Cena €7.08 €14.16

Pilns apraksts

Specifikācija:

Materiāls: Poliuretāns, Nerūsējošais Tērauds

Krāsa: Zelta Tonis, Melns,Skaidra

Tilts Caurules Iekšējais Dia. :9mm/0.35 collas

Tilts Caurules Garums: 64cm/25.1 collas

Tilts Caurules Ārējais Dia. : 10mm/0.39 collas

Uzpildes Šļūteni Vītnes Izmērs: 1/4 NPT

Uzpildes Šļūteni Hole Dia. : 8mm/0.31 collas

Uzpildes Šļūteni, kuras Garums: 66.7 cm/26.2 cm

Uzpildes Šļūtene ar Skrūvējamu Vāciņu Dia.: 26mm/1.02 collas

Uzpildes Šļūtene ar Skrūvējamu Vāciņu Outer Dia. : 12mm/0.47 collas

Uzstādīt:

Derīgs Seastar uz iekšu, uz āru, hidrauliskās stūrēšanas sistēmas.Izmanto, lai uzpilde jūsu laiva vadības sistēmu šķidrumu.

Pamata Norādījumus:

1. Pievienot pudeles stūres rezervuāra (nepārdurt pudele)(neļaujiet pudeles palaist tukšs).

2. Pievienojiet tilta cauruļu savienotājelementiem, stūres cilindrs un atraisīt piederumi.

3. Izmantot stūres sūkņa šķidruma caur sistēmu, pagriežot ripu vienā virzienā.Gaisa burbuļi būs uzstājām uz rezervuāra pie stūres.

4. Manuāli šūpoles, piekarināmie ar pilnu kustību, lai atbrīvotu esošais gaiss.

5. Piezīme: Orientating piederumi augšu, kamēr sūknēšanas šķidrumu ar stūres ļaus gaisa izvairīties cilindru.

6. Atkārtot 3-4 reizes vajadzīgas, kamēr nav gaisa, kas ir redzama tilta caurules.

7. Pievelciet piederumi, pirms izņemat tilta caurules.

Paketē Iekļauts:

1 x Tilta Caurule

1 x Uzpildes Šļūtene, ar Skrūvējamu Vāciņu

sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Ir jauka diena!

Specifikācijas

  • Krāsa: kā liecina
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Poliuretāns, Nerūsējošā Tērauda
  • Veids: šļūtenes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ārējais Dzenskrūves 8,5 x 7.5 Par Tohatsu/Nissan/Dzīvsudraba 8-9.8 HP R-Rotācijas Alumīnija Sakausējuma 3 Asmeņi 12 Spline Zobu 3B2-64515-0
€45.90 €32.13

(specifikācijas: augstums: 7.5 rotācija: p lāpstiņu skaits: 3 skaits spline zobu: 12 diametrs: apm. 8.5 (215mm) pieteikumi: dzīvsudraba & mariner outboards dzinējiem 8-9.8 hp: 8hp (4-taktu) 2005-klāt 9.9 zs (4-taktu) 2007-klāt par tohatsu-nissan outboards dzinējiem 8-9.8 hp: 8hp (2-taktu) visu gadu 8hp (4-taktu) visu gadu 9.8)

Izskatās arī
Tailgate Turētājs Neizšķirts Svaiga Gaisa Vent Bloķēšanas Pagarināšanu Āķis T5 Autobusu
€6.85 €3.77

(apraksts: piemērots t5, gulēt mierīgi caur ventilāciju.šis stends ir piemērots transportlīdzekļiem bez tailgate palīdzību. pārnēsājams un viegls, ļoti viegli veikt un nodot prom. ar šo statīvu, jūs varat aizvērt tailgate līdz ventilācijas un atloka, nevar atvērt no ārpuses šajā izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un izturīgas. viegli uzstādīt,)

Izskatās arī
4gab/set Jūras Laivu Transom LED Aizmugurējās Gaismas DC12V Auksti Balta LED lukturu Jahtu Piederumu Zemūdens Lampas Laivu Gaismas Jaunas
€2.29 €1.24

