Tagi: matu kopšanas ruļļi

Cena €10.60 €16.31

Pilns apraksts

Stāvoklis:100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Materiāls:sveķu Lielums:kā attēlu, Krāsa: Rozā/Zils Daudzums: 20/30Pcs Kā to izmantot: 1. Pēc matu mazgāšanas nosusiniet matus ar dvieli, līdz nav ūdens piliens. 2. Atveriet matu rullīši, roll matus, kā jūs vēlaties, un aizveriet to, lūdzu, noregulējiet, lai pārliecinātos, ka tas var aptvert un cove jūsu matiem. 3. Paturiet to 30 minūtes uz 1 stundu, pēc tam izņemiet matu kopšanas rullīšu, dabas vilnis mati kļūst!Lietot matu fēnu vai matu laka būs labāk.Q&A: 1.Var īsi mati izmanto?Šis produkts ir piemērots visu garumu matiem. 2.Cik daudzi komplekti ir nepieciešams?Ja jums ir mazāk matu, viens komplekts ir pietiekami.Ja tā spīd vairāk, 2-3 komplekti ir ieteicama. 3.Cik ilgi var čokurošanās efektu pēdējo reizi?Katra cilvēka matu kvalitāti un roll-up laiks ir atšķirīgi, apkopes laiks būs atšķirīgs, jo lielāks tilpums, jo labāk efektu, jūs varat izmantot produkts ar elastīgu mati, ja mati ir 7-8 sausa, kas var pagarinās curl Apkopes laiku Pakete Ietver: 2/10/20/30Pcs Burvju Matu Rullīši Piezīme: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.

Specifikācijas

  • Gadījumā matu: Sievietēm
  • Izmērs: 4.2cm
  • Vienuma Tips: Matu Rullīšu
  • Daudzums: 2/10/20/30pcs
  • Materiāls: Silikona
  • Veids: Hook & Loop
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

FAFAMOON Grima Korekcijas zīmulis Ūdensizturīgs Augstu Pārklājumu Grima Bāzes Korektors Ēnu Acu Maisiņi, Tumši CirclesCorrector Kosmētikas
€5.67 €2.84

(fafamoon grima korekcijas zīmulis ūdensizturīgs augstu pārklājumu grima bāzes korektors ēnu acu maisiņi, tumši circlescorrector kosmētikas)

Izskatās arī
2gab Auss Segtu Salons Frizieru pakalpojumi, Matu Krāsošana, Krāsošana Peldvietu Auss, aptverot Jaunus Dropship
€0.37 €0.27

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tie ir vienreizēji, izturīgs un viegli tīrāms, padarot tos par ideālu papildinājumu jūsu matu kopšanas rutīnas. paredzēta ikvienam, kas vēlas, lai krāsošana matus mājās, šie auss, kas nodrošina haoss-bezmaksas risinājumu, kas aizsargā jūsu ausis no traipiem un kairinājumu. izmantot)

Izskatās arī
3PCS Z-veida Matu Šuves Ķemme Viļņaini Matu Veidošanas Bangs Ieveidošanas Ķemme Sieviešu Masāža Pūkains Matu Ķemme Matu Suku Piederumi
€11.26 €5.63

(apraksts: izmērs: apm. 17.6 cm x 4.7 cm x 0.6 cm materiāls: abs krāsas: rožu sarkana,zila,zaļa un violeta funkcijas: ērta stila, vai iztaisnot matus būt labvēlīga jūsu skalpa vai zaudējuši matus. smart diy instruments mājās, ērti un viegli veikt lietošana: 1.lai izveidotu taisni mati: ievietojiet ķemmi matos, viegli iespraukties, safasēti)

Izskatās arī
Profesionālā Masāža Pistoli Dziļi Muskuļu Organizācijas Sitamie Fascial Ieroci Kustības Fitnesa Palīdzības Ķermeņa Sāpes, Atpūsties Muskuļu Masieris
€71.88 €43.85

