības Aizsardzība
€4.88 €2.44

(funkcijas: 100% jauns un augstas kvalitātes augstas kvalitātes gumijas materiāla, vides veselības, pilns ar biezām, nāk ar līmi, izturība un stingrība, var pievienot virsmas dažādu veidu ķermeņa ietekmi, trieciena troksni, tā kā, lai labāk aizsargātu objektu. materiāls: gumijas + spēcīgu līmi krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 5 x 1 cm produkta saturs: 3)

Izskatās arī
S Formas Āķiem Karājas S Formas Pakārt Āķi Pakaramie Uz Skapja Stienis Portatīvo S Formas Āķi Lietderība Pakaramie Virtuves, Vannas Istaba Darba
€3.62 €2.46

(organizēšana ir vienkārša, ar šo s-veida āķi!tie ir ātri un viegli karājās uz pole vai plaukta, ietaupot laiku un progresēšanu, vienlaikus saglabājot lai jūsu apgabalā.šie āķi, kas var turēt kaut ko no virtuves karotes, lai dārzkopības iekārtas, ir izgatavotas no izturīga un elastīga materiāla, kas var tikt izmantots gan telpās, gan ārpus tām. specifikācija: nosaukums: āķis materiāls:)

Izskatās arī
Regulējams Āķis Plaukts Piesūcekni, Dvieļu Pakaramā Karājās Plaukti Atslēgu Turētājs Lock Tipa Sūcējs Vannas Istabas Piederumi Āķis Organizators
€2.93

(regulējams āķis plaukts piesūcekni, dvieļu pakaramā karājās plaukti atslēgu turētājs lock tipa sūcējs vannas istabas piederumi āķis organizators apraksts: piesūceknis plus lock-style dizainu adsorbcijas un spēcīgu ņemot labu stūri arī var uzstādīt, nav cietis, sienas, vienkārša uzstādīšana lietot ērti, ar sešiem, āķis, varētu būt ap darbībām, un skaisti)

Izskatās arī
SmileMart 24-Ķēdes Disku Golfa Mērķis, Mērķa Prakse ar Pārnēsāšanas Soma un 3 Diski, Melns
€240.42 €96.17

(smilemart 24-ķēdes disku golfa mērķis, mērķa prakse ar pārnēsāšanas soma un 3 diski, melns produkta informācija pie zaudējumu idejas par jautru ģimenei darbību?disku golfa vienkārši varētu būt ideāls risinājums!disku golfs, kas pazīstams arī kā frolf , ir ļoti jautri un salīdzinoši zemu izmaksu darbība, par kuru jūs varat baudīt kopā ar visu ģimeni, un daudzi no jūsu draugiem.viss,)

Izskatās arī
1/2GAB Durvīm karājas organizators par visu veidu lietas, Skapis Karājas Organizētāja apakšveļu-krūšturis, zeķes, Sienas Karājas kabatām
€20.80 €12.48

(1/2gab durvīm karājas organizators par visu veidu lietas, skapis karājas organizētāja apakšveļu-krūšturis, zeķes, sienas karājas kabatām izsmalcinātu un kompakts, viegli uzglabāt optimālais materiāls, būt pārliecināti, lai izmantotu mazs izmērs, liela jauda, režģi, dizaina, modernu vienkāršību piezīme: 1.lūdzu atļaut 0-1cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.postenis)

Izskatās arī
Bagāžnieka Clothesline Iekštelpu Āra Apģērbu Žāvēšanas Plaukts Pie Sienas Piestiprinātās Veļas Žāvētājs Pakaramais Vannas Istaba Neredzams Apģērbu Līnija
€23.25 €15.11

(apraksts: materiāls: abs+alumīnijs. produkta izmērs: 11.9 x 6 x 8.3 cm krāsa: kā picture rādīt stiepļu trošu izmērs: garums 4.2 m. iekārtas atrašanās vieta: pie sienas instalācijas vide: viesnīca, dzīvoklī, vasarnīcā, mājā uzstādīšanas metode: punch-bezmaksas iepakojums saraksts: 1* clothesline skrūvju piederumi naglas)

Izskatās arī
Podu Vāku Stāvēt Viegli Iztukšot Pot Vāka Turētājs Daudzfunkcionāls Virtuves Organizatori Salokāms Podu Vāku Plaukts Panna Segtu Organizators Viegli
€12.26 €8.59

(podu vāku stāvēt viegli iztukšot pot vāka turētājs daudzfunkcionāls virtuves organizatori salokāms podu vāku plaukts panna segtu organizators viegli apraksts: droši tur podu vāki, špakteles, un citu virtuves essentials. izgatavots no iebiezināta pp materiāla, kas ir izturīgs pret augstu temperatūru un bez nepatīkamas smakas. dziļās drenāžas tvertne efektīvi savāc piloša ūdens)

Izskatās arī
Rozā mini roller ceļojumu čemodāns, konfekšu kaste personības radošas kāzu konfekšu kaste, bagāžas ratiņiem gadījumā, konfektes, rotaļlietas mazajiem uzglabāšanas
€2.19 €1.54

(pārtikas klases plastmasas materiāla, kas ir drošs un nav toksisks; šuves ir saspringts, nav viegli saspiest. uz aplis ir apaļš, un tā ir laba krāsa hermētiskumu; to var atvērt un aizvērt ar augstu izturību; tas nav viegli būt deformēta. apraksts: nosaukums: čemodāns, konfekšu kaste krāsa: rozā materiāls: plastmasa izmērs: 7.5x5x3.5cm produktu)

Izskatās arī
Radošā Jaunu Cute Skelets Puses Keychain Metal Keychain Halloween Dāvanu Retro Sieviešu un Vīriešu Auto Keychain Kulons Dāvanu
€3.55 €2.84

(jauns karkass palmu keychain metal keychain halloween dāvanu retro sieviešu un vīriešu auto keychain kulons dāvanu 1. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirības, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirības, kas, es ceru, ka jūs varat saprast)

Izskatās arī
Universāls Sienas Stiprinājums Aerosols Pudeles Turētājs Garāža, Veikals
€12.94 €8.02

(apraksts: 【lieluma informācija] aicina daudzfunkcionāls aerosols var turētājs pasākumi(gxpxa) aptuveni 17inchx4.1inchx2.95inch, katra cauruma diametrs 3inch 【daudzfunkcionāls] aicina wall mount urbja turētājs nāk ar sešiem slots, der lielākā daļa standarta 1/4inch gaisa piederumi 【metāla materiāls] aicina sienas uzstādīts 5 var smidzināšanas pudeli, plaukts organizators ir izgatavots)

Izskatās arī
1/2GAB Lielas ietilpības Ceļa uzglabāšanas soma compressible iepakojuma cube salokāms ūdensizturīgs čemodāns, neilona soma portatīvo bagāžas
€40.92 €20.45

(1/2gab lielas ietilpības ceļa uzglabāšanas soma compressible iepakojuma cube salokāms ūdensizturīgs čemodāns, neilona soma portatīvo bagāžas apraksts: produktu kategorijas: ceļojumu soma forma: kuba materiāls: neilons funkcijas: multi-purpose uzglabāšanas ainas: ceļošana, grims, uzglabāšana piemērošanas sfēra: kurpes, apakšveļa, kosmētika, apakšveļas,)

Izskatās arī