Cena €14.06 €19.81

Pilns apraksts

1.Ir daži papildu spilventiņi , jūs varat nomainīt savu netīro spilventiņi viegli. 2.Tie ir mašīna mazgājami un viegli nomainīt, tas būs ātri-sausā un atstāt savu stāvi spilgti, kā jauns. 3.Ar microfiber mop darbojas liels masīvkoka grīdas, kā arī linoleja, flīžu, vinila, lamināta, keramikas, marmora un akmens virsmām.Materiāls:šķiedras krāsa:Kā parādīts Iepakojuma Saturs: 3 x mop pad Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: Skatīt Detalizēts Apraksts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Mop Audums
  • Godu: Dzimšanas Dienas Svinības
  • Elektroniskā: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pievilcīgs Konservēti Ziedu Stikla, kas neietilpst fedings Radītu Atmosfēru Anti-fade Rose Puķu Stikla Pārsega Rotājumu
€34.95 €12.58

(svarīga informācija materiāls:konservēti ziedu, stikla iepakojuma lielums: izmērs: 20cm x 12cm/7.87 x 4.72 (apm.) apskats: paredzēts ar rožu formas stikla vāks, šis ornaments ir ļoti skaistas un izsmalcinātas, kas var būt labs dekoratīva nozīme un radīt romantisku atmosfēru, un ir laba izvēle dāvana mamma, draudzene, sieva. raksturo naudas sodu meistarība, tas)

Izskatās arī
Halloween Rūķis Plīša Sejas Lelle Gaismas Roku darbs Fona Rotājumi Halloween Brīvdienu Puse Mājas Rotājumi
€7.62 €5.49

(1:halloween rūķis plīša: šo halloween rūķis ir viss gatavs halloween, katru gnome plīša ir absolūti burvīgs, dos smaidu un uzvarēt jebkuru gnome mīļāko sirds! 2:burvīgs dizains: roku darbs .gnome funkcijas garu plīša pelēku bārdu.cepure un spider piebilst, svētku atmosfēru.tur ir apakšā, kas nepieciešami trīs aaa baterijas(bez akumulatora).krāsains gnome plīša sejas lelle ir labs noformējums, kalvītis 3:halloween)

Izskatās arī
Zemniecisks Fall Kāzu dod priekšroku, Personalizētā Kāzu Salvetes iemīlēties dod priekšroku Kokteilis .Papīra Salvetes Zelta Foliju, Salvetēm, 50GAB
€32.82 €29.54

(●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās:** 1. drukas stils/nosaukums/datums/text/logo drukāt uz dārgais draugs, jūs varat atstāt pielāgota detaļas, lai ar id uz manu e-pastu vai nosūtīt messasges pārdevējam, ņemiet vērā, jūs varat izvietot, lai tieši)

Izskatās arī
Āra Automātiskā Telts Kempinga Telts Āra Automātiskā Telts Nojume Bērnu Āra Automātiskā Ātri Atvērt Pludmales Telts M
€15.68 €11.44

([dizainu nojumi un logu ventilācijas] mini -up telti ar 360 grādu logu ventilācijas funkcija ir paredzēta, kas var labāk izkliedē siltumu un smaržu cilvēka organismā.sniedz visvairāk skaistas pludmales ainavu. [anti-ultravioleto staru, vēja un smiltīm] uz augšu pludmales telts ir izgatavota no augstas kvalitātes anti-ultravioleto materiāli, kas var ievērojami bloķē saules gaismu, un tieši aizsargātu)

Izskatās arī
15Pc Nūjiņas, Bērniem, Pasaku Nūjas Meitenes Kostīms Prop Darbības Aksesuārus Puses Piegādes Cosplay Plastmasas Plaything Bērnu Posmā Pasaku Zižļus
€14.36 €8.33

(apraksts šie pasaku zižļus izmantot plastmasas materiālu, spēcīgs un izturīgs, drošs un bez asumiem, gan bērni un pieaugušie var izmantot tos drošs.izsmalcinātu un jauki zvaigžņu dizaina uz virsmas, var būt labas partijas apdare aksesuārus.vienkāršs krāsu, vieglais svars, viegli ejams, var arī būt par brīnišķīgu dāvanu izvēle bērniem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:)