(d eep audu masāža ieroci, visas kārtas streiku, precīzu un nomierinošas, maršrutu muskuļu sāpes, mosties ķermeņa vitalitāti. efektīva masāža palīdz mazināt muskuļu stīvumu un sāpes paātrina muskuļu atkopšanas atbrīvošanas pienskābe palielinājies kustību palielināt asins cirkulāciju uzlabo mīksto audu veselību, ķermeņa masāža lielgabals)

Izskatās arī
Spīguļi, Spīdīga Zvaigzne Duckbill Klipu Ovālas Formas Konfektes Krāsu Kristāla Matu Adatas Plastmasas Y2k Ovālas Formas Matu Klipu Sievietes/Bērni
€1.82 €0.84

(vienuma tips: matu klipu materiāls: sakausējuma, plastmasas stils: fashion style krāsa: balta, rozā, karstā rozā, zaļa, zila dzimums: sieviete klipu izmērs: garums 6.5 cm(2.56 gadā) piemērots: puse dienas pakete ietver: 1pc matu klipu piezīme: 1. sakarā ar dažādām displeja uzstādījumi, reālu produktu, var būt nedaudz krāsu kļūda, 2. izmērs)

Izskatās arī
Zobu Lab Šinas Termoplasta Materiāli Vakuuma Formēšana Lapa Cieto /Mīksto 0.8/1.0/1.5/2.0 mm Mutvārdu Protezēšana Modelis Pelējuma
€34.42 €17.21

(zobu vakuuma veidojas loksnes motīvs: 1. izmantot vakuuma formēšanas mašīnas, lai padarītu nakts aizsargi, zobu balināšanas paplātes, un savilcēju. 2. cietā tipa izmanto ortodontijas zobu savilcēju un mīksto veids ir izmantot ortodontijas zobu balināšana. 3. nē burbuļi, ne smakas, un lielisku membrānu efektu. 4. šajā grūts termoformētās plastmasas ir lielisks laika)

Izskatās arī
1GB 100 Pavisam Jaunu Kvalitāti Daļēji Pagarina Nagu Plātni Bruņas Var izmantot Atkārtoti Plānas Nagu Plāksni, kas Nav Trausla Kvalitāte Ir Garantēta.
€9.20 €6.44

(1gb 100 pavisam jaunu kvalitāti daļēji pagarina nagu plātni bruņas var izmantot atkārtoti plānas nagu plāksni, kas nav trausla kvalitāte ir garantēta. apraksts: produktu kategorijas: nail enhancement tabletes materiāls: abs krāsa: caurspīdīga specifikācijas: 1.100% pavisam jaunu kvalitāti, ar garantētu kvalitāti. 2. tas var būt pulētas, un ne trausla, un)

Izskatās arī
3D Sirds Mīlestību Gem Uzlīmes Bērniem Dimanta Akrila Rhinestone Nagu Piekariņi, Sejas, Uzacu Rotaslietas Kristāla Uzlīmi DIY Mākslas Amatniecības
€2.56 €1.79

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: materiāls:akrils krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:kā parādīts attēlā (1 colla =25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) komplektā ietilpst: 1pc gem uzlīmes paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā,)

Izskatās arī
Mirkli Anti-novecošanās Retinola Serumu Noņemt Grumbu Pūķa Asins Krēms Barojošs Atdzīvoties Slinks Sejas Krēms Ādas Kopšanas līdzekļi
€17.22 €8.60

(mirkli anti-novecošanās retinola serumu noņemt grumbu pūķa asins krēms barojošs atdzīvoties slinks sejas krēms ādas kopšanas līdzekļi apraksts: produkta nosaukums: dragon asinis dāma ziede uzglabāšanas laiks: 3 gadi neto saturs: 33 (g/ml) iedarbība: mitrinoša paketē iekļauts: 1 * sejas krēms)

Izskatās arī
Matu Suka Matu Galvas ādas Silikona Otu Ķermeņa Suku Dušas Blaugznas Tīrīšanas Birsti, lai Jaundzimušais Zīdainis
€7.40 €3.84