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *zems elektroenerģijas patēriņš *augsts spilgtums. *ilgs mūžs led *indikators iedegas, bez kavēšanās *ūdensizturīgs un putekļu pierādījums *izturīgs alumīnija sakausējuma *viegla uzstādīšana *der visiem automobiļiem un kravas automašīnas, laivas un treileri specifikācija: *jauda:)

Izskatās arī
Jauninājumus, Ūdens Sūknis, Remonta Komplekti, Plastmasas & Misiņa Ūdens Sūkņa Lāpstiņriteni, Remonta Komplekti Aizstāj 68VW00780000 par F115/LF115
€54.19 €27.63

(funkcijas: ootdty nodrošina vienmērīgu šķidruma nodošanas un efektīvu atsūknēšanas ar šo ūdens sūknis, remonta komplekti, uzticams risinājums jūras dzinēja apkope. izgatavots no izturīga materiāla, tas nodrošina ilgstošu izpildījumu, padarot to perfektu, lai jūras entuziastiem, kas vēlas uzticamu remonta risinājums. paredzēti, lai ietilptu dzinēju no 02-2010, šo remonta)

Izskatās arī
RV Elektrisko Kabeli, Lūka 5inch Elektrisko Vadu Vāks Jahtu Piekabe
€3.15 €2.33

(apraksts: 【produkta tips] aicina: apaļa 5inch rv elektrisko kabeli, lūka ar vāku. 【produkta izmērs] aicina: elektrisko vadu vāku, diametrs x augstums 13cmx6.6cm/5.12inchx2.60inch, vāka diametrs: 8.8 cm/3.46 collu. 【izturīgs materiāls] aicina: strāvas kabeļa vadu lūkas vāks ir izgatavoti no premium plastmasas materiāla, elastīgs, pret nodilumu izturīgs, nav viegli deformēt, spēcīgs)

Izskatās arī
2.4 M Pašlīmējošas EVA Putu Laivu Jūras Grīdas, Mākslīgās Tīkkoka Grīda Lapa Svītrainām Jahtu Paklāja Ieklāšana Laivu EVA Putu Grīdas Paklājs
€41.69 €33.35

(iezīmes: self-adhesive ,spēcīgu līmi uz muguras.anti slip eva putu mākslīgā tīkkoka gulta lapa nodrošina nepārspējamu komfortu un lielisku saķeri, pat mitrās reizes!to kopējais biezums 5 mm, un tie ir izgatavoti no mīksta un izturīga putuplasta, ar vienkāršu un izturīgu sloksņošanas un ielīmējot pamatni.teak koka izskatu, masīvkoksnes nav nepieciešama uzstādīšana, izmaksas, vai tehniskās apkopes grūtības.to)

Izskatās arī
IG770 AVR DU07 230V 50Hz Invertors kipor Ģeneratoru modulis rezerves daļas uzvalks
€131.27 €129.95

(jo tā ir akciju produkta izskats nav ļoti labs, bet cena ir ļoti lēta, nevar nopirkt, ja jums prātā, paldies)

Izskatās arī
Eliminator, Velcēšanas Motora Balsts Riekstu GFEL-MK-BK-DP Par Minnkota 80., 101. Un 112 Aizstāt T-H Jūras
€27.98 €13.99

(eliminator, velcēšanas motora balsts riekstu gfel-mk-bk-dp par minnkota 80., 101. un 112 aizstāt t-h jūras piemērošanas joma: piemērots minnkota 80., 101. un 112. piezīme: nav pieejams ar kipawa un hydrilla hakeris aksesuārus. amats: paredzēti, lai samazinātu propelleru troksnis un vibrācija, stabilizētu dzenskrūves nodrošinot lielāku saskares punkts. lielisks dizains: šis šķirotājs dzinekli,)

Izskatās arī
NEW-White Gravitācijas Ūdens Ieplūdes Laukums Un Atslēgas Ar 2GAB Jūras Laivu SS 304 Slēdzenes Hasp Drošības Bloķēšanas Lūka
€43.75 €31.49

(2 iestatiet āra sporta rīki: 1 set x lock & 1 komplekts x lūka 304 nerūsējošā tērauda.augstas kvalitātes nodrošināšana bez rūsas un ilgu darbmūžu. spēcīga izturība pret koroziju un oksidēšanos, kas piemēroti izmantošanai saldūdens un jūras ūdens. maksimālo izturību pret koroziju un izturību, sāls ūdens vidē.augstā pārdomu pulēta virsma, lai atbilstu mūsdienu laivas / laivas)

Izskatās arī
8X Ūdens Motorollera Non-Skid Jūras Grīdas Sintētiskā Eva Putu Lapa 37X92cm, Jet-Ski Vējdēlis Mat Ūdensmotocikla Slēpes Slīdēšanu
€85.75 €64.31

(motīvs: non-skid eva putuplasta loksnes nodrošina nepārspējamu komfortu un ārkārtas vilces - pat tad, ja slapjš! to kopējā biezuma no 5mm no mīkstas, izturīgas putas materiāliem ar vienkāršu, stabilu mizas-un-stick pamatni. dimanta modelis, labs anti-slīdēšanas efektu.bez smaržas, bez amonjaka, kas nav formamīds & eco-draudzīga! paredzēts, nav slidena virsma jūsu ūdens motorollera)

Izskatās arī
4pack daudz 4gab 12V DC 20A tumblerus Funkcionālās Auto tumblerus Uz Izmaksu efektīvu Kontroli RV
€17.21 €10.32

(apraksts: uzticama un droša: šie 4gab 12v dc 20a pārslēgšanas slēdži nodrošina uzticamu veiktspēju un nodrošinātu drošu un stabilu elektrisko savienojumu automašīnas vai rv funkcionāla un izturīga: būvēts, lai pēdējā, šīs pārslēgšanas slēdži ir ļoti funkcionāla, kas ļauj jums viegli kontrolēt ieslēgts-izslēgts funkcija, dažādu ierīču ar vienkāršu kinoizrāde saderīgs)

Izskatās arī
Balts 5gab Auto RV Fiksēta Sakabes ierīce Stiprinājuma Skavas, Apskavas Kemperu Traile Ceļojumu Bagāžas Durvīm
€7.81 €6.25

(durvju nozvejas turētāja fiksatoru par rv kemperu camper traile ceļojumu bagāžu funkcijas: augstas kvalitātes abs materiāla, lai palielinātu savu spēku un izturību, anti-ietekme, anti-uv. pavasara ielādes viru spēcīgas spīles, nav viegli nokrist. ar aizkritņa slēdzeni, kura ir labi integrēta, kas nodrošina, ka durvis var pareizi ciet. lieliski aizvieto sauli bojāts/broken)

Izskatās arī
Tualetes Blīvējumu Komplekts RV Tualetes Blīvi Flush Zīmogs Rezerves Komplekts, hermētiskos RV Tualetes blīvēšanas Komplekts Aizstāt Daļas RV un Piekabi
€39.55 €19.77

(aizzīmju punktiem: 1. ērta lietošana: tas rv tualetes zīmogs komplektā ietilpst viss, kas jums ir nepieciešams, lai aizstātu savu veco vai bojāts tualetes zīmogs, piemēram, rv tualetes atloka, rv tualetes zīmogs, tualetes flush blīvējumu, un skrūves un daļas. 2. ļoti izturīgs: pastiprināta ar abs, mūsu rv tualetes zīmogu komplekts ir nodilumizturīga un rūsas izturīgs, pateicoties tās augsto)

Izskatās arī
Divstāvu Restorāns Kioska Modificētu Paneļu Moduļu Kafijas Veikals transportēšanas Konteiners Bārs Ar Jumta Žogi
€9 445.61 €8 973.34

(lūdzu, ņemiet vērā, tāpēc, ka produkts ir pielāgots produkts, mēs jums pateiks galīgo cenu, pēc tam, kad kļūst jūsu precīzo prasībām. cenas mājas lapā ir depozītu, nevis par pilnu cenu, un visus produktus, mūsu mājas lapā, nav brīvu transportu cenas.galīgā cena, transportēšanas vajadzētu būt ierobežota saskaņā ar faktiskajām izmaksām, lūdzu, apstipriniet ar mums, pirms jūs vieta)

Izskatās arī
20 Iestatīt Bloķēšanas Pogu Aizvaru, Jūras Laivu Radio Kaste, Instrumentu Kaste, Elektroniskās Kastes, Motociklu Cimdiem Bloķēšana.
€70.13 €51.89

(20 iestatīt bloķēšanas pogu aizvaru, jūras laivu radio kaste, instrumentu kaste, elektroniskās kastes, motociklu cimdiem bloķēšana. specifikācija: materiāls: plastmasa+metāls krāsa: melna izmērs: piemēram teh picture show šī spiediet pogu aizkritņa slēdzeni, kura ietver 20 fiksatoru, 40 taustiņus. ideāls aizstātu savu veco vai valkāt viena. uzstādīt: parasti)

Izskatās arī
Termostats par Yuchai YC4D85Z-D20
€17.26

(nosaukums: termostats modelis: piemērots: yc4d85z-d20)

Izskatās arī
6B4-11191-00-1S Vāciņu, Cilindru Galvas 1 Yamaha ar piekarināmu motoru 9.9 ZS 15HP 2 taktu laivu motoru 6B4-11191
€18.60

(dear all, draugi, mūsu rūpnīcā, kas atrodas shenzhen, un tā ir profesionāla ražotājs šajā jomā, piekarināmie motori ,un mēs esam veidu ar piekarināmu motoru un detaļas. 1.ja jums ir daži produkti, kas mums nav augšupielādēti,lūdzu, dariet mums zināt. 2.ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. 3.ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus,rosināja)

Izskatās arī
4gab 3/4 Collu Šļūtene, Plastmasas Thru-Korpusa kravas telpu Aprīkošana Tilpnes Sūknis Drenāžas Ventilācijas Šļūtenes, armatūra Laivas, Jūras Jahtu RV Camper
€16.59 €11.44

(4gab 3/4 collu šļūtene, plastmasas thru-korpusa kravas telpu aprīkošana tilpnes sūknis drenāžas ventilācijas šļūtenes, armatūra laivas, jūras jahtu rv camper izgatavotas no augstas kvalitātes, ka būs pretoties saules gaismas, eļļas, benzīna, un visbiežāk jūras ķimikālijas. to konstrukcija ir izstrādāta tā, lai pretoties noārdīšanās, kā rezultātā ķīmiskie un sālsūdens iedarbības. pārklāts)

Izskatās arī
Jaunu Ūdens Vārstu, Klāja Drenāžas Scupper Drenāžas Vārstu Izvads Jūras Laivu, Jahtu, Plostu
€10.66 €3.41

(skrūvējamu vāciņu laivu drenāžas izturīgs, viegls un ērti lietot klājam uzliekamas transom virs ūdens līnijas izmantot, lai apturētu ūdens infiltrācijas un drenāžas ūdens no iekšējās korpusa jūsu laiva lieliski piederumi laivu rāmja posmiem, zivis, akas, ledus lādes, jahtu un vairāk produkta specifikācijas: krāsa: balta materiāls: plastmasa lielā apļa diametrs: apm. 90 mm/3.54 collas mazā apļa diametrs:)

Izskatās arī
Portatīvo Santehnikas Ventilācijas Plastmasas Ventilācijas Vāciņu Nomaiņa RV Kanalizācijas Ventilācijas Klp
€10.14 €7.20

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu rv ar sēņu formas lietus vāciņu, kas der snugly - uz jumta ventilācijas, saglabājot ūdens un nodrošinot sausu interjeru. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas kārta izplūdes porta vāciņš ir izstrādāts, lai izturētu - skarbajiem laika apstākļiem un pretoties nodilums un nolietojums. ideāls rv īpašnieki, kuri vēlas, lai saglabātu savus)

Izskatās arī
6B4-85580-00 Pulser Spole ABS Pulser Spole Laiva ar Piekarināmu Motoru, Lai Yamaha 9.9 ZS 15HP
€14.75 €9.59

(6b4-85580-00 pulser spole abs pulser spole laiva ar piekarināmu motoru, lai yamaha 9.9 zs 15hp par yamaha piekarināmie modeļiem: daži e15, e9.9 kw daļa numurs: 6b4-85580-00 /6b4-85580-01 / 6b4-85580-02. palīdzēt izkliedēt lieko spriegumu, uzlabot uzlādes iespējas, novērstu pārlādēšana akumulatoru. designed ar siltuma izlietne spuras, lai labāka dzesēšana, ilgs kalpošanas laiks. viegli)

Izskatās arī