Izskatās arī
15pcs Putnu Formas Svilpe Rotaļlietas, Multfilmas Svilpe Rotaļlietas, Koka Svilpes Bērnu Mūzikas Rotaļlietas (Random Krāsu)
€10.49 €5.04

(apraksts tie ir izgatavoti no labas kvalitātes materiāla uz ilgu laiku un izmantot.šie uzmundrinoša svilpe ļaus puse, ievadiet posmā ātri, viņi ir smieklīgi un pievilcīgu.ideāli piemērots dzimšanas dienas, svētki, kāzas, karnevāls, brīvdienu pusēm, sporta pasākumos utt. funkcijas - krāsa: random krāsa. - materiāls: koks. - izmērs: 3.70x2.50x5.50cm/1.45x0.98x2.16 collu. -)

Izskatās arī
1Pc Apaļas Ziedu Papīra Kastes Dāvanu Iepakojuma Kārbas Vāks Ziedi Kausu un Dāvanu Kastes Dāvanu Konfektes Puse Kāzu Dāvanu Konfekšu Kaste
€3.19 €0.45

(funkcijas: 1. unikālais dizains: apaļo papīra konfekšu kaste ir eleganta un unikāla dizaina, kas padara to izceļas, ideāli piemērots dažādu veidu pusēm, piemēram, dzimšanas dienas, kāzas, bērnu dušas, ziemassvētki, u.c. 2. plašu izmanto: ērti uzglabāt konfektes, šokolādes, nelielas dāvanas vai pārsteigumus saviem mīļajiem.šos konfekšu kastes var izmantot arī kā puses dod priekšroku)

Izskatās arī
10 Gab. Zelta Kūka Topper Tiny Baby Mazo Rhinestone Tiara Kronis Ziedu kompozīcijas Dušas Dzimšanas dienu, Kāzu Dekori
€9.81 €4.31

([pietiekamu daudzumu]jūs saņemsiet 10 gabali, zelta mini crown kūka toppers.ar to, cik niecīga vainagu rotājumi, lai apmierinātu jūsu ikdienas lietošanai, kas ir augstākās kvalitātes un oriģinālu stilu, tiem, aizraujošu crown kūka toppers būs lieliska kūka apdare, lai jūsu kūka izskatās vairāk skaisti un garšīgi, un jums būs pilnīgi apmierināts! [izsmalcinātu meistarība]mūsu cute maz crown kūka toppers)

Izskatās arī
Pat Apsveikuma kartiņu Aploksnē ar Noslēpumainu Svētību Puses Rakstveidā Kartes Bērniem Klāt Svētība
€5.06

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes delikāts dizains: dzimšanas karti, iezīmes skaisti unikālais dizains, kas atgādina . lieliska dāvana: tā ir lieliska dāvana draugam. materiāls: šī karte no cardstock. piemērots gadījumos: ideāli piemērota jebkuram gadījumam, piemēram, mātes diena, viena dzimšanas diena, jubileja, kāzas. pārsteigums)

Izskatās arī
Nerūsējošā Bišu Stropu Rīka Rāmis Atlēts J Formas Āķis Red 27cm Sagriež Medus Nazis Bišu Skrāpi Biškopības Instrumenti, Biškopis Piederumi
€1.80 €0.99

(apraksts: 100% augstas kvalitātes jaunu kvalitāti materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs: par 4 * 4.5 * 27 (cm) sarkana tips: dzīvoklis br>labākā izvēle, kas atdala stropa kasti, prying no rāmja un skrāpējas propoliss ļoti noderīgs instruments, biškopības iekārtas ar paceļamu caurumi paketē iekļauts: 1 x nerūsējošā tērauda šūnveida)