(apraksts matu suka matu galvas ādas silikona otu ķermeņa suku dušas blaugznas tīrīšanas birsti, lai jaundzimušais zīdainis funkcijas pieņemšanas premium silikona materiāla, izturīga un izturīga ilgtermiņa lietošanai.|ērti un maigi, tā var masēt babys galvas ādu, lai veicinātu asins cirkulāciju un nav ievainots galvas ādā.|matu galvas massager ir ideāls daudzfunkciju vannas instruments,)

Izskatās arī
10pairs Dabas Nepatiesu Skropstas 3D Seksīgu Ūdeļu Skropstas Paplašinājumi Grims Skropstu Mākslīgās Nepatiesu Vairumtirdzniecības I0R1
€3.02 €1.54

(motīvs: lūdzu, ņemiet vērā: pārējie piederumi nav iekļauti. 100% pavisam jaunu kvalitāti motīvs: 1. mati ir mīksti, ērti un neuzkrītošs 2. maza izmēra, viegls svars, nav vietas, viegli pārvadāt 3. bieza plastmasas kokvilnas diegu stienis nav viegli nokrist, izturīgs un patiesi unikāla. kā lietot: pasākums 3/4 platums skropstu līnijas.vairāk dabas,)

Izskatās arī
Atkārtoti Acu Zīmulis, Skropstu Uzlīmes Pašlīmējošās Dekoratīvās Kosmētikas Instrumenti, Zils
€9.08 €5.45

(apraksts: atkārtoti acu zīmulis un skropstu tuša, lai apmierinātu savu apbrīnojamo grims roku darbs, nav kairinošs, grezns, mīksts, viegls, ērts, dabas nepatiesu skropstas. super dabas un viegls; biezi mati un plānas sloksnes padarīt skropstas izskatās dabīgi un, neveicot smagie plakstiņi varat būt pilnīgi atrauta, nejūt sāpes, kad uzlīmēšanu uz ādas, un tas ir ļoti ērti, viegli)

Izskatās arī
Uzacu Suku Caurule Displejs Stāvēt Skropstu Birstīte Uzglabāšanas Turētājs Turētājs, Pincetes Akrila Skaistumu Grims Rīki Skropstu Stādīšanas
€10.76 €4.84

(funkcijas: 1. izgatavots no augstas kvalitātes akrila, labi veikts un izturīgs. 2. katrā slotā var noteikt stāvokli, pildspalvas, tāpēc, ka jūsu pildspalvu, to var redzēt uzreiz. 3. jūs varat efektīvi sakārtot pildspalvas, flomāsteri vai zīmuļi uz jebkuras līdzenas virsmas, un nekad nav jāuztraucas par, meklējot tos atkal. 4. piesaista uzmanību, lai kur tas atrodas, tas ir unikāls)

Izskatās arī
Zobu 2.5 x/3.5 x Lupa Zobu Lab Medicīnas Lupa ar Palielinājumu Binokļi, Zobu Lupa Ķirurģija, Ķirurģijas 5W Lukturu
€98.36 €78.69

(lukturu+ lupas(2.5 x vai 3,5 x): iepakojuma saraksts: 1 x led light ar loupes(2.5 x vai 3,5 x) 1 x baterijas 1 x galvu 1 x rokturis pārsegu 1 x skrūvgriezi 1 x instrukcija)

Izskatās arī
100 gab./maisiņā, Tukšas Kapsulas Izmērs 000/00/0/1/4 Tukšas Kapsulas #0 Izmērs Tukša, Balta, Kapsulas Halal Tukšas Kapsulas
€3.40 €2.04

(mums ir 5 izmēru kapsulas pieejams , izmērs 000/00/0/1/4. mūsu kapsulas ir gmp standarts, tie ir halal , košer sertificēts . iepakojums ir 100 gab. vienā maisā .)

Izskatās arī
Nagu Sukas, Veļas Kausa Vieglu Tīrīšanas Suka Portatīvo Acs Slāņi Mazgāšanas Nail Art Vizuļi Birste, Tīrīšanas Un Pulēšanas Līdzeklis, Naglas
€3.08 €2.16

(specifikācija: tips: nagu sukas, veļas kauss piezīme: sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēliem, lūdzu, saprast. lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.)

Izskatās arī