Izskatās arī
Salvešu Gredzeni Puse Autiņu Gredzeni Kopumu, Galda Dekori, Metāla Salvešu Turētājs Ēdamistabas Kostīmu Spooky Autiņu Gredzeni Mājās
€19.56 €9.78

(pievienot spooky vibe jūsu halloween galda dekoru ar mūsu labi izstrādāts, salvešu turētājs.wrap autiņu labi un saglabāt savu pušķi organizēta vienlaikus ir nodilumizturīga.viegli piesaistītu viesu uzmanību un padarīt jūsu iestatījums picture-perfect.ideāls papildinājums jūsu halloween puse. specifikācijas: izmērs: (apm.)5*4cm/1.97*1.57 collas, gredzenu diametrs (apm.)3.8 cm/1.5 collas materiāls:)

Izskatās arī
King Charles III Karogs | Kronēšanas Roku Vilnis Mazo Karoga Stick | Lielbritānijas Karaļa Karogu Britu Rotājumi fortreet Puses
€1.94 €1.36

(aizzīmju punktiem: 1、[ paredzēti karaļa kronēšanas ] king charles iii savienības jack kronēšanas karogs ir paredzēta, lai atzīmētu karaļa kronēšanas, tas ir ideāls dienas 6. maijs 2023, kad jaunais karalis čārlzs iii tiks kronēts valsts, lieliski rotājumi, mājas un ielas. 2、[ izvēlētā materiāla.] king charles iii karogs ir izgatavots no augstas kvalitātes poliestera šķiedras, tas izmanto)

Izskatās arī
Disco Bumba Kūka Izvēlēties Dekorācijas Mini Papīra Čaulas Ievietot Karti Ielikt Dekoratīvie Koka Stikla Pusei Par Labu Kāzu Ziemassvētkiem
€10.57 €4.12

(apraksts šie ir daži kūku rotājumi, kas izgatavoti no premium papīra materiāliem, seifs, izmantojot.labas detaļas un spēcīgu disko stila dizainu, jūs varat izmantot šos kūka cērtes, kā pievienot vairāk jautrības, lai jūsu pārtikas, padarot puse atmosfēru spēcīgāka un pavadīt laimīgāki puses. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:koks,stikls - izmērs: 13.00x3.00x2.70cm/5.11x1.18x1.06in -)

Izskatās arī
zelta Pasaku pils princese dzimšanas dienas Kūku Toppers līgavas Dušas kāzu Bachelorette puse ārstēt pārtikas cērtes apdare
€22.84 €19.41

(ar cērtes par 3.5-4inches garš lūdzu, ļaujiet man zināt skaitļus, kurus vēlētos šajā piezīme pārdevējs opciju laikā izrakstīšanās. ja jums nepieciešama cita summa cupcake toppers vai cita krāsa, lūdzu, sūtiet īsziņu ar summu un krāsas, ko jūs vēlētos, un es esmu laimīgs, lai izveidotu pielāgotu sarakstu, lai jums! dārgais draugs,jūs varat izvēlēties krāsas kā jūs vēlaties.jūs)

Izskatās arī
Saules Peldošs Baseins Gaismas 34cm/13inch RGB Krāsu Maiņa Pasaulē Baseins Vieglās Piepūšamās Saules Gaismas Ainavu Ar Tālvadības pulti
€30.42 €15.20

(šo peldošo bumbu baseins gaisma ir lielisks veids, lai izveidotu pārsteidzošu atmosfēru jūsu baseins, spa, dīķis, vai dārzā.tas ir viegli uzpūst un var peldēt uz ūdens.tam ir tālvadības pults, kas ļauj jums mainīt krāsas un režīmus.tas ir arī ūdens izturīgs un izturīgs, tāpēc tas ir piemērots vairākas ainas, un gadījumos.pievienot dažas jautri un skaistumu jūsu āra telpā ar šo peldošo bumbu baseins)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglītes Top Apdare, Rotājumi, Zelta, Sarkana Plastmasas Ziemsvētki Koks Cilindrs Zvaigžņu Priecīgus Ziemassvētku Dekori Mājas Jauno Gadu Navidad
€4.84 €3.54

(produkta informācija produkta nosaukums: christmas tree top apdare daudzums: 1 gabals materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: kā parādīts attēlā pieteikumu scenārijs: ziemassvētku eglīte top apdares elementus, svētā puse, koka apdare, piezīme: atšķirību dēļ apgaismojuma un ekrāna krāsu produkts var nedaudz atšķirties no attēla. 2.)

Izskatās arī
2X Mākslīgā Efeja Privātuma Žogu Ekrāns 0.5X3M Mākslīgo Dzīvžogu Sētas, Un Efeja, Vīnogulāja Lapu rotājums Āra Dārza
€41.82 €28.86

(2x mākslīgā efeja privātuma žogu ekrāns 0.5x3m mākslīgo dzīvžogu sētas, un efeja, vīnogulāja lapu rotājums āra dārza mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! reāli zaļā efeja izskatās: mākslīgā efejas lapām ir dabas meklē, lai ik iekštelpu vai āra telpas zied, zemes justies bez laistīšanas,izmantojiet zip saites vai lenti, lai instalētu, to)

Izskatās arī
Jauni Ziemassvētku Rotājumi Trīsdimensiju Punduris, Koka Apdare, Mājas Atmosfēra, Apdares Auto Darbvirsmas Apdare, Istabas Dekori
€9.71

(par dažiem jautājumiem q:vai es varu atcelt pasūtījumu vai mainīt adresi pēc pasūtījumu? a:lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums informācija ir pareiza, pirms paymet, ja maksājums izdarīts, jūsu pasūtījums tiks nonākt pārvadāšanas sistēma automātiski, tad nevar atcelt vai mainīt savu pasūtījumu informāciju. q:kad jūs kuģa iepakojumā, lai uzzinātu, kas piegāde metodi)

Izskatās arī
Burbulis Ūdens Tukša Pudele, DIY Mīlestība Mēģenē, Kāzu Dāvanas Viesiem, Svētku Dekorācijas, Bērnu Dzimšanas dienas svinības dod priekšroku, 50 Gab./Daudz
€30.63 €15.31

(burbulis ūdens tukša pudele, diy mīlestība mēģenē, kāzu dāvanas viesiem, svētku dekorācijas, bērnu dzimšanas dienas svinības dod priekšroku, 50 gab./daudz sūtījumu: mēs parasti kuģis postenis 3-5days pēc maksājuma 24 stundas apstiprinājumu. lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevu,brokeru maksas, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu)

Izskatās arī
8pcs Viltus Violets Ziedu, Augu Spilgti Violetu Ziedu Kāts Ziedu Pušķi, Ziedu kompozīcijas, Dekori
€13.26 €6.77

(apraksts izgatavota no labu materiālu ar izcilu meistarību, mākslīgo ziedu pušķi ir spilgts un spilgti.to var izmantot kā mājas dekoru, pušķi, labs noformējums, kāzu vai ballītes.mākslīgo ziedu pušķis ir paredzēts pievienot domuzīme dabas sajūtu jūsu mājās vai puse. funkcijas -krāsa:rozā -materiāls:pp, zīda auduma, dzelzs stieples - izmērs: 36.00x12.50x12.00cm/14.15x4.91x4.72in -tas)

Izskatās arī
Cute Bērnu Multfilmas Savējos Ziemas Āra Ceļojumu Aukstā izturīgs Ausu Uzmavas Siltāks Sabiezējumu Silts Ear Austiņas, Lai Meitene
€2.71 €1.89

(mūsu cute karikatūra savējos tiek veikti ar nodilumu izturīgiem materiāliem, tie būs sniegt jums siltu un ērtu sajūtu.šie savējos parādīt savu personību un garšu. specifikācija: nosaukums: cartoon silts savējos stils: green dragon, zils lāci, balto lāci, rozā trusis, dzeltena pīle, rozā cūka svars: 100g produkta izmērs: (apm.)20*18 cm/7.87*7.09 collas materiāls:)

Izskatās